Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, asterix1 napisał:

A co jaśnie pana obraziło ?

Prze ca tamci krzyczą precz z komuna a ty ich przeciwnik....chyba ze stronę sie zmieniło....

Nie jesteś w stanie mnie obrazić. Odniosłem się tylko do twojego wyszukanego słownictwa. Pewnie, gdybym napisał, że prostackiego, to nie czułbyś urazy.

Ale jak dobrze widzę, ukrzyżowany wojskowy orzoł w koronie już ci się podoba?

Teraz, Zyzol napisał:

Nie jesteś w stanie mnie obrazić. Odniosłem się tylko do twojego wyszukanego słownictwa. Pewnie, gdybym napisał, że prostackiego, to nie czułbyś urazy.

Twoi nowi idole maja w tym aspekcie wiele dokonań  ale jaki pan taki kram ....pozdrowienia od tego gorszego sortu ...pozdrów Piotrowicza panie Zyzol vel jak tam wczesniej było Włodek?

I Konstytucji nie narusza?

To do wcześniejszego postu  jest.

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Twoi nowi idole maja w tym aspekcie wiele dokonań  ale jaki pan taki kram ....pozdrowienia od tego gorszego sortu ...pozdrów Piotrowicza panie Zyzol vel jak tam wczesniej było Włodek?

PrOstak i chum jesteś, a nie dyskutant. I to udowodniłeś powyższą kłamliwą zaczepką. Parę ników wiecej też mi podobnie do ciebie przypisują... ?

3 godziny temu, toptwenty napisał:

A gdyby tak (teoretycznie) opozycja zamieściła płatne ogłoszenia w prasie USA i Francji (na przykład):

"Oficjalnie oznajmiamy, że z chwilą wygrania przez nas wyborów przestaniemy płacić za wszelkie uzbrojenie, kupione przez rząd PiS. Panowie Trump i Macron - nie dostaniecie od Polski ani złotówki za Wasze uzbrojenie".

No nieee...

Akurat to, co w tej chwili robi PiS wygląda całkiem sensownie. Dlatego obawiam się, że z realizacją tych planów mogą być spore problemy bo łatwiej spieprzyć niż zrobić coś z sensem. Francuzi już dawno temu proponowali daleko idącą współpracę w zakresie budowy okrętów podwodnych ale PiS się na nich obraził. I przez pięć lat nie działo się nic.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Akurat to, co w tej chwili robi PiS wygląda całkiem sensownie.

O polskich transportowcach i negatywnych działaniach Francji wobec nich mówili, bo jakoś nie słyszałem!

Macron przyjechał po pieniądze, PiS przyjął go w miarę łagodnie, bo chodziło o dowartościowanie Dudy przed wyborami. Macron nawet żony nie przywiózł, żeby nie drażnić. PiS-owsko Rydzyk-owej moralności.

I może nawet dogadali się. Przed wyborami. Ale PO, tylko Ojciec Dyrektor i może... Jarosław wie.

33 minuty temu, Zyzol napisał:

I Konstytucji nie narusza?

To do wcześniejszego postu  jest.

PrOstak i chum jesteś, a nie dyskutant. I to udowodniłeś powyższą kłamliwą zaczepką. Parę ników wiecej też mi podobnie do ciebie przypisują... ?

Kłaniam sie waszmości

z tzw dojnej zmiany jeszcze słowo "chum" w tak różnorakiej ilości nie było przeze mnie słyszane

no ale koniec figli

Nasz dzielny Jacek kulom sie nie kłania

"Spięcie na komisji. Borusewicz do Kurskiego: nawet normalny pod wpływem pana telewizji by zwariował"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kiedyś słyszałem takie zdanie ;"gnida gnidą do końca "

Ukryta Zawartość

Podobno w stolicy, na prawym jej brzegu mówią Trzaskowskiemu żeby nie był  Szyszko.  Lokalsi coś wiedzą na ten temat?

"Trzaskowski, nie bądź Szyszko". 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Zyzol napisał:

A po autorytetach pojawił się guru. Gówniany wprawdzie, ale zawsze. Wcielenie...

Za każdym razem można się dowiedzieć czegoś nowego. Myślałem że tylko autorytet z nominacji własnej. Okazuje się że również cham.

29 minut temu, 747 napisał:

Waffen SS, mówi Ci to coś..?

Nie na temat. Co ma piernik do wiatraka?

6 minut temu, Bobcat napisał:

Za każdym razem można się dowiedzieć czegoś nowego. Myślałem że tylko autorytet z nominacji własnej. Okazuje się że również cham.

Masz rację. Właśnie dowiedziałem się, ze poczuwasz się do miana gównianego guru i pokazujesz, że na nie zasługujesz. 

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Masz rację. Właśnie dowiedziałem się, ze poczuwasz się do miana gównianego guru i pokazujesz, że na nie zasługujesz. 

Masz rację. Właśnie dowiedziałem się, ze jesteś zwyczajnym, pospolitym chamem i pokazujesz, że na to miano w pełni zasługujesz. 

8 minut temu, Bobcat napisał:

Masz rację. Właśnie dowiedziałem się, ze jesteś zwyczajnym, pospolitym chamem i pokazujesz, że na to miano w pełni zasługujesz. 

Nie bądź taka Lodzia. Na Bocznicy. A w ogóle lubisz przylepiać się do innych jak gówno do buta milicjanta. Inaczej mówiąc prezentujesz Tu mentalność ORMO-wca.

Ciągle tylko czepisz się innych, że napisali coś, co tobie nie podoba się. 

25 minut temu, Zyzol napisał:

Nie bądź taka Lodzia. Na Bocznicy. A w ogóle lubisz przylepiać się do innych jak gówno do buta milicjanta. Inaczej mówiąc prezentujesz Tu mentalność ORMO-wca.

Ciągle tylko czepisz się innych, że napisali coś, co tobie nie podoba się. 

Masz rację. 

I co z tego?

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Biali. Aryjczycy.

I to napisał ten, co zawsze i wszystko wie najlepiej. A może ktoś się pod niego podszył ?  

Bo prawda jest taka, że wśród tych Białych i Aryjczyków nie było chyba tylko Murzynów: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Co ma piernik do wiatraka

Tam wstępowali również ochotnicy, takiej proweniencji jak ci, których popierasz tu publicznie.

Ludzie to zauważają i aby ratować się głosują na PiS.

Dlatego wspierasz rządzących w pełnej rozciągłości i popierasz jako lewak z oczywistych powodów, za wsparcie 500 plus mieszkania dopłaty ulgi etc.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Biali. Aryjczycy

Macron mówi że Europa nas obroni, zapomniał właśnie o Waffen SS kto tam wstępował i służył u boku białych aryjczyków...nazistowskich...

Niemcy nas obronią jak jeszcze trzymają nasze dzieła sztuki skradzione po domach i nie zapłacili reparacji po wojnie...tak nas będą bronili żeby już nikt nigdy podobnych reparacji się nie domagał, dogadają się z Rosją i wyrżną do nogi...

Marcon to jakiś prostak jest.

Jaro, kto rządzi Francją, - Rotchildowie ?

Powariowali ?

Polska powinna utworzyć blok państw, aby bronić się przed Rotchildami i Rosją.

29 minut temu, 747 napisał:

Tam wstępowali również ochotnicy, takiej proweniencji jak ci, których popierasz tu publicznie.

Ludzie to zauważają i aby ratować się głosują na PiS.

Dlatego wspierasz rządzących w pełnej rozciągłości i popierasz jako lewak z oczywistych powodów, za wsparcie 500 plus mieszkania dopłaty ulgi etc.

Mój stosunek do obecnej władzy jest chyba jednoznaczne znany wszystkim Dyskutantom. Z związku z powyższym przytoczony wpis @747pozostawiam ich ocenie. Natomiast kwestię zdrowotne wymienionej osoby należy pozostawić lekarzom wiadomej specjalizacji.

24 minuty temu, Jaro_747 napisał:

za dużo bodźców

Jaki spokojny Paryż, nie to co dziś, protesty walki na ulicach palenie samochodów..

5 minut temu, Bobcat napisał:

znany wszystkim Dyskutantom

PiS tak samo mówi, walczy z nadużyciami PO walczy z komuną, tylko nikt nie siedzi afery nie wyjaśnione wrak w Rosji..

32 minuty temu, Jaro_747 napisał:

w krótkim czasie

Jesteśmy już pod okupacją.

31 minut temu, Mysza 13 napisał:

Ukryta Zawartość

Taki mały niusik - walczymy o klimat.

No i hasło tzw"Dobra Zmiana" cały czas na topie....

Ukryta Zawartość

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Mateuszek zapowiadał rozwój źródeł odnawialnych.

Mateuszek nigdy* nie* kłamie * - nowe wagony już jadą z białą energią..

[*] Przed zażyciem pow. wpisu proszę się skonsultować z lekarzem , lub farmacełutom..

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Mateuszek zapowiadał rozwój źródeł odnawialnych.

Mateuszek nigdy* nie* kłamie * - nowe wagony już jadą z białą energią..

[*] Przed zażyciem pow. wpisu proszę się skonsultować z lekarzem , lub farmacełutom..

Widziałem w Faktach tego pajaca 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
9 minut temu, asterix1 napisał:

Widziałem w Faktach tego pajaca  2smiech2.gif

Jak włączyłem dziś tv , to widziałem tylu pajaców , że >>> DAWAJ TEGO KULOMIOTA Z WIELORURKĄ !!!!!

W dniu 29.01.2020 o 18:45, asterix1 napisał:

0shoot.gif

OK - już mam...Przegoniłeś mnie przez 7 stron..ufff.

Godzinę temu, 747 napisał:

Jesteśmy już pod okupacją.

Spokojnie 747, to nie okupacja tylko szpitalny oddział zamknięty. 

p.s.

i musi masz dobre układy z personelem skoro masz dostęp do sieci...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.