Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie zwrocilbym uwagi gdybys podal przyklad muzulmanskich dzieci pobitych przez inne muzulmanskie dzieci w muzulmanskim kraju, nie dotyczyloby to watku, lapiesz?

No właśnie. Chwytasz?

No i jak tu dyskutowac, top pyta, ja odpowiadam, a w trakcie pojawia sie mulsik i bredzi.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

jesli ktoś naprawde jest zainteresowany tematem reparacyji niemieckich to wszystko krotko i zwiezle na temat ale niestety tylko dla tych z abonamentem cyfrowym .Wyborcza - Jestesmy z niemcami kwita.Robert Grzeszczak..

No jak GW, to musi byc świento prawda:)

dla mulsika, hehe

O juz widze, PRL jednak byl panstwem suwerennym - na tym ma sie wszytko opierac.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie trzeba calosci czytac:)

No mulsik, wklej, obadamy calosc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Lepiej wklej ten wywiad, na pewno masz GW:). Twoja opcja.

No ty raczej nie masz, cytat:

"jesli ktoś naprawde jest zainteresowany tematem reparacyji niemieckich to wszystko krotko i zwiezle na temat"

autor muls:)

PS widze, ze chetnie wklejacie, hehe

zaraz kaza se wykupic:)

No i jak tu dyskutowac, top pyta, ja odpowiadam, a w trakcie pojawia sie mulsik i bredzi.

Błędem jest zakładanie, że w tym wątku wypowiadają się tylko... nie muzułmanie. Stąd abstrakcyjne tezy niektórych tu.

No ty raczej nie masz, cytat:

coz bucus przewidzialem twoj ruch na godzine wczesniej.Ja rozumiem kaczynskiego .To jest ogromna przyjemnosc wodzic idiotow za nos.Ja mysle ze on ma tylko jeden dylemat..czy zrobic z was mydło szare czy pachnace.

O juz widze, PRL jednak byl panstwem suwerennym - na tym ma sie wszytko opierać

PRL była wasalem Moskwy w o wiele mniejszym stopniu niż obecna Polska jest wasalem Watykanu.

jesli ktoś naprawde jest zainteresowany tematem reparacyji niemieckich to wszystko krotko i zwiezle na temat ale niestety tylko dla tych z abonamentem cyfrowym>>>>.taki wpis nie sugerował czy ja sie z tym zgadzam czy nie.Bucus..Rozumiem ze sam tytuł tak cie pochłonał na co liczylem ze w tym czasie poszedłem sie wysikac zebys wchłonął tytuł.I to stało sie zgodnie z załozeniem..Watpliwosci mozna miec zarowno na tak jak i na nie..bucus.Wyraznie kaczynskiemu zostaje tylko szare mydło.

Nie bój się Krzysiu! Obronimy się przed muzułmanami. Co do katolików tej pewności niestety już nie mam.

Widać, że jesteś uprzedzony i nietolerancyjny co do religii. hehehe i masz się za lepszego

PS. Kogo ty możesz obronić??? ................................................

I prosze, zeby pieski typu sittek@ adalbert nie wcinaly sie. I potem nie pierdzielily o burdelach. Bede wdzieczny.

Prosić to możesz sobie księdza, aby dał ci rozgrzeszenie, za te kłamstwa i manipulacje na forum. Kojarzysz jachusia?

Widać, że jesteś uprzedzony i nietolerancyjny co do religii.

Raczej jesteśmy uprzedzeni do instytucji, która zawiaduje ta całą mistyfikacją.

A wiara, to sprawa każdego człowieka, a publiczne obnoszenie się z nią to największa głupota.

Wystarczy popatrzeć na pajaców, którzy każdego 10-tego każdego miesiąca odprawiają szopkę.

Mordy zawzięte, ale pełne frazesów o miłości. Hipokryci p.doleni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Napisano dziś, 18:30

Paru troli zasrało wątek i ludzie pouciekali z tematu, bo mają ciekawsze rzeczy do roboty niż zabawa w psychiatrów.

a o czym ty chcesz pisac nieboze.Zadalem ci pare prostych pytan a ty ani me ani be ani kukuryku.O jakichs kozach ni z gruszki ni z pietruszki.Moze podciagnji sie troche a potem przyjdz.

Blaszak niedawno wyliczył na palcach jednej ręki i zażądał od Niemców jednego biliona euro.

Ciekawe czy sam na to wpadł, czy ktoś mu podsunął ten idiotyzm? Jak myślicie?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

a o czym ty chcesz pisac nieboze.Zadalem ci pare prostych pytan a ty ani me ani be ani kukuryku.O jakichs kozach ni z gruszki ni z pietruszki.Moze podciagnji sie troche a potem przyjdz.

A kim ty jesteś żeby mi pytania zadawać i wymagać odpowiedzi. Chyba, że ci zostały nawyki z "tamtych czasów"
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.