Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Octavarium na ilu meczach pol ligi w tym roku byles? Gdzie zdemolowano stadion ?

Widziales to co piszesz czy powtarzach po tvn. ? Prosze o szczera odp. Dziekuje z gory.

Ps.? Jak sie skonczyla sprawa Starucha o ktorej tvn robil do czasu show?

Mam w d... Twoje zdanie bo nie raczyłes mi wiele razy udzielic technicznej odpowiedzi na pytania ktore Ci zadawalem w tamtym watku. Jak juz argumentów brakowało wyskakiwales jak moher do reportera TVN -

widze ze wyraznie po gdansku ze spadkobiercy polskiej glupoty odzyskali swiezosc.Macron idzie na przywoddzce europy zachodniej.Rozgniecie wszystkich kurdupli.Rowniez polskich.Tak trzymac.Dymac kurdupli/.Z gdanska.

Ps.? Jak sie skonczyla sprawa Starucha o ktorej tvn robil do czasu show?

To ten gostek, który sprał piłkarza po pysku, a ten jeszcze go przepraszał?

Mam w d... Twoje zdanie bo nie raczyłes mi wiele razy udzielic technicznej odpowiedzi na pytania ktore Ci zadawalem w tamtym watku. Jak juz argumentów brakowało wyskakiwales jak moher do reportera TVN - z wyjazdem bezposrednim o rzekomej mojej miłosci do prezesa.

Wiec drogi Jarosławie (ha ciekawe to ciekawe pewnie kompleksy sobie leczysz w ten sposób)...nie pisz do mnie czy o mnie bo mnie to gila i tylko dlatego ze mam dzisiaj dobry nastrój odpisalem na te puste moherowe prowokacje

Scigam cie Robercik, bo strasznie tam cwaniakowałeś, opowiadałeś pierdoły z pozycji znafcy, a jak co do czego, to morda w kubeł i d... w troki.

Na pytania które były w miarę sensowne, na debilne, albo powtarzane po dziesięć razy odpowiadałem tylko raz. Jak nie zrozumiałeś, to twój problem nie mój.

Pseudopsychologiczny bełkocik pominę z litości.

P.S.

Jak masz jakieś sensowne pytanie, to śmiało!

Jestem Europejczykiem.

No dobra, ale tak na spokojnie... Był ten zamach, czy nie???

Brzoza, hel, bomba, mgła, dobijanie, trotyl - niech się wreszcie zdecydują, zanim wydadzą wszystkie pieniądze suwerena.

Tak. To ten co uderzył drugiego w twarz za co go później przeprosił. Ten drugi też przeprosił za to co powiedział. Ale pytanie było jak się skończyła sprawa sądowa itp. o której swego czasu było tak medialnie. Poranny nalot w TVN z przemówieniem premiera Tuska widział każdy. A jak się skończyło?

Ooo widać że kolega z wyższym, z dużego miasta, pewnie po socjologi albo turystyce hehe

Widać jedynie że g... widzisz ;-)

No ale skoro tak kierujesz się wykształceniem i profilem to proszę - wybory 2007

Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc.

Przypadek? nie sądzę :)

I co chciałeś udowodnić tym wyświechtanym grepsem? Może, że przeciętny bandyta jest inteligentniejszy niż przeciętny wyborca? Nie da się wykluczyć, jak mawia Twój mistrz, nie da się wykluczyć...

PiS ponad przeciętnie dobre wyniki osiąga z kolei w szpitalach psychiatrycznych :-)

"Do młodego Tuska już powinien pukać prokurator i stawiać zarzut z art. 233 k.k.

W rodzinie nic nie ginie, genów nie oszukasz, ani nie wydłubiesz, jaki ojciec taki syn. Wystrzeliłem serią porzekadeł, żeby odwrócić uwagę od ludzkiej i niestety mojej własnej naiwności. Przyznaję, że momentami młody Tusk wyglądał na sympatycznego, pogubionego syna polityka, który od ojca rożni się prawie wszystkim. Poprawnie wymawiał „r”, nie recytował na pamięć wykutych kłamstw i manipulacji, zachowywał się naturalnie, grzecznie odpowiadał na pytania. Wszystko razem, plus kompromitacja Giertycha, sprawiło, że przeciętny widz mógł czuć się zaskoczony pokrewieństwem Michała z Donaldem Tuskiem i to tak bliskim."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zagadka milczenia ujawniona?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakiego Pana?Czy chodzi o tego greckiego staruszka z lasu?

Ciekawe, jak jest po grecku Sieg Heil.

I drugie również zastanawiające: co powie Kukiz, który bandytów wprowadził do polskiego Sejmu?

Dziękuję Ci serdecznie!

A jak to się wymawia?

Wiesz; tu wpada młodzież. Ona się łuczy.

A Kukiz?

Razem z fumflami siedzo, zapijajo i rozmyślajo, jakby po raz kolejny nie wyjść na Szmaciarza.

Przez wielkie es, po przeca poseł.

Ściskam. Może kiedyś i osobiście, bo Żona wlecze mnie do Polski na wakacje. Na moje pytanie "po co zaiste maleńka?", odpowiada, że - pierogów pojesz, musztardy pół bagażnika se nakupisz, księgarnie ukochane odwiedzisz...

Gość

(Konto usunięte)

Bardzo ciekawy wywiad, książka pewnie też.

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/piotr-ibrahim-kalwas-wywiad-z-hege-storhaug-o-islamie/hknxqxf

Piotr Ibrahim Kalwas vs. Hege Storhaug. Rozmowa z autorką kontrowersyjnej książki "Islam. Jedenasta plaga"

- Boję się zawłaszczenia Norwegii i Europy przez islam. Brzydko brzmi, prawda? Ale popatrz na fakty. Kilka tysięcy muzułmanów 25 lat temu i ponad 200 tys. teraz. To przeraża. Kocham moją kulturę, mój kraj, moją tradycję, widzę, jak na moich oczach to wszystko ginie, zawłaszczane przez cywilizację diametralnie różną od mojej - mówi w wywiadzie dla Onetu Hege Storhaug, norweska pisarka, feministka, obrończyni praw człowieka.

• Nielubiana przez prawicę, znienawidzona przez część lewicy, ignorowana przez media głównego nurtu. W 2015 r. lewicowe władze Oslo odebrały jej fundacji dotacje. Human Rights Service utrzymuje się z prywatnych datków
  • Wielokrotnie dostawała pogróżki. W 2007 r. została ciężko pobita przez niezidentyfikowanych sprawców. W wywiadzie ujawnia, że przez lewacką bojówkę. Żyje w małym miasteczku pod całodobową ochroną policyjną
  • Mówi wprost: żadna religia nie głosi takiej przemocy jak islam, islam polityczny jest wrogiem cywilizacji zachodniej. Trzeba o tym nie tyle mówić, trzeba o tym krzyczeć, bo będzie za późno

Uwolnić Andersa Behringa Breivika

Nie jesteś na bieżąco...

Ukryta Zawartość

Tak. To ten co uderzył drugiego w twarz za co go później przeprosił. Ten drugi też przeprosił za to co powiedział. Ale pytanie było jak się skończyła sprawa sądowa itp. o której swego czasu było tak medialnie. Poranny nalot w TVN z przemówieniem premiera Tuska widział każdy. A jak się skończyło?

Wyrokiem.

Ukryta Zawartość

Jakiś kurs z obsługi wyszukiwarki też Ci mogę znaleźć ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla tych z cinżkim umysłem wyszukiwarka cinżka jest w obsłudze.

A i rezultat wyszukiwań niepewny...

Tak swoja drogą dziwię się, że reżim jeszcze nie wpadł na pomysł stworzenia narodowej wyszukiwarki.

Narodowo pochylonej, ciemnogrodzko poprawnej, pro-rydzykowej i anty-Franciszkowej, pro-schabowej i antykebabowej.

Jestem Europejczykiem.

Wyrokiem.

Ukryta Zawartość

Ale ale.. To poranna akcja policji w środowisku kibicowskim, zapowiedź, przez premiera tuska, wojny z całym środowiskiem kibicowskim byla za to uderzenie w twarz?

manipulujesz

Sprawdź ponownie i się popraw.

Cała akcja i nagonka tvn / po okazała się kłamstwem opartym na jednych zeznaniach. Wszystkie oskarżenia rzucono. Tego już tvn nie nadał...

I kto tu ma problem koledzy z wyszukiwarka itp.

Przyznacie się do błędu z Jaro?

Nie ma w Polsce kiboli. To wymysł tvn.

Niemcy wcale tu nie są wzorem. Polecam sprawdzić w Internecie.

Ukryta Zawartość

Ty, Dominik, to jak to jest z tymi elitami sędziowskimi? Wzięły stronę kibola nie przejmując się Premierem???

I Tusk tego publicznie nie skrytykował a ówczesny Minister Sprawiedliwości nie zagroził sędziom, że zrobi z nimi porządek?

P.S.

Oczywiście, że w Polsce nie ma kiboli.Ależ skąd! Z Niemiec widać to wyraźniej :-))).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe!

Senator Jackowski stwierdził, że za wydarzenia w Radomiu odpowiedzialny jest Donald Tusk.

Ciekawe, że to już szczyt, czy zidiocenie polityków PiS pójdzie jeszcze dalej.

Jestem Europejczykiem.

A czy ja cos pisalem na wymiar sprawiedliwości ?

Kibice zaczęli robic politykę na stadionach. Krytykowali rząd oraz ub(do których należał tvn oraz Legia -Walter) to zrobiono nagonkę medialna a po 8 latach(zmiana rządu) wszystkich uniewinniono. Fakty już tego nie nadały...

Proste.

Ostatnio w Niemczech kibice obrzucali kobiety z dziecmi kamieniami a nie u nas. Gloryfikowanie niemieckich kibiców jest nie na miejscu.

Powtórzę pytanie. Kto był ostatnio na meczu w pol. lidze gdzie wyrywano siedzenia, jak wspominał kolega

W tym wypadku granice nie istnieją.

No to Szanowny Kolega mnie uspokoił ;-).

O, już coś znalazłem:

"W rozmowie z "GP" Duda stwierdził również, że "kompletnie nie rozumie krytycznej wypowiedzi Donalda Tuska dot. słów Beaty Szydło w Muzeum w Oświęcimiu."

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/pekniecie-miedzy-elitami-a-zwyklymi-obywatelami-europy-zapowiada-powazne-klopoty-dla/05ep0pd

Pęknięcie między elitami a zwykłymi obywatelami Europy zapowiada poważne kłopoty dla Unii

Po zwycięstwie euroentuzjasty Emmanuela Macrona w Unii powiało optymizmem, bo uznano, że wstrząs Brexitu wpłynął na masy tak mobilizująco, że teraz Wspólnota bez przeszkód już odnowi się zarówno politycznie, jak i ekonomicznie. Tymczasem, jak wynika z raportu londyńskiego instytutu Chatham House, na kontynencie nie tylko nie ma konsensusu w sprawie integracji, ale stare podziały pogłębiają się, piszą w POLITICO eksperci Chatham House, Matthew Goodwin i Thomas Raines.

• Zgoda w Europie jest tylko w sprawie idei wspierania biednych państw przez bogate
  • Wśród elit nie ma zgody, czy Unia ma zacieśniać integrację, czy też oddać prawa indywidualnym państwom, ale już połowa "zwykłych obywateli" chce rozluźnienia związków
  • Ponad dwa razy więcej zwykłych obywateli niż członków elit nie chce imigrantów

http://www.politico.eu/article/brexit-europe-future-european-disunion/

4f3d73835905.jpg

41c15eded03d.jpg

efa8f49b3830.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.