Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

kto chce moze wplacic na ECS Gdansk i zamknac morde rzondowi.

75124012681111001087912761z dopiskiem rocznica 1989

3 minuty temu, bubusia napisał:

ntratne kontrakty za dymanie, co za debil.

nadal nie dorastasz mu do piet.

13 minut temu, muls napisał:

kto chce moze wplacic na ECS Gdansk i zamknac morde rzondowi.

75124012681111001087912761z dopiskiem rocznica 1989

nadal nie dorastasz mu do piet.

mulsik, nie blaznuj z tym kontem, no chyba, ze ci za to placa?

Wlasciwie sprawa Niesiola to pier**la na dana chwile, ale obrona tego pana przez tutejszych obroncow demokracji ponownie potwierdza ich calkowite zrycie beretow, wystarczyloby zamienic Niesiola na kogos od Kaczora, i jechaliby po gosciu jak po burej suce.

Co mulsik, moze nie?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

Jeden z kotem, drugi z psem, a jak jeden normalnie z kobitkami to chcą mu immunitet uchylić. ;-)

A niech dyma, nawet slonia, tylko za swoja kase

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, muls napisał:

a ty sie zlozyles moze?

Z tego co widze kilka postow wyzej to ty szukasz skladki:)

Chyba zaraz wplace:)

6 minut temu, bubusia napisał:

A niech dyma, nawet slonia, tylko za swoja kase

Nareszcie jakiś wpis z sensem. Mógł sobie Stefan zadzwonić na sekstelefon ale się wstydził, to teraz będzie miał jazdę.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, muls napisał:

wplac bubus  bo i tak nie wiesz na co.

Na wolnosc i swobode i dziewczyne mlode

:)

5 godzin temu, Adalbert95 napisał:

O ile zakład, że sponsor i kumple będą mieli amnezję?

Myślisz, że takie rozmowy się zapomina? :)

"Nie wiem, czy ja coś załatwię na jutro, bo nie mam co załatwić, mogę tylko tą Malwinę – mówi Wojciech K. – O Jezus, powiedz mu, że nie możesz no… (…) On przesadza z tym no - odpowiada Bogdan W. – (..) Terroryzuje mnie tym, kur… - mówi Wojciech K. – Przesadza, kur… Przesadza no, kur… Bez przesady, ja pierd… On to kur…by non stop to robił jakby mógł – irytuje się biznesmen. – Ale jaki on jurny jest, nie? – odpowiada drugi biznesmen. – Daj spokój, to zboczenie jest, a nie jurność (…) Wiesz, on to naprawdę przesadza, no jeszcze oprócz tego on mnie pyta, czy ty możesz albo coś takiego, on żąda wręcz – mówi Bogdan W."

A kumple,

Nie ma wyjścia, będziemy musieli się rozstać ze Stefanem Niesiołowskim. Cóż, czas się pożegnać z nim w klubie PSL-UED 

Po kim jak po kim, ale po Niesiołowskim się tego nie spodziewałem.. Dorośli ludzie mają prawo uprawiać seks, ale kurczę, żeby pójść na coś takiego? -

To mówi jeden z kolegów.

Oj, Stefciu.:)

Ten "jeden z kolegów" to Kłopotek. Poczciwy idiota od zawsze.

Owszem,  przygłupem w poselskiej ławie być można (nawet takich jest większość), tylko gdy sprawa się rypnie i okaże się (a okaże) dętą i spreparowaną "kołomyją elementarną"* - nikt wtedy nie powie 'Ten śmieszny Kłopotek', ale - to niegodziwe ścierwo Kłopotek.

Ale póki co, jako przykuk - niech tak sobie gęga.

*Niziurski.

11 godzin temu, jezz napisał:

Myślisz, że takie rozmowy się zapomina? :)

"Nie wiem, czy ja coś załatwię na jutro, bo nie mam co załatwić, mogę ty

tutaj mamy przyklad ze to co chcieli juz osiagneli czyli puscili motlochowi to co lubi najbardziej i motloch wkleja.Ale do rzeczy.Afera Niesiolowskiego to dopiero polowa afery.Jesli przez trzy lata nie widzieli w niej nic niezwyklego to byc moze zostana tylko podsluchy i dupy Posła co tak ekscytuje motloch.A to troche za mało na afere.Bo zachodzi pytanie postawowe.Jesli biznesmeni dostarczali cos tam  za jakies tam pieniadze  a kontakty zapewnił Poseł to nadal nie wiemy kto był druga strona czyli odbiorca.A to ogniwo jest najwazniejsze.Nie wiem czy cena była dobra czy nie ale KTOS to musial kupic i zaplacic czyli podjac decyzje.A o tym z tego co widze nie ma nic.A moze to dyrektor zakladu z PICu  a moze to dęte  jest etc.Azja mniejsza.Na razie motłoch ma to co lubi najbardziej.....

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Aaa, Kłopotek.

Ale kłopotek ze Stefem jednak jest

Godzinę temu, muls napisał:

tutaj mamy przyklad ze to co chcieli juz osiagneli czyli puscili motlochowi to co lubi najbardziej i motloch wkleja.

A ty buraku już sobie ulżyłeś z samego rana na forum.?

Godzinę temu, muls napisał:

Jesli biznesmeni dostarczali cos tam  za jakies tam pieniadze  a kontakty zapewnił Poseł to nadal nie wiemy kto był druga strona czyli odbiorca

Chyba ty nie wiesz, nie było w wyborczej?

Ale sobie pofilozofowałeś.

Efektem "współpracy" Niesiołowskiego z biznesmenami miały być dwa kontrakty z Zakładami Chemicznymi Police. Na niekorzyść polityka przemawiają podsłuchane rozmowy, ale także zeznania byłego prezesa spółkiKrzysztofa J., a także pracowników firmy. Pierwszy kontrakt na 5 milionów złotych dotyczył dostawy miału węglowego. Firma biznesmenów miała dostać z realizacji umowy prowizję. Według śledczych, Zakłady Chemiczne kompletnie nie potrzebowały takiego towaru, a cena była zawyżona

16 minut temu, muls napisał:

i bizenesmieni na sile wjechali, zsypali i uciekli.A potem dostali pieniadze.A caly czas slychac sapania Posla i zamykanie biznesmenow.

Gimnastykuj się dalej. Na stare lata trzeba trochę ćwiczyć a nie tylko piwko i fajki.

17 godzin temu, muls napisał:

malo sensu jak na takie dlugie zdanie

Nie bądź taki samokrytyczny.:)

Może zadzwoń do Stefana. Podobno nie odbiera telefonów ale od ciebie pewnie odbierze i coś nam napiszesz co ci Stefcio powiedział.

Pogadacie sobie jak <atak personalny>.:)

7 minut temu, muls napisał:

malo tego jak na takie dlugie zdanie

moze zrob to ty gdyz ja mam male zainteresowanie sprawa.Moze uda ci sie pod drzwiami podsluchac cos ciekawszego niz jeczenie sprezyn.O czym tutaj zakomunikujesz.

2 minuty temu, muls napisał:

malo sensu jak na takie dlugie zdanie

Może zadzwoń do Stefana. Podobno nie odbiera telefonów ale od ciebie pewnie odbierze i coś nam napiszesz co ci Stefcio powiedział.

Pogadacie sobie jak idiota z idiotą.:)

jesli panowie dogadali sie  z jednej i drugiej strony a Poseł za skomunikowanie sie wział pare dup w prezencie.No usmiac sie mozna bo na razie o pieniadzach dla niego ani slowa.Jak powszechnie wiadomo za komunikowanie ministrow z biznesmenami byli poslowie PICU w  warszawie w liczbie trzy dostaja duze pieniadze z ktorych czesc niechybnie wplywa do kieszeni ministrow.Interes kwitnie lata juz.

3 minuty temu, jezz napisał:

ogadacie sobie jak idiota z idiotą.:

na jakanie sie dobrze jest sie ..napic.

16 minut temu, muls napisał:

moze zrob to ty gdyz ja mam male zainteresowanie sprawa.Moze uda ci sie pod drzwiami podsluchac cos ciekawszego niz jeczenie sprezyn.O czym tutaj zakomunikujesz.

No pewnie, smród w gniazdku nie interesuje bo to twój smród a do tego jesteś przyzwyczajony.. 

Kupa mniejsza niż Kaczora ale też cuchnie i do tego jeszcze śmieszy.

Szybko tracisz zainteredowanie a jeszcze parę minut tenu wysmażyłeś taki elaborat.

Lepiej usmaż stek z dinozaura, może ci lepiej pójdzie.

6 minut temu, muls napisał:

jesli panowie dogadali sie  z jednej i drugiej strony a Poseł za skomunikowanie sie wział pare dup w prezencie.No usmiac sie mozna bo na razie o pieniadzach dla niego ani slowa.J

A wykazał te prezenty w zeznaniu?

Ty jednak nie musisz udawac idioty.

Lepiej zapytaj się Grześka dlaczego tak przypiekł Stefcia, chociaż wiadomo dlaczego.

Ty przecież możesz mieć wiadomości z pierwszej ręki. Wystarczy jeden twój telefon.:)

10 minut temu, muls napisał:

na jakanie sie dobrze jest sie ..napic.

To się napij.:)

22 minuty temu, muls napisał:

jeezik mnie gowno obchodzi twoj stosunek do Posla.Jak mialem tylko udowdnic zes motloch i wyborca PICu.CNU.

Udowadniać gł...ie:) to możesz swojej mamie, żeś elita i audiofil, bo przecież to idzie w parze.:)

Coś już ci się kręci, nie stosunek do posła tylko stosunek posła.:)

Nie musisz pisać posła z dużej litery:)

5 godzin temu, jezz napisał:

Pogadacie sobie jak idiota z idiotą.:)

A po co tyle jadu kolego i wyzwisk? Brakuje Ci normalnego języka w gębie? 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.