Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A w Budapeszcie przyjęto deklarację, że będą popierać pisiarstwo w sporze z Unią wynikającą z uruchomienia art. 7. Że im samym grozi lada moment to samo, to pisiarstwo też pewnie przyjmie. I Warszawa i Budapeszt będą miały tzw. sukces. Prowadzi ślepy kulawego, a wszyscy wokół mają tylko ubaw po pachy...

Bobcat ale autorytet...skorumpowane dziewki.

Kto? Nie rozumiem.

A w Budapeszcie przyjęto deklarację, że będą popierać pisiarstwo w sporze z Unią wynikającą z uruchomienia art. 7. Że im samym grozi lada moment to samo, to pisiarstwo też pewnie przyjmie. I Warszawa i Budapeszt będą miały tzw. sukces. Prowadzi ślepy kulawego, a wszyscy wokół mają tylko ubaw po pachy...

Jeśli zostanie uruchomiony art. 7 też przeciwko Węgrom (też mają za uszami w przedmiotowej sprawie) to stracą prawo głosu.

problem w tym ze wezmiesz go za morde dopiero wtedy kiedy wezmiesz...wszystkich..

..........................................................................................

a jesli sie chce czegos dowiedziec co o nas mysla w israleu normalni ludzie w tym dziennikarz ktory zadal pytanie

Ronen Bergman, dziennikarz, który zapytał Morawieckiego w Monachium: "Miałem łzy w oczach"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz wypadało by wziąść za mordę idiotę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Muls normalni ludzie nie opowiadają sprzecznych historii o swojej matce.....chyba że głównym celem jest wywołanie "łez w oczach" lub sprowokowanie. :(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

normalni ludzie siedza w watku o bogu a nie pi..la o czym nie maja pojecia.

a juz calkiem normalni wiedza ze takie historie byly na porzadku dziennym i nie ma znaczenia kto je opowie.Nawet gdyby to nie prawda jego tylko sasiada. Wpadka jest wpadka jak do szamba...majowa.Chocbys nie wiem jak zwierał posladki i wył.

A jednak to Ty się mylisz drogi "dziadku".

Dopóki obowiązuje podpisany konkordat, stanowiący Polskę wasalem Watykanu a purpuraci stanowiący rządy w episkopacie polskim będą obywatelami Watykanu i nie będą kierować się Prawem Polskim tylko własnym, oraz dopóki instytucja polskiego Kk będzie łożyć finansowo na Państwo Watykan i instytucje rzymskiego Kk, dotąd Polskę będę uważał za okupowaną przez obcego uzurpatora. I mam w głębokim poważaniu intencje nachlanego Olka, kiedy zdecydował podpisać ten poddańczy akt.

Umowę o więzieniach CIA w Polsce również podpisał bez pytania mnie/Narodu o zgodę!

Tolerować i łożyć to ja będę na Polski Kościół katolicki, który będzie kościołem Polaków i dla Polaków a nie dla zdemoralizowanego do cna tałatajstwa i zboczeńców watykańskich. Byłem, widziałem i wiem co piszę!!!

pozdrawiam serdecznie.

Widzę wadę wrodzoną argumentacji głównej z powodu założenia, że jest to okupacja. Definicja tego terminu jest jasna: "Okupacja wojenna – czasowe zajęcie przez siły zbrojne państwa prowadzącego wojnę całości lub części terytorium państwa nieprzyjacielskiego i tymczasowe wprowadzenie tam swojej władzy." Ani Watykan, ani USA nie po 1989 roku nie najechały nas zbrojnie, nie zajmowały naszego terytorium i nie wprowadzały na nim siłą swojej władzy.

To, co wydarzyło się po 1989 roku jest wynikiem głupoty samych Polaków. Polacy sami i to na kolanach poszli w jasyr Watykanu i USA. Z chwilą, kiedy Wojtyła został JPII większość społeczeństwa ogarnęła zbiorowa ślepota i histeria: Polak papież, największy papież, papież nas uratuje, ba nawet długi za nas spłaci i będzie żył wiecznie. Tymczasem JPII okazał się głową obcego jeśli nie wrogiego ówczesnej Polsce państwa, oddanym człowiekiem Watykanu, cwanym politykiem - przeciwnikiem PRL, który Polskę i Polaków traktował koniunkturalnie i teatralnie. Najwięcej zyskał na tym polski kościół hierarchiczny, który żeruje na tym do tej pory.

W przypadku USA jest to ta sama niemal zbiorowa ślepota i histeria. Traktowanie własnych wyobrażeń, jak rzeczywistości politycznej. Wmawianie sobie, że jesteśmy ważnym, jeśli nie najważniejszym sojusznikiem USA i podmiotem, a nie przedmiotem jego globalnej polityki. Tymczasem nasze miejsce w szeregu zweryfikował konflikt z Izraelem czy skierowanie do Polski bogatej i rozrywkowej baby na ambasadora, która nie nadawała się do tej roli w żadnym liczącym się dla USA państwie, nawet nie sojuszniczym. Zresztą, w którym poważnym państwie ambasador USA pozwala sobie na wygłoszenie orędzia do społeczeństwa z całkowitym pominięciem jego konstytucyjnych władz? W regionie Polska ma zdecydowanie mniejsze znaczenie dla USA niż Ukraina czy Rumunia, a nawet Litwa, Łotwa i Estonia. Rodzi to pytanie, do czego wobec tego Polska jest temu mocarstwu potrzebna? Otóż potrzebna do realizacji jego głównych celów: osaczania Rosji bazami wojskowymi czy uczestnik zimnej, a może i gorącej lokalnej wojny (tu niewątpliwie jako pobojowisko). Do tego jako nabywca nie najnowocześniejszego, ale horrendalnie drogiego uzbrojenia, drogich surowców, rozbijania jedności UE i innych.

W żadnym przypadku własnej głupoty państwa i sporej części społeczeństwa nie nazywałbym okupacją, bo byłoby to usprawiedliwienie tego stanu rzeczy.

Argument pomocniczy, co najmniej nie na miejscu i nietrafiony.

Pozdrawiam.

tutaj mamy jak dloni ze uratowala sie tylko rosja ...bo jednak cerkiew to cerkiew.I tylko rosja nas uratuje...przed rosja.I po co tyle pisac zyzol.Gdybys skonczył hardward to bys tyle napisal co ja.

normalni ludzie siedza w watku o bogu a nie pi..la o czym nie maja pojecia.

a juz calkiem normalni wiedza ze takie historie byly na porzadku dziennym i nie ma znaczenia kto je opowie.Nawet gdyby to nie prawda jego tylko sasiada. Wpadka jest wpadka jak do szamba...majowa.Chocbys nie wiem jak zwierał posladki i wył.

Muls "siedzę" gdzie mi się podoba. W wątku o Bogu sporadycznie, częściej w wątku o kościołach, to tak dodałem by przywrócić normalność w rozmowie poza tematem. O twoich ulubionych szambach i zwieranych pośladkach rozmawiać nie zamierzam.

A w temacie.

Jeżeli masz pojęcie jak można dostać nagrodę przed wybuchem wojny w wieku pięciu lat, jednocześnie również w wieku pięciu lat tym razem już w czasie wojny w śniegu pochować swojego ojca i w tym samym czasie będąc tak małą dziewczynką ukrywać innych Żydów - to z zaciekawieniem tego wysłucham.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

temacie.

Jeżeli masz pojęcie jak można dostać nagrodę przed wybuchem wojny w wieku pięciu lat, jednocześnie również w wieku pięciu lat tym razem już w czasie wojny w śniegu pochować swojego ojca i w tym samym czasie będąc tak małą dziewczynką ukrywać innych Żydów - to z zaciekawieniem tego wysłucham.

widze majowa ze trzeba prosciej.Wzieli geniusza sposobem, chwycili za nos, sprowadzili do parteru a potem kopneli w dupe.Zrozumiales?

a ja nie bede sprawdzal jak twoi koscielni kamraci losow zydow polskich i dodwał i odejmował zeby wyszlo na ich.Bo nie znam ksiag metrykalnych.

miałem na myśli. współczucie dla najbliższych.

moi najblizsi poinformowani bardzo ci wspolczuja i wysla obiecana pare kaleson niemieckich.

Nie trzeba filozofa by zrozumieć czym nadrabiasz i czemu (komu) służysz....kolejny raz piszesz nienormalnie o nienormalnych a merytorycznie ani słowa....do tego rzeczywiście trzeba geniusza.

geniuszem nie jestes tak wiec do tematu.

malnie o nienormalnych a merytorycznie

to jest merytorycznie

widze majowa ze trzeba prosciej.Wzieli geniusza sposobem, chwycili za nos, sprowadzili do parteru a potem kopneli w dupe.Zrozumiales?

Zrozumiales?

Naprawdę nie musiałeś powtarzać.....na chamstwie, czyje by ono nie było, poznaję się w lot.

Ps. Na ustawkach dokonywanych przez nich (nawet z "łzami w oczach") również.... :)

Zapętliłeś się to ja ostatni raz;

na chamstwie, czyje by ono nie było, poznaję się w lot.

Dziękuję i nawzajem, Dominiku.

Jedyne, czym się frasuję, to rujnowanie mej Ojczyzny przez bandytów i (nie bójmy się odpowiednich do sytuacji słów) zwyczajnych zdrajców.

Na frasunek dobry trunek, ale jadę i nie chciałbym, by mi się lejce poplątały.

Ale wieczorkiem - i owszem:-)

Nord Stream 2 szkodzi Europie. Niemieccy parlamentarzyści przeciwko inwestycji

"Plan budowy drugiego rosyjskiego gazociągu przez Bałtyk do Niemiec dzieli politycznie Europę i stawia pod znakiem zapytania naszą solidarność z Polską, naszymi bałtyckimi sąsiadami, Słowacją i Ukrainą, ale także Danią i Szwecją" – brzmi apel podpisany między innymi przez niemieckich eurodeputowanych i część posłów do Bundestagu .

Jak relacjonuje Deutsche Welle, sygnatariusze tego dokumentu przypominają, że w Niemczech nie brak zarówno zwolenników, jak i przeciwników Nord Stream 2.

Dodają również, że w przeciwieństwie do tego, co przekonuje rząd Niemiec, projekt gazociągu jest "wysoce polityczny”, a cała inwestycja szkodliwa.

Przypomnijmy, że niedawno polski premier Mateusz Morawiecki rozmawiał na temat Nord Stream 2 z Angelą Merkel. Kanclerz wciąż utrzymywała, że inwestycja ma charakter jedynie komercyjny i nie jest zagrożeniem dla dywersyfikacji energii w Europie.

- Polska wybudowała LNG, który dostał wsparcie UE, uzyskała zgodę na budowę Baltic Pipe. To zapewnia dywersyfikację - argumentowała.

Niemieccy europosłowie Manfred Weber (CSU), Reinhard Buetikofer (Zieloni), Nadja Hirsch (FDP) i Elmar Brok (CDU) oraz deputowani do Bundestagu Norbert Roettgen (CDU), Oliver Krischer (Zieloni) i Michael Link z FDP wspólnie apelowali do rządzącej SPD, aby zmieniła swoje stanowisko i czytamy w "DW". "Nowy niemiecki rząd musi się zdecydować" – podkreślili.

Za WP.pl.

Anielka jednak trafi na trzy zdrowaśki do piekarnika? :-) Może przejdzie jej zakorzeniony sentyment do honekerowskiej przeszłości i mentalnego poddaństwa wobec CCCP :-))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.