Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

"Tysiące brutalnych zbirów i gwałcicieli". Polacy na czele niechlubnego rankingu na Wyspach

Ja pierd...

Oczywiscie w kazdej nacji znajda sie skur...ny ale nie przesadzaj ze to jest powodem Brexitu.

Jakas antyPolska fobia, ukryta paranoja czy trauma z dziecinstwa?

Bo ja ogladajac bojowników ISIS widze samych skurwynynów gdzie nasi kibole to niewinne ptaszki... wiec wez przestan szukac na siłe winy w katolach bo to smieszne jest.

Nie cierpisz Polaków...nie pisz na Polskim forum. Zacznij czytac od tył i naucz sie Koranu- kto Ci broni.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ja pierd...

Oczywiscie w kazdej nacji znajda sie skur...ny ale nie przesadzaj ze to jest powodem Brexitu.

Bo ja ogladajac bojowników ISIS widze samych skurwynynów gdzie nasi kibole to niewinne ptaszki... wiec wez przestan szukac na siłe winy w katolach bo to smieszne jest.

Nie cierpisz Polaków...nie pisz na Polskim forum. Zacznij czytac od tył i naucz sie Koranu- kto Ci broni.

Taki sposób pisania odzwierciedla tylko mentalność autora. Nie chodzi o żadną ideę, wizje czy argumenty. Tu nawet nie widać przekonania do pruszanego tematu, a jedynie prowokacyjny upór. Chodzi wyłacznie o kłótnię, jak nie w tym wątku to w innym

ale nie przesadzaj ze to jest powodem Brexitu.

Jednym z powodów.

""1. Blisko 1000 Polaków odbywa karę w brytyjskich więzieniach

2. Są największą grupą wśród osadzonych obcokrajowców

3. Brytyjczycy chcą ich odsyłania i ograniczenia imigracji""

Taki sposób pisania odzwierciedla tylko mentalność autora.

Juz Ty lepiej o mentalności się nie wypowiadaj.

Napisz po prostu - Polakom więcej wolno, bo są Polakami.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Juz Ty lepiej o mentalności się nie wypowiadaj.

(...)

Nie będziesz ingerował w moje wypowiedzi. Wypowiedź miała sens i nie była obraźliwa. Ciągle atakujesz Polskę i Polaków, dostrzegają to też inni.

Oj ma za co przepraszać,ma!Bo jeszcze i Ziobro i Gowin.

Kraków ....bardzo kocham te miasto wybaczone Wam to będzie ;)

północ też ma cosik w tym temacie to zrobienia

słyszałem te gwizdy w Opolu ....:)

Napisz po prostu - Polakom więcej wolno, bo są Polakami.

Przestan. Zobacz jaki watek o pedofilach dalem i co bym zrobil Polakowi ktory jest pedofilem....dla mnie liczy sie czlowiek.

Nie mowimy o normalnych spokojnych muzłumanach ktorzy istnieja obok nas.

Mówimy to islamskich fanatykach, mentalnie prostych nauczonych tylko podstawowych instynktów którzy bez kontroli w ogromnych ilościach sa SPROWADZANI na kontynent europejski.

Dlaczego Arabia Saudyjska, Kuwejt, Dubai Bahrajn itd....odcinają sie?

Tak samo jak bym sie odciął od Katoli Patoli którzy by szli w imie ojca prowadzącego na krucjatę na wschód.

Naszczęście wkleja ci się tylko link do yputuba i nikogo nie kole w oczy to co tam jest.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

wkleja ci się tylko link do yputuba

Forum jest zepsute, już informowałem.

nikogo nie kole w oczy to co tam jest

Jarosław Kaczyński swoim sposobem intonacji w rozmowie, uspakaja.

Naszczęście

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie obalicie.

Ukryta Zawartość

Jedyne co możecie obalić to jest to co fox miał w avatarze i stało na stole..

tak się zastanawiam

Shane jak tam wypadkowość, statystyki, ile trzeba czekać aby zginęło na drogach tyle osób ile w Smoleńsku ?

Tak samo jak bym sie odciął od Katoli Patoli którzy by szli w imie ojca prowadzącego na krucjatę na wschód.

Odetnj się póki czas, dmuchaj na zimne.

Ciągle atakujesz Polskę i Polaków, dostrzegają to też inni

"Atakuję" podłych Polaków, którzy flekują porządnych Polaków.

Nie będziesz ingerował w moje wypowiedzi

Będę je oceniał, tak jak uważam.

Za dużo masz za uszami, żeby pouczać kogokolwiek.

Mówimy to islamskich fanatykach, mentalnie prostych nauczonych tylko podstawowych instynktów którzy bez kontroli w ogromnych ilościach sa SPROWADZANI na kontynent europejski.

Według mnie jest to tylko pretekst. Twój "całokształt" mówi o Tobie.

wklejaj Hyunię.

Dostałem trzy punkty ostrzeżenia za samo tylko wypowiedzenie/napisanie imienia, - niby jako za spam w temacie.

Na polityce się nie znasz

Interesujący wpis, może coś jeszcze ciekawego masz mi do przekazania ?

Dostałem trzy punkty ostrzeżenia

muls

Zbanowani

2991 postów

Dobra zmiana wykańcza opozycję na Bocznicy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Według mnie jest to tylko pretekst. Twój "całokształt" mówi o Tobie.

Nawet nie będę komentować...

Odcinam sie od katoli patoli od dawna. Nie mniej moherowe babcie sa dla mnie tylko irytujące. Mlody silny terrorysta ktory chce zobaczyć swoje obiecane dziewice i wysadzić sie na dworcu/centrum hanld/ plarzy jest dla mnie i mojej rodziny realnym zagrożeniem.

Opowiadanie bajek ze to nie tak, ze jesteśmy rasistami itd... świadczy o tym ze albo jesteście totalnymi ignorantami faktów albo o tym ze ktos Wam płaci za wciskanie kitu. Innej wersji nie ma.

Uczyć mozna sie z historii. Koń Trojanski jest chyba najlepszym przykładem.

Zwłaszcza ze krzyżowanie młodych chłopców, dekapitacja kobiet masowe morderstwa to nie sceny z filmu a prawo i codzienność o która walczą bojownicy ISIS.

Przy ich fanatyzmie katole patole więdną....jak juz chcesz porównywać to średniowiecze i inkwizycja - ot co mogłbys przeciwstawić jesli chodzi porównanie.

Zapomniałeś albo nie chciałeś dodać, że te "ogromne ilości" to uchodźcy, uciekający przed islamskimi fanatykami czy bojownikami ISIS, w dużej mierze chrześcijanie (syryjscy).

Wrzuciłeś wszystkich do jednego worka. To się nazywa podejście rasistowskie.

Mam dla Ciebie ciekawostkę sprzed prawie 80 lat.

Ukryta Zawartość

A tu bohaterski Polak walczy z dżihadem.

""Muzułmanka, studentka Politechniki Łódzkiej, została napadnięta dwa razy w centrum miasta. Twierdzi, że pobito ją za to, że nosiła hidżab.

"Islamuch do domu" - to miała usłyszeć dziewczyna, która próbowała wsiąść do tramwaju. Nieznany mężczyzna wypychał kobietę z pojazdu i krzyczał, że ma się wynosić.

Kilka dni później, gdy pojechała do supermarketu, spotkała tego samego mężczyznę. - W tramwaju ponownie zaczął do mnie krzyczeć. Później dwa razy mnie kopnął - opowiadała w Radiu Łódź, które dotarło do pokrzywdzonej kobiety."

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

"Atakuję" podłych Polaków, którzy flekują porządnych Polaków.

(....)

To widać, jesteś nastawiony na ciągły atak. Tylko, że więcej tu piany, niż argumentów. Dlatego tak słabo z przekonywaniem, że wszystko co unijna Europa wymyśli jest dobre dla Polski i Polaków. Jakbyś nie tylko wypisywał swoje prawdy, ale i słuchał innych - może dostrzegłbyś, ze nawet prezydent Europy niejaki Tusk Donald powiedział niedawno, że nie wszystko zadowala Europejczyków i wiele trzeba będzie zmienić, aby UE nie rozpadła się. W tej chwili najważniejsze jest podejście do starej emigracji postkolonialnej i nowej - zaistniałej w wyniku niszczenia przez Zachód państw w Afryce Północnej i Na Bliskim Wschodzie oraz przyznanie się wreszcie, że polityka multikulti okazała się błędem. Im szybciej Europa to zrobi, tym szybciej zażegna śmiertelne niebezpieczeństwo. Wracając do do twojego ulubionego napiętnowania Polaków. Polak skazany z przestępstwo idzie do pierdla i nie krzyczy, że jest prześladowany za pochodzenie. Muzułmanin czy inny Murzyn drze się w niebogłosy, że nie uznaje europejskiego prawa, bo jest sprzeczne z jego wiara i obyczajem i że jest okrutnie prześladowany. Poza tym ci biedni ojrouchodźcy, kiedy są w swoim kraju wymuszają bezwzględnie ma cudzoziemcach zachowania zgodne z własna kulturą, obyczajem i religią i za przeproszeniem w dupie mają, że łamią wolność oraz inne takie bzdety u innych ludzi. Przybywając do Europy tez łamią wolności, prawa, obyczaje i religię Europejczyków dosłownie w ten sam sposób.

(...)

Będę je oceniał, tak jak uważam.

(...)

Ależ nikt ci tego nie zabrania. Tylko, że nie każdy musi się z twoimi ocenami zgadzać.

(....)

Za dużo masz za uszami, żeby pouczać kogokolwiek.

(...)

Przygadał kocioł garnkowi... Lepiej mieć liszaja za uszami, niż w ustach.

Zapomniałeś albo nie chciałeś dodać, że te "ogromne ilości" to uchodźcy, uciekający przed islamskimi fanatykami czy bojownikami ISIS, w dużej mierze chrześcijanie (syryjscy).

Tak?

To podaj mi jaki odsetek emigrantów to chrześcijańscy uchodźcy z Syrii

Tylko, że nie każdy musi się z twoimi ocenami zgadzać.

Z Twoimi tez.

Lepiej mieć liszaja za uszami, niż w ustach.

Ty masz i tu, i tam.

To podaj mi jaki odsetek emigrantów to chrześcijańscy uchodźcy z Syrii

Znajdź sobie sam. Nie prowadzę usług informacyjnych dla ludności.

że wszystko co unijna Europa wymyśli jest dobre dla Polski i Polaków

Kto tak twierdzi? Bo nie ja.

polityka multikulti okazała się błędem.

Tylko w Twoim błędnym mniemaniu.

Oczywiście to wstrętne.

No torzeba było o tym wspomnieć wcześniej, przede mną.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.