Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

towariszcz bombowiec wracaj na Kreml, bierz nowe instrukcje, tu nikt cię nie słucha.

Dostrzegam to jak ciężko przeżywasz wyprowadzenie sztandaru PZPR, w prawdzie trochę czasu już minęło, ale jest to rana która się nie goi..

Taki pech ..

Nie robi, a robił, zrobił i jeszcze zrobi. I tylko tego możemy być pewni...

Niczym nie różnisz się od Kolegi Shane63, jedynie liczbą porządkową..- kto Wam je nadaje...?

Sam to robisz

Troszczysz się tylko i wyłącznie o Polskę Ludową, nie strój się w szaty patrioty, bo w historii nie znajdziesz żadnej swojej zawartości, która by choć ocierała się o realną troskę.

Że ci, którzy chcieli ukarać PO za rozkradanie Polski są źli to już poinformowałeś nas, że ci, którzy chcieli rozliczyć komunistów również, wskaż kto jest dobry, kto jest Twoim faworytem..?

Jaro 747 zapytany nie odpowiedział, możesz być lepszy, Ty możesz wskazać owych dobrych odpowiednich polityków, pewny jestem że to potrafisz..

Zdaj sprzęt i namów do tego pozostałych, tyle jeszcze możesz, to jest niemal cały zakres działań jakie masz do dyspozycji, reszta jest poza Twoim zasięgiem..

Jesteś, pogrobowcem PRLu,ten sam typ myślenia (?).Moja wizja Polski jest rzeczywiście odmienna od twojej.

I jestem szczęśliwy,że dożyłem końca PRL.Ale jak pokazuje twój przypadek ta zaraza przetrwała.

Na czym polegało łamanie konstytucji przez PO/PSL? W jaki sposób nas "ruchali"?

Zdaniem Profesorów przepisy ustawy z dnia 25 czerwca 2015 r. o Trybunale Konstytucyjnym dotyczące wyboru sędziów Trybunału w 2015 r. były niezgodne z Konstytucją.

PO-PSL świadome zbliżającej się klęski wyborczej zrobiły wszystko, by „władzy raz zdobytej nie oddać”.

i tu wychodzi wasza obłuda fałsz i zakłamanie. tu pozwalacie się ruchać tylko i wyłącznie dlatego, bo to wasza opcja.

Zdaniem Profesorów

Brakuje: będących zwolennikami PiS.

i tu wychodzi wasza obłuda fałsz i zakłamanie.

... powiedział obłudny, fałszywy i zakłamany propagandzista PiS.

Zdaniem Profesorów przepisy ustawy z dnia 25 czerwca 2015 r. o Trybunale Konstytucyjnym dotyczące wyboru sędziów Trybunału w 2015 r. były niezgodne z Konstytucją.

PO-PSL świadome zbliżającej się klęski wyborczej zrobiły wszystko, by „władzy raz zdobytej nie oddać”.

i tu wychodzi wasza obłuda fałsz i zakłamanie. tu pozwalacie się ruchać tylko i wyłącznie dlatego, bo to wasza opcja.

facet to było tysiac razy omówione PO i PSL kajało sie sto razy a Ty dalej jak katarynka to nawijasz ....nudnym juz sie stajesz ...

po tym twoi idole wiele razy Konstytucja podeptali

prezyden.cik w conajmniej 10art.złamał Konstytucje...doktor prawa

Jesteś, pogrobowcem PRLu,ten sam typ myślenia (?).Moja wizja Polski jest rzeczywiście odmienna od twojej.

I jestem szczęśliwy,że dożyłem końca PRL.Ale jak pokazuje twój przypadek ta zaraza przetrwała.

Przecież nie może być inaczej, PZPR - owcy to najbardziej światła część społeczeństwa, mieli jako jedyni narzędzia aby takimi się uczynić, wyjeżdżali na zachód edukować się, do transformacji przygotowali się najsolidniej, od razu wszystko wiedzieli jak to będzie urządzone, sami to urządzali - Z EFEKTEM jaki obserwujemy, dokładnie takim, Polska na dziś rozgrabiona, bezsilna, otoczona samymi wrogami, zagrożona odszkodowaniami dla eskimosów, wszystko zgodnie z ustaleniami Jaruzelski - Rockefeller, CO DO JOTY WOJCIECHU - czyżbym się mylił ?

Mylisz to Ty mnie z kimś.

Napisz lepiej kogo poparłeś osobiście w wyborach, no napisz, nie wstydź się, nie wymiguj, nie zasłaniaj prywatnością, kto był tą siłą która miała rozliczyć afery PO PSL, - ciekaw jestem, nazwiska min sprawiedliwości w tak powstałym rządzie z Twojego wyboru, co - A MOŻE REFORMY SĄDOWNICTWA W POLSCE NIE POTRZEBA, ZNASZ REALIA, WIESZ JAKA JEST PRAKTYKA, - co sądy wyczyniają, na co sobie pozwalają, jak potrafią zniszczyć jeśli sobie upatrzą ofiarę..???

Zasługujesz tylko na litość.

konwersacji

Czyj Ty jesteś asterix ?

Masz numer jeden, - rządzisz tu, czy jesteś na dnie stawki, bo Jaro ma numer 747, a nie wydaje się że masz nad nim kontrolę, więc albo się zgrywasz, albo tylko zero jest gorsze od Ciebie..

PO i PSL kajało sie sto razy

Obejrzyj sobie relacje z prac komisji, urzędnicy z nadania PO lub byli posłowie PO kajają się tam jak tylko potrafią, za błędy, że doszło do afery AmberGold, teraz będą kajać się za wycieki VAT, - kajanie modelowe zaobserwujemy, niczego tak nie jestem pewny jak tego że to nastąpi synku.

Wpisy Szanownego Kolegi świadczą o upadku opieki medycznej niezdolnej do pomocy w poważniejszych przypadkach.

Dobrze że masz wzory Stalinowskie, to był skuteczny polityk, szkoda że przy okazji morderca, ale cóż, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.

Obejrzyj materiał na temat Piłsudskiego, warto.

Zdaniem Profesorów przepisy ustawy z dnia 25 czerwca 2015 r. o Trybunale Konstytucyjnym dotyczące wyboru sędziów Trybunału w 2015 r. były niezgodne z Konstytucją.

Niezgodny z Konstytucją był wybór tylko dwóch sędziów. Trzech sędziów zostało wybranych zgodnie z Konstytucją. I tu już "Maliniak" złamał konstytucję, bo powinien od tych trzech przyjąć ślubowanie, czego nie zrobił.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Tu jest Polska stworzona, zaprojektowana przez układ Jaruzelski - Rockefeller.

Macie co chcieliście.

Dodałbym jeszcze ufoludki i cyklistów.

Jestem Europejczykiem.

Bombowiec>>>

Lem, to przy Tobie mały pikuś...

Twój pułap jest znacznie wyższy. Tyle, że musisz uważać na słoneczko, żeby wosku nie roztopiło, mocującego piórka do rączek...

Jak pisał Jaro. Medycyna w niektórych przypadkach jest bezsilna)-:

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zuk, zuk, zuk, - uważam na słoneczko, uważam, spokojna Twoja, rządzą służby, ja im w paradę nie wchodzę, one robią swoje, wstyd mi tylko tu za Kolegów, że dostarczają analitykom tak żenujących treści, oni na tej podstawie oceniają sytuację i stąd mamy żądania już nie 65mld $, tylko 300mld $, po prostu wiedzą z jaką materią mają do czynienia, bezwolną masą, która przyjmie i zniesie wszystko, każą płacić, to zapłacą, pan każe sługa musi, każą zapłacić bilion złotych, to zapłacą, wybiorą formułę, to ją przyjmą, trzeba oddać lasy państwowe to oddadzą, nie wystarczy, trzeba dołożyć centra miast, kamienice, to oddadzą, nikt absolutnie nie zaprotestuje z wyjątkiem posła Winnickiego, oni to wiedzą, więc stąd ustawa Act 447, podpisana przez Prezydenta USA, teraz Andrzejek leci do niego, strach nie pozwoli mu nawet pomyśleć aby choć zapytać się co dalej w tej materii...

Taka jest Polska, sami sobie jesteśmy tego winni, jeśli dwa miliony jak w Francji wyszłoby na ulicę protestować przeciwko Prezydentowi USA, za to jako sojusznik zastrasza kraj partnerski w Europie, to podpisu by nie było, nie byłby w ogóle potrzebny, gdyż ustawa nigdy by nie powstała, nie byłoby nawet myśli na ten temat, gdyż służby badające stan świadomości naszego społeczeństwa raportujące to Prezydentowi uprzedziły by o nastrojach i konsekwencjach, a te byłyby z rodzaju strategicznych, USA bez Polski nie ma w Europie Środkowej..

Polacy są ciągle testowani, ile wytrzymają, pokrętne łażenie byłej premier po fioletowym dywanie w Berlinie, to też był test, jeśli to przeszło bez echa, bez dymisji to posuwają się dalej, Niemcy wiedzą dzięki temu że mogą tu wszystko, co pokazują partie totalnej opozycji, występując przeciwko własnemu państwu - BEZKARNIE, gdyż w Polsce tak można, gdzie indziej nie, poszli by do więzienia, ale nie tu, tu wszyscy mają to gdzieś, uznają to za dopuszczalne, tak na prawdę nikogo to nie obchodzi, gdyż żyją w wyalienowanych plemionach, bez więzów społecznych, z czego korzystają nasi wrogowie robiąc tu co chcą bezkarnie, widziała to oczywiście też PO PSL, stąd ich pazerność, afery, kombinowali ile się tylko da i jeszcze więcej, hulaj dusza Boga nie ma, nawet śmierć Prezydenta chcieli zamieść pod dywan, jak najszybciej zapomnieć, by wrócić do interesów bo czas płynął a czas to pieniądz..

Dodałbym jeszcze ufoludki i cyklistów.

a ja mam ostatnie namiary ze sierotka Marysia.

teresów bo czas płynął a czas to pieniądz..

a generalnie jak widze stan jest stabilny nie rokujacy nadzieji.

Rozmnażać się i zbroić po zęby, budować rodzime marki o najszerszym zasięgu, wychować młodzież w prawdzie, zachować spójność narodową, wyczyścić kraj z obcej agentury, odesłać imigrantów, ściągnąć tych co wyjechali dając możliwości inwestycyjne, zrepolonizować media, oczywiście napisać nową konstytucję...rozliczyć majątki powstałe po 1989r, rozbić lokalne układy, zmowy, wprowadzić karę śmierci... etc itp itd.

Ciekawe,że za rozmnażaniem się najczęściej są ci co ...nie mają dzieci.Ja np. rozmnożyłem się przykładnie i taki numerek nie będzie mi tu wypominał.Czasami jeden numerek nie wystarczy aby się rozmnożyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.