Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mulsik, otrzasnales sie juz po KKK?:)

To raczej Ty widziales tam co chciales, znafco Koranu, hehe

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

to dosc trudne jest na twoj łeb,

mulsik, otrzasnales sie juz po KKK?:)

To raczej Ty widziales tam co chciales, znafco Koranu, hehe

nie muszem bubuska.Wzbudzasz porywy smiechu...

ostatnio modne jest ha ha.

a to to .bubuska ma taki talent ze widzi co chce.To prawie jak inny cudotworca ktory wygrał 1/27 przekonany o zwyciestwie.Tak maja i nie ma co ich wyprowadzac ..

tam akurat było to opisane a nawet był wywiad z premierem...biedaku.Z pierwszej reki.Ale i tak bys tego nie objął.

No bylo, odpowiednio zinterpretowane pod twoj pusty czerep, kolego drogi

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Bom, wedle wrzasków twego właściciela "swołocz, kanalia i gorszy sort".

Widocznie muszę tak mieć.

I taki już się "zedrę".

Idę do kibelka, Wencla będę miał przed sobą.

A po chwili - za sobą.

Ale może mnie uduchowi.

Bom, wedle wrzasków twego właściciela "swołocz, kanalia i gorszy sort".

Widocznie muszę tak mieć.

I taki już się "zedrę".

Idę do kibelka, Wencla będę miał przed sobą.

A po chwili - za sobą.

Ale może mnie uduchowi.

Oho! Czkawka, znaczy zaś jakiś techniczny majdruje z dobrze działającym Forum.

tak wiec bubuska co na temat IRA masz na slinie.

Chlopie, Irish Republican Army nie jest tematem tego watku

Zapraszam Cię zatem. Pokażę Ci Paryż i okolice z takimi arabskimi feministkami, że zdębiejesz i oko Ci zbieleje. Wręcz - nie będziesz miał ochoty wracać.

Zapamiętam. Mam nadzieję, że nie rzucasz słów na wiatr.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Chlopie, Irish Republican Army nie jest tematem tego watku

rosumiem tak samo jak Legion jezusa,Ku klux klan, Rwanda etc etc.Jasne bubuska skupmy sie na koranie...To jedz bubuskai

z tym... nasze jest lepsze.

czemu ta dziewczynka

Czemu owa matka

Pytania mogę sobie zadawać, ale bez nadziei na sensowną odpowiedź.

W Polsce dzieci są czasami odbierane rodzicom bez wystarczającego uzasadnienia. W Norwegii też. Być może w Anglii bywa podobnie.

A nawet gdyby dziewczynka została odebrana matce, bo to bardzo zła matka była, to nie widzę powodu, żeby dodatkowo karać biedne dziewczę wrzuceniem do obcego kręgu kulturowego z wiadomymi atrakcjami czekającymi dziewczęta i kobiety.

Less is more

rosumiem tak samo jak Legion jezusa,Ku klux klan, Rwanda etc etc.Jasne bubuska skupmy sie na koranie...To jedz bubuskai

z tym... nasze jest lepsze.

Muls, co tam masz jeszcze w zanadrzu na krytyke kosciola, przeciez twoje lepsze

wyraznie było zinterpretowane czego rzeczywiscie nie rozpoznałem w sieci.No wiesz GW jest dla elit a te jak wiadomo sa ..slabe.

w sieci od rzeczy etc nie ten poziom ..jak dla mnie.Musi mi kot tlumaczyc.

O to chodzi, ze nie masz. Masz na jego punkcie obsesje, i wszystko co zle po prostu z nim kojarzysz. Stad bylo twoje pytanie o IRA, nawiazanie do Rwandy. Tak juz masz i nie zaklamuj rzeczywistosci. Jestes dosyc prosty do zdiagnozowania.

Reżimowe służby walczą z ekologami w Puszczy Białowieskiej. W akcji jest Straż Leśna która de facto stała się prywatną policją Szyszki.

Funkcjonariusze Straży usuwaja ludzi przy użyciu siły fizycznej, ale np. odmawiają podania swojej tożsamości aby uniknąć ewentualnego pociągnięcia do odpowiedzialności. Wprawdzie lokalnie, ale zaczynamy wkraczać w rzeczywistość państwa policyjnego.

Jestem Europejczykiem.

a tu masz liste biblijnych makabresek....spodoba ci sie

Przerażające Cytaty Biblijne 1/3

15 marca 2013 o 10:04

Coś czego nie usłyszysz na kazaniu...

... i coś co się nie mieści nie tylko w głowie, ale też i w standardowej facebookowej notatce, zatem:

część 2 ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zabij wyznawców innych religi

Księga Powtórzonego Prawa 13:7-12

Jeśli cię będzie pobudzał skrycie twój brat, syn twojej matki, twój syn lub córka albo żona, co na łonie twym spoczywa albo przyjaciel tak ci miły, jak ty sam, mówiąc: «Chodźmy, służmy bogom obcym», bogom, których nie znałeś ani ty, ani przodkowie twoi - jakiemuś spośród bóstw okolicznych narodów, czy też dalekich od jednego krańca ziemi do drugiego - nie usłuchasz go, nie ulegniesz mu, nie spojrzysz na niego z litością, nie będziesz miał miłosierdzia, nie będziesz taił jego przestępstwa. Winieneś go zabić, pierwszy podniesiesz rękę, aby go zgładzić, a potem cały lud. Ukamienujesz go na śmierć, ponieważ usiłował cię odwieść od Pana, Boga twojego, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli. Cały Izrael, słysząc to, ulęknie się i przestanie czynić to zło pośród siebie.

.

i juz nie smiesz mnie z tymi twoimi dobrymi skojarzeniami.To prymitywne...i nudne.Znajdz majowe i sobie poopowiadajcie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No mniej, bo opiera sie na milosierdziu i z agresywnym Koranem nie ma nic wspolnego

Niech on nie obraza, to jego nie beda obrazac.

A gdzie i kiedy Macron nas obraził? Możesz podać cytat?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Niestety politycy opozycji zamiast ruszyć dupy i zjawić się na miejscu wypoczywają.

A gdzie i kiedy Macron nas obraził? Możesz podać cytat?

Nie dyskutuj z nim, naprawdę szkoda czasu na PiSowskiego bojówkarza.

Jestem Europejczykiem.

747 moglbys darowac sobie wycieczki do mojej osoby, czy nie dasz rady?

W odpowiedzi na pytanie wiatraka, czy uwazasz, ze okreslenia nacjonalistyczny, eurosceptyczny, samoizolacja, to nie wy bedziecie decydowac o definiowaniu Europy, bo lamiecie/macie z tym problem/ prawa obywatelskie, wolnosci i demokracje, to wyraz jakiegos specyficznego jezyka dyplomatycznego, czy chec obrazenia drugiej strony, i wywolania konfliktu?

Zapamiętam. Mam nadzieję, że nie rzucasz słów na wiatr.

Potwierdzam zaproszenie.

Nasze Panie zostawimy w domu, niech plotkują i pitraszą. Nasze kochanki - też. I wiesz: żony myślą, żeśmy u kochanek. Kochanki, że u żon...

A my w tym czasie oddamy się prawdziwej, rozbuchanej, wszetecznej rozpuście...

Pójdziemy w takie miejsce, gdzie płyt (winyli, jako i cd) w bród. Za grosik, a i jeszcze można się targować

Oj, Less, Less...

Poczytaj (choć przecież wiesz, jak mniemam) o dziewczynie w wersalce*.Zamordowanej przez Polaka, skwysyna, przedtem - skazanego za gwałt w Anglii.

Ja mówię o regule w pewnej grupie religijnej, ty kontrargumentujesz wyjątkami, jakimi są przestępstwa.

Less is more

Prezydent Macron w ocenie bardzo wielu obserwatorów jedynie powiedział głośno to, co myśli bardzo wielu polityków zachodnich. Nie mówią tego akurat teraz, bo nie mają w tym żadnego interesu, ale jak nadejdzie wygodny dla nich moment to nie będą milczeć.

Natomiast już całkiem jasno komentowane jest głupkowate zachowanie reżimowej dyplomacji.Pojawia się proste pytanie - po co Szydło i Waszczu obrażają Macrona? Co to niby ma dać oprócz kolejnej porcji propagandowego szitu na użytek odbiorcy wewnętrznego.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.