Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

no co tam debesciak z ta wolska??

nie kapujesz prostej zasady.Ustaliles sobie swoje zasady i mam je tolerowac.

kto pisze z malej.Ze ty masz jakis szymel.A co kogo obchodzi ten twoj szymel.

z duzej i juz debesciak.

I jeszcze, widze, kompleksy leczysz. Ja pierd..., po kiego ja z toba nawijam

Nara

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

ale za to małe debesciak.Z twoimi przegrywaja.

no co tak dlugo.. bucek.Ogon widac

kite schowaj pod... siebie

czyli ogon...podwin.

wyraznie debesciak z mysleniem masz klopot .Rano sprawdze czy buda wysprzatana.

MULS shut the fuck up

Nie krępuj się, bubek.

Walnij po polsku.

Zaimponowałeś mi tą angielszczyzną spod budki z piwem. Zawszem mówił, że przyszłość Polski zależy od idiotów.

Niestety.

BN, po meczu mozemy tylko angielszczyzna, jak masz taka ochote

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

To ja Ci adalberciku powiem o co tu chodzi, bo widze, ze nie wiesz. Po 1sze jestes na forum internetowym i wielkosc liter ma tutaj akurat male znaczenie, po 2ie celowo pisze jego nick z malej litery, nawet na poczatku, poniewaz uwazam go za malego uzytkownika. Tak ja ciebie, a nie Ciebie. Kumasz?

Jak już opanujesz władanie językiem polskim w stopniu pozwalającym wyrażać i dezaprobatę bez uciekania się do robienia zamierzonych błędów (akurat zamierzonych...), to może wtedy twoje impertynenckie uwagi zechcę brać pod uwagę. Może, choć wątpię.

Nie będę się zniżał do wyrażania wprost opinii o tobie, nie zwykłem się pospolitować z typami twojego pokroju.

Pa!

To koniecznie domagaj się jeszcze reparacji od Szwedów i Turcji, a, nie zapomnij też o Austrii. Że już dawno straciłeś kontakt z rzeczywistością udowadniałeś nie raz, nie dwa. Ale żeby aż tak...

Tak się czasami Arton, zastanawiam...

Przestaniesz ty kiedyś robić z siebie idiotę i wciskać ludziom dzieci w brzuch?

Piszesz, jak nie o Cobrach, to o przymułach typu hrabia Potocki...(???!!!),jak nie o tym, to o płaskiej Ziemi...

I, czemu tak mało? (Przypominam, coś nabazgrał : "25 biloonów $"...).

Są większe liczby we wszechświecie.

Ps - Adalbert grzeczniej pisze!

Co to zmienia? Reparacje należą nam się jak psu buda. I to w wyswysokości nie mniejszej niż wystąpił Jan hrabia Potocki. Czyli 25 biloonów $.

No to zgłoś to od razu do komornika.

Jestem Europejczykiem.

To koniecznie domagaj się jeszcze reparacji od Szwedów i Turcji, a, nie zapomnij też o Austrii. Że już dawno straciłeś kontakt z rzeczywistością udowadniałeś nie raz, nie dwa. Ale żeby aż tak...

Dlaczego tylko to? A Mongolia za rok 1241?

Jeżeli ktoś miał nadzieję, że Duda zmądrzał, to relacja z jego spotkania z ambasadorami pozbawi go wszelkich złudzeń.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pytanie dla bystrych - dlaczego spotkanie odbyło się tam,gdzie się odbyło, to jest w Kolegium Europejskim w Natolinie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Ty naprawde jestes na tyle glupi, aby pomyslec, ze ktos nie wie o tym, ze zdanie zaczynamy od duzej litery. Czym ty tutaj probujesz zablysnac.

Z tą Mongolią to bym uważał, wypowiadając im wojnę. Nawet morską.

Mają, co prawda, tylko jeden kuter. Ale za to- działający. I z karabinem na pokładzie. I siedmiu marynarzy. No - jeziorarzy.

A lud to bitny i nieraz pokazał, co potrafi! :))

Ale co można od Mongołów ewentualnie wycisnąć? Kumys i jurty? No chyba żeby wydzielili część jakiejś pustyni. Można by tam pisarstwo wysłać, niech sobie tam budują swoją IV RP.

Ale co można od Mongołów ewentualnie wycisnąć? Kumys i jurty? No chyba żeby wydzielili część jakiejś pustyni. Można by tam pisarstwo wysłać, niech sobie tam budują swoją IV RP.

Dać po osiemset, wysłać i niech się mnożą dalej. Wolnego terenu w pierony. Ileż miejsca na pomniki i kościoły...

Kumys za słaby, ale nasi dadzą radę.

Błyśnięcie jak palący się pierd to twoja domena. Mnie takie "zabawy" są obce. Ale ty się nie krępuj. Nic innego nie potrafisz, a my się choć trochę pośmiejemy.

Na razie to mamay, jak widze po tym co piszesz, powody do smiechu, ale z ciebie, kolego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.