Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Alem trafił:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I wszystko jasne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

eee sputnik to jest To.Tyle ze Prawda była lepsza.Ty masz specjalna kuracje przepisana od lekarza ???Z wypiskom?

a swoja droga racje facet ma...alosza.A kto zaplaci rosji za to uzbrojenie ktore dostalismy za darmo od niej.I wszelaka pomoc bratnia..

1. nie pojawi się sensowna opozycja. która powie wyraźne nie dla przyjmowania pseudouchodźców muzułmańskich

albo

Myślisz że dopiero jak pojawi się sensowna opozycja to można będzie bezsensowne rządy PiS odsunąć od bezsensownego działania ? Co rozumiesz przez sensowną opozycję ? Każda opozycja jest dobra wobec bezsensu PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dałem rade chwilę posłuchać niejakiego Wójcika, przydupasa pana Zbyszka i Zybertowicza. Tragedia - jeden nawiedzony oszołom a drugi populistyczny i chamski prowokator, wierny giermek psychopaty. Ale to pół biedy, gorsze jest to, co oni wygadują. Po rządach PiS naprawdę trzeba będzie naprawdę urządzić wielkie sprzątanie, jak w Niemczech po nazistach. Tylko kto to zrobi?

Jestem Europejczykiem.

Dałem rade chwilę posłuchać niejakiego Wójcika, przydupasa pana Zbyszka i Zybertowicza. Tragedia - jeden nawiedzony oszołom a drugi populistyczny i chamski prowokator, wierny giermek psychopaty. Ale to pół biedy, gorsze jest to, co oni wygadują. Po rządach PiS naprawdę trzeba będzie naprawdę urządzić wielkie sprzątanie, jak w Niemczech po nazistach. Tylko kto to zrobi?

Jarek byl jeszcze ten trzeci Jakubiak mu jest też przydupas tej ekipy ich wierny koalicjant

Ps Podczas demonstracji sądowych spieprzał az wióry leciały jak demonstranci pod sejmem krzyczeli "Będziesz siedział"

kulturalnie pokazał demonstrantom (bedąc juz przy policji)palec

Ja nie doczekam zmiany z PIS-u na co inne...

Licząc średnią życia, to te 20 lat spokojnie wytrzymają

To ze względu na Ciebie.

Zamiast mi ładnie podziękować, że ożywiam tę zastałą nieco atmosferę zgodnego chórku wzajemnej adoracji...

Sputnik w nagrodę...

Na wiadomości ze Sputnika powołują się teraz PiSowska nacjonalistyczna prawica, więc ostrożnie :-))).

No właśnie- zmieńcie retorykę, bo ja się już gubię; jak nie neomarksizm to sputnik

Opozycja jest bezsensowna zdaniem PiSu bo krytykuje "sensowne" poczynania rządu.No i oczywiście jest totalna.

Dokładnie to samo mówiła tzw. "władza ludowa" na temat posiadających odmienne zdanie.

Ty się już dawno zgubiłeś i na tak beznadziejny przypadek nie widzę lekarstwa.

To prawda (tyle, że nigdy się nie zgubiłem- odkąd pamiętam jest tak samo)

Dzięki za ożywienie.

Dziękuję

To prawda (tyle, że nigdy się nie zgubiłem- odkąd pamiętam jest tak samo)

to fakt. Jest to doswiadczenie wierzacych.Jesli taki uwierzył w boga to uwierzy juz w kazda bajke.To sie sprawdza i trzyma goscia przez całe zycie czego forum jest doskonalym przykladem..

Licząc średnią życia, to te 20 lat spokojnie wytrzymają

Zastanawiam się czemu ma służyć dobrowolne wmawianie sobie że czarne jest białe? Pisiarstwo generalnie uwielbia wiarę w garbate aniołki i podobne trelemorele, ale wiara w 20 letnie rządy kaczorka to już wyłącznie rozpaczliwa próba poprawienia sobie humoru i samopoczucia wobec nieuchronnej i całkowitej klęski. I to szybkiej klęski.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.