Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

smutne w tym jest to ze Ci Zydzi to byli obywatele Polski.Polacy, Sasiedzi, klienci majacy obywatelstwo polskie.To tak jakby teraz dojsc do wniosku ze Slazacy to Niemcy i zaczac walic w nich szpadlem.I wszystko to podlane katolickim wsciekłym sosem.Zygac sie chce.

• Redaktorzy

To tak jakby teraz dojsc do wniosku ze Slazacy to Niemcy i zaczac walic w nich szpadlem

A PiS miał już taką fazę i usilnie zbierał wtedy różnych spóźnionych bojowników o sprawę polską na Śląsku, którzy w imieniu Pisu te wszystkie kocopały puszczali dalej. Mocno zapisał się pewien pisarz wyklęty nazwiskiem Osiejuk, który w tym okresie ogłaszał wielokrotnie w różnych felietonach i blogach, jak to on owszem, mieszka w tych Katowicach, ale jak bardzo się tego faktu brzydzi, oraz jak nienawidzi tych tępych, proniemieckich Ślązaków.

Określenie "polskie obozy śmierci" funkcjonowało gdzieś na nieliczącym się marginesie polityki światowej i za każdym razem było przez stronę polską prostowane. Obecnie ustawa o IPN spowodowała taki oddźwięk międzynarodowy, że określenie to zostało w ciągu ostatnich tylko 48 godzin powtórzone przez media światowe 1 milion razy. Poznał je cały świat.

To tylko powtórzenie manewru propagandowego patentowanego idioty znanego jako Ryszard Czarnecki. Róża Thun mówiła potem, że nie zliczy już, ile razy musi teraz tłumaczyć europejskim politykom, kto to taki był "szmalcownik". A był to niestety taki polski obywatel, który szantażował oraz wydawał Żydów Niemcom za kasę. Przypuszczalnie większość wspomnianych polityków dopiero dzięki panu Ryszardowi dowiedziało się o tym przykrym procederze. Wiem, że prawda nas wyzwoli itd., sam jestem jak najbardziej za prawdą, ale czy JEDNAK debile z PiS nie narażają TROSZKĘ dobrego imienia naszego kraju na szwank?

A PiS miał już taką fazę i usilnie zbierał wt

pamietam ale wtedy żebrali o glosy.

ale czy JEDNAK debile z PiS nie narażają TROSZKĘ dobrego imienia naszego kraju na szwank?

debile narazaja ale sa tak debilowaci ze nawet wyjasnianie im tego wcale im nie wyjasnia .Patrz wyzej.

teraz polakow

Całodobowy zamknięty..no..niemożliwe...

Sami znajomi z całonocnego..

debile

Krytyka z ust głupców to wielka pochwała.

O kolaboracji żydowskiej z Niemcami słyszeli ???

tłumaczyć europejskim politykom,

Pijak Junkier mordo ty moja i inni, to są politycy europejscy których na myśli ma ta patriotka Thun von won z Polski.

P.S.

Jozwa szybko zwaliłeś swoją maskę, a tak długo stałem w pokoju nad wzmacniaczem, który tak dobrze miał grać..czy byłem zdziwiony że nie gra kompletnie, że dźwięk to katastrofa, domyśl się, jednak stałem i analizowałem wszystkie szczegóły, wiesz dla czego, bo wszystko jest jednym i tym samym, jeśli dokładnie poznasz jedno to i drugie znać będziesz tak samo dobrze i dokładnie, poznając poglądy, poznajesz ich właściciela.

nie ma co ...dalej od Kwasniewskiego nie odbiegles.

zostajac na poziomie michalkiewicza jezdes tak gdzies koło millera i ogorek..

a jak juz spadniesz z tego dzrewa to to dla ciebie

"Już od urodzenia widać wyraźnie, że im bardziej inteligentne dziecko, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie się ono odwracało od religii. W późniejszym wieku, ludzie z inteligencją powyżej przeciętnej, również są mniej skłonni, by wierzyć. Inteligentniejsi ludzie mogą liczyć na lepsze zatrudnienie i wyższe wynagrodzenie, co z reguły prowadzi do wyższej samooceny” - twierdzą naukowcy.

patrz co cie omineło.

Uwagi do Michalkiewicza kieruj pod właściwy adres.

Dla mnie osobiście to tylko punkt widzenia, jeden z wielu, jeden z nielicznych dostępnych publicznie, jednak weryfikacja jest taka, że nie przypominam sobie aby się mylił w ocenach jakoś znacząco.

Jeśli się mylę, to wyprostuj mnie, że nie mam racji.

Koleś.

naukowcy

Jacyś enigmatyczni ci naukowcy, sprawdzałeś to, wiesz że jak osoby wolne sprawdzają twierdzenia naukowe, to dość często wychodzi ich rozjazd z rzeczywistością, wiesz że twierdzono że osoby wyższe wzrostem mają większe szanse na sukces, jakoś to nie pasuje do rzeczywistości...rozejrzyj się tylko po znanych przywódcach..

Nawet jest takie powiedzenie, jaki długi taki głupi, a mądrości narodowe nie biorą się znikąd.

Wiesz kto wygrał tegoroczną nagrodę żydowską w muzyce ?

Ma 165 w kapeluszu.

Spadaj więc na to swoje drzewo Twoi naukowcy już tam są, dawno zapuścili korzenie...

Widzisz, tańczy prawie jak...

164 cm.

Ja mam prośbę do forumowych kosmopolitów w typie mulsa, alberta, jaro747, zukzuka. Zdecydujcie się w końcu czyich interesów bronicie, Niemiec , Francji, Izraela, Rosji ....czy Brukselki.

Jestem zaszokowany tym jak możecie sr** we własne gniazdo z takim upodobaniem, tylko dla tego że się wam Pis nie podoba. Szok.

Jacyś enigmatyczni ci naukowcy, sprawdzałeś to, wiesz że ja

sprobuj to jeszcze raz przeanalizowc>>>> Według najnowszych badań helsińskich naukowców, osoby głęboko religijne mają problem z rozróżnieniem zjawisk fizycznych i sfery emocjonalnej, często nie potrafią też właściwie interpretować otaczającej ich rzeczywistości.>>>Mnie tez tak te badania wychodza.A TY jestes szczegolnym tego dowodem.

często nie potrafią też właściwie interpretować otaczającej ich rzeczywistośc

Nie zawracaj mi czterech liter tymi swoimi przedrukami z mądrości innych, zasłyszanych.

Tu masz i wszyscy materiał dokładny, precyzyjny, wiarygodny.

15172562451d3a3fff9e90f37a15a1de260cc0b372.jpg

I wszystko jasne.

Wykazujesz luki w wiedzy podstawowej.

milordzie

"Rosja i Izrael współpracują "w sprawie przeciwdziałania próbom fałszowania historii i rewizji wyników II wojny światowej, zaprzeczania Holokaustowi i zaniżania decydującego wkładu Związku Radzieckiego w zwycięstwo nad Niemcami nazistowskimi”.

wacpan

Waćpanie kto jest zły i co jest robione źle, to już przekazałeś parę - parenaście tysięcy razy, kto dobrym, jaka polityka w czyim wydaniu jest właściwa nie pamiętam, czy choć raz.

Pozostań więc na swoim drzewie z "naukowcami".

do czasu wieczornego zejscia z drzewa mozesz pomyslec

probuj to jeszcze raz przeanalizowc>>>> Według najnowszych badań helsińskich naukowców, osoby głęboko religijne mają problem z rozróżnieniem zjawisk fizycznych i sfery emocjonalnej, często nie potrafią też właściwie interpretować otaczającej ich rzeczywistości.>>>Mnie tez tak te badania wychodza.A TY jestes szczegolnym tego dowodem.

wyraznie nie ogarniasz nawet tych roszczen ale to moze byc przyczyna

probuj to jeszcze raz przeanalizowc>>>> Według najnowszych badań helsińskich naukowców, osoby głęboko religijne mają problem z rozróżnieniem zjawisk fizycznych i sfery emocjonalnej, często nie potrafią też właściwie interpretować otaczającej ich rzeczywistości.>>>Mnie tez tak te badania wychodza.A TY jestes szczegolnym tego dowodem.

Jesteś ofiarą własnej nienawiści.

Roszczenia to nic nowego pod słońcem, atak międzynarodowy na Polskę też do nowych zjawisk nie należy, kiedyś była nagonka na Czechosłowację, którą rozebrano za zgodą tzw zachodu, tak więc oszczędź sobie dywagacje, co kto ogarnia bądź nie.

Pisałem parę postów wyżej, Polska jako podmiot międzynarodowy nie istnieje, właśnie obserwujemy próbę czynienia aby tak się stało z skutkiem jaki obserwujemy.

Jarosław Kaczyński ma pole manewru równe niemal zeru, każdy powinien mieć tego świadomość.

Prowadzenie polityki międzynarodowej w warunkach kiedy jedna trzecia obywateli działa jak wrogowie, sprzymierza się z nimi, jest niezwykle trudne.

Tzw opozycja wybiera podpalenie własnego kraju byleby tylko przejąć władzę nad masą upadłościową, dalej płacąc miliardy okupu z możliwość istnienia.

Trzeba pamiętać w tych dniach, że o sukcesie świadczy najdobitniej skala, siła i potęga naszych wrogów, to wszystko wyjaśnia, mądremu dość po słowie.

Żegnam Państwa.

"Żyd Mnie obraża, ja go nie mogę,

Od razu staje się ksenofobem.

Antysemitą albo rasistą,

Choć tylko Flagę trzymam Ojczystą.

Wróćmy do wojny i do Hitlera,

Na dziesięć Żydów, Polak umiera.

Ale dlaczego? Bo Was chowali,

I własne życie tym narażali.

A Ty w tej chwili razem z Niemcami,

Właśnie nazywasz Nas Faszystami.

Tak z tymi ludźmi i wielkiej skali,

Co Was miliony wymordowali.

Powiedz to babci, powiedz dziadkowi,

Być może prawdę wtedy Ci powie.

Kto był Faszystą - Czy to Polacy?

I co to słowo naprawdę znaczy.

To Wasza nacja tworzyła Kapo,

W gettach,obozach niczym Gestapo.

By tylko Sami wojnę przetrwali,

To Własnych braci na śmierć wydali.

Czemu akurat o tym nie mówisz?

Kim było Kapo tym się nie chlubisz.

Ale Ty z błotem mieszasz Polaka,

Już widać Wasza natura taka.

Bo Polak nigdy się nie poddawał,

I nawet w Waszej obronie stawał.

Walczył na frontach w całej Europie,

A dziś Go właśnie Europa kopie.

Poznałeś prawdę przez całą dobę,

Choć jest mi przykro,Wybaczam Tobie.

Na koniec powiem Ci prawdę taką:

Być może żyjesz Dzięki Polakom... "

Ja mam prośbę do forumowych kosmopolitów w typie mulsa, alberta, jaro747, zukzuka. Zdecydujcie się w końcu czyich interesów bronicie, Niemiec , Francji, Izraela, Rosji ....czy Brukselki.

Fascynujące jest to, że ilekroć pisowiec usiłuje komuś przysrać, kończy się to wyłącznie obnażeniem jego ignorancji. W tym przypadku bowiem jedyne co osiągnąłeś to wykazanie, że nie masz pojęcia co oznacza termin kosmopolita.

Przy okazji. Co się stało z nowym szefem MSZ? Tyle się dzieje a on gdzieś zniknął.

Biedna Pani Ambasador.

Te poeta ile razy dziennie będziesz się zegnal?

Załóż sobie temat jakiś np mądrości bombowca i tam się produkuj...czasem tych idiotyzmow człowiekowi oglądać się nie chce....o czytaniu tych bzdur tym bardziej

Jestem zaszokowany tym jak możecie sr** we własne gniazdo z takim upodobaniem, tylko dla tego że się wam Pis nie podoba. Szok.

Jestem zszokowany jak można wygłaszać tak debilne hasła. To dowód na to, że nawet propaganda skierowana do kompletnych półgłówków znajduje odbiorców.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słowa opiniotwórczego dziennika kraju deklarowanego przez władze jako nasz największy sojusznik.

Zrażamy do siebie już dokładnie wszystkich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.