Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Na dzisiejszym marszu byłem,widziałem,słyszałem.Niewiarygodna rzesza ludzi.Plac Zamkowy pełny,całe Krakowskie,cały Nowy Świat,a z Placu Trzech Krzyży wciąż wychodzili.Mogło być ze 200 tysięcy!

A kogo to?Twój czas przemija.Mydłku.

Myślisz kmiotku że co, że Prezes wygra wybory? Przecież nie chce, po co ma się męczyć, w opozycji jest wygodniej.

Jestem Europejczykiem.

Na dzisiejszym marszu byłem,widziałem,słyszałem.Niewiarygodna rzesza ludzi.Plac Zamkowy pełny,całe Krakowskie,cały Nowy Świat,a z Placu Trzech Krzyży wciąż wychodzili.Mogło być ze 200 tysięcy!

Słowem - cały elektorat Yarka zTworek. Marne 1 %

Red. Sakiewicz zdemaskował podstęp. "Gazeta Polska": 'TVN24 pokazuje ciągle tylko jedną osobę. Chcą pokazać, że na marszu nie ma więcej ludzi'.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego tak mało ludzi wzięło udział w marszu? 500 autokarów to niewiele jak na taki duży kraj... chociaż wydawać by się mogło, że Warszawa to duże miasto...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lider narodowo katolickiej opozycji

" - To dzień zwycięstwa, ale to ostateczne zwycięstwo przed nami i od nas zależy – mówił prezes PiS Jarosław Kaczyński do uczestników kończącego się marszu "Obudź się Polsko",

hej narodowe bystrzaki jak wasz lider z niezmiennym poparciem około 20 % i brakiem koalicyjnych możliwości ma przejąć rząd. Nawet planując siłowe obalenie Tuska należy liczyć na poparcie zdecydowanej większości. A jak pokazują wyniki wyborów 80 % cyklicznie narodowe byle co ma za skończonych kretynów.

I jak nie mieć

" Przed telewizją publiczną ma zostać rozbite miasteczko namiotowe, wokół którego trwać będzie nieustanna pikieta, którą Solidarni 2010 chcą skłonić dziennikarzy TVP do "relacjonowania rzeczywistości takiej, jaka jest". - Telewizja robi skrajnie propagandową papkę "ku czci". To jest skandal. Ten skandal ma autora - Piotra Kraśko. Ten system ma swoich autorów - mówiła podczas marszu szefowa Solidarnych 2010, Ewa Stankiewicz.

Mając doradców Orbana i Fidesz węgierska powtórka im się zamarzyła. Jak to skończeni kretyni nie dostrzegając różnicy starają się wzorem Fidesz od budynków publicznej TV . Niestety na razie kibole zawiedli i co gorsze społeczeństwo.

hej narodowe coś często o korycie i kasie wspominacie. Ile marsz kosztował ?

może dzisiaj kiboli namówią , żyleta legii do wynajęcia tylko po donosach agenta Tomka o posiadaniu narkotyków mogą się o poważne problemy obawiać

" Kobieta zaznacza, że atmosfera przed wejściem do redakcji wcale nie jest pokojowa. - Zarówno pani Ewa Stankiewicz, jak i całą reszta protestujących stosują retorykę agresji i nienawiści. Oni nawołują do zdobycia szturmem tego budynku, do przepędzania "oszołomów". I krzyczą, że wszyscy w TVP i stacjach prywatnych kłamią - relacjonuje."

Tak z rana w niedzielę po telefonie od Grasia.

Jesteś wladz niezmordowanie dyspozycyjny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Właśnie przeczytałem, że do likwidacji idzie ok. 90 sądów i prawie 400 komisariatów policji. Wszystko w małych miastach i miasteczkach.

O służbie zdrowia nie miałem już sily czytać.

Chyba państwo zaczyna się powoli zwijać.

Ti akurat dobrze bo udzielni ksiazatka w malych miejscowodciach nie beda tam panami zycia i smierci. Wyobraz sobie kolizje z miwjscowym w miejscowosci typu 2000 mieszkancow. Winny jestes od razu. Akurat to popieram.

Tak, tylko po Donaldzie Augiaszu nie dziwi to, a JK to nie Herakles ale....

Jk to gowno ze stajni augiasza...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Największym przegranym wczorajszego wielkiego marszu jest dla mnie Zbigniew Ziobro. Jako rezerwowy przywódca prawicy wypadł wyjątkowo słabo jako mówca, nawet na tle będącego w słabej formie Kaczyńskiego. Do tego nie wpuszczono go nawet na trybunę, aby wygłosił jedną z mów końcowych. Chyba uznano go za skończonego. A może Kaczyński ma zamiar podrzucić go prze oblicze Trybunału Stanu, aby oczyścić sobie pole manewru dla zawierania nowych koalicji?

Niektórzy komentatorzy polskiej sceny politycznej twierdzą, że POPiS-ową wojnę może zakończyć wyłącznie Kaczyński. Uważam, że jest to mylna ocena. Moim zdaniem, nie ma w Polsce polityka bardziej zainteresowanego jej trwaniem od Tuska. Dzięki tej wojnie może on utrzymywać się u władzy. Wraz z jej zaprzestaniem - ustają wskazania dla niego do jej dalszego sprawowania. Tak wiec Kaczyńskiego nadal trzeba podpuszczać.

W obozie PO całą noc trwały narady i prace nad wypracowaniem strategii odpowiedzi na zdarzenia z marszu.

Prawo i Sprawiedliwość zatriumfowało, zorganizowano wraz z Ojcem Tadeuszem Rydzykiem, Solidarnością, największą manifestację 20 lecia.

PO oczywiście odpowie w jeden możliwy sposób.

Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam zrobicie?

Ale niczego to nie zmieni, gdyż przewaga 3 posłów w Sejmie, nie pozwoli T., na spokojny sen.

I o to chodziło, tyle było można, a co można należało zrobić.

Teraz wiele zależy od wyborów w USA,.

Spełniłem swój obywatelski obowiązek.

Największym przegranym wczorajszego wielkiego marszu jest dla mnie Zbigniew Ziobro. ...nie ma w Polsce polityka bardziej zainteresowanego jej trwaniem od Tuska.

Dokładnie, zgadzam się z tą opinią wcale zresztą nie nową..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

niestety swojej inteligencji nie przeskoczycie a na co ją stać choćby wczoraj można było się przekonać .... już nawet śmieszny nie jesteś

przed wami kolejne marsze , czas procesje religijne przechwycić .

Ziobro to na poprzednim marszu nie wypadł dobrze, teraz nie chciał po raz kolejny no ale w mediach (TVP1)) nawet słyszałem "że go nie dopuszczono" - nie wypaliły inne prowokacje więc chociaż tak kombinują!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

niestety, powyżej kolejny dowód o skończonych kretynach

" Jak dowiedziała się "Rzeczpospolita", na przemówienie lidera Solidarnej Polski nie zgodził się o. Tadeusz Rydzyk. - Przemówią za to liderzy PiS i "Solidarności" - czytamy w "Rz".

Maju może i demokracja ale Bóg inteligencją Ciebie nie obdarzył....wez łopatę i kop .

i forumowicz tak się walczy o twoją kasę , biznes obliczony na patriotycznych kretynów

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14383-0-62526200-1348995822_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Platforma i doświadczenia z nią będą lekcją dla przyszłych pokoleń, do czego może doprowadzić nieprofesjonalizm, brak przygotowania, kryzys kadr, braki emocjonalne, brak kultury i ogłady, zachłanność i cały pozostały szereg przymiotników z służalczością na czele, butą wobec potrzebujących, arogancją wobec poddanych.

Nigdy więcej takich ludzi w polityce!

No to faktycznie Kaczyńcy nie powinni nigdy być u jakiejkolwiek władzy.

Trzeba być arcy beztalenciem politycznym mając braci prezydenta i premiera i to sp..ć.

Mieli jedyną okazję zrobić coś dobrego dla R.P. i to sp... i nie płaczcie że zmowa, że to przez Leppera ...U.B. i takie tab bezzasadne pierdoły.

PiS nie ma w swoich szeregach ludzi którzy są w stanie wywalczyć przywództwo , a to dlatego że polityka to najstarszą k..wa świata i jest sztuką kompromisów.

Prezes razem z Ojcem Dyrektorem przed przemówieniami nucili sobie pewnie Paktofonikę, bo to jako żywo o nich piosenka:

Bo ja jestem Bogiem

Uświadom to sobie

Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie

O, rany, rany

Jestem niepokonany

.....

Jestem Bogiem

Uświadom to sobie sobie

Ty też jesteś Bogiem

Tylko wyobraź to sobie sobie

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

A Ewa stankiewicz zapewne powtarzala sobie kill'em all. A ja zadzwonilem dzisiaj do cioci ktora byla na tej manifie. ze od pierwszego podnosze jej czynsz za mieszkanie w warszawie jej synalka. nieduzo o 300 zl miesiecznie. Porzadek musi byc. w koncu te "wartosci” sa jej takie drogie...

Ziobro to na poprzednim marszu nie wypadł dobrze, teraz nie chciał po raz kolejny no ale w mediach (TVP1)) nawet słyszałem "że go nie dopuszczono" - nie wypaliły inne prowokacje więc chociaż tak kombinują!

Nie tylko w TVP. W internetowej relacji na bieżąco czytałem, że ochrona nie dopuściła Ziobry i jeszcze dwóch osób w pobliże trybuny. Rozbawilo mnie to niezmiernie biorąc pod uwagę, że marsz niby był w obronie wolności słowa czy jakoś tak...

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.