Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 więc jak było.Opisz przebieg lotu korzystając z udostępnionych materiałów nie pomijając rozmów z kokpitu.

Putin opisał jak było.

Tusk opisze może jutro.

Macierewicz za jakiś czas.

Dobra dobra, 747, co z panią Kidawą?

Kim jest pani Kidawa - Błońska - byłym zarodkiem, niech się zamrozi, przekona się wówczas co to jest in vitro, w przez nią projektowanym wydaniu.

Polecam modlitwę o dar wiedzy.

747 generał miał 0,6 prezydent z racji stanowiska może dużo więcej i tylko trybunał lub wola boża może zakończyć przed czasem kadencję.

Myślenie życzeniowe przysługuje młodemu pokoleniu, szczególnie temu dobrze wykształconemu i z większych ośrodków, a nie tak doświadczonej osobie jak Twoja.

Jak rządzili Kaczyńscy, wszyscy myśleli Boże, będzie katastrofa - a tu masz pech - był wzrost gospodarczy, obniżenie podatków, polityka zagraniczna sensowna i spójna.Tylko stół był niezadowolony, bo nie mógł ciąć.

Tusk był potrzebny, więc stół za pomocą mediów, rozpieprzył koniem trojańskim rząd i Baranom wmówił, że PO to jest to, co jest potrzebne.

No to macie wladz, jozwa, Jaro, electro, Filut, muls, to co musiało nastąpić.

Nie mogę dzisiaj rozpoznać mediów, już nie ma miłości do Rosji, Putina, Miedwiediewa, TVN24 mówi że ten postęp w stosunkach, to był taki udawany, na wyrost, - ŻRĄ ŻABY ŻE MIŁO PATRZEĆ.

Polecam dokument New Poland..krąg zdaję się zataczać pełen obrót.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zamiast samobiczowania zastosował TVN24 i czuje się odmieniony, odświerzony i znowu gotowy do dzielenia się teoriami wysłuchanymi w radyju.

Mało świeże to "odświerzenie".

"Zmiana" akcentów w TVN to konieczność dla samego TVN w krytycznym roku wyborczym.

Swoją drogą jakże pięknie dziś w "faktach PO faktach" wyglądała zgodność Dorna i Kalisza. Coś pięknego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Niczego innego się nie spodziewałem. Trudno, zeby szeryf pierdolnął sobie w stopę.

Zaglądam od tygodnia i czekam na merytorycznego wladka.

Bo tak to tylko pierdolenie babki w bambus.

O raporcie nie warto gadać, bo tylko idiota mógł projektować co innego.

Meloman - zajmij sie teraz faszystowską stroną PO. albo PZPR. albo NSDAP.

Władz, muls - zdeterminujcie w końcu jakościowo ten wątek!

A przepraszam - serdecznie pozdrawiam Xniwaxsa!

Warto było czekać na ten dzień.

Ani jednego ataku medialnego na Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego.

Aż nie mogę uwierzyć - zwierzęta mówią ludzkim głosem. Tu na forum nie - tu nie ma zwierząt poza Jaro747 reszta mainestreamowa reprezentacja to beton.

Ludzie pokroju : wladz, jozwa, electro, Filut, muls, powinni włączyć odbiorniki telewizyjne i dokonać spostrzeżenia, że czar D.Tuska, B.Komorowskiego,R.Sikorskiego, prysł jak bańka mydlana.

Oczywiście gra będzie prowadzona nadal, przecież jest rok wyborczy i pani Nie wiadomo kto Kidawa Błońska już użyła manipulacji, udając zadowolenie w miarę rzeczowością raportu MAK.Cóż takie miała polecenie władz PO.Kiepsko na tym wyszła wizerunkowo, no ale cóż ktoś musiał się poświęcić.

myślałem że po tobie...twój prezydent przyczyną katastrofą i co teraz 747

Powiedz co prezes może powiedzieć rodzinom ofiar.Przeprosi za brata i siebie?

Naprawdę otwórz telewizor, jak nie potrafisz rozumieć przekazu, może jest w pobliżu ktoś, kto Tobie to wytłumaczy.

Może jozwa albo electro - zabetonowani antkaczyści.

Kontrolerzy rosyjscy zabili parę prezydencką, wykorzystali okazję.

Posłuchaj generała Czępińskiego w TVN24.

Przekaz będzie polegał na uwypukleniu blaszaka z kontrolerami który w rzeczywistość nie miał wpływu na tragedię.Masy wyborcze należy podkarmiać.Jeszcze nie znam stanowiska rządu na raport.Tusk wcześniejszym kategorycznym odrzuceniem raportu postawił się w niezręcznej sytuacji.

W sumie Rosjanie zrobili to co obiecywał a zapomniał.

Świat nie jest czarno biały.

Pan Gromosław Czępiński jest człowiekiem honoru.

747 w przeciwieństwie do podobnych tobie zer.

• Redaktorzy
Kim jest pani Kidawa - Błońska - byłym zarodkiem, niech się zamrozi, przekona się wówczas co to jest in vitro, w przez nią projektowanym wydaniu. Polecam modlitwę o dar wiedzy.

747, przypominam: pytam, bo napisałeś, ze ZNAJĄC PRZESZŁOŚĆ (cyt. "wystarczy pogrzebać w przeszłości") pani K-B nie dziwisz sie, zę postępuje tak, jak postępuje (czyli w sposób nie do przyjęcia dla ciebie). Zatem pytam o tą przeszłosć. Czy to może było tylko takie dmuchanie w bambus typu "wiem okropne rzeczy, ale zobowiązuje mnie tajemnica państwowa"? Zechcesz w końcu napisać, jaka to przeszłość panny Grabskiej tak cię poraża, czy dalej będziesz kręcił?

Mnie zastanawia bezkrytyczna ufność niektórych forumowiczów w to co mówią Rosjanie, kraj który zajął dwie gruzińskie prowincje,kraj który niszczy Czezczenie, który ma plany mocarstwowe względem europy środkowej, kraj którego elita polityczno-gospodarcza ( w zdecydowanej większości) jest ściśle powiązana ze spec służbami ma być wiarygodny dla nas polaków? Gratuluję optymizmu.

To już wiem od dawna i wszyscy włącznie z Rosją o tym wiedzą.Prawie wszyscy opowiadają dowcipy o głupich polaczkach.

Wystarczy odrobinę wysiłku i można zauważyć że raport jest efektem międzynarodowej współpracy.MAK korzystał również z amerykańskich analiz.Tworząc portret psychologiczny i analizując zachowanie w kokpicie współpracowano z polskimi specjalistami...itd.

Poczytaj,posłuchaj naszych ekspertów a nie wiecowych zadymiarzy....bohaterze

Mnie zastanawia bezkrytyczna ufność niektórych forumowiczów w to co mówią Rosjanie, kraj który zajął dwie gruzińskie prowincje,kraj który niszczy Czezczenie, który ma plany mocarstwowe względem europy środkowej, kraj którego elita polityczno-gospodarcza ( w zdecydowanej większości) jest ściśle powiązana ze spec służbami ma być wiarygodny dla nas polaków? Gratuluję optymizmu.

Mnie zawsze zastanawia biorąca się nie wiadomo skąd pewność siebie niektórych forumowiczów tudzież przeświadczenie, że wszyscy wokół są strasznie naiwni a oni to hohoho! Gratuluję samozadowolenia.

W kółko to przerabiamy i już naprawdę nie mam siły tłumaczyć, że jestem wielbłądem.

Jestem Europejczykiem.

Tacy ludzie jak pani poseł z PO, są najbardziej niebezpieczni, wzorem Jaro747, nie chcę mi się rozszerzać wypowiedzi.

Tylko dodam, że jest ona przepełniona zazdrością i goryczą.Każdy dojrzały mężczyzna rozpozna takie właściwości u kobiety natychmiast, po barwie głosu i mowie ciała - co z oczu to i z serca.Jej poglądy na kwestie in vitro nie są żadnym moim kluczeniem, lecz dyskwalifikują panią poseł z wspólnoty katolickiej.

Ale piszę w próżnię, bo TU na forum są sami "zawodowi" katolicy.

Jednozdaniowy recenzencie, belka przeszkadza Wam w oku, teraz kiedy się wszystko posypało, pozostało tylko czepialstwo.

Podoba się komukolwiek model katolicyzmu pani Kidawy-Błońskiej to proszę się delektować, nie przeszkadzam.

Chłód bijący z postaci pani poseł K-B jest tak charakterystyczny, że aż za nadto wymowny.Nie dziwię się pani poseł, często musiała tłumaczyć w przeszłości zachowania pana Palikota i innego rodzaju negatywne zachowania dotyczące politycznej pracy.Po prostu działa wbrew prawdzie i jej chłód jest tylko odbiciem nastroju dominującego.

Oczywiście jako "wysoko urodzona" jest "nietykalna" JOZWA i dlatego jej poglądy mogą być niebezpieczne.Sam zasłoniłeś ją jej pochodzeniem.Takim ludziom wydaje się, że mają monopol na rację.

Warto było czekać na ten dzień.

Ani jednego ataku medialnego na Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego.

Aż nie mogę uwierzyć - zwierzęta mówią ludzkim głosem. Tu na forum nie - tu nie ma zwierząt poza Jaro747 reszta mainestreamowa reprezentacja to beton.

Gratuluję betonu w głowie.

Nie rób z siebie idioty. Koń jaki jest, każdy widzi. Relacja o tym co Kaczyński znowu fiknął, zdaniem człowieka twojego pokroju - to atak medialny. Zatajanie informacji o głupotach Kaczyńskiego, to rzetelne zachowanie. Brawo!

Ludzie pokroju : wladz, jozwa, electro, Filut, muls, powinni włączyć odbiorniki telewizyjne i dokonać spostrzeżenia, ...

Będzie miło, jeśli nauczysz się wreszcie, że bolszewickie/pisowskie nawyki rozkazywania co kto ma zrobić i co oglądać nie są formą, która się sprawdza u ludzi posługujących się własnym rozumem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.