Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Mało tego - wierzą że teraz dopiero rozkwitną bo powstaną z kolan. Ten sam sposób myślenia co u naszych PiSowskich półgłówków.

Może to nowy rodzaj wirusa "półgłówkowirus"?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No proszę, jak wszystko wiedza co dla kogo dobre, a co złe, same jasnowidze, ale z jasnowidza jaja robią. Inna sprawa, ze ten jasnowidz to jak z koziej dupy trąba, dokładnie to samo co tutejsze jasnowidze w stosunku do UK.

Ale zawsze jeden z drugim se powtoruje, podlajkuje, i już wszystkie rozumy zjedzone. Zakodowali im, ze Unia to świętość, to latają i powtarzają jakie to Angole głupie.

Tak to u was leci, jak to ze stadem

A teraz nawsadzac mi tu od pisowcow i innych diabłów, czynić swą powinność.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

9 godzin temu, dulon184 napisał:

Byli 7 minut po rozpoczęciu wekendu w piątek - i Angol bramy nie otworzył.Bo Weekend

To chyba normalne, że po godzinach otwarcia się nie pracuje.

4 minuty temu, jezz napisał:

To chyba normalne, że po godzinach otwarcia się nie pracuje.

To samo zrobiłby Niemiec i wszystko byłoby cacy. Tu nie o to biega. 

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 minut temu, jezz napisał:

No i nie ma handlu w niedzielę.?

Okropne, jak można nie handlować w niedziele. Ja pierd., tragedia.

Mogl se człek w wolnym czasie polatać z dzieciakami po galeriach, a teraz ch...

Jak żyć.

26 minut temu, bubusia napisał:

To samo zrobiłby Niemiec i wszystko byłoby cacy.

Co ty nie powiesz... Kupowałem auto u Niemca (firma) o 23 w sobotę i ów Niemiec czekał na mnie od 18, bo na 18 byliśmy umówieni. Był wypadek i korek na autostradzie i nic nie można było na to poradzić. I nie było to wcale auto za 80 tyś E, a dużo mniej. Także swoje "mądrości" o tym co i jakiej porze można kupować u Niemca możesz sobie... Jak zwykle zresztą.

W Niemczech, jeżeli godziny handlowe są ustalone na 10-19, to po godz. 19.oo nic nie kupisz, nawet jak zastaniesz właściciela. Boi się mandatu za wykroczenie.

Tak w każdym razie było w latach 70--ych w Offenbachu.

10 godzin temu, dulon184 napisał:

Chyba nadal wierzą że są Imperium.

Mentalnie to jest wyleniały lew imperialny.

Godzinę temu, bubusia napisał:

Zakodowali im, ze Unia to świętość

A Ty masz zakodowane że Unia to samo zło, gdyż tak mówią w mediach mających swą siedzibę w Toruniu.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

teraz nawsadzac mi tu od pisowcow

Że jesteś pieskiem na krótkiej smyczy PiS wiadomo od dawna.

54 minuty temu, bubusia napisał:

Okropne, jak można nie handlować w niedziele.

Badania opinii publicznej pokazują że przytłaczająca większość jest przeciwna zakazowi handlu w niedziele. Dlatego jest to sprawa która po zmianie władzy będzie jako jedna z pierwszych wycofana.

Nie ma co, największym sukcesem PiS jest zakaz handlu w niedzielę. Się chłopaki napracowali i wymyślili.

Ale z pewnością znajdą się jeszcze lepsi. Poszedłbym dalej i zakazał handlu przez cały tydzień !

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

Co ty nie powiesz... Kupowałem auto u Niemca (firma) o 23 w sobotę i ów Niemiec czekał na mnie od 18, bo na 18 byliśmy umówieni. Był wypadek i korek na autostradzie i nic nie można było na to poradzić. I nie było to wcale auto za 80 tyś E, a dużo mniej. Także swoje "mądrości" o tym co i jakiej porze można kupować u Niemca możesz sobie... Jak zwykle zresztą.

Tia, byłeś, tak było i tak jest zawsze

Wiesz gdzie te opowiastkę możesz se wsadzić, tam gdzie pewien zegarek, zreszta jak większość od ciebie wychodząca.

Chcial ci ożenić jakieś gowno to i poczekał na głupiego Polaczka.

Nie mogło tak być?

5 minut temu, skynyrd napisał:

Lepiej do Odido, tam jest 5 m2 więcej. I można pospacerować wokół regałów.

Nie robiem zakupów w sieci niemieckich sklepów, jestem patriotom.

Przecie tera prawdziwy patriota kocha unie i niemiaszkow, a nie jak jakie mohery albo i sorty.

23 minuty temu, jar1 napisał:

A ja tam jutro idę da Żabki. Jestem jak Banaś i PiS mi może skoczyć na warstat ?

Znaczy, postanowiłeś wspierać toruńskiego złodzieja i oszusta ?  ?

A ja przeleje pare groszy na Rydzyka, a niech ma.

Dam, bo mam

A ja przeleje pare groszy na Rydzyka, a niech ma. Dam, bo mam  

Skynyrd, atmeg, bubusia toż to już kartel finansowy ¥$

dla skynyrd za pomoc finansową dla schronisk dla zwierząt  

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

7 minut temu, skynyrd napisał:

No, dostajem. Rachunki nadal płacisz na poczcie?

Jeszcze nie zidiociałem, by płacić jakieś rachunki, chłopie. 

Prawdziwy patriota jak obrońca granic, nie płaci za nic, k...a.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Tia, byłeś, tak było i tak jest zawsze

Wiesz gdzie te opowiastkę możesz se wsadzić, tam gdzie pewien zegarek, zreszta jak większość od ciebie wychodząca.

Chcial ci ożenić jakieś gowno to i poczekał na głupiego Polaczka.

Nie mogło tak być?

To, że ciebie traktują jak głupiego polaczka któremu się żeni gówno - no cóż, mają nie 100 a 110% racji. Tyle tylko, że większość naszych rodaków nie jest tak traktowana, bo po prostu nie jest tak głupia. Także podaruj sobie tą prostacką antycypację swoich doświadczeń na innych. No, możesz je sobie przenosić na innych pisomatołków - tu generalnie będziesz miał rację...

23 minuty temu, skynyrd napisał:

Jak ogrzewasz ziemiankę?

Małpkom. 

2 minuty temu, Mysza 13 napisał:

A ja pójdę do marketu.

Pier**le kościół.

Ja tylko jeża nie pier...lem ?

5 godzin temu, jar1 napisał:

jestem patriotom.

Analfabetą, dopiero w dalszej kolejności patriotą.

3 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Pier**le kościoły

No to pojechałeś.

Nie martw się, doczekasz momentu że będziesz wzywał Boga na pomoc, tylko poczekaj trochę..

17 godzin temu, Jaro_747 napisał:

teraz dopiero rozkwitną

Rozkwitną.

Żydzi zabili więcej Polaków niż Niemców podczas II WŚ.

5 minut temu, jar1 napisał:

Wolę być analfetom a nie elitom czy kastom. 

Ja bym dorzucił do tego jeszcze "a nie mafiom" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 godziny temu, skynyrd napisał:

Jak ogrzewasz ziemiankę?

Ja na ten przykład kozą???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

4 godziny temu, Adalbert95 napisał:

To, że ciebie traktują jak głupiego polaczka któremu się żeni gówno - no cóż, mają nie 100 a 110% racji. Tyle tylko, że większość naszych rodaków nie jest tak traktowana, bo po prostu nie jest tak głupia. Także podaruj sobie tą prostacką antycypację swoich doświadczeń na innych. No, możesz je sobie przenosić na innych pisomatołków - tu generalnie będziesz miał rację...

Pamiętacie amerykańskiego orła z Muppet Show?

Taką postać mam teraz przed oczami.

4 godziny temu, Mysza 13 napisał:

A ja pójdę do marketu.

Pier**le kościoły.

W niedzielę?

Chyba pocałować klamkę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.