Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

.parami.

Nie masz innych narzędzi, tylko ten esbecki elementarz ..?

To nikogo już nie rusza, zużyło się, było zbyt często stosowane..

Dziś w czasach wolności sexualnej to nawet dla niektórych mogłaby być nobilitacja, brama, drzwi, do środowisk słusznych i postępowych..

Wyluzuj muls, z faktami nie wygracie, społeczeństwa się budzą.

Będziecie w prawdzie kąsać, nawet może krwawo i boleśnie, choć jak na razie zwłok jeszcze nie ma...

• Redaktorzy

Ci ludzie, uchodźcy, realnie by tu byli, realnie stanowili by już dziś zagrożenie, nie ściemniaj mi tu mondraliński, że nie rozumiesz

W Polsce są dziesiątki tysięcy muzułmańskich uchodźców, część od wielu lat. Samych Czeczeńców Polska przyjęła 90 tysięcy w ciągu kilku lat. I co ? Ano nic. A rząd PiS i trochę słabych w arytmetyce fanfanów dostało sraczki na wieść, ze Polska przyjmie 7 tysięcy ludzi, uchodźców z teatru wojny. Tak głupie, że aż żenujące.

ch internetowych bzdur to już nawet Macierewicz nie powtarza, a to już coś, biorąc pod uwagę kisiel jaki ma w głowie.

.Przecież on w to nie wierzy, to taki sposób na odreagowanie choroby sierocej. Im bardziej przeciw zdrowemu rozsądkowi tym lepiej. Ale, że to oznacza kisiel to fakt

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Notatka na Salonie24 jako dowód w sprawie, jestem pod wrażeniem.

To już dziś druga nadinterpretacja z Twojej strony, przecież chodziło tylko o podstawy do dociekań, nie o dowody.

Jozwa, po raz drugi, bardzo proszę.

dostało sraczki

Tu nie chodzi o liczby, tu chodzi o politykę, o narzucanie woli, o trzymanie nas pod butem jako ludzi niższej kategorii, nikt z nami nie negocjował tych kwot, bo musiałby dać coś w zamian, więc starano się narzucić, ale to tylko niewielki klocek w całej układance, nie podejrzewam że o tym nie wiesz, czy nie rozumiesz.

poważni blogerzy z Salonu 24, którzy zajmowali się dociekaniem faktów dotyczących katastrofy, również dopuszczali możliwość, że rannym mogła nie zostać udzielona pomoc..

Znaczy nie byli to poważni blogerzy tylko jacyś kolejni specjaliści od wybuchających parówek.

Odkrywasz się coraz bardziej.

Ty już się dawno odkryłeś i nie wydaje się aby ktoś traktował poważnie to, co tutaj wypisujesz.

Jeśli chcesz normalności to musisz być wrogiem komuny, postkomuny i Ubekistanu. Bez eliminacji tych ludzi żadnej normalności ne będzie.

Sądzisz że Ty będziesz o tym decydował? Napisz jeszcze coś śmiesznego.

powiedzmy sobie numerek ..fakciki

daje dwa razy numerek zebys sie calkiem obudził.

A tu zdjęcie Merkel Lego w Gdańsku.

W Warszawie co miesiąc jest kacze Lego:

z22074699IER,Barierki-na-Krakowskim-Przedmiesciu.jpg

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

a fakciki faktycznie sa takie ze z nimi tylko do...bramy.I cieplym...

numerek.Ty i doktorek to fakciki na postumencie som.Tyle ze wasze objawy to juz daja wiecej do myslenia niz maciarka alojzego.

Odkrywasz się coraz bardziej

numerek wiesz jak to jest najlepiej...odkryty.

tak generalnie to mozna nawet zrozumiec po co oni wykopywali te trumny .Zeby policzyc te rany postrzalowe miedzy innymi BORowca.

tyle ze zachowano to wtajemnicy o to jest tajemnicze.Ale ladnie sie wpisuje w dotychczasowe dzialania maciarewicza.Krycie ruskich.

nie wydaje się aby ktoś traktował poważnie to, co tutaj wypisujesz.

Przekazuję tylko, prostując Wasz magiel, chyba doceniasz to że czynię to dość skromnie i nie często, inaczej kamień na kamieniu by tu z Waszych kłamstw nie pozostał.

Całkiem niedawno wytknąłem tu gościowi z magnetofonem szpulowym, na ileś wpisów, 90 % zupełnie nieprawdziwych informacji, nawet nie oponował, nie upierał się że podaje prawdę, brak prawdy w przekazie to najczystszej wody marksizm kulturowy.

Można to uczynić wobec każdego z Was osobna, rozbierając każdy wpis na czynniki, że zawiera kilka procent treści, reszta to interpretacja z założoną tezą, wszyscy wiemy jaką, PiS jest zły, Jarosław Kaczyński, Antonii Macierewicz, Ojciec Tadeusz Rydzyk, - źli, dobre jest PO / PSL, Donald Tusk i dawna WSI, w Smoleńsku był wypadek, którego przyczyny są wyjaśnione.

Wszystkie niemal wpisy Waszej strony, może z wył Kol Wiatraka, to 100% czyściuteńki marksizm, nie żadna dyskusja na forum, po prostu propaganda marksistowska.

numerek wiesz jak to jest najlepiej...odkryty.

Dopiero co Cię prosiłem muls.

kacze Lego:

Tak są bariery, to jest te 10 % prawdy..

i jajami.

Ty masz od partnerki zgodę na seks, prawnie wiążącą ?

Jeśli nie, to nie radzę wybierać się z nią do Szwecji..

Przekazuję tylko, prostując Wasz magiel, chyba doceniasz to że czynię to dość skromnie i nie często, inaczej kamień na kamieniu by tu z Waszych kłamstw nie pozostał.

Nie rozśmieszaj mnie bomam zajady.

brak prawdy w przekazie to najczystszej wody marksizm kulturowy.

Nie. To kaczyzm.

PiS jest zły, Jarosław Kaczyński, Antonii Macierewicz, Ojciec Tadeusz Rydzyk, - źli

...

w Smoleńsku był wypadek, którego przyczyny są wyjaśnione.

Tutaj wyjątkowo udało Ci się napisać prawdę.

Wszystkie niemal wpisy Waszej strony, może z wył Kol Wiatraka, to 100% czyściuteńki marksizm, nie żadna dyskusja na forum, po prostu propaganda marksistowska.

Gdybyś wiedział co to jest marksizm to byś się tak nie ośmieszał.

Dajesz mi lekcje marksizmu..?

Nie daję, bo i tak nie zrozumiesz. To tematyka dla ludzi inteligentnych (nieważne czy ktoś się z tymi poglądami zgadza czy nie).

Są zdjęcia ofiar katastrofy z dziurami po pociskach w głowach.

Nie chcę dawać zdjęcia czy linka bo to byłby piękny pretekst do bana, więc sami sobie wyguglujcie: pracownik BOR z przestrzeloną głową.

W Google są również zdjęcia z rozmowy z kosmitami.

To tematyka dla ludzi inteligentnych

Potrafisz wykorzystać swoje talenty, teraz przyszedł czas na faszyzm, nawet dobrze Ci idzie, jeśli będziesz w Szwecji weź pod uwagę to co napisałem do mulsa, może się przydać..

P.S.

Niech ktoś Ci opowie na temat ograniczeń intelektualnych, defektów osobowości etc..taka wiedza się czasem przydaje..

Potrafisz wykorzystać swoje talenty, teraz przyszedł czas na faszyzm, nawet dobrze Ci idzie, jeśli będziesz w Szwecji weź pod uwagę to co napisałem do mulsa, może się przydać.

Co to za brednie? Co to za bełkot? Mógłby ktoś przetłumaczyć to na jakiś zrozumiały język? Nie pij więcej.

P.S.

Niech ktoś Ci opowie na temat ograniczeń intelektualnych, defektów osobowości etc..taka wiedza się czasem przydaje..

Po co ma opowiadać? Wystarczy mi, że czytam Twoje wpisy.

Ja pi...ę.

"Ludzie" picu prześcigają się w coraz większych bredniach...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiadomo, czy Prezes TV ma większe halucynacje, czy Ci na forum???

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Ja pi...ę.

"Ludzie" picu prześcigają się w coraz większych bredniach...

Ukryta Zawartość

Nie wiadomo, czy Prezes TV ma większe halucynacje, czy Ci na forum???

To jest ta sama szkoła radzieckiej propagandy, która głosiła że u nich jest dobrobyt i wolność, podczas gdy w Ameryce - nędza i zniewolenie.

Koń jaki jest - każdy widzi.

Ukryta Zawartość

Koń jaki jest - każdy widzi.

Oni nie widzą - oni Jurandy! Pisałem przecie..

Ewentualnie - cyklopy. Ale, te chyba jeszcze gorsze, bo tylko na jedno, picowskie oko widzą.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Redaktorzy

tu chodzi o politykę, o narzucanie woli, o trzymanie nas pod butem jako ludzi niższej kategorii, nikt z nami nie negocjował tych kwot

Nie wiem, co to znaczy "z nami", negocjowano to z polskim rządem. Tak chyba powinno się to odbywać, od tego jest rząd.

halucynacje

A wiesz że Sławomir Wałęsa ukradł świeczkę wartości ok 10pln ?

Wesz że sąd wymierzył mu karę 20plm, a on jej nie uiścił ?

Wiesz że w następstwie karę zamieniono na 20 h prac społecznych od których też się uchyla ?

Wiesz że teraz może trafić do aresztu ?

Poszerz swoje horyzonty Kolego, to zawsze dobrze robi na samoocenę.

Nie wiem, co to znaczy "z nami", negocjowano to z polskim rządem. Tak chyba powinno się to odbywać, od tego jest rząd.

Co z polskim rządem negocjowano, coś przeoczyłem ?

Merkel zaprosiła tu uchodźców, bo rynek pracy w RFN kuleje z powodu braku reprodukcji populacji.

Nikt tej decyzji z nikim nie negocjował, zapraszać czy nie.

Węgrzy się przeciwstawiły, Orban postawił płot na granicy.

Uchodźcy zalali Europę, ich nadwyżkę miały wchłonąć państwa Unii za pomocą narzuconych im tzw kwot.

Rząd Kopacz / Twój rząd /, zgodził się na ok 7000 netto, później łączenie rodzin.

Miały osoby być weryfikowane przez służby, co okazało się w praktyce raczej nie możliwe.

Po zamachach Pani Premier Beata Szydło odmówiła przyjęcie kogokolwiek, obiecała pomoc tam na miejscu.

KK /Kościół Komunistyczny/, bez porozumienia z rządem obiecał przyjęcie jakiejś ilości uchodźców do parafii.

Jozwa, wyszedłeś z wprawy.

To kosztuje mnóstwo czasu, czytanie , śledzenie dzień w dzień wszelkich wydarzeń, z wszystkich stron tzw konfliktu politycznego.

To wszystko i tak nie ma sensu, śledzenie, później pisanie, ten zrobi to a tamten tamto, ci ludzie - uczestnicy opisywanych tzw wydarzeń politycznych mają w głębokim poważaniu wszystkich pozostałych, ich interesują tylko ich osobiste kariery, nic więcej.

Ja śledzę to od 30 lat i chce mi się już tym zwracać..

To strata czasu.

Teraz w modzie będzie taki zwrot, - "artykuł siódmy"..

Powodzenia..

Wesołych Świąt !

jak widze suwren nadal bez zmian.

A wiesz że Sławomir Wałęsa ukradł świeczkę wartości ok 10pln ?

Wesz że sąd wymierzył mu karę 20plm, a on jej nie uiścił ?

Wiesz że w następstwie karę zamieniono na 20 h prac społecznych od których też się uchyla ?

Wiesz że teraz może trafić do aresztu ?

i co to ma do losu marksizmu.Znam goscia co ukradl matke boska skonsumowal na miejscu i go puszczono wolno.I co.ma do tego Merkel.... musgowiec?

tak to mniej wiecej u ciebie wyglada....marksisto mieszany.

Dopiero co Cię prosiłem muls.

numerek nie rozumiem ze sam odkryty domagasz sie odkrywania innych.Mnie ty wystarczysz goly.Caly z calym twoim rosumem.

Ty masz od partnerki zgodę na seks, prawnie wiążącą ?

tutaj numerek to muszem cie wyprowadzic na ranne sikanie zeby wytlumaczyc ze seks kurzymi jajami to tylko na nowogrodzkiej.Nie przynos tego tutaj, to obyczaj...dzikich.

Dajesz mi lekcje marksizmu..?

Gdzie Rzym a gdzie Krym..

Zdaj sprzęt.

marksizm numerek niejedno ma imie.Ale slusznie zauwazyles ze moze byc i czerwony i czarny.Jaki masz pomysł na rydzyka?

Poszerz swoje horyzonty Kolego, to zawsze dobrze robi na samoocenę.

tu masz racje numerek twoje horyzonty poszerzone o ukradziona swieczke zatoczyły KOLO i sa gdzie koło...bieguna polnocnego.I to trwało 30 lat.Ile jeszcze przed toba badan....nad swieczka.

POza tym numerek jest dobrze o TAKYCH czlonkow nam szło jak ty.Im wiecej takych suskich pietow.maliniakow czy maslakow i calej tej menadzeriii tym szybciej to pie...nie.A tylko o to w tym przeca chodzi numerek.Tak wiec do roboty mloty i sztandary w dłon bo faszyzm idzie w szwajcarii a irlandyji huragan.Tak to mniej wiecej u ciebie wyglada i to jest stan naturalny bo inaczej bym sie martwił.Numerek.Muzulmanow nie ma a ty wiecznie przerazony .Swoja droga rozumiem cie bo jak z takimi lotnictwem i jednym smiglowcem wywolac wojne na rosji, krymie i jeszcze zbudowac autostrady.

Tak głupie, że aż żenujące.

Głupie??? Spójrz w oczy rodzinom ofiar muzułmańskich zamachów w Europie: tych przejechanych ciężarówkami (w tej liczbie dzieci), tych rozwalonych z broni automatycznej, tych rozszarpanych wybuchami bomb, tych zarżniętych nożami i maczetami. Spójrz im w oczy i powiedz to jeszcze raz.

Jaki z ciebie człowiek??? :(

Tfu!!! :(

W Warszawie co miesiąc jest kacze Lego:

Trzeba bronić Polaków przed KOD-omicką dziczą - stąd barierki.

A jak dzicz zobaczy barierki to jakby byk zobaczył płachtę. :)

Spójrzcie jakie zachowanie! Tu by się przydał psychiatra. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.