Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nie ze fajne bombowiec.Poslanka nie mysli perpektywicznie i bezposrednio pod kaczynskim

jakby kto nie wierzył wlasne slowa z ust poslanki

Panom Ministrom Janowi SZYSZKO,Witoldowi WASZCZYKOWSKIEMU i niezłomnemu Antoniemu MACIEREWICZOWI ,których -niestety- służby i lewactwo znowu pokonały,za ich służbę Polsce,moi Wyborcy i ja -DZIĘKUJEMY !

Czekamy na Wasz powrót do służby Naszej Ojczyźnie....

jeszcze raz bombowiec.Walnji w pas startowy i jeszcze raz.
Gość

(Konto usunięte)

jeszcze mi dudni w uchu że mówiono

Pan Minister Antonii Macierewicz, który pozostanie w rządzie, gdyż musi złożyć raport tzw Podkomisji Smoleńskiej w kwietniu 2018, zamykający śledztwo, do czasu zdobycia nowych dowodów.

Ekspert z górnej półki. )))

Pan Minister Antonii Macierewicz, który pozostanie w rządzie

Na tamtym etapie pozostał, było to stwierdzenie faktu, nie ściemniaj, nie prognozowałem jego przyszłości ani żadnego innego z ministrów.

rosumiem

Czekam na wybory samorządowe, zobaczymy efekty przetasowań.

Antonii Macierewicz schowany, Premier wykształcony, finansista, może być dobrze w dużych miastach, pewnie nie w wszystkich, ale jeszcze się taki nie narodził..poza tym nie można mieć wszystkiego..

Od dziś sałatkowa krycha wiecznie nienażarta moim idolem jest i basta. Nawymyślać kłamczyńskiemu jarusiowi publicznie i na łamach od służb i lewactwa... no, no, to godne podziwu. Zwłaszcza ze przed wyborami znowu będzie prezesowi pod drzwiami skamleć, zeby ja na listach na ostatnie miejse nie wpisywać.

Krystyna Pawłowicz4 godz. temu

Panom Ministrom Janowi SZYSZKO,Witoldowi WASZCZYKOWSKIEMU i niezłomnemu Antoniemu MACIEREWICZOWI ,których -niestety- służby i lewactwo znowu pokonały,za ich służbę Polsce,moi Wyborcy i ja -DZIĘKUJEMY !

Czekamy na Wasz powrót do służby Naszej Ojczyźnie....

Zob. też:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lub:

Ukryta Zawartość

lub:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

na wybory samorządowe, zobaczymy efekty przetasowań.

Trochę Was załatwiła wyborami z Mastalerkiem, musisz przyznać że nic to Wam nie dodaje,..

nie nas ale was.My jej nie wybieralismy

pamietam jak w sniadaniu w radiu Zet u Olejnik był plaszczak przed wyjazdem Lecha Kaczynskiego do ZSRR planowanym.Stwierdził ze jak pojedzie Lech to Putin zza stolu nie wyjdzie.I ja sie z ty zgadzam.......pateniom patelniom.Fakt ze obaj kurduple ale Lech dałby rade a plaszczak TYM bardziej

Gdy oglądam lub czytam występy Pawłowicz utwierdzam się w przekonaniu, że każdy kandydujący do sejmu (senatu również) powinien przestawić do publicznej wiadomości zaświadczenie od psychiatry.

Gdy oglądam lub czytam występy Pawłowicz utwierdzam się w przekonaniu, że każdy kandydujący do sejmu (senatu również) powinien przestawić do publicznej wiadomości zaświadczenie od psychiatry.

Oj tam, oj tam. Toż nie dałoby się nijak ułożyć jakiejkolwiek listy wyborczej PiS, do jakichkolwiek wyborów. No bo z kogo?

Naprawdę sądzisz że to porażka? Porażka będzie, gdy Guevara zacznie ryć. Ale to będzie porażka Guevary.

On wydaje wyroki. Egzekucji dokonują inni.

Nieważne kto został ministrem/premierem. Ważne kto mieszka na Żoliborzu.

Ciekawy ten kardiolog w Ministerstwie Zdrowia. Ewidentna prowokacjo wobec mitsubishi.

Jakich porażek? Jakich porażek?

Przecież to jedynie taktyczne przegrupowanie w długim marszu po zwycięstwo.

licze ze wkur..ny maciarek zrobi pucz i utnie glowe kurduplowi...perspektywicznie

Przyznaję, że papageno i Jaro mają chyba rację!

Zasugerowałem się sytuacją, kiedy to panowie: prezes i prezydent spotykali i dogadywali się kilka razy przed ustawami o SN i KRS. Ale, to była inna sytuacja...

Nie mniej, liczę na to (jak napisał muls), że jeśli Jarek nie ugłaska Antka, to ten jednak postara się mu skoczyć w pobliże gardła.

Niedawno wypowiadał się M.Kamiński - potwierdził moje przypuszczenia, że z Antkiem może nie być tak prosto.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Niedawno wypowiadał się M.Kamiński - potwierdził moje przypuszczenia, że z Antkiem może nie być tak prosto.

E, tam. Oni dobrze wiedzą, ze armia i tak go by nie posłuchała, jak ostatnio za rządów Olszewskiego.

Armia? Zapewne nie.

Ale, nigdy nie wiesz czego można się spodziewać po takim "typie".

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.