Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a ja pojde na to referendum i mam nadzieje ze bufetowa zostanie wypierdolona na zbity ryj z wawy,funfel jej k**ewskiej mosci sra w gacie bo sie boi ze wybory przegra i krasc nie bedzie mozna juz :),

zreszta dopiero teraz widac ile bufet nie zrobil za swojej 7letniej gownianej kadencji a jak ich postraszyc to zaczynaja znowu obiecywac gruszki na wierzbie

to referendum ma sens,a buraki zawsze beda krzyczec ze to zadyma polityczna

To całe referendum wisi mi kompletnie. Jeżeli chodzi o HGW byłem jej przeciwnikiem od kiedy pamiętam a pamietam jej prezesowanie w NBP. Wtedy tak naprawdę była od pokazywania się a od roboty i od myślenia był jej zastepca, Koziński (czy jakoś tak). Od koncepcji ogólnej był Duch Święty jako doradca społeczny.

Ale co do Warszawy mam pytanie - ile zdołał zbudować równie święty (o ile nie świętszy) Lech Kaczynski a ile HGW?

Pytam jako przyjezdny i gość bo przejazd przez stolicę był koszmarem praktycznie od zawsze.

Jestem Europejczykiem.

a ja też zapytam , ile to będzie kosztowało mnożąc przez dwa plus odprawy po ewentualnym odwołaniu . Powtarzam za chwilę kolejne wybory .

coś nieprawdopodobnie idiotycznego , nic więcej. Jeżeli macie w W-wie tak dużo kasy może lepiej coś dla zwykłego obywatela który w dupie ma polityczne rozgrywki zrobić

Pani Waltz chyba przez was była wybrana , taka sama była jak teraz . Buta i modlitwa .

caleb66

Wpis stosowny do kogoś kto sam się okresla jako kibel a z avatara wygląda na kalarepę.

A teraz w temacie.HGW nie jest moją faworytką ale trzeba przyznać,że za jej kadencji najwięcej zbudowano w Warszawie.

Sądząc po konkurentach raczej nic lepszego W-wa nie mogło spotkać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 345 737 53,67%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 149 200 23,16%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 85 889 13,33%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 25 153 3,90%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 13 921 2,16%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 11 465 1,78%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 4 952 0,77%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 3 329 0,52%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 2 774 0,43%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 1 155 0,18%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 624 0,10%

Przede wszystkim była z rządzącej koalicji mogąc liczyć na rządowe wsparcie w realizacji projektów , każdy inny miałby dużo trudniej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

przecież doktorku realizują twoją wizję kraju uległego katolickiej dyktaturze z nią walczą lewacy od krzyża i Gierka .

Gierek był lewakiem?

7879_8ebd_390.gif

"Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.": "37 proc. mieszkańców stolicy wybiera się na referendum ws. prezydent Warszawy; 66 proc. z nich zamierza głosować za odwołaniem Hanny Gronkiewicz-Waltz - pisze "Gazeta Wyborcza", która poznała najnowszy sondaż TNS Polska dla PO." http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/gazeta-wyborcza-zla-wiadomosc-dla-hanny-gronkiewicz-waltz/fg4bs

I to wbrew antydemokratycznym działaniom ratowniczym PO w Warszawie.

Ale co do Warszawy mam pytanie -

Lepiej zapytaj, kiedy większość inwestycji zaplanowano i rozpoczęto.

Niedługo napiszesz, że Nowak wybudował wszystkie autostrady i drogi Ex., a Tusk wyprowadził Polaków z jaskini.

Propaganda POszmaciarzy wam mózgi zalała już całkowicie..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ARP zamówiła w jednej ze znanych agencji PR-owej (agencja Profile pracująca dla kilku ministerstw rządu Tuska), schemat kampanii informacyjnej, która ma zdjąć z niej odpowiedzialność za spodziewaną upadłość Stoczni Gdańskiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zastanawiam się czemu jeszcze się dziwicie (xniwax i TomekL3) - przecież nie od dziś wiadomo, że cała POlityka tego tuskowego nie lub niby rządu to jeden wielki pijar.

dziadekwłodek

za każdym razem mam umowność pojęcia " lewak " zaznaczyć czy prościej liczyć na lotność twojego umysłu ?

Dla Mnie pojęcie "lewak" nie jest umowne tylko od zdefiniowane.

Więc pytam - "zaznaczyć czy prościej liczyć na lotność twojego umysłu ?".

jesteś cięższym przypadkiem od HGW , a wydawało się niemożliwe

obserwując podniecenie z referendum zastanawiam się nad waszym stękaniem o bezmyślnie wydawanej kasie .Zero konsekwencji , totalne nic .

obecnie nawet przegrana HGW nic nie zmieni , tylko skończony idiota wyrzuca własną kasę w błoto czy też dla satysfakcji prezesa , że udało się komuś z PO dokopać .

odwołana i co dalej ? któryś zna odpowiedz ?

do parlamentarnych , kluczowych dla prezesa wyborów mało kto będzie pamiętał ewentualny sukces prezesa w referendum

super , też mam wrażenie , że masz fiuta większego od głowy

nawet dobrze się składa , spytaj swojego fiuta co po wygranym referendum skoro odpowiedz możliwości twojej głowy przerasta

czyli czymś takim dysponujesz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

super , też ma wrażenie że masz fiuta większego od głowy

Myślenie to cierpienie, szczególnie - jak się w życiu nie ma innej przyjemności. Albo fiuta. Bo dobry fiut to, to dobra rzecz. Ja mam 56, a moja obecna partnerka życiowa aż 19. Jak widzisz jestem bardzo trendy, choć czasami mnie to nudzi. Szczególnie po dużej whisky i na wygodnej kanapie.

no i co to ma wspólnego z odpowiedzią na pytanie o sens referendum .... jakoś nie robi na mnie wrażenia twoje podniecenie młodymi panienkami . Nie dla każdego kasa i panienki są jakąkolwiek wartością . Dowartościowałeś się super ,ale co mnie to obchodzi skoro nie potrafisz na pytanie odpowiedzieć

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

super , też mam wrażenie , że masz fiuta większego od głowy

nawet dobrze się składa , spytaj swojego fiuta co po wygranym referendum skoro odpowiedz możliwości twojej głowy przerasta

czyli czymś takim dysponujesz

Wyglądam podobnie, ale na pewno nie ma fiuta wieloryba, Cuci ma jednak wielkie. Nie moja win, że masz wszystko miniaturowe - w stanie zaniku. Jedyna szansa, ze rozwiniesz sobie musk, ale nie fiuta. Przez internet nikogo nie wydymasz.

no i co to ma wspólnego z odpowiedzią na pytanie o sens referendum .... jakoś nie robi na mnie wrażenia twoje podniecenie młodymi panienkami . Nie dla każdego kasa i panienki są jakąkolwiek wartością . Dowartościowałeś się super ,ale co mnie to obchodzi skoro nie potrafisz na pytanie odpowiedzieć

Szczątkowy musk = małostkowe myślenie = chujowe wnioski. Onanista jesteś. Włosy na musku ci wyrastają - zamiast szarych komórek.

o boże , dawaj więcej . Jak na razie raczej ciebie bym podejrzewał o igraszki z sobą i szukanie spełnienia na forum . Tylko głodny o jedzeniu pieprzy

dziadekwłodek załóż wątek o masturbacji a tutaj może odpowiesz co dalej po referendum . Jak widzę łatwiej spermę z ciebie wydusić niż otrzymać odpowiedz.

co do masturbacji pewna pani minister w rządzie Clintona polecała jako formę bezpiecznego seksu

dziadekwłodek proszę , błagam pomiń wykształcenie . Ono nie zastąpi rozumu tylko pozwoli lepiej się wysłowić . ja wychowany w kontrkulturze do akademickiej wiedzy . Hippisi , droga , olewanie szkoły jako systemu przymusu nie rozwoju .. owszem czasami manowce ale takie jest życie .

i udziel odpowiedzi skoro tak ochoczo wspierasz referendum .

Co po referendum , czy odsunie PO od władzy w stolicy ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Odpowiedzi już udzieliłem. Referendum = demokracja. Może odsunie, może nie.

Dla Stolycy i tak ma to najmniejsze znaczenie. Dla PO ogromne.

W dniu referendum i tak pójdę na grzyby. Nie mieszkam we Warszawie.

dziadekwłodek proszę , błagam pomiń wykształcenie . Ono nie zastąpi rozumu tylko pozwoli lepiej się wysłowić . ja wychowany w kontrkulturze do akademickiej wiedzy . Hippisi , droga , olewanie szkoły jako systemu przymusu nie rozwoju .. owszem czasami manowce ale takie jest życie .

i udziel odpowiedzi skoro tak ochoczo wspierasz referendum .

Co po referendum , czy odsunie PO od władzy w stolicy ?

Fakt , to referendum jest troche jak sztuka dla sztuki.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.