Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Koniec świata, 747 bokami robi. Nie lepiej tak po ludzku przeprosić.. za Prezsesa.

Wybaczamy i prosimy o wybaczenie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747, a co to wg Ciebie jest "opcja niemiecka"?

Granice są otwarte, nikt nikogo siłą nie trzyma.

Kolejny element PiSowego lepperyzmu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mieszkają tam od stuleci, mają prawo uważać tak a nie inaczej. A Tobie co do tego, ze Śląska jesteś? Jeśli nie, nie masz moralnego prawa decydować za Ślązaków.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A za Mazofszan(Wielkopolan) to może?

UWAGA!

PO zagrożeniem dla demokracji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Prof. Wawrzyniec Konarski, politolog: - Prezes PiS może doprowadzić do tego, że sprawa Śląska stanie się rzeczywistym problemem, a wtedy może on urosnąć do o wiele większych rozmiarów. - Jarosław Kaczyński strzelił samobója. Stracił polityczny refleks - mówi dr Norbert Maliszewski, specjalista ds. marketingu politycznego.

Powraca mechanizm "dziadka z Wehrmachtu", znany z kampanii prezydenckiej w 2005 r. To budzenie uśpionych fobii antyniemieckich

Dr Norbert Maliszewski

Ukryta Zawartość

Czy prezes będzie jeszcze w stanie kiedykolwiek budzić w ludziach pozytywne emocje?

post-17911-033690400 1302040619_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

meloman

Rozmawiałeś z tymi szympansami, skąd wiesz czy mają o to żal?

Może J.Kaczyński im odpowiada.

P.S.

Zrób badanie opinii wśród szympansów, czy innych zwierząt, zobaczymy ile procent z nich popiera bądż nie, pana prezesa J.Kaczyńskiego.

Szympansy są najinteligentniejszymi małpami, niemożliwe jest zatem, aby kaczyński im odpowiadał. Na szczęście jaruś nie ma wielkiego wpływu na ich los - gdyby miał to te sympatyczne stworzenia by wyginęły...

W odróżnieniu od agenta Tomka mój piesek nie pcha się na afisz, ale proszę (rasa jak widać):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Wcale nie ma pewności, ze był to szympans. Ja obstawiam ucharakteryzowanego agenta Tomka.

To raczej zakamuflowana opcja PiSowska.

"- Kaczyński jest dzisiaj jeszcze gorszy niż przed tragedią smoleńską. Prezes PiS stał się jeszcze bardziej cynicznym, brutalnym, bezwzględnym, dążącym do anihilacji przeciwnika politykiem niż przed 10 kwietnia 2010 r. Dzisiaj Kaczyński może krzyczeć, ale jego głos nie ma wpływu na rzeczywistość i stąd jego krzyk jest tak głośny i histeryczny, ale już na coraz mniejszej ilości ludzi robi i będzie robił wrażenie. Prezes PiS musiałby rządzić, a to się już nigdy nie zdarzy, stąd jego frustracja - powiedział w pierwszej części rozmowy z Onet.pl europoseł Marek Migalski."

Migalski wraca do formy.

Jestem Europejczykiem.

Nie trudno Migalskiemu brylować na tle ogłupiałego Kaczyńskiego.

I mnie nie sprawia wysiłku być zawsze kilka wysokości ponad poziomem YunanTea.

Podciągnijcie się, obaj. Przynajmniej będzie ciekawiej. Szuranie nogą już mnie nudzi.

No, Migalski zaczyna pokazywać co potrafi, to myślę że jeden z tych polityków który gdy trafi na podatny grunt, może coś więcej zdziałać - nie zdziwię się gdy któregoś dnia znajdzie się w szeregach PO. Poprzednio w PiSie raczej klepali go z góry po główce i grozili paluszkiem, może w teraz PJN potraktują go nieco poważniej?

Menda. Trzeba pamiętać, że zupełnie niedawno, wciskał "wspaniałego prezesa" Polakom na prezydenta.

Jak uznał, że prezes już nie podskoczy za dużo, to nagle "zrozumiał" .

Menda. Trzeba pamiętać, że zupełnie niedawno, wciskał "wspaniałego prezesa" Polakom na prezydenta.

Możliwe, ale porównując go np. do Ziobro - widać pewne różnice.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Migalski? , to polityk bez ambicji i cech przywódczych, z resztą jak i pozostali w PJN z Kluzik na czele, powrotu do PISU nie ma , w nie długim czasie rozpierzchną się jak szczury z tonącego okrętu by przycumować byle gdzie.

to polityk bez ambicji i cech przywódczych

Daj spokój z tą retoryką Prezesa, to tak jakbyś opowiadał o lekarzu który mdleje na widok krwi.

W polityce nie ma ludzi bez ambicji i cech przywódczych, racz łaskawie zauważyć. To czy pojawiają się u nich inne cechy jak skłonność do politycznej prostytucji czy też uczciwość wobec wyborców - to dalsze - i tu się zgodzę - opcjonalne cechy tej profesji.

Można to zaobserwować np. na przykładzie posła Bielana.

Już parę lat temu niejaki Clarkson (tak, TEN Clarkson) napisał:

"W rzeczywistości istnieje tylko jedna kategoria osób, których bym nie zatrudnił pod żadnym pozorem. To ludzie niscy.

Bycie niskim przebija wszystko inne. Jest silniejsze niż cechy narodowe i rysy osobowości zapisane w gwiazdach. (...)

Nieważne, czy los ześle kurduplowi rękaw pełen asów, ani czy rząd przepisami ułatwi mu funkcjonowanie w normalnym społeczeństwie - i tak nigdy nie osiągnie stanu zadowolenia, skoro przez całe życie będzie musiał obijać się głową o stoliki przy kawiarnianych sofach.

Gdy jesteś niski, nie ma znaczenia czy jesteś bogaty, biedny, spod znaku Barana, Lwa czy masz rude włosy - cały czas będzie dręczyło cię wrażenie, że ludzie patrzą na ciebie z góry nie tylko w sensie fizycznym; że robią to również w myślach. To zaś sprawi, że będziesz nieustannie wściekły, a uraz, jaki będziesz chował w sobie, stanie się tak głęboki, że zaczniesz nosić krawat by nie rozpaść się na dwie połówki.

Jeszcze nigdy nie spotkałem niskiego człowieka, który byłby zrównoważony. Błędnie interpretują każde słowo i traktują każdy gest jak salwę rozpoczynającą bezwzględną wojnę"

Jakoś znajomo brzmi, nieprawdaż ? :)

A rudzi, ryży? Zawsze fałszywi! :)

Lubię niskie kobiety, erotycznie, są fajne i mają niesamowitą grację. I mam w pracy bardzo fajnych niewysokich znajomych, nie tylko w pracy.

No ale ten reżyser Kutz? Też... ;-)

Migalski? , to polityk bez ambicji i cech przywódczych, z resztą jak i pozostali w PJN z Kluzik na czele, powrotu do PISU nie ma , w nie długim czasie rozpierzchną się jak szczury z tonącego okrętu by przycumować byle gdzie.

No i mamy następnego lizacza butów Prezesa. Oho, jeszcze jeden. Zastanówcie się lepiej czy to dobry pomysł.

Ukryta Zawartość

post-9051-44652_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jak uznał, że prezes już nie podskoczy za dużo, to nagle "zrozumiał" .

To o Migalskim. Ech ci lizacze. Migalski samodzielnie to zero. Jest kimś bo się przylepił do PIS. Teraz istnieje tylko bo jest opluwaczem. Ale jak to opluwacze stacza się w skrajny prymitywizm. Tak jak userzy opluwacze prezesa, panie Jaro_747.

"Były lider NSZZ "Solidarność" Janusz Śniadek zapowiedział, że będzie kandydował do Sejmu z list Prawa i Sprawiedliwości w okręgu gdyńsko-słupskim.

- Potwierdzam, że chcę ubiegać się o mandat poselski. O moim miejscu na liście zdecydują już odpowiednie władze PiS - powiedział dzisiaj Śniadek, o którego kandydowaniu do Sejmu pod szyldem partii Jarosława Kaczyńskiego mówiło się nieoficjalnie już od kilku tygodni."

A tak usilnie udawał niezależnego związkowca.

Jestem Europejczykiem.

Helmut zmartwychwstał czy co? Mędzi zupełnie jak on. Dla niektórych czas się zatrzymał - chyba w momencie gdy intelektualnie byli jeszcze jako-tako sprawni.

Jestem Europejczykiem.

W odróżnieniu od agenta Tomka mój piesek nie pcha się na afisz, ale proszę (rasa jak widać):

Mam pytanie, czy prokuratura dysponuje?

Czy ktoś, ośrodek dysponuje.

Umorzeniem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.