Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mając przeciwko sobie zmowę Izraela i USA, a za sobą nikogo - prawie nic się nie da. Nawet Ukraina będzie kąsać.

Polska mam przeciwko sobie zmowę całego świata. Łącznie z obecnie rządzącą ekipą która robi wszystko, żeby narobić jej kłopotów. I to na długo.

Jestem Europejczykiem.

Już kiedyś to pisałem, ale widzę że muszę powtórzyć.

Każdy wpis @xniwaxa nasuwa podejrzenia, że już głupiej napisać nie można. Każdy następny wpis tegoż autora podejrzenia te rozwiewa: owszem, można.

ale wiedz ze stara sie i posilkuje sie ....trzeba to docenic.Czasmi wkleja nie to co chce ale zawszec to.Rozwija sie chlopina.Np z tym psem trafił.Najpierw wstał z kolan a teraz rozwinał....ogon.

a jaki to jest kabaret

Janusz]KORWIN-MIKKE[/ – założyciel „Najwyższego CZASU!”. Były wydawca i Redaktor Naczelny. Członek Rady Sygnatariuszy i Straży UPR. Miłośnik brydża, szachów i go. Człowiek, który zaszczepił libertarianizm na niezbyt żyznym polskim gruncie.

Stanisław MICHALKIEWICZ [/color]– Publicysta. Bez wątpienia jedno z najświetniejszych piór III RP. Jego felieton ukazuje się w „NCz!” niemal od samego początku jego istnienia. Wieloletni Redaktor Naczelny naszego tygodnika. W czasach komuny wydawał m.in. pismo „Kurs”.

Robert LIJKA[/color] – Redaktor Techniczny. Prawie skończył malarstwo na ASP, a na pewno socjologię na UW, gdzie obecnie kończy pisać doktorat z socjologii religii. W sumie zaliczył rekordową liczbę lat edukacji. W „NCz!” zajmuje się łamaniem, foto edycją i stroną graficzną.

Ale oni w przeciwieństwie do lewaków nie zachowują się jak dzieci i nie nazywają wszystkich niezgadzających się z ich poglądami faszystami i nazistami jak to czyni GW, TVN i inne polskojęzyczne media

Polska mam przeciwko sobie zmowę całego świata. Łącznie z obecnie rządzącą ekipą która robi wszystko, żeby narobić jej kłopotów. I to na długo.

Polska ma przeciwko sobie całą światową diasporę żydowską, którą zarządza Izrael. Ta diaspora ma licznych zwolenników w Polsce.

Mając przeciwko sobie zmowę Izraela i USA, a za sobą nikogo - prawie nic się nie da. Nawet Ukraina będzie kąsać.

Jak się goła dupę wystawia, do tego w taki sposób, że się wręcz do kąsania i kopania zachęca, to pretensje, że ci którym się ją nadstawia kopią i kąsają, dowodzą że wystawiający skończony idiota, a pretensje do kąsających po prostu śmieszne. Było nie wystawiać, a nie teraz biadolić, że inni korzystają z okazji...

Ocknij się Tomek

Już pisałem wyżej Jarku, odpadłem od PiSu, niemniej temat holokaustu jest ponadpartyjny.

I nic tu nie zmieni chowanie głowy w piasek i głaskanie Izraela. W niedługim czasie geopolityka ulegnie dużej zmianie.

ze stojącym

Zakop se jako ten struś i tak trzymaj.

Z punktu widzenia polskiego interesu

Nie każdy lubi być psem z podkulonym ogonem, kiedy inne wokół ujadają.

Chyba, że lewactwo przyjmuje takie zachowanie za swój manifest.

Tym bardziej, że za Holocaust odpowiedzialni są Niemcy.

Współodpowiedzialne są wszystkie inne państwa z naciskiem na USA

(z Żydowską diasporą w tym kraju włącznie) i GB,

które do tego dopuściły swoją polityką wobec Niemiec.

Odpowiedzialność Polaków za zagładę Żydów jest niewspółmiernie mniejsza niż innych nacji.

Nikt nie neguje Polaków w Policji podległej Niemcom, nikt nie neguje istnienie szmalcowników.

Nikt nie neguje rodzin, które wydawały Żydów w strachu przed własną zagładą.

Neguję się natomiast pomoc Polaków dla innych Polaków o innym wyznaniu.

Bo to się nie mieści w lewackich łbach, że mimo groźby utraty własnego życia można było ratować innych.

Choćbyście "pseudodemokratyczneliberały czy jak tam siebie chcecie postrzegać" nie wiem jak się spinal

i fakty fałszowali nijak inaczej nie było i mam nadzieję nie będzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Już pisałem wyżej Jarku, odpadłem od PiSu, niemniej temat holokaustu jest ponadpartyjny.

I nic tu nie zmieni chowanie głowy w piasek i głaskanie Izraela. W niedługim czasie geopolityka ulegnie dużej zmianie.

Napisz Tomku co bierzesz. Pochwal się, bo musi być rzeczywiście niezłe.

Drugie pytanie - co to oznacza "chowanie głowy w piasek i głaskanie Izraela". Ale tak konkretnie, bez tych twoich uników i bajań po grzybkach.

Dla uniknięcia niejasności podziel to pytanie na część a) i b). Jak w szkole.

Jestem Europejczykiem.

Nie zgodzę się.

Bardzo dobrze, że "szambo wybiło" i tego syfu się już nie upchnie znowu w zapomnienie.

Ależ szambo wcale nie wybiło. To PiS z premedytacją do tego szamba wrzucił granat. Wrzucił bo jego jedyną polityką jest kreowanie (na użytek wewnętrzny) "wroga". Zamach w Smoleńsku się skończył, teraz będą Żydzi. Tylko, że o ile do czasów pisiarstwa, z tego szamba w sposób kontrolowany upuszczano nadmiar ciśnienia i tylko czasami trochę śmierdziało, teraz my wszyscy zostaliśmy ekskrementami z tej kloaki obryzgani do stóp do głów. Pisarstwo szybko padnie, tylko my z tego smrodu będziemy się musieli myć bardzo, bardzo długo, co więcej zawsze i tak jakiś przyczepiony kawałek gówna zostanie. Mamy obecnie wprost powtórkę z gomułkowskiego zagrania z `68. Nie liczą pełnego zamrożenia od `68 do `89 dojście do stanu w którym trzeba było tylko upuszczać ciśnienie z szamba zajęło 25 lat. Teraz gdy gówno już poza szambem zajmie to dużo dłużej. Co więcej jakoś nie mam nadziei, że gówno uda się zmyć do końca i zapomnieć. Co tu dużo gadać, w interesie Izraela jest by gówno możliwie najmocniej śmierdziało tak długo jak to tylko jest możliwe...

Polska ma przeciwko sobie całą światową diasporę żydowską, którą zarządza Izrael. Ta diaspora ma licznych zwolenników w Polsce.

Widzisz dziadekwłodek, powtarzasz w kółko te swoje fobie a później dziwisz się, ze ktoś cię poznał. Zestaw antysemityzmu, tęsknoty do PRL, sympatii do Kremla, nienawiści do PO, niechęci do Zachodu plus osobiste do Cimoszewicza, Sikorskiego, Apfelbaum i jeszcze kilku osób to zestaw który jest twoim odciskiem palca.

Jestem Europejczykiem.

zgadzam sie

Napisz jeszcze co to zmienia?

Szczególnie ta Twoja zgoda dla tych 3+3 mln.

Tych pierwszych, na których lewak machnie ręką i jeszcze opluje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ależ szambo wcale nie wybiło. To PiS z premedytacją do tego szamba wrzucił granat. Wrzucił bo jego jedyną polityką jest kreowanie (na użytek wewnętrzny) "wroga". Zamach w Smoleńsku się skończył, teraz będą Żydzi. Tylko, że o ile do czasów pisiarstwa, z tego szamba w sposób kontrolowany upuszczano nadmiar ciśnienia i tylko czasami trochę śmierdziało, ...

Całkiem możliwe, bo chyba nie jest zbyt prawdopodobne, aby inteligentny (zda się) Premier Morawiecki nie zdawał sobie sprawy, jaka będzie reakcja na jego słowa wypowiedziane w Monachium.

Ale dzięki tej burzy, jest właśnie świetny moment żeby ten niezbyt chwalebny, ale wszak tylko fragment chwalebnej i zadziwiającej historii wreszcie uporządkować.

Zbadać, opisać, przetrawić i w końcu przyswoić.

Bo jak nie dziś, nie za 2 lata , to za 20 znów będą wyciągane w aurze sensacji kolejne Jedwabne, albo arytmetyka, ilu Polacy zabili w II wś Niemów, a ilu Żydów

Widzisz dziadekwłodek, powtarzasz w kółko te swoje fobie a później dziwisz się, ze ktoś cię poznał. Zestaw antysemityzmu, tęsknoty do PRL, sympatii do Kremla, nienawiści do PO, niechęci do Zachodu plus osobiste do Cimoszewicza, Sikorskiego, Apfelbaum i jeszcze kilku osób to zestaw który jest twoim odciskiem palca.

Widzę, że mam do czynienie z trollem, który adresuje do mnie swoje osobiste fobie związane z jakimś dziadkiemwłodkiem. Weź się facet lecz. Każdy ma tu prawo do swobodnej wypowiedzi.

Nie każdy lubi być psem z podkulonym ogonem, kiedy inne wokół ujadają.

Do czasów pisiarstwa nie byliśmy psem z podkulonym ogonem, bo poprzednicy potrafili prowadzić politykę taką która nie wymagała podkulania niczego. Te matoły, Twoi idole sami, że już pozostaniemy przy psich porównaniach, jak taki mały, pokurczony kundelek skaczą do gardła, nie jednemu a kilku potężnym brytanom naraz, a teraz Ty ich admirator masz czelność pierzyć, że podkulony ogonek. Po srogim warknięciu brytanów, które zrobiły tylko to czego każdy, nawet mało inteligentny się spodziewał co ma być? Niepodkulony? Wy, matołki nie wiedzieliście, że warkną i trzeba będzie podkulić? Wyście nie wiedzieli, że jak się usiłuje gryźć po kostkach duużo większego, to ten nie ograniczy się tylko do przyjaznego merdania ogonem? Tak, niestety jesteśmy teraz tylko małym kundelkiem z podkurczonym ogonem, popiskującym tylko żałośnie. Na własne, wasze, pisiarskie życzenie. Tylko i wyłącznie wasze.

Jak się goła dupę wystawia, do tego w taki sposób, że się wręcz do kąsania i kopania zachęca, to pretensje, że ci którym się ją nadstawia kopią i kąsają, dowodzą że wystawiający skończony idiota, a pretensje do kąsających po prostu śmieszne. Było nie wystawiać, a nie teraz biadolić, że inni korzystają z okazji...

Po 1989 roku było wiadomo, że prędzej czy później dojdzie do konfliktu Polski z Izraelem wspieranym przez USA. I nie chodzi tu o żadną prawdę o Holokauście, tylko o żydowskie nienależne żądania finansowe. Faktem jest, że ten rząd swoją zbrodniczą wprost niekompetencją napędza antypolskie działania.

Bo jak nie dziś, nie za 2 lata , to za 20 znów będą wyciągane w aurze sensacji kolejne Jedwabne, albo arytmetyka, ilu Polacy zabili w II wś Niemów, a ilu Żydów

i to było juz robione od paru lat z udzialem historykow polskich i israelskich z bardzo dobrym skutkiem az do wybuchu szamba.

Po 1989 roku było wiadomo, że prędzej czy później dojdzie do konfliktu Polski z Izraelem wspieranym przez USA. I nie chodzi tu o żadną prawdę o Holokauście, tylko o żydowskie nienależne żądania finansowe.

a gdzie to było widoczne
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.