Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jozwa,zawsze wiedziałem,że mnie kiedyś docenisz.

Porównanie moich słów z Dostojewskim to dla mnie zaszczyt i nobilitacja.

Dziękuję.

Dostojewski w grobie się przewraca twoje słowa bliższe Brudzińskiego.

Razem z Dostojewskim w grobach kreci się wielu innych, przewracają się z boku na bok.

Nie znam Dostojewskiego - nie wiem kto to jest, co to za facet, ale podoba mi się ładnie brzmiące nazwisko.

Ależ błysk, wladziu.

mam nadzieję że założyłeś okulary i tylko mózg wypaliło ...frędzelku

Razem z Dostojewskim w grobach kreci się wielu innych, przewracają się z boku na bok.

Nie znam Dostojewskiego - nie wiem kto to jest, co to za facet, ale podoba mi się ładnie brzmiące nazwisko.

co mam z tym zrobić poznać Ciebie z Dostojewskim ?

Uwaga! Joachim Brudziński dzieli się swoimi przemyśleniami:

"W moim sercu nie ma fascynacji liderem PJN, tylko jest fascynacja liderem PiS. Nie ma drugiej tak charyzmatycznej osoby na polskiej scenie politycznej. Jarosław Kaczyński jest mężem stanu i autorytetem, i może być dla milionów Polaków autorytetem. Dla mnie autorytetem nie jest Joanna Kluzik-Rostkowska, ani Elżbieta Jakubiak. Rok u boku Jarosława Kaczyńskiego dał mi więcej w rozumieniu polityki niż 5 lat studiów w bardzo dobrym instytucie politologii u boku wybitnych wykładowców. Jarosław Kaczyński, tworząc PC, a później PiS od podstaw stworzył partię polityczną. On dokonał przełomu w systemie partyjnym."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawdę mówiąc wzruszyłem się...

a cóż im pozostało jak sie wszystko posypało.Tylko ten mały smieszny łysy człowieczek.Co moga jeszce niesc na sztandarach.Tego malego smiesznego, lysego czlowieczka.Czy moga sie przyznac ze sie pomylili co do tego małego smiesznego ,łysego czlowieczka.Nie moga- tak jak nie moga wyznawcy stalina ktorzy kochaja go do dzisiaj.Nie zaprzeczą przeciez swojej młodosci i ...miłosci.

a przeciez bruzdzinski kochał do szalenstwa w swojej ...prostocie i ograniczeniu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No mulsy jary wladze, nie lenić się. Bierzcie przykład z bratniej Białorusi, napieprzajta w tą wrażą rodzimą opozycję. Nie możecie być gorsi od batki Łukaszenka. Dalej walić w Brudzińskiego, w prezesa, w PIS!

W bratnie SLD... a gdzieżby wam to przyszło do głowy.

Ukryta Zawartość

fono Watykan spoufala się z Rosyjską Cerkwią i bohaterze białoruski jest większym zagrożeniem demokracji od dyktatora Tuska.Mało logiki i sensu w twoich wpisach.Trochę przypominasz psa z rozwolnieniem w każdym wątku kopiec zostawiasz.

Ukryta Zawartość

No mulsy jary wladze, nie lenić się. Bierzcie przykład z bratniej Białorusi, napieprzajta w tą wrażą rodzimą opozycję. Nie możecie być gorsi od batki Łukaszenka. Dalej walić w Brudzińskiego, w prezesa, w PIS!

e tam nie przywalamy opozycji tylko licencjonowanym idiotom.

post-14383-068241200 1292829692_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rzeczywiście forum dla niepełnosprawnych umysłowo się tutaj zrobiło. Albo atak klonów.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Żona mi wystarcza

Wzorowo i nie powinna mieć pretensji gdy poznam Ciebie z "Idiotą"

Rzeczywiście forum dla niepełnosprawnych umysłowo się tutaj zrobiło. Albo atak klonów.

to raczej frustraci z AH zadławili się własnym ogonem i nie pozwalają zapomnieć jacy idioci tu pisali.

sorry przyjacielu ale nie jestem w stanie zrozumieć gdzie kiedy i po jaką cholerę przytargałeś własności intelektualne J.Kaczyńskiego....jesteś pewien że nie jest na licencji?

wara od wlasnosci intelektualnych prezesa.ONE som wlasnoscia...narodu.I jako takie przejdom...do historyii.Hehehehehehe dla przyszłych pokolen idiotów.Zeby miały przyklad.

i wzor.

Ukryta Zawartość

aaaaa, po co?jak z nimi jest smieszniej a generalnie niegrozni som.Czy potrzeba obsmiewac bruzdzinskiego,kurdupla?Kto to lepiej zrobi za nich.Tyle ze lukaszek jeszce do tego nie dojrzał.Bo to z koleji natepny białoruski idiota.Moze kiedys u nas napisze jak wielu wielu innych białoruskich idiotów.

Ukryta Zawartość

jaruś cały czas kombinuje, jak wykorzystać śmierć brata - może skoczą mu słupki, może dostanie odszkodowanie ? Zawsze będzie się coś działo, na czym jaruś będzie mógł zarobić...

"W Smoleńsku Jarosław Kaczyński rozpoznał ciało brata po charakterystycznej bliźnie. Ale ciało, które przywieziono do Polski, takiej blizny według szefa PiS nie miało. - To był człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego brata - powiedział Jarosław Kaczyński. Jeszcze nie zdecydował, czy chce ekshumacji zwłok prezydenta."

Przytoczyłem własności intelektualne J.Kaczyńskiego - dla tych, którzy jeszcze śpią.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.