Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wyzywales go od wszy

Ja, a broń Boże. Napisałem, ze wszy się brzydzę. Tyle i tylko tyle. Nie istotne co sobie na ten temat myślisz. wyobrażasz i na kogo te rzeczone wszy przenosisz. Masz też problemy z rozumieniem tego co czytasz?

A czy ty wreczasz tutaj punkty?

Nie, nie wręczam. Kto tak twierdzi?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Można się kumplować z ludźmi o odmiennych poglądach ale są granice.Wyobrażam sobie to z socjalistą,konserwatystą,liberałem czy chadekiem.Ale nie z pismanem ( mam na myśli tych zdeklarowanych a nie koniunkturalnych)

I to tylko dlatego ? tak w ciemno ? k.... żeby jeszcze ktoś to czytał , ale kto tu zagląda , stare pierdziele !!

Nie, nie wręczam. Kto tak twierdzi?

to po co piszesz, ze pije do ciebie?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

No a teraz chwalisz sie, ze jestes madrzejszy

Od kogo mądrzejszy? Wybacz, ale bycie mądrzejszym od ciebie to nie jest żaden powód do dumy i samozadowolenia. Bycie wśród tych miliardów innych ludzi doprawdy trudno nazywać samochwalstwem. Ot zwykłe stwierdzenie banalnego i bardzo, ale to bardzo powszechnego faktu.

Naprawde musisz miec mocny komplex nizszosci.

Ja? Żaba przyczepiona do dna okrętu i krzycząca płyniemy nie jest nawet śmieszna, jest tylko żałosna. Ale, cóż od ciebie trudno wymagać byś i tą zupełnie banalną zasadę zrozumiał.

Od kogo mądrzejszy? Wybacz, ale bycie mądrzejszym od ciebie to nie jest żaden powód do dumy i samozadowolenia. Bycie wśród tych miliardów innych ludzi doprawdy trudno nazywać samochwalstwem. Ot zwykłe stwierdzenie banalnego i bardzo, ale to bardzo powszechnego faktu.

Ja? Żaba przyczepiona do dna okrętu i krzycząca płyniemy nie jest nawet śmieszna, jest tylko żałosna. Ale, cóż od ciebie trudno wymagać byś i tą zupełnie banalną zasadę zrozumiał.

No coz, glupi zawsze twierdzi, ze jest madry, gdyby wiedzial, ze za madry nie jest, to by cos z tym zrobil.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Spojrzałeś w lustro i nagłe olśnienie. A, to w takim razie gratulacje.

Ty naprawde musisz byc jakims dzieckiem, tekst z lustrem nie swiadczy o tobie za dobrze, hehe

No ale coz, ty tego nie czujesz. Powtarzam ci jeszcze raz, nie rob z siebie glupszego niz jestes:)

Skorzystaj z rady starszego kolegi, i nie osmieszaj sie wiecej.

Nie będzie kanarkowych treli choćbyś stanął na uszach. Pogódź się z tym wreszcie..

Adalbercik, nie wiem czy wiesz, ale to co wlasnie napisales swietnie pasuje do ciebie

Pamietasz Bristol, wylot etc:)

Chlopie, ty naprawde tego nie czujesz, co z siebie robisz

Wszystko co piszesz wlasciwe wali w ciebie samego, a ty dalej piszesz, i dalej osmieszasz sam siebie

Niebywale:)

Warto zapoznać się z dziełami fanów. Jeden z nich (Marcin Tel) przedstawia sylwetkę Majora:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

to po co piszesz, ze pije do ciebie?

Problemy z czytaniem lub ze zrozumieniem?

Ciekawe, czy pijesz także do mnie?...

Tu jest napisane, że pijesz do mnie?

Czy jest napisane, że pytam czy pijesz do mnie?

:)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A po co to pytanie zadales, czy cos cie sklonilo, czy tak od czapy?

Nie wiesz o czym w danej chwili mowa, to sie nie wcinaj

Grzegorz Schetyna o 500 plus według PO

- 500 plus jest i będzie. Żaden przyszły rząd nie zrezygnuje z tego programu - stwierdził lider PO. Gość programu "Onet Opinie" podkreślił, że kontynuacja programu w wydaniu PO "będzie dedykowana rodzinom, w których rodzice pracują". - Nie chcemy walczyć z 500 plus - zaznaczył Schetyna, zastrzegając jednocześnie, że PO "nie może być zakładnikiem oszukańczej polityki PiS".

Dobry jest, teraz oszukuje, ze chce 500 plus(niejaki Adalbercik moze to potwierdzic, finanse , nie stac nas, takze albo wyzsze podatki albo 500 plus, potem sie i tak wycofamy etc), ale innych o oszustwo posadza. O tym, ze 500 plus nigdy nie chcieli, juz nie wspomina. Teraz juz chca, bo inaczej koryta nie bedzie. Ale to on szczery, a inni oszusty.

No i zakladnikiem nie jest, chcociaz przez Pis zaczal te same obietnice skladac. Debil.

Recytacji wierszy wieczornych ciąg dalszy nastąpił :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rząd rządzi, ale dla bubka najważniejsze jest to, co Schetyna zamierza zrobić, chociaż przez najbliższe dwa lata nic nie może zrobić.

Bez sensu? Owszem, ale to nie jego wina, to taktyka Partii i "przekaz dnia" wpijany do łbów PiSowców.

Nie ma rady, przecież bubek samodzielnie niczego nie wymyśli.

Jestem Europejczykiem.

Rząd rządzi, ale dla bubka najważniejsze jest to, co Schetyna zamierza zrobić, chociaż przez najbliższe dwa lata nic nie może zrobić.

Bez sensu? Owszem, ale to nie jego wina, to taktyka Partii i "przekaz dnia" wpijany do łbów PiSowców.

Nie ma rady, przecież bubek samodzielnie niczego nie wymyśli.

No wlasnie, nic nie moze zrobic, ty tez nic nie mozesz, dlatego szczekasz jak ratlerek, dzien w dzien.

I jeszcze wydaje ci sie, ze taki oryginalny i samodzielny jestes. Rebeliant w swoim kraju, hehe

Nie zauwazasz, ze wszystko co piszesz sprzyja wlasnie panu Grzesiowi, ktory na sile do zloba chce powrocic.

No ale coz, za wiele od ciebie nie mozna wymagac. Fiksacja i lodowka:)

Ps Ciekawe czy Pis kazalo mi pisac, ze 500 plus jest do dupy:). Wedlug jarusia dostalem taki przekaz, ech szkoda gadac.

Zauwazcie, ze niektorzy sa tak zafixowni, ze nie zauwazaja tego co najistotniejsze, nawet w tej wypowiedzi Grzesia jest cos sensownego-odebranie 500 plus bezrobotnym, z czym z checia bym sie zgodzil. Ci zafixowani pier**la tyko o przekazach dnia, braku myslenia, zaslepieniu Pisem, patrz taki 747

(...)

To co napisałeś świadczy w ogóle mnie nie dziwi i świadczy jedynie o kompletnej ignorancji, na którą są chore współczesne pokolenia. Rodzina Rockefellerów przy Rothschildach to ubodzy krewni.

(...)

To jest największy problem od co najmniej wieku, ale w mediach na ten temat nic nie znajdziesz. W sieci natomiast znajdziesz jedynie bezproduktywne przepychanki między zwolennikami partyjek, które ze strategicznego punktu widzenia nie mają najmniejszego znaczenia. ;)

(...)

Może Ty jesteś bliższy prawdy, a może ja, a może obaj g. wiemy jak jest w rzeczywistości. Nie ma jakichś w pełni wiarygodnych, potwierdzonych informacji. Tylko teorie i spekulacje.

Na pewno zgadzamy się, że grupa trzymająca władzę, to grupa(grupy) trzymająca kasę.

Tylko chciałbym, żeby Rothschildowie przy następnych wyborach spojrzeli przychylniej na naszą biedną krainę :)

A może napiszemy do nich jakąś petycję ? ;)

Może Ty jesteś bliższy prawdy, a może ja, a może obaj g. wiemy jak jest w rzeczywistości. Nie ma jakichś w pełni wiarygodnych, potwierdzonych informacji. Tylko teorie i spekulacje.

Na pewno zgadzamy się, że grupa trzymająca władzę, to grupa(grupy) trzymająca kasę.

Tylko chciałbym, żeby Rothschildowie przy następnych wyborach spojrzeli przychylniej na naszą biedną krainę :)

A może napiszemy do nich jakąś petycję ? ;)

Na czym to spojrzenie mialoby polegac?

Wlasciwie to nie musze spogladac, wrzuce za to cos takiego:

Legendy świata: Przypowieść afrykańska. Skorpion i żaba.

Ukryta Zawartość

Pewnego razu nad brzegiem rzeki spotkała się żaba i skorpion. Oboje chcieli przedostać się na drugą stronę.

Dla żaby, która była świetną pływaczką przeprawa nie była niczym nadzwyczajnym. Skorpion jednak nie był stworzeniem wodnym postanowił więc przekonać żabę, aby mu pomogła.

Długo ją namawiał jednak żaba twierdziła, że nie może mu pomóc, gdyż zna sztuczki skorpiona i obawia się, że ten ją ukąsi swoim śmiercionośnym żądłem w trakcie przeprawy. W końcu skorpion powiedział, że ukąszenie żaby kiedy płynęliby przez głęboką rzekę byłoby z jego strony bardzo głupim zachowaniem. Przecież wtedy on sam zginąłby w rwącym nurcie.

Ten argument przekonał żabę. Pozwoliła skorpionowi wejść na swój grzbiet i wskoczyła do wody. Gdy byli na środku rzeki skorpion wykonał gwałtowny ruch odwłokiem i śmiertelnie ukąsił żabę. Gdy oboje zaczęli tonąć żaba z wyrzutem zapytała dlaczego skorpion to zrobił. Przecież przez to oboje zginą. Skorpion odrzekł krótko, że nic nie mógł na to poradzić taka już jest jego natura i musiał to zrobić.

Morał..... wyciete

To tez dla tych wierzacych w Grzesia

Ukryta Zawartość

Morał z tej przypowieści jest następujący. Każdy chce wierzyć, że Ci z którymi mamy do czynienia mogą się zmienić. Zmiana taka jest jednak bardzo trudna i w większości przypadków kończy się porażką.

To tez dla tych wierzacych w Grzesia

Grzesio to pikuś gorzej jest z Prezesem. Ten tkwi w zaściankowym ciemnogrodzie a na zmiany jak u tego skorpiona się nie zanosi. Umie tylko kąsać jadem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No sry, szkoda żebyś ty tam prezesa nie zauwazyl, ty właściwie widzisz go wszędzie:)

A może on ci się podoba, ciekawe, ciekawe

Czyżby kolejny:)

Bubek widzi wszędzie Schetynę, więc nie wiadomo. Może obowiązek partyjny każe mu wielbić Prezesa, a serce rwie się do innych. Może do Bartusia, bo coś go chyba wspominał?

Jestem Europejczykiem.

No to NamWam się Schetyna przepoczwarza.

To dobrze.

C_prE6YWsAAYCSd.jpg

Stoicie w kolejce do niego?

serce rwie się

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Moga wszyscy naraz z Grzesiem. On teraz wszystkich przygarnie do siebie, albo w siebie. Nie wiem czy nalezy do branzy, ale jak mu zapewnia, ze glos oddadza, to i orientacja sie znajdzie:). To prawdziwy kameleon, jak widac.

Takze chlopaki all you need is love

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.