Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

I takich to mamy mało wymagających wyborców teraz

No cóż, jak widac po dotychczasowych dokonaniach tak proste wydawałoby się wymaganie jak dobre rządzenie to dla naszych polityków Everest.

O wiele łatwiej iść do Częstochowy na pielgrzymkę, pocałować Czarnego tatulę z Torunia w rękę czy podarować miliardy Kościołowi. To każdy głupi potrafi, nawet PiSSowiec.

Od ministra czy urzednika należy wymagać dobrej pracy a nie dobrego prowadzenia się czy chodzenia do biskupa na śniadanka.

Ja wiem że nie wymagam wiele, ale wyraźnie widać to i tak za dużo.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A cczemu tak ci biedni pederaści przeszkadzają? Przecież kobitki ci nie poderwą więc w czym problem? Jakiś uraz z dzieciństwa?

Jak dla mnie w rządzie mogli by być sami LGBT byleby dobrze rządzili.

A dla mnie nie! Bo taki rząd, niezależnie od wszystkiego, będzie nazywany lewicowym! Odmienność seksualne nie jest żadną domena lewicowości. Lesbijek, gejów, osób biseksualnych oraz osób transgenderycznych można doszukać się na prawo i na lewo. Prawica, próbując się oczyścić głównie sama przed sobą, stara się narzucić LGBT jako lewicowość czy problem, którym ta powinna wyłącznie się zajmować i zepchnąć całą lewice do tego narożnika.

No to na ministra oświaty da się księdza-geja i będzie cool...

P.S.

Dlaczego naszym prawakom wszystko kojarzy się z seksem???

Wystarczy poczytać skynka, iksa i kogo tam jeszcze - ciągle jakieś dymanie, jacyś pederaści...

W jakim świecie oni żyją?

Jestem Europejczykiem.

A ja stawiam na większość i optuję za biseksualistami , żyją pełniej i potrafią zrozumieć kobiety oraz mężczyzn z racji swej bogatej natury seksualnej .

Piotr

P.S.

Wystarczy poczytać skynka, iksa i kogo tam jeszcze - ciągle jakieś dymanie, jacyś pederaści...

w więzieniu i wszyscy ich ...hmmm

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)Maluję chatę przy 30C i chwilami wałek nabiera fallicznych kształtów :)

Dlatego zawsze maluję ławkowcem. Ten się nie upodabnia. I chłodzę się zimną rudą wódką, ale nie z lodem!

No nie wiem raczej w odpowiedzi na waszą frustracje i zagubienie się w tym względzie.

Dajecie co strona wyraz swym dzikim żądzom wobec PJK. Kto się czubi ten się lubi.

PJK jest dinozaurem i przechodzi do przeszłości, pewnie razem z cybałowatymi pseudoliberałami.po których zostanie tylko smród i rekord polski w trzymaniu się na wzajem za jaja przez dwie kadencje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dopiero jak przyniesiesz podpis z uczestnictwa w 4 kolejnych miesięcznicach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

P.S.

Może dlatego , że za całe zło na świecie winien jest seks , jak twierdził ś.p. Z. Freud

Piotr

Czyli stąd kiepskie rządy Tuska?

pisowski

Wolę "prawicowy z lewoskrętem" - kacyku pełowski broniący bezwartości powszechnej

Użytkownik skynyrd dnia 20.08.2012 - 16:10 napisał (...)Maluję chatę przy 30C i chwilami wałek nabiera fallicznych kształtów :)

Masz na myśli swój "wałek" czy malarski ?

Piotr

Palikot ma ochotę na przemalowanie burdelu na czerwono-różowo - oferta złożona, fachowcy od tęczowych przewałów poszukiwani..

Może dlatego , że za całe zło na świecie winien jest seks , jak twierdził ś.p. Z. Freud

Nieprawda. Nie znasz Freuda lub znasz bardzo powierzchownie. Istota mysli Freuda było to (w przyblizeniu oczywiście), że za większościa z naszych zachowań stoi podświadomość a we współczesnej interpretacji jego myśli nieuświadamiane sobie czynniki irracjonalne i emocjonalne krórych źródło często znajduje się w dzieciństwie.

A według Freuda problemem nie był seks tylko mechanizm wyparcia który obserwujemy z wielką intensywnością do dziś zwłaszcza u konserwatystów i fundamentalistów.

Jestem Europejczykiem.

Freudyści - Proszę nie drążyć mojego wałka :)

Gdzież bym śmiał , w zupełności wystarcza mi własny freudzik !

Nieprawda. Nie znasz Freuda lub znasz bardzo powierzchownie. Istota mysli Freuda było to (w przyblizeniu oczywiście), że za większościa z naszych zachowań stoi podświadomość a we współczesnej interpretacji jego myśli nieuświadamiane sobie czynniki irracjonalne i emocjonalne krórych źródło często znajduje się w dzieciństwie.

A według Freuda problemem nie był seks tylko mechanizm wyparcia który obserwujemy z wielką intensywnością do dziś zwłaszcza u konserwatystów i fundamentalistów.

Już Freud uważał, że seks stanowi siłę napędową ludzkości. Jest przy tym jedynym instynktem, który wykracza poza potrzeby jednostki, przyczyniając się do przetrwania całego gatunku. Współczesna nauka nie popiera wszystkich tez uczonego sprzed lat, jednak i dziś znawcy ludzkiej psychiki nie zaprzeczają, że seks jest bardzo ważny w życiu każdego człowieka.

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.