Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Ustąpcie, oddajcie ukradzione pieniądze i sprawcie zadośćuczynienie za krzywdy wyrządzone narodowi, pójdźcie też na jakiś czas do więzienia, aby mieć czas na zrozumienie swych błędów.

(...)

Spokojna twoja wielka głowa. B. Kwaśniewski nas wyciągnie na żądanie UE.

(...)

W obecnym stanie świadomości, nie nadajecie się do współistnienia z zdrowymi obywatelami.

...których zapewne jesteś wzorcowym reprezentantem.

Sprawiedliwość triumfuje. Zbrodnia przeciwko demokracji i praworządności ukarana:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Szkoda tylko, że w tym i to dość błahym przypadku.

Jak Kaczyński dojdzie do władzy to powinien zrehabilitować Siemiątkowskiego i dać mu medal "Za obronę Ojczyzny".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Spokojna twoja wielka głowa. B. Kwaśniewski nas wyciągnie na żądanie UE.

...których zapewne jesteś wzorcowym reprezentantem.

Tak, jestem być może jednym z najdoskonalszych przykładów postawy patriotycznej i pro obywatelskiej.

Dysponuję darem przewidywania zdarzeń mających nastąpić w przyszłości, czego dowody są już choćby tu na forum.

O wspaniałości Hyuny pisałem na dwa miesiące przed jej występem w Białym Domu.

O tym, że TYLKO JAROSŁAW KACZYŃSKI I PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, może wyciągnąć Polskę z zapaści piszę non stop, od trzech lat, sondaże to pokazują dziś.

O zamachu na polską delegację prezydencką lecącą do Smoleńska 10 04 2010, pisałem od dawna, jak również, że nie zostanie to wyjaśnione przez rząd Donalda Tuska.

Tak, jestem być może jednym z najdoskonalszych przykładów postawy patriotycznej i pro obywatelskiej.

Dysponuję darem przewidywania zdarzeń mających nastąpić w przyszłości, czego dowody są już choćby tu na forum.

Skromność tego gościa zwala z nóg a co wrażliwszym to nawet jaja urywa. Przy samej szyi.

Jestem Europejczykiem.

Skoro nikt nie przyznaje mi racji, to nie mam innego wyjścia.

Ale dobrze pamiętam i innych zasługi, poczekajmy na ustalenia komisji, prokuratury, - kto to pisał?

Wraku jeszcze nie mają nawet te 'komisje', czarnych skrzynek, a mimo to zakończyły już pracę i teraz pracują nad wyjaśnianiem wyjaśnienia.

Kupa śmiechu.

Republika bananowa kolesi, układ zamknięty.

Nie ma mnie i nie będzie tu, pokazuje Wam tylko Wasze błędy.

Po co wspieraliście czy wspieracie jeszcze układ, PO SLD PSL RP, skoro to i tak się zawali?

Czy nie lepiej wesprzeć PiS i naprawić kraj, póki jeszcze są jakieś narzędzia?

Przecież za jakiś czas, może być tak źle, że cofniemy się przed 1989 rok.

Tusk gotów zamknąć Jarosława Kaczyńskiego i wprowadzić stan wyjątkowy 13 grudnia.

Zrobi to jak nie dostanie stołka z immunitetem, bo wie, że przeciwnym razie, odpowie za śledztwo smoleńskie.

Odszedłeś ale jesteś!Nie rozumiem.

To jest paradoks, coś jak klaskanie jednej dłoni.

Żegnam.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak Kaczyński dojdzie do władzy to powinien zrehabilitować Siemiątkowskiego i dać mu medal "Za obronę Ojczyzny".

Masz rację - naprawdę tak uważam - z tym, że nie koniecznie Kaczyński. Modrzejewski nie był czysty jak diament, do tego uratowało goj jak i paru innych, przedawnienie. Z tego co pamiętam wątek, że umowa z J&S mogła narażać na szwank bezpieczeństwo energetyczne naszego kraju, był eksponowany przez sejmowo-komisjowych śledczych. Sąd nie podzielił takiego poglądu. Może sędzia patrzyła na to tylko przez pryzmat procesu.

Przecież odszedłem, nie piszę tu, mam swój autorski temat.

Nawet bardzo autorski.

747 wymyka się wszelkim kategoriom dostępnym dla normalnego umysłu.

Tak więc na kolana przed co najmniej geniuszem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Ruch Palikota wystąpił o nagrodę roczną dla dyrektora swojego klubu Karola Jenego. Tak wysokiej nagrody nie otrzymał dyrektor żadnego innego klubu w sejmie. Wynosiła ona 18 232 zł.

Jak zauważa "Rzeczpospolita" funkcję dyrektorów klubów zazwyczaj pełnią osoby bliskie szefom partii, niebędące posłami. Są wynagradzani ze środków, które klubom przekazuje Kancelaria Sejmu. Nagroda roczna przysługuje im ustawowo.

Ruch Palikota wystąpił o nagrodę na dwa tygodnie przed wybuchem afery wokół premii dla prezydium, w wyniku której z partii wykluczona została Wanda Nowicka. O nagrody wystąpiły też inne kluby, jednak nie o tak wysokie. I w odróżnieniu od Ruchu Palikota nie krytykowały tak ostro apanaży dla szefostwa sejmu - pisze gazeta.

W sprawie nagrody dla Jenego nie udało "Rz"uzyskać komentarza rzecznika Ruchu Palikota. Twierdzi on, że pracownik nagrody... nie dostał. Gazeta zapewnia jednak, że informacje o nagrodzie potwierdziła w dwóch źródłach." http://wiadomosci.wp.pl/kat,9911,title,Rz-pracownik-Ruchu-Palikota-dostal-ponad-18-tys-nagrody-z-Kancelarii-Sejmu,wid,15523297,wiadomosc.html

W czasie "afery Nowickiej" Rozenek był wymowniejszy: "Nowicka chce teraz stać się męczennikiem, ale ona tylko eskaluje agresję. Ona w ogóle nie czuje się winna, a ja uważam, że powinna (...)." http://wiadomosci.wp.pl/kat,9916,title,Tajna-instrukcja-w-Ruchu-Palikota-jak-niszczyc-Wande-Nowicka,wid,15323695,wiadomosc.html

Dziwna partia - dziwne standardy.

Standardy, standardy czyli polityczna ergonomia dla własnej dupy.

Ktoś to kiedyś nazwał hipokryzją.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tomuś!!!

Bez wklejek, bez bredzenia - odstawiłeś leki czy w koncu je zażyłeś?

Gratulacje dla ciebie albo dla czujnych pielęgniarzy ale jakby to się nie stało sukces. Tak trzymać!

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Atak elokwencji bezmyślnego wklejacza czyli zero własnych uwag (trzeba by pomyśleć a tomuś nienawykły i myślenie sprawia mu straszliwy ból) i "złote myśli" klakiera Prezesa. Czyli standard.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe czy Sawicka w końcu pójdzie siedzieć?

Osobiście w to nie wierzę, koledzy z PO na to nie POzwolą, chyba że zdecydowali się uczynić z Beatki kozła ofiarnego?

I ciekawe kiedy POzostali lodziarze z PO pójdą za kraty?

Już czas! Najwyższy czas!

Ukryta Zawartość

sawicka_placz.jpg

Gratulacje dla agenta Tomka! Złodziejstwo i lodziarzy trzeba tępić jak zarazę!

Agent_Tomek_580x467.jpg

Koniec lodziarzy już bliski!

obnie.info_pl1s.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.