Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, bubusia napisał:

Tak ich kodują, patrz Zakowski

Warto by najpierw zająć się własnym mózgiem zakodowanym przez reżimową propagandę. A dopiero potem mówić o innych.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Warto by najpierw zająć się własnym mózgiem zakodowanym przez reżimową propagandę. A dopiero potem mówić o innych.

Nie mowilem, juz jest slowo rezim, klasyka kodowania:)

Takie male pytanie do Boba, czy slyszales, zeby ktos w Pisie mowil o obustronnym kodowaniu idiotow, czyli de fakto twierdzil, ze oni tez wychowuja swoich idiotow. Rozumiesz, czy nie bardzo?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Nie mowilem, juz jest slowo rezim, klasyka kodowania:)

Tak jak Twoje odpowiedzi to klasyka pracy funkcjonariusza frontu propagandowego, patrz: Podręcznik Agitatora wyd. 2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Tak jak Twoje odpowiedzi to klasyka pracy funkcjonariusza frontu propagandowego, patrz: Podręcznik Agitatora wyd. 2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.

No na pewno, czy tam tez pisza o obustronnej winie?

Zreszta zakodowanym nie ma sensu uswiadamianie czegokolwiek, za duza machine zaprzegnieto, zeby ktos mogl ich wyrwac z matrixa.

Krotko mowiac, machina Kaczora kontra machina Antykaczora

Wszystko inne nie istnieje. Takie kodowanie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 minut temu, bubusia napisał:

No na pewno, czy tam tez pisza o obustronnej winie?

Poczytaj, będziesz wiedział. Choć nawet bez czytania osiągnąłeś już teraz wysoki stopień perfekcji w realizacji zawartych tam zaleceń.

Czy tam pisza o tworzeniu idiotow na swoje(z ludzi ktorzy sa po ich stronie) potrzeby, umiesz konkretnie odpowiedziec na pytanie?

Idac dalej, czy widziales zeby ktorys z zagorzalych zwolennikow Pisu proponowal dokladne wyjasnienie Srebrnej, byl np przeciwnikiem 500 plus lub otwarcie pisal, ze strona rzadowa rowniez manipuluje, podkreslam rowniez?

A moze po prostu zakodowali cie na krytyke jednej opcji?

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Vice versa

Swoją droga, widać, ze mocno boli typow od reżimów, gdy im się zwróci uwagę na ich jednostronno głupawy ogląd rzeczywistości.

Widać, że nie masz nic do powiedzenia a najlepiej wychodzi ci wstawianie spacji.

Pustka Panie, pustka!

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, bubusia napisał:

Czy tam pisza o tworzeniu idiotow na swoje(z ludzi ktorzy sa po ich stronie) potrzeby, umiesz konkretnie odpowiedziec na pytanie?

Idac dalej, czy widziales zeby ktorys z zagorzalych zwolennikow Pisu proponowal dokladne wyjasnienie Srebrnej, byl np przeciwnikiem 500 plus lub otwarcie pisal, ze strona rzadowa rowniez manipuluje, podkreslam rowniez?

Srebrnej? Jakiej Srebrnej? Przecież PiS a Prezes w szczególności nie mają z tym nic wspólnego. Austriak akurat przechodził w pobliżu i wpadł do Prezesa pogawędzić jak biznesmen z biznesmenem. I tak kilkanaście razy.

A co do 500+ to ja jestem umiarkowanym, ale jednak zwolennikiem. I to, twój PiSowski łeb to przetrawi?

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Srebrnej? Jakiej Srebrnej? Przecież PiS a Prezes w szczególności nie mają z tym nic wspólnego. Austriak akurat przechodził w pobliżu i wpadł do Prezesa pogawędzić jak biznesmen z biznesmenem. I tak kilkanaście razy.

A co do 500+ to ja jestem umiarkowanym, ale jednak zwolennikiem. I to, twój PiSowski łeb to przetrawi?

A ja nie jestem, raczej nie jestem, jak z twoim zakodowanym lbem, trawi, czy ciezko?

Zapomniales odniesc sie do manipulacji, obustronnej manipulacji, czyzby tez problemy z trawieniem?

Czyzby wbito do lba, ze tylko Pis manipuluje, i tylko na tym nalezy sie skupic?

Tak zakodowali, a jak nie to obrzydliwy symetryzm?

A coś konkretnego? Słabo się robi od tego waszego PiSowskiego bełkotu. Jak się wam pod dupami zapaliło z powodu kumulacji afer to nagle płacz na temat manipulacji. Rozmowy biznesmena Kaczyńskiego są zmanipulowane? Misiewicz jest zmanipulowany? Przez kogo, przez Macierewicza? Rozmowy Chrzanowskiego były zmanipulowane? Pensje panienek Glapińskiego są zmanipulowane? Kasa dla Rydzyka jest zmanipulowana?

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

A coś konkretnego? Słabo się robi od tego waszego PiSowskiego bełkotu. Jak się wam pod dupami zapaliło z powodu kumulacji afer to nagle płacz na temat manipulacji. Rozmowy biznesmena Kaczyńskiego są zmanipulowane? Misiewicz jest zmanipulowany? Przez kogo, przez Macierewicza? Rozmowy Chrzanowskiego były zmanipulowane? Pensje panienek Glapińskiego są zmanipulowane? Kasa dla Rydzyka jest zmanipulowana?

Przeczytaj sobie ten artykul Zakowskiego, i zobaczysz czym jest manipulacja, wystarczy krotki wstep.

"Czy PiS rozwali publiczne finanse, to się okaże. Czy nas wyprowadzi z Unii – zobaczymy. Czy zdoła narzucić sądom standardy sowieckie, nie jest pewne. Jak trwałe będą antydemokratyczne prawa, które PiS uchwala, zależy od wielu czynników. Ile zasianej przez władzę nienawiści będzie niszczyło polską wspólnotę w przyszłości, zależy od następców i od każdego z nas. Podobnie jak skala dewastacji oświaty, mediów państwowych, instytucji kultury, Kościoła, wojska, policji, służb, prokuratury, parlamentaryzmu, przyrody, systemu emerytalnego."

I ty potem masz to powtarzac, co robisz. Dla ciebie to ma byc przekaz dnia, tak cie koduja.

Ja ci piszę kilka krótkich zdań a ty każesz mi czytać artykuł, przeanalizować i przedstawić wnioski. Może najpierw odpowiedź na tych kilka krótkich pytań, które dla twojej wygody powtórzę:

Rozmowy biznesmena Kaczyńskiego są zmanipulowane?

Misiewicz jest zmanipulowany? Przez kogo, przez Macierewicza?

Rozmowy Chrzanowskiego były zmanipulowane?

Pensje panienek Glapińskiego są zmanipulowane?

Kasa dla Rydzyka jest zmanipulowana?

Jestem Europejczykiem.

Patrz na calosc, a nie kilka przykladow, do tego watpliwych, np Misiewicz, ktory jest pisowska odpowiedzia na Srebrna. Co do kasy, kazdy daje swoim(swoim zwolennikom), nic nowego. Co do rozmow, teraz beda walkowane, GW ciagle bedzie cos podrzucac, zeby potem suweren mial o czym myslec przy urnie, typowa manipulacja, ktorej celem jest podtrzymanie(robienie z Kaczora dewelopera, taki przekaz dnia), a nie wyjasnianie. Pis robil czesto to samo, nic nie wyjasnial, podtrzymywal. Twoi kolesie robia to teraz. Maja nadzieje, ze tez sie uda.

Kiedys taki Zakowski bylby bardziej wywazony, byloby cos za, cos przeciw. Teraz jest na wojnie, ktorej jedynym celem jest zgnojenie przeciwnika. A celem powrot do wladzy i odzyskanie wplywow. Bardzo proste, tylko dla niektorych niewygodne.

Ps Wlasnie obejrzalem ostatniego Lisa, jedna wielka nakretka propagandowa, zawsze ci sami, Celinski, Marcinkiewicz.

Dokładnie to, o czym piszę. Wcześniej PiS walił aferami PO jak młotkiem po głowie. Zegarek Panie nie zgłoszony, zegarek za 10 tysięcy!!!!

A jak ma swoje afery na miliony, to - cytuję" Patrz na calosc, a nie kilka przykladow". Nagłe wezwanie do spokoju, rozsądku, patrzenia na całość, wyważania racji.

No to patrzę na całość i widzę, że poranne wiadomości w radio zamieniły się w kronikę afer PiSowskiego reżimu.

Wyważam rację i nie widzę zalet sytuacji gdy prezes państwowego banku biega na posyłki do zwykłego posła po czym obiecuje zadziwiające warunki kredytu dla spółki wskazanej przez polityka.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

w następnej kadencji bedzie brał bezposrednio z nbp

teraz to zwykła przymiarka

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wyważam rację i nie widzę zalet sytuacji gdy prezes państwowego banku biega na posyłki do zwykłego posła po czym obiecuje zadziwiające warunki kredytu dla spółki wskazanej przez polityka. 

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

strona rzadowa .... manipuluje,

A jak! 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

3 godziny temu, jezz napisał:

jaka to telewizja wylansowała ją  na wybitną dziennikarkę,

Gorzej, teraz ją broni!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Top20, czy Kaczor nie jest czasem winny wybuchowi 2 wojny swiatowej?

38 minut temu, bubusia napisał:

A pamietasz Belke i Sienkiewicza?

Pamiętam. Belka zarabiał mniej niż panienki bez wykształcenia ekonomicznego a Sienkiewicz miał rację.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, bubusia napisał:

GW ciagle bedzie cos podrzucac, zeby potem suweren mial o czym myslec przy urnie, typowa manipulacja,

Jak podobne manipulacje - taśmy u Sowy (tylko sama "afera" na skalę nieporównanie mniejszą) zaważyły na ostatnich wyborach, to było OK co?

bobusia (taki "słodziak" ze zdrobnieniem), za to HIPOKRYTA (wielki).

5 minut temu, iro III napisał:

Jak podobne manipulacje - taśmy u Sowy (tylko sama "afera" na skalę nieporównanie mniejszą) zaważyły na ostatnich wyborach, to było OK co?

bobusia (taki "słodziak" ze zdrobnieniem), za to HIPOKRYTA (wielki).

Tam były ośmiorniczki jeszcze ;)

teraz została ino  stara ośmiornica :)

8 minut temu, iro III napisał:

Według przedstawicieli tamtej opcji: jak najbardziej TAK gdyż za pomocą tej (przez nich zmontowanej) prowokacji to oni przejęli władzę. Teraz natomiast taśmy w bezpośredni sposób zagrażają im samym. 

Taka szkoła myślenia a'la Kali.

No tam było bardziej dosłownie, państwo teoretyczne, kamienie itd. Było sami o sobie.

Tutaj sami po sobie raczej nie jada.

Co do skali, to jeszcze odpowiednika Sowy raczej nie macie. GW mocno się stara, ale na razie słabiutko im idzie.

Biedne PiSiaki już nie wiedzą jakie brednie opowiadać. Dziś Mateuszek stwierdził, że taśmy dowodzą, że świat nie widział tak uczciwych biznesmenów jak Kaczyński i Kujda.

Jak Mateuszek-kłamczuszek zapewnia o czyjejś prawdomówności to robi się już naprawdę śmiesznie.

Jestem Europejczykiem.

21 minut temu, bubusia napisał:

GW mocno się stara, ale na razie słabiutko im idzie.

Pocieszaj się pocieszaj, nic innego nie pozostało. A rzeczywistość skrzeczy, jak skrzeczy...

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Biedne PiSiaki już nie wiedzą jakie brednie opowiadać. Dziś Mateuszek stwierdził, że taśmy dowodzą, że świat nie widział tak uczciwych biznesmenów jak Kaczyński i Kujda.

Jak Mateuszek-kłamczuszek zapewnia o czyjejś prawdomówności to robi się już naprawdę śmiesznie.

Po taśmach Sowy PO/PSL przyjął jedyną możliwą strategię by minimalizować straty, czyli milczeć. Te debile zamiast trzymać gęby na kłódkę i ufać, że do "suwerena" jak najmniej dotrze, jeszcze wdają się durne pyskówki i podgrzewają atmosferę. Po prostu skończeni idioci.

Teraz słucham PiSowski mózg, niejakiego Parucha.

Paruch już ma opracowaną strategię piętrowych kłamstw która jak się domyślam będzie od teraz obowiązywać.

Okazuje się, ze to nie żadne szwindle tylko "spór o charakterze politycznym".

Jestem Europejczykiem.

Andrzej Gajcy krytycznie o nowej partii Biedronia: "Robert Biedroń nie tyle powiela najgorsze schematy partyjne, traktując instrumentalnie państwo i Konstytucję na potrzeby własnych interesów. Deklarując chęć zakończenia plemiennej wojny PO-PiS, jednocześnie odwołuje się do najgłębszych i najbrutalniejszych podziałów społecznych, które - jeśli dojdzie do władzy - zamierza tylko pogłębiać.

Ukryta Zawartość

W podobny sposób o Biedroniu i "Wiośnie" wypowiedziała się dr Anna Materska-Sosnowska 04.02.2019 w Poranku Tok FM prowadzonym przez Jacka Żakowskiego. 

Oglądałem popisy Biedronia na konwencji "Wiosny" i na tej podstawie mogę napisać, że krytyka ww jest w pełni zasadna. Przy tym nie można było przeoczyć, że bawił się świetnie . Brakowało mu tylko konika na biegunach.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.