Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W PiS jest jeden minister, którego uniewinniono przed zapadnięciem wyroku. W zasadzie jest to dowód na to że spodziewano się wyroku skazującego.

A jak bym cie tak namowil, zebys podwedzil pare zlotych tu i tam, to kto by byl winny, ja czy ty?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A jak bym cie tak namowil, zebys podwedzil pare zlotych tu i tam, to kto by byl winny, ja czy ty?

Nikt by nie był winny bo ja nie kradnę ani sobie nie biorę tak jak PiS-owcy. Tak mnie wychowano. Już kiedyś pisałem o grubym portfelu znalezionym w Niemczech w budce telefoniczne. Portfel trafił z powrotem do właściciela. Do dziś jestem ciekawy co w nim było, ale nauczono mnie (też w domu) że cudzego się bez przyczyny nie sprawdza. Pewnie jestem frajer, ale nie przeszkadza mi to.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To bardzo sie chwali, tyle, ze ja nie mialem na mysli twojej skromnej i uczciwej osoby, tylko pewna hipotetyczna sytuacje.

Takze, jesli mozesz, to prosze o odpowiedz.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A jak bym cie tak namowil

Czyżbym czegoś nie zrozumiał ? Nie miałeś na myśli mojej osoby ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Twoja osoba sluzy tu tylko jako przyklad, moze byc ktos inny, np Franek, ktory zostaje namowiony na, no nich bedzie, przyjecie lapowki, przeze mnie. Kto jest winny ja, czy Franek?

Ja pierd..., co za srodowisko, jeden o rozumieniu, drugi o inteligencji, a trzeci nic nie kuma:)

Nie dziwne, ze przegraliscie wybory, z taka armada daleko nie zajedziecie, chlopaki lewaki(no prawie lewaki):)

Musze jednak zwrocic honor jarowi_747, poczytalem go, i nie jest tak zle, cos tam rozumial odnosnie poprzedniej wladzy, zeby jescze nie dostal pierdolca na temat obecnej, to byloby dzuzo zdrowiej.

No i ten kosciol, ale kazdy wierzy w co chce. Oczywiscie, jak zam zycie, uzna to jako moja(pisowska) oblude, ewent. niezrozumienie, ale niech tam, lubie byc fair.

Ide do roboty, bo mi dupe zawracacie:)

masz wlasciwe zasady,ale dlaczego popierasz,i bronisz bandytow,zlodzieji,nieudacznikow z po?

Nie bronię ich tak jak wy swoich "bandytów, złodziei, nieudaczników" z PiS. Bandyci i złodzieje powinni być sprawiedliwie osądzeni i jak udowodni im się winę to ukarani, nieudacznicy powinni być skierowani do pracy na odpowiednim stanowisku np. w Radzie Nadzorczej jakiejś spółki np. PZU. Tam może przestaną być nieudacznikami, ale nie na pewno. Na pewno po okazaniu się że jednak są nieudacznikami przynajmniej będą ustawieni kasowo do końca życia. "Dojna Zmiana" w natarciu.

Katarzyna Niezgoda była odpowiedzialna kiedyś jako wiceprezes banku PKO SA za kadry i szkolenia, to było za czasów kiedy prezesem był Bielecki, a ona była w związku z Kammelem ! I tu ciekawa sprawa, pan Kamel był właścicielem takiej firmy organizującej takie szkolenia, konferencje i tym podobne ! I takie właśnie szkolenia bardzo drogie, o wiele droższe od konkurencji organizował, na zlecenie banku w osobie pani Niezgody ! Trwało to czas jakiś aż wreszcie ktoś z kierownictwa banku się tym zainteresował i pani Niezgoda dostała propozycję nie do odrzucenia, to znaczy musi odejść i to bez skandalu na własną prośbę! Musi też zrezygnować z 2 milionowej odprawy w przeciwnym razie sprawa szkoleń trafi do prokuratury, no i musiała się zgodzić !

Lechu odwal sie od Sandurskiej,pliss.

slepy musiales byc przez cale lata

Ciekawe czy trafi się kiedyś inteligentny pisiorek.

Chyba się nie doczekamy. Generalnie jest coraz gorzej, poziom żulerki, no ale przykład idzie z góry. Jak wiceprezesem partii jest Brudziński, to czego spodziewać się po klakierach?

Jestem Europejczykiem.

A czy dla was inteligencja ma kolory partyjne?

Czy wy chlopaki wiecie co to jest, pytanie zupelnie neutralne, bez podtekstow?

Włoska Robota....

No patrz Pan Ciapatych za darmochę wyławiają z okolic Libii a tutaj pytają o dodatkowe bilety powrotne i środki na życie....Toż to nie po Europejsku.,....

Przedstawicielstwo Unii na Ukrainie informacje że obywatele UA którzy stawiają się na granicy mogą być proszeni o dodatkowe dokumenty:

zaproszenie albo bilet na imprezę (np koncert)

potwierdzenie potrzeby wjazdu do Unii z przyczyn kontaktów biznesowych lub służbowych

dowód rezerwacji hotelu

zaproszenie od rodziny lub przyjaciół

bilet powrotny na UA

plan jazdy / podróży/ na terenie Unii

potwierdzenie zdolności płatniczej turysty (mogą być międzynarodowe karty kredytowe lub potwierdzenie finansowania wyjazdu przez stronę zapraszającą)

:)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Dla talmudycznych okraść goja to nie grzech dlatego oni mówią że nie kradną.

Widzę u Kolegi objawy obsesji.

Mówisz o panu ministrze którego oskarżono za to że łapał złodziei i bandytów?

Problem w tym że nie wiadomo czy łapał bandytów i złodziei. On chciał żeby ci których łapie tacy byli, a jak wiesz nie wszyscy którzy wg jakiejś opinii są o to podejrzewani w rzeczywistości tacy są. Ten minister był też wcześniej widywany na czele prawicowych bojówek rzucających kamieniami w tych których nienawidzą, ale to może w dzisiejszych czasach są takie polityczne standardy.

Katarzyna Niezgoda była odpowiedzialna kiedyś jako wiceprezes banku PKO SA za kadry i szkolenia, to było za czasów kiedy prezesem był Bielecki, a ona była w związku z Kammelem ! I tu ciekawa sprawa, pan Kamel był właścicielem takiej firmy organizującej takie szkolenia, konferencje i tym podobne ! I takie właśnie szkolenia bardzo drogie, o wiele droższe od konkurencji organizował, na zlecenie banku w osobie pani Niezgody ! Trwało to czas jakiś aż wreszcie ktoś z kierownictwa banku się tym zainteresował i pani Niezgoda dostała propozycję nie do odrzucenia, to znaczy musi odejść i to bez skandalu na własną prośbę! Musi też zrezygnować z 2 milionowej odprawy w przeciwnym razie sprawa szkoleń trafi do prokuratury, no i musiała się zgodzić !

W tych czasach PKO SA był bankiem prywatnym. PRYWATNYM i właściciel może sobie zatrudniać i zwalniać kogo chce. W tej chwili PKO jest bankiem kontrolowanym przez skarb państwa, czyli polityków, a więc kto i na jakich zasadach jest w nim zatrudniany jest decyzją polityczną. To nie jest bank którego właścicielami są politycy, a my, podatnicy, bo to za nasze, nie polityków pieniądze został via PZU od UniCredit odkupiony. Politycy mają psi obowiązek w naszym, podatników imieniu dobrze nim zarządzać. Sandurska nie ma bladego pojęcia o bankowości, zresztą jak prawie wszyscy pisiarze zna się tylko na klepaniu zdrowasiek u Rydzyka, na niczym więcej. Niezgoda została zatrudniona bo miała do tego kwalifikacje, Sandurska nie ma żadnych, a już niedługo - szybciej niż sie spodziewasz dowiemy się ile jej protektor Rydzyk dostanie w takiej czy innej formie od PKO. Niezgoda wydawała PRYWATNE pieniądze właściciela banku, Sandurska będzie wydawać NASZE. Taka jest różnica.

Z Cyklu witamy w Europie ...

Ukraińcy chcą żeby język UA stał się oficjalnie drugim językiem urzędowym we Wrocławiu....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kraków się broni...

rgRSjTNdNa8.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość

(Konto usunięte)

Obywatele Federacji Rosyjskiej pragnący udać się do UE przy ubieganiu się o wizę mogą być i zapewne zostaną zapytani o to samo i jeszcze więcej.

Obywatele Federacji Rosyjskiej nie skaczą na Majdanie Placu Czerwonym i nie zabijają się nawzajem żeby otrzymać możliwość zaoszczędzenia 30 euro na wizie do EU.

Umówmy się, że z pensją na poziomie 200 euro lub z emeryturą ok. 40 euro, 99% Ukraińców nie stać na turystyczne zwiedzanie Europy. Pracować legalnie w UE bez zezwolenia Ukraińcy nadal nie mogą a nielegalny pracownik jest znacznie łatwiejszy do gnębienia. I o to chyba chodzi UE: zwiększyć podaż taniej ukraińskiej siły roboczej nie mającej żadnych praw.

PKO sprywatyzowano żeby PRYWATNY zagraniczny właściciel wydoili z firmy NASZE pieniądze. Potem tą wydmuszkę odkupiliśmy za NASZE pieniądze płacąc zagranicznemu PRYWATNEMU właścicielowi. Gdyby PiS w 2007 roku nie oddał władzy PO to do tego wytransferowania NASZYCH pieniędzy przez PRYWATNEGO zagranicznego właściciela nigdy by nie doszło. To samo platfusy zrobili ze stoczniami i innymi gałęziami przemysłu.

Nie możecie zrozumieć że Wszyscy to jedna banda?

Po co te sprzeczki?

To że ktoś namotał mniej a inny więcej to pryszcz,

Banda -to banda..

Jedni nich ukarzą swoich inni swoich .

Dla dobra ogółu - bo o to chyba wszystkim chodzi?

wiec po to ten krzyk,obroncow popaprancow?

tym bardziej ze wszystkie szwindle po-psl wychodza na jaw,nie sa tuszowane.w kolejce czeka pawelak za umowe gazowa,poplacili ludzie za gaz najdrozej w europie,oj poplacili.

Nie możecie zrozumieć że Wszyscy to jedna banda?

Gadka typowa dla agentów wpływu. Szczególnie Kurwin wkoło powtarzał że PiS nie różni się od PO, PSL i SLD nazywając ich bandą czworga. A jak przyszło co do czego to te liberalne szmaciarze wyciągnęli łapska po państwowe pieniądze żeby dostatnio żyć na koszt podatnika.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.