Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No nie,hierarchia musi być!Najpierw Prezio potem długo długo nic.Jak w KC KPZR.

No patrz Pan, gdyby nie awans Pana T z KC PO do KC UE to zapewne w PZPO byłoby inaczej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To źle, czy dobrze:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znowu prezesunio będzie tuptał platfusem.

Ukryta Zawartość

Ile ona może wypić?

Kolego - wklejaj Huynę. Już się do niej przyzwyczaiłem. Forum bez Huyny było by być może ułomne.

Ale nie wklejaj Ptaka. Trzymaj poziom. On jest obrzydliwym populistą. Jeżeli myślisz że on coś zmieni - to owszem, zmieni - ale na gorsze.

Nie wklejaj Ptaka !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

piękne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak, tak, jeszcze w TVN24 coś nadają, czy tylko powtórki..

dają im się nabrać

PO przed konfliktem na Ukrainie miało ok 20 procent poparcia, zobacz jak się fantastycznie odbili.., czyżby zaczęli lepiej rządzić, do tego jeszcze wyszła na jaw sprawa taśm.

Ktoś tu kogoś na coś nabiera..

walniętego maniaka

Walnięty maniak ostrzegał przed PO, teraz macie kompromitacje Kopacz w Berlinie, Tusk ją Wam zaoferował, zna ją więc wiedział co będzie..to jego dzieło..

Która już to kompromitacja...

Siwiec to jeden z niewielu polskich mądrych polityków. W normalnym kraju zrobiłby prawdziwą karierę. U nas sukces odnoszą młodociani bandyci pokroju Brudzińskiego, bezczelni karierowicze lub tępi ale wierni wazeliniarze.

Jestem Europejczykiem.

Panowie a Was Bóg opuścił już ? :-), jak można patrzeć na taką profanację polityki, tych wszystkich orzełków którzy maja naród w dupie ? czy myślicie że PO czy PIS to dwie partie ? Przecież te orzełki zlatują się na wspólne bibki, walą razem wódę i śmieją się z tych co idą głosować, dzielą się między sobą powiatami, okręgami, łupami, funduszami na biura poselskie etc., ustalają sobie grafik i gry plan kto na kogo pojedzie i co mu wynajdzie a naród bije brawo i kibicuje jednym albo drugim, oni sobie krzywdy nie zrobią nie bójcie się o nich :-) a naród nadal będzie biedny i będzie wierzył w cud. Popatrzcie na swoich rodziców, ile ta bananowa kraina jaką jest obecnie Polska dała im za 40 lat pracy dla kraju ? na leki nie mają, na życie...takich wydymanych rodziców jest miliony w tym kraju więc kto o zdrowych zmysłach będzie jeszcze wierzył w ten czy inny rząd, nikt! dlaczego ? bo nie chcą być tak samo wydymani jak ich rodzice :-), chcą żyć godnie, chcą mieć plany i chcą mieć możliwość ich realizacji a nie mrzonki. Dajcie spokój bo jak się rozkręcę to zrobię z tego wątku nie zły kabaret :-), posłuchajcie dobrej muzy i zapomnijcie o polityce i tych pajacykach na gumkach :-).

Nie mam nic do Alka, walił wódę, zachowywał się jak normalny gość, wprowadził nas do Unii, do Nato więc jakiś pożytek z niego był :-) a i Jego Pani Jola przynajmniej na poziomie babka, popatrzcie na obecnych... dramat :-).

Spokojnej nocy :-).

Siwiec to jeden z niewielu polskich mądrych polityków. W normalnym kraju zrobiłby prawdziwą karierę. U nas sukces odnoszą młodociani bandyci pokroju Brudzińskiego, bezczelni karierowicze lub tępi ale wierni wazeliniarze.

Zakładam, że to ironia.

Co do "bandytów" to zapomniał pewnie "młodych" gniewnych kolekcjonerów czasomierzy, potomków pisarzy i jeszcze kilku z innej beczki sierpem i młotem spłodzonych.

jak nie chcesz żyć w własnym kraju

Ja chcę żyć we własnym kraju. Ale nie w tak beznadziejnie głupim. Nie z obywatelami którzy nienawidzą jeden drugiego. Którzy życie spędzają na kultywowaniu zawiści i nieufności wobec innego.

Do czego to dojdzie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja chcę żyć we własnym kraju. Ale nie w tak beznadziejnie głupim. Nie z obywatelami którzy nienawidzą jeden drugiego. Którzy życie spędzają na kultywowaniu zawiści i nieufności wobec innego.

Ja również chciałbym żyć w swoim kraju a nie od lat robić dla wszystkich krajów tylko nie swojego ale mam dzieci i nie chcę ażeby mieli taką bidę jak mają polskie dzieci rodzin pracujących za średnią krajową.

Co do narodu to pewnie wiesz, że tylko wojny nas jednoczą i żeby zmienić sytuacje jaka panuje wśród narodu to albo wojna albo wymiana narodu na inny, zdrowy, normalny a chyba żadna z tych opcji nie jest realna więc pozostało nam nadal żyć wśród innych narodów, bardziej cywilizowanych i pracować dla tych narodów które przynajmniej zapewniają naszym rodzinom jakiś godny standard życia.

Mam nadzieję, że się ze mną zgodzisz i rozumiesz o czym mówię :-).

Pozdrawiam.

Najpierw naucz się rozróżniać Kraj od państwa i na odwrót.

Zamiast narzekać zacznij to zmieniać...najpierw zacznij od siebie.

Najpierw naucz się rozróżniać Kraj od państwa i na odwrót.

Zamiast narzekać zacznij to zmieniać...najpierw zacznij od siebie.

Nie zgodzę się z Tobą, my to mamy zmieniać ? robili to nasi rodzice i teraz po 40 latach pracy dla kraju nie mają nawet na leki więc dla zasady nic nie zrobię dla tego kraju, za to że moich jak i miliony innych wydymali i nadal dymają czy to czerwoni, zieloni czy czarni. Co do znaczenia kraj, państwo, koledze chodziło o znaczenie całej wypowiedzi a nie słowo, zrozum proszę, mamy prawo być rozgoryczeni bo jest jak wszyscy wiemy, żadna obecna partia nie ma żadnego programu i nie ma perspektyw, co mamy stworzyć swoje i budować wszystko następne 40 lat ? ja już tyle nie polecę :-), nie można zmieniać niczego bo nic już nie zostało, cały majątek sprzedali, sprywatyzowali a z pustego i Salomon nie naleje. Nasze dzieci też to widzą i mają w dupie taki system, kończą szkoły i dzida do cywilizacji i tam sobie układają życie, dlaczego ? bo obce kraje dają im jakaś szansę na godziwe, normalne życie a ten kraj tylko będzie ich dymał. Zapewne kolego nie masz dzieci i nie możesz załapać o czym mówię.

Przy czym, dla dzieci urodzonych we Francji, UK, czy innych USA - to Polska jest tym "obcym" krajem.

Państwem - dla xniwaxa.

Dosłownie Jacku i to jest przykre ale to nie na państwie, kraju spoczywa zapewnienie naszym dzieciom przyszłości a na nas więc na co mamy patrzeć ? na kraj, państwo ? już pokazali, że mają nas wszystkich w dupie więc niech sami teraz budują coś, wyskakiwać z garniturków i lakierków i do roboty bo za chwilkę zostaną tylko emeryci i renciści i nie będzie miliardów na kluby poselskie, diety, przeloty po egzotycznych krajach w poszukiwaniu Bóg wie czego i walenia w rogi ludzi.

Dosłownie Jacku i to jest przykre ale to nie na państwie, kraju spoczywa zapewnienie naszym dzieciom przyszłości a na nas więc na co mamy patrzeć ? na kraj, państwo ? już pokazali, że mają nas wszystkich w dupie więc niech sami teraz budują coś, wyskakiwać z garniturków i lakierków i do roboty bo za chwilkę zostaną tylko emeryci i renciści i nie będzie miliardów na kluby poselskie, diety, przeloty po egzotycznych krajach w poszukiwaniu Bóg wie czego i walenia w rogi ludzi.

powaznie jest tak zle??A ty piszesz z antypodów???

czy gwatemalli angielskiej??

Ano tak, Andrzeju. Choć, gdy tak dumam nad naszymi pożal się Boże, p-osłami - do roboty żadnego z nich bym nie przyjął. Za co się zabierze - spieprzy.

Mam tylko jedno pytanie: co ten i poprzednie rządy zrobiły, abym na przykład ja - chciał do Polski wrócić? Tylko nie pierdolenie na mównicy ale konkret. Ano, qva - NIC.

Przepraszam - jedno im poszło ultrazgrabnie: ostateczne zantagonizowanie i skłócenie ludzi.

Pozdro - Jacek.

@muls - jak z oglądaniem obrazu: z oddali lepiej widać.

Ano tak, Andrzeju. Choć, gdy tak dumam nad naszymi pożal się Boże, p-osłami - do roboty żadnego z nich bym nie przyjął. Za co się zabierze - spieprzy.

Mam tylko jedno pytanie: co ten i poprzednie rządy zrobiły, abym na przykład ja - chciał do Polski wrócić? Tylko nie pierdolenie na mównicy ale konkret. Ano, qva - NIC.

Przepraszam - jedno im poszło ultrazgrabnie: ostateczne zantagonizowanie i skłócenie ludzi.

Pozdro - Jacek.

Dosłownie tak, żadnego zaplecza, socjalu w tym kraju, wiesz jak jest np. we Francji, ze smiku da się wyżyć i jak ja tam jeszcze mieszkałem, to jak byłeś na bezrobociu nie płaciłeś za prąd i gaz, państwo to pokrywało.

Dodatki dla zony, dzieci w takich Niemczech to po 160 E na dziecko, pensje godziwe i normalne traktowanie a nie jak niewolnik.

Najbardziej jest przykre to, że obcy kraj traktuje Cie lepiej niż swój własny i już dawno nie interesuję się kto jest ministrem, prezydentem czy innym komikiem w tv :-), nie można wierzyć w wróżenie z fusów a tu już tylko to zostało :-), wszystko rozgrabiła i sprzedała pomiędzy sobą ta nasza "demokracja" nowa a więc chyba na starość zostanę komuchem bo oni przynajmniej coś budowali a nie sprzedawali własny kraj :-).

z oddali widac mniej wyraznie mimo ze wszyscy tak ogladajacy chwala sie ze widza lepiej.Złudzenie dalekowidza.

<br />@muls - jak z oglądaniem obrazu: z oddali lepiej widać. <br />

Dosłownie tak, żadnego zaplecza, socjalu w tym kraju, wiesz jak jest np. we Francji, ze smiku da się wyżyć i jak ja tam jeszcze mieszkałem, to jak byłeś na bezrobociu nie płaciłeś za prąd i gaz, państwo to pokrywało.

Dodatki dla zony, dzieci w takich Niemczech to po 160 E na dziecko, pensje godziwe i normalne traktowanie a nie jak niewolnik.

Najbardziej jest przykre to, że obcy kraj traktuje Cie lepiej niż swój własny i już dawno nie interesuję się kto jest ministrem, prezydentem czy innym komikiem w tv :-), nie można wierzyć w wróżenie z fusów a tu już tylko to zostało :-), wszystko rozgrabiła i sprzedała pomiędzy sobą ta nasza "demokracja" nowa a więc chyba na starość zostanę komuchem bo oni przynajmniej coś budowali a nie sprzedawali własny kraj :-).

i wy to powaznie??? to moze przywolac arabie saudyjska tam co roku kupuja samochod facetom za darmo.Nie mowiac o braku podatków.A szwajcaria wam sie nie podoba .Jescze lepiej ale podatki wyzsze.No chiba ze nie zauwazacie zaleznosci na co wyglada.

Piszę z wysp bezludnych UlaBula.

Następny nawiedzony Pisiowiec lub Platformowiec.....

jam lustrator szukajacy frajerow.

z oddali widac mniej wyraznie mimo ze wszyscy tak ogladajacy chwala sie ze widza lepiej.Złudzenie dalekowidza.

To nie jest kwestia widzenia a prostej matematyki, jesli tego nie ogarniasz nie pisz bzdur bo widocznie nie dorosłeś jeszcze do tego.

zagranicznyh.

To nie jest kwestia widzenia a prostej matematyki, jesli tego nie ogarniasz nie pisz bzdur bo widocznie nie dorosłeś jeszcze do tego.

nie ogarniam dlatego szukam frajera co to wyjasni mi.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.