Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec, wiesz jak to sie nazywa, mam na mysli zabieg jezykowy?

Wykaz sie

Niestety, nie wie:)

Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec ---- ktory wie co to jest

Moze ty BN

chyba jednak za duzo wymagam:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

26 minut temu, bubusia napisał:

No bardzo kulturalnie, milo i sympatycznie

Uważaj bo cie kulawy z drabinką zamknie do szafy i będziesz w rękaw łkał europejskiej szmacie.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

1 minutę temu, klecha napisał:

Uważaj bo cie kulawy z drabinką zamknie do szafy i będziesz w rękaw łkał europejskiej szmacie.

Jest i naczelny katolik katolickiego kraju:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Co z tym zdaniem, odpowiesz co to za zabieg jezykowy, powtorze:

"Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec"

to moze dostaniesz cos na temat Zalewskiej

No wlasnie, w twoim przypadku, chodzenie w sobote do szkoly mialoby jak najbardziej sens, im wiecej tym lepiej, znajac jednak twoje zdolnosci percepcyjne, obawiam sie, ze i tak by to nic nie dalo. To tyle w temacie Zalewskiej:)

Wałęsa powiedział sporo rzeczy które z pewnością nie spodobały się Rosjanom, więc w Rosji zachwytów nad jego wywiadem nie było. W końcu tam każdy wie od dawna że Putin to gienij czełowieczestwa ;-).

Jestem Europejczykiem.

swoja droga zabawni dyskutanci.Na proste pytania na temat nie potrafia odpowiedziec natomiast  skarza sie ze ich nie lubiom.

3 minuty temu, JuG napisał:

Nie przesadzaj z tą samokrytycznością - nie zawsze a przeważnie.

rozumiem ze chcialbys byc przynajmniej taki ale niestety ...jest gorzej milordzie.Wyjatkowo blyszczysz ..jak widac po ostatnich wpisach.Kładziesz kazdego.Powiem wiecej jezdes wizytowkom rosyjskiej inteligencyji.Tak trzymac. Jezdem z WAS dumny obatelu.

tyle w temacie .Zaimponowales mi ta blyskotliwosciom.Zadkosc  w polsce.Fakt ze szosty ale zawsze tak było ze szesciu polakow to nie to samo co jeden rosjanin.Mowimy o idotach oczywiscie.

40 minut temu, asterix1 napisał:

Polajkujcie bubusi bo nie spełnionym się czuje bidula

Prezent na Nowy Rok...

To wybierzmy jakiś jeden wpis żeby mu się w głowie nie przewróciło ;-).

Jestem Europejczykiem.

39 minut temu, asterix1 napisał:

Polajkowalbym ale kapusi nie trawię...

Czyzby projekcja?

Mamy kolejnych z kliki, jest cala ekipka.

Nawet nie bardzo macie pojecie  co to kapowanie

Swoja droga, zlatuja sie zawsze stadem, jeden baka pusci, calej reszcie zaraz staje:)

Zawsze w stadzie:)

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Twoi idole zaksięgowali instytucje Kapusia Sygnalistą to zwą ....

Ten np wymyslil sobie moich idoli, hehe

Dobra panowie,  zegnam, bzdurzcie dalej, tylko w stadzie, nie pojedynczo

5 minut temu, bubusia napisał:

woja droga, zlatuja sie zawsze stadem, jeden baka pusci, calej reszcie zaraz staje:)

Zawsze w stadzie:)

czujesz sie osamotniony to listy pisz.Dudus na kazdy odpowie.

Osamotniony to, o ile wiem, jestes ty, stad tak duzo czasu na klepanie masz:)

Nara

klepac dalej, klepac:)

ps i stadnie, tylko nie pojedynczo

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

To wybierzmy jakiś jeden wpis żeby mu się w głowie nie przewróciło ;-).

Proponuje ten poniższy ale oczywiscie jestem otwarty na bardziej wykwintne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

5 godzin temu, bubusia napisał:

Jak nie wiesz na co to byla reakcja to sie nie wypowiadaj. Takze chamem to raczej ty jestes, bo obrazasz nie wiedzac o co chodzi

Prosze bardzo, to jest przyklad dzialnia tej malej kliki. Wybiera sobie jakis post, ktory jest reakcja na inne posty, dosyc lagodna zreszta, i wysuwa wnioski, ze to ja obrazam innych. Potem jest strasznie obrzydzony. No nie jest to zenada?

Moderacjo, widzisz, i nie grzmisz

A propo kliki, to ilu juz ich tutaj mamy, czterech, pieciu, zaraz bedzie wiecej. I oni jeszcze maja czelnosc twierdzic, ze to podobno mnie napuscila tutaj Nowogrodzka. Nie przyjdzie im do glowy, ze to wyglada zupelnie odwrotnie

3 minuty temu, muls napisał:

czujesz sie osamotniony to listy pisz.Dudus na kazdy odpowie.

Dzis działa pod pseudonimem "Leśne Ruchadełko "

Ukryta Zawartość

@bubusia pisał coś o "napuszczaniu przez nowogrodzką" , ale wycofał wpis.

To było tak:  " I oni jeszcze maja czelnosc twierdzic, ze to podobno mnie napuscila tutaj Nowogrodzka. Nie przyjdzie im do glowy, ze to wyglada zupelnie odwrotnie"

Ale odpowiedź zostaje:

Jeśli odwrotnie, to jeszcze gorzej. "Napuszczenie przez nowogrodzką" ma zwykle wymiar komercyjny, więc trolla usprawiedliwia (powiedzmy) chęć zarobku, czyli rzecz zasadniczo racjonalna. Jeśli odwrotnie - to takowy jest klakierem pislamu z własnej woli i wyboru, co w oczywisty sposób sugeruje jakiś defekt intelektu ...

Panowie daliście sobie wszyscy po razie, leciały inwektywy i mocne dowody "wzajemnej miłości".

A teraz komunikat moderacyjny - każdy kolejny pod tym postem wpis, który obejmował będzie personalną zaczepkę lub atak personalny = punkty i natychmiastowy ban w temacie. Niektórym przyda się wejście w nowy rok bez obciążenia mentalnego w postaci Polityki na Forum AS. Jest więc szansa na mocny odpoczynek przez cały 2019 rok od tego tematu - kto czuje więc taką potrzebę, by odpoczywać przez najbliższe 365 dni - jesteśmy jako moderacja do dyspozycji.

Mod.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

No to grzecznie :)

"Adam Andruszkiewicz został wiceministrem cyfryzacji. RMF: Ma zająć się wizerunkiem resortu"

Ukryta Zawartość

Czyli nasz drajwer bez samochodu dostał fuszkę od pociotków ,mistrz kierownicy bez prawka i samochodu ,"kwintesencja uczciwości"

Ps I teraz wiemy dlaczego trwaja tak długo dochodzenia z marszu nazioli z 2017 i wieszajacych obrazy w Katowicach...

Ukryta Zawartość

W dniu 30.12.2018 o 13:48, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale 'firma' (podkarpacka, zresztą), która to cudo wymyśliła, nazwę ma adekwatną do pożal się Boże, projektu - Betonovo.

Nie wróżę dalszych sukcesów...

:-)

Myliłem się. Są sukcesy:

Czytam sobie właśnie, że te lodówki, stojące/leżące raptem kilka dni - już obłażą z farby.

Mujborze...  Krajem chco żońdzić a nie wiedzą, jak pomalować kawałek nomen omen - betonu.

I proszę mi nie gadać, że to nie Kaczyński malował. Ja wiem. On w życiu pędzla w łapie nie trzymał, prócz swojego.

Choć pewien nie jestem. Może ma umyślnego od tych rzeczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.