Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mozna to ujac rowniez inaczej ze, przewodniczacy rady z PO z pogladami Pisu z poparciem niezaleznego burmistrza z poparciem pisu zadecydowal o wycofaniu...

z poparciem pisu.tak wiec wszyscy sa niezalezni.

Skoro dyskusja o filmie to ja "Obławę" widziałem i trochę się dziwię,że wywołała tak mało protestów prawdziwych patriotów.

To zupełnie inny obraz okupacji i polskiej partyzantki.A przed nami jeszcze "Pokłosie"!

"- Z powodu udziału w filmie "Pokłosie" przestałem być uważany za Polaka w niektórych kręgach - napisał na Facebooku Maciej Stuhr. Wpis zebrał dwieście komentarzy i kilka tysięcy lajków. - To jest dla mnie sytuacja nowa. Do tej pory raczej czułem się lubiany przez moich widzów, nawet przez internautów. Większość zbierała cięgi, a ja jakoś wychodziłem obronną ręką. Najwyraźniej ten czas się skończył - mówi nam aktor."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

a jak sie czyta o AK,Batalionach Chlopskich.NSZ to wracaja wspomnienia starych ludzi ktorzy juz nie zyja ale widzieli.Troche tych sztandarow mozna opuscic na doł.

Paru odmówilo grania tej roli.

niczym elektorat i program PiS

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Troche tych sztandarow mozna opuscic na doł.

Te inne podnieść, no to chłopaki dwa na koń i machajcie, jeden sierpem drugi mlotem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Te inne podnieść, no to chłopaki dwa na koń i machajcie, jeden sierpem drugi mlotem.

nie podskakuj pochopnie bo mozesz nie spasc...z wrazenia jak sie dowiesz kiedys ile na boku ukradli i zamordowali/

A propos szablonu - dziś rano słyszałem Błaszczaka. Naprawdę żal d... ściska. Za każdym razem zastanawiam się czy facet rzeczywiście wierzy w te bzdury które wygłasza?

Jestem Europejczykiem.

A propos szablonu - dziś rano słyszałem Błaszczaka. Naprawdę żal d... ściska. Za każdym razem zastanawiam się czy facet rzeczywiście wierzy w te bzdury które wygłasza?

A propos szablonu - dziś wieczorem słyszałem Nowaka. Naprawdę żal d... ściska. Za każdym razem zastanawiam się czy facet rzeczywiście wierzy w te bzdury które wygłasza?

Znacznie ciekawiej było posłuchać Bugaja i Celińskiego.

ułan na koniu

Za dużo Wajdy i Lotnej, prawda z ekranem Ci się mulsie myli. Dziwię się ześ tak z szablonu ciosany.

A propos szablonu - dziś wieczorem słyszałem Nowaka. Naprawdę żal d... ściska. Za każdym razem zastanawiam się czy facet rzeczywiście wierzy w te bzdury które wygłasza?

Znacznie ciekawiej było posłuchać Bugaja i Celińskiego.

Nie widziałem, nie słyszałem ale w to akurat wierzę.

Jestem Europejczykiem.

Tyle, że wilczki zwęszyły krew:

"[...] Winnicki na Agrykoli o obaleniu rządu: - Nie chcemy Tusków, Buzków, Komorowskich przy władzy. Nie chcemy żadnego Okrągłego Stołu. ... Dziś ruch narodowy wyruszy w Polskę.[...]

(źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Tak w istocie podpada to pod paragraf o nawoływaniu do obalenia ... etc.

Ciekaw jestem, czy prokurator się zainteresuje ?

Ten z zakonu maryji czy innych ziół zwany palykotem na pewno. Wespół z wysokościoł kopaczowoł co lubi tylko 'w szkle' stworzone dzieciątka a nie zrodzone.

Precz z nowym światowym odorem i już!

PS aha

D***kracja to kult szakali wyznawany przez osły

z Mikołaja Gomeza Davili -

cytat

a zwłaszcza juro-socjałna [coraz droższa]

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

To fakt,Jerzy Robert Nowak bredzi jak mało kto :)

Z nasłuchu:

""KACZYŃSKI JEST NAJWIĘKSZYM WROGIEM POLSKI I POLAKÓW

Nazywanie go patriotą to jawna kpina, podobnie jak nazwa jego partii- Prawo i Sprawiedliwość. Patriotycznymi frazesami to on sobie tylko gębę wyciera a tak naprawdę idzie po trupach do władzy.

Nikt inny w przeciągu ostatnich 20 lat nie wyrządził tyle zła co on.

To on najprawdopodobniej namówił brata bliźniaka na wycieczkę do Smoleńska i lądowanie we mgle, przez co spowodował śmierć 96 osób.

Teraz pożerany wyrzutami sumienia stara się zwalić winę na rząd, przy okazji zbijając kapitał polityczny.

To człowiek opętany totalną obsesją władzy. Chory paranoik niezrównoważony psychicznie i umysłowo.

Nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami. Kiedy trochę spuścił z tonu obiecując „rząd ekspertów”, ludzie dawali się nabrać a notowania PiSu rosły. Na szczęście nie wytrzymał długo i przy pierwszej sposobności znów zaczął bredzić o mordzie smoleńskim a notowania PiSu spadły. Desygnowany przez Kaczkę na premiera prof Gliński odżegnał się od tych bredni, co dobrze świadczy o jego inteligencji, nie wróży mu natomiast długiego sprawowania stanowiska w PiSowskim „rządzie ekspertów”. Ciekaw jestem ile jeszcze razy czciciele kurdupla dadzą się nabierać na te przebieranki. W 100 procentach spełnia on definicję osoby psychicznie chorej- kierowany potężnymi, wewnętrznymi, destrukcyjnymi siłami szkodzi sobie i innym.

Jego działalność przypomina działania Hitlera w Niemczech lat 20-tych i 30-tych XX wieku. Jest zdolnym manipulatorem a swym szaleństwem zaraża wiele osób. Wmawia ludziom różne spiski i sensacje a osoby sfrustrowane dają się na to nabrać. Cynicznie wykorzystuje ludzką krzywdę, tragedie i problemy. Nie wierzmy, że on tych ludzi broni. On ich tylko używa. Wykorzystuje to, że życie w kapitalizmie nie jest proste. Wymaga pracowitości, odwagi, elastyczności, umiejętności dostosowywania się i kształcenia. Wiele osób nie jest temu w stanie sprostać i Kaczyński daje im łatwe rozgrzeszenie. Znacznie łatwiej jest zwalić winę za własne niepowodzenia na innych, pielęgnując własne demony, złe i zawistne jak sam Prezes.

Kaczyński zaraził nas swoimi obsesjami. Będziemy wychodzić z tej choroby jeszcze długo po jego odejściu z polityki.

Do wyznawców Kaczki- nie jestem POlszewikiem, lemingiem itd. W ostatnich wyborach nie głosowałem na PO. Uważam, że nie jest to dobrze rządząca partia. I Polsce należy się mądra opozycja umiejąca zaproponować sensowne alternatywy rządzenia a nie tylko chaos i wrzask, tak jak to robi PiS Kaczyńskiego. I dlatego dopóki PiS będzie robić to, co robi- PO będzie robić co chce, bo wiedzą, że nie ma alternatywy. Dzisiaj mamy w Polsce system jednopartyjny, bo wiadomo, że społeczeństwo nie wybierze pensjonariuszy domu wariatów. ""

„Jeszcze, k**wa, ten Marsz Niepodległości będzie cię drogo kosztował” – usłyszał w wozie policyjnym pan Józef Jurzec. Ma 62 lata i jak co roku chciał świętować Dzień Niepodległości.

To pewnie kibol na ameryturze.

Nic to, póki topotłynkopodobne towarzystwo nasłuchowe powtarza, pielęgnuje i wypluwa w eter to co propaganda podsuwa.

Bezmyslność owych nasłuchiwaczy niestety przewyższa bezmyślność niektórych działaczy PiS wielokrotnie.

Problemem jest nakręcanie jednych przez drugich tylko dla podtrzymywania świadomości społecznej o ich istnieniu.

W ten sposób umykają prawdziwe problemy, problemy systemowe, błedy państwa w gospodarowaniu tym państwem.

Błedy wyniszczające gospodarkę tym samym wyniszczające obywateli tego państwa.

Wzrost bankructw małych i srednich przedsiębiorstw, znaczne redukcje w firmach państwowych, spólkach skarbu państwa.

Wzrost samobójstw z przyczyn ekonomicznych.

Całkowity tumiwisizm rządzących w stosunku do rozwiazań systemowych w dziedzinach bezpośrednio wpływajacych na zycie społeczne.

Gospodarka firmowana przez ministrów - a raczej atrapy-bufory, firmujące hasła plagiaty rodem z Gierka mające ogłupiać tych niezdecydowanych, jeszcze ogłupiałych i utrzymać tych co wierzą ale zawsze moga zwątpić.

Pólgłowki dziwią się, że skrajne zachowania polityczne zaczynają zagarniać część sceny politycznej.

Zagrożeniem nie jest tu PiS, czy inna partia niespolegliwa z linią PO. Zagrożeniem jest PO, które tylko i wyłącznie trwa, wegetuje tylko dzięki konflikom społecznym podgrzewając je bezprzerwy. Polityka obu największych parti, polityka "bluzg za bluzg" do niczego nie prowadzi, a raczej prowadzi do rozkładu demokracji.

Próby jej rozkładania, manipulowania prawem, obchodzenie konstytucji przez PO, rozgrywaniem polityki "nienawiścią do innych oprócz zadowolonych i spolegliwych - ślepych w wierze" ze swoistym szantażem, straszakiem - hasłem "PiS jest be, ponad 30% polaków to debile, faszyści, narodowcy, antysemici, bandyci, lenie, nieudaczniki....".

PiS sobie winne, rozchwianie jaźni, brak jednoznacznej polityki wobec tego co w kraju się dzieje, masa cymbałów przemieszana z ludźmi naprawdę wartościowymi tak politycznie jak i w wymiarze czysto ludzkim. Daje się podpuszczać "gebelsowskiej" propagandzie PO wspomaganej przez przebierańców z RP i głodnych władzy "czerwonych kapitalistów"

Kto tu jest wariatem? Prawdziwy lot na kukułczym gniazdem. PO jako siostra Mildret, PiS jako Randle? Dom wariatów.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie podskakuj pochopnie bo mozesz nie spasc...z wrazenia jak sie dowiesz kiedys ile na boku ukradli i zamordowali/

Mówisz o "Żołnierzach Wyklętych"? Jesli tak, to czewmu brak Ci odwagi, żeby nazwać ich do końca po imieniu?

Nie widziałem, nie słyszałem ale w to akurat wierzę.

Widziałem, słyszałem, potwierdzam!

Mówisz o "Żołnierzach Wyklętych"? Jesli tak, to czewmu brak Ci odwagi, żeby nazwać ich do końca po imieniu?>>>nie wiem czy oni wykleci czy swieci bo generalnie to nie bede na nich tracił czasu.Zajmowanie sie bandytami dodaje splendoru..bandytom.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A tymczasem w Warszawie: "Odrzucono jeden wniosek dotyczący 62-letniego mężczyzny. Miał uderzyć policjantów drzewcem od flagi, sąd uznał, że nie było to narzędzie szczególnie niebezpieczne i nie zgodził się na jego aresztowanie. W trybie przyspieszonym po burdach na Marszu Niepodległości ukaranych zostanie trzech zadymiarzy. Zdjęcia dwóch kolejnych poszukiwanych policja opublikowała rano i zapowiada, że to nie koniec, bo wciąż przegląda nagrania z zajść". (http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12849161,Burdy_na_Marszu_Niepodleglosci__trzy_areszty_za_napasc.html)

Warszawski sąd dał mu wiarę, że zachowaywał się spokojnie i chciał tylko przejść przez policyjny kordon. Zdaniem sądu dwumetrowy kij nie jest niebezpiecznym narzędziem. Jak widać na filmie z Czeladzi każdy starszy człowiek jest spokojny. (http://m.metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,129013,12851394,Kto_bil_policjantow_11_listopada____Mowilem__ze_chce.html)

Ukryta Zawartość

Ha ha ha ,oto i cała prawda o poziomie pisowskiego elektoratu:)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.