Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Polacy zagrażają Niemcom, Francji, Wielkiej Brytanii i Rosji, nie podobają się USA,

Kolega jest wyraźnie pod wpływem PiS-owskiej propagandy, ciekawe że mnie to nie dziwi ;-).

Polacy są zbyt ambitni i zbyt kreatywni aby być dopuszczeni w świecie do fruktów,

Jasne, kiedy nastąpi fizyczna eksplozja tej kreatywności, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu bo kreatywność negatywna już kwitnie a za PiS to w zasadzie rozkwita.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

my po prostu zdominowalibyśmy świat w wszystkich dziedzinach, wywiady naszych wrogów to doskonale wiedzą, stąd trzymanie nas w stanie niewolnictwa ekonomicznego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ależ to trzeba mieć zdominowany mózg, żeby w ten sposób myśleć.

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

fizyczna eksplozja tej kreatywności,

Następuje pod budką z piwem, z powodów o których napisałem.

Oczywiście wielu emigruje, z tych samych powodów, tam jednak na emigracji nie mają równych szans.

mózg

Polacy nie kolonizowali świata, nie zakładali obozów koncentracyjnych, nie stosowali selekcji rasowej, to robili Anglosasi, Niemcy a Francuzi jeszcze gorsze rzeczy w czasie rewolucji, co robili Rosjanie to już przekracza wyobraźnie..

Polacy to normalni ludzie, zbyt normalni aby żyć normalnie w świecie zdominowanym przez przemoc wszelkiego typu.

Nie rozumiecie Polaków Koledzy.

Sami najlepiej wiecie dlaczego.

Najlepiej Wam wychodzi pouczanie.

Z tego samego powodu.

Rozumiecie ?

Chińczycy Was wyleczą z pychy.

To już się dzieje, stąd Wasza niecierpliwość przemianowana na bardziej widoczną frustrację.

Przedtem lepiej się kamuflowaliście.

Polacy jak najbardziej kolonizowali świat.mam na myśli Ukrainę.Stosowali również niewolnictwo bo do tego stanu sprowadzili chłopów.A szlachta uważała nawet ich za inny naród ( szlachta od Sarmatów a chłopi od Chama).To co nas wyróżniło to rozwalenie własnego państwa i doprowadzenie go do upadku.

Następuje pod budką z piwem, z powodów o których napisałem.

"Budka z piwem" to raczej elektorat PiS, choć fakt że ja też lubię piwo.

Oczywiście wielu emigruje, z tych samych powodów, tam jednak na emigracji nie mają równych szans

Ale większe niż tutaj. Oczywiście trzeba być kreatywnym a nie tak jak elektorat PiS roszczeniowym.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

nie zakładali obozów koncentracyjnych,

Teraz chyba zaczną zakładać, dla niepełnosprawnych udupiając ich w domach, niech nie straszą prawdziwych Polaków. Ci niepełnosprawni.

Nie rozumiecie Polaków Koledzy.

Sami najlepiej wiecie dlaczego.

Biedni prawdziwi Polacy. Żal mi ich.

Najlepiej Wam wychodzi pouczanie.

Na razie jest okres pouczania przez PiS.

Chińczycy Was wyleczą z pychy.

Przede wszystkim wyleczą Prezesa, tylko on i jego ferajna jeszcze o tym nie wiedzą.

Stosowali również niewolnictwo bo do tego stanu sprowadzili chłopów.

Postępowy naród z tych Polaków ;-).

A ja bym wolał żebyśmy mieli w swojej historii krwawych władców,monarchię absolutną,ekspansję terytorialną czy epizod zdobyczy kolonialnych.Może wtedy bylibyśmy teraz bardziej normalnym narodem?

Termin Ukraina użyłem w znaczeniu geograficznym.To chyba oczywiste.

Belgii też kiedyś nie było czy to znaczy,że kwestionujesz byt tego kraju?

Polacy są zbyt ambitni i zbyt kreatywni

Mógłbyś wymienić Nagrody Nobla w dziedzinach naukowych przyznane Polakom przez ostatnie 50 lat? I jakie nowatorskie technologie Made in Poland zawojowały świat?

Rosja to jest dopiero zaścianek, stąd ruchawki, Kolego.

W Polsce jest spokój, nawet HGW nie zatrzymana, o siedzeniu nie ma mowy, jest za dobrze poukładana..

Za Tuska zginął Śp Lech Kaczyński a Tusk sobie żyje jakby nigdy nic, jeszcze jest zdziwiony ze ktoś coś od niego chce..

Tusk sobie kampanii wyborczej w Katyniu nie planował rozpoczynać ale widzę ze Tuska wina za to że żyje .... ciekawym bardzo jak brzmiała ostatnia rozmowa braciszków niedługo przed lądowaniem

a wiesz Ty ze Kaczyński prez. latał do Katynia tylko przed wyborami ? w innych latach sie nie kwapił w przeciwieństwie do Komorowskiego ?

A co do Hanki to nie na darmo jest robione te cały bałagan z sadami zeby sądy kapturowe tworzyć ściśle współpracującą z władzą....tą obecna....

a propos kto za wrzucenie w błoto 24 baniek odpowie krynico mądrosci ?

PiS wydał w grudniu 24 mln na dentobusy. Arłukowicz: Szukam rodziców dzieci, które były tam leczone

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nobla

Nobla temu kto wymyśli jak nie ugiąć się przed roszczeniami Żydów za niezawinione krzywdy.

Delikwent zaoszczędzi 300mld $, to już chyba kwalifikuje się do nagrody.

Ciekawy byłby skład komitetu noblowskiego który by się odważył na taki czyn..

Koleś Ty żyjesz w innym świecie, wymiarze, idź tam i głoś prawdy, tam jesteś potrzebny i przydatny.

Polacy nie kolonizowali świata

Ambicje były. Patrz: Liga Morska i Kolonialna i ich słynne wezwanie (pod adresem marszałka Józefa Piłsudskiego): "Wodzu! Na Madagaskar!".

nie zakładali obozów koncentracyjnych

A Bereza Kartuska?

nie stosowali selekcji rasowej

Selekcji nie, ale przypadki pobicia z powodu innego koloru skóry lub posługiwania się innym językiem zdarzają się coraz częściej. Niestety. O podnoszonym przez kręgi skrajnie nacjonalistyczne i neofaszystowskie haśle "Polska tylko dla Polaków" nie słyszałeś czy udajesz niewiedzę w celach polemicznych?

Obiecaj że będziesz śledził prace komisji Vat - owskiej, tylko nie pomyl milionów z miliardami..

Pamiętaj też PRZEKRĘTY MIAŁY MIEJSCE ZA WŁADZY PO I PSL.

Gdzie ta kasa z tych Vatów? Aha poszła na pomoc dla niepełnosprawnych......

z tobą coś nie tak jest

Tylko ja tu na forum pisałem o skończonych politykach oraz tylko moja skromna osoba wspierała Jarosława Kaczyńskiego.

Dziś widać dostatecznie wyraźnie że rzeczywistość się pokrywa z moimi niestety przewidywaniami, sam mi wyrzucasz że ZZ jest za mało skończony, jednak co do reszt to nawet TY się nie czepiasz.

Czekam na dokończenie kończenia się Tuska, reszta skończonych jest praktycznie poza polityką.

HGW się skończy wraz z kadencją.

Schetyna nie istnieje.

Millera nie ma.

Czarzastego nie ma.

Nikogo z PSL - nie ma, jest nowicjusz.

Dla tego obudź się z snu i przyznaj że miałem rację.

Ta rzeczywistość niestety jest koszmarem.Rządzą nami psychopaci,cwaniacy,nieudacznicy i zakompleksiali paranoicy.Jeśli o to chodziło to gratuluję.

to do 747

Tylko ja tu na forum pisałem o skończonych politykach

Tak. Gdy przy jakiejś okazji wymieniłem nazwisko Cyrankiewicza napisałeś że jest skończony. Na co odpisałem, że owszem, albowiem zmarł w 1989.

tylko moja skromna osoba wspierała Jarosława Kaczyńskiego.

I co? Nie wstyd Ci?

Czekam na dokończenie kończenia się Tuska

Zamierzasz żyć wiecznie?

Bobcat Ciebie nie ma, jest pusta próżnia, nie można spoufalić się z próżnią, idź sobie do miejsca gdzie będziesz mógł błyszczeć swoimi mądrościami rodem z upadłej Platformy Obywatelskiej, ciekawe komu się będzie chciało w tej formacji jeszcze trwać dla samego trwania..???

Wpis obraźliwy zgłoszony do Moderacji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.