Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Złapali ich z ręką w cudzej (państwowej) kieszeni, to się teraz wywijają jak piskorze i sami krzyczą "łapaj złodzieja".

Ot, nastajaszczyj piss ....

Ukryta Zawartość

No i gdzie ta afera?

Prezesa zapytaj.

"- Będę się domagał ich usunięcia z Prawa i Sprawiedliwości - tak Jarosław Kaczyński odniósł się w RMF FM do dalszych losów trzech posłów swojej partii: Adama Hofmana, Mariusza Antoniego Kamińskiego i Adama Rogackiego."

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

hoswiadczenie-zawieszonych-poslow-pis-

To już było, sam wkleiłem, nie czytasz moich postów..

Prezesa

NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!!

łapaj złodzieja

Złodzieje głosują na Platformę Obywatelską.

głupek albo ślepy mogą w to uwierzyć

Głupek mógł uwierzyć Januszowi Palikotowi, zgłaszam moderacji, że tacy są na forum i piszą.

To już było, sam wkleiłem, nie czytasz moich postów..

Przepraszam ale byłem zajęty w kiblu oglądaniem konwencji wyborczej PO.

Poza tym nigdy za wiele dla fanów "Faktów" i :GW". Tym bardziej, że mimo głupoty owych posłów sprawa się komplikuje.

Przepraszam ale byłem zajęty w kiblu oglądaniem konwencji wyborczej PO.

W kiblu?

Ja oglądałem turlając się na podłodze ze śmiechu !!!

Jakim głupkiem trzeba być aby uwierzyć w jakiekolwiek słowo wypowiedziane przez sitwę PO.

4e3111daf13772a9c9199ef8175ce323.jpg

Ukryta Zawartość

d7af4c83de8e8b5d59829f4cd93e47e0.jpg

CYNIK WSZECH CZASÓW.

4082f8fa330e835d337b4c38344cd0d5.jpg

Chej siup, zmiana doop.

""" Wielka mi afera! Czyli belka w oku.

Przewałki na poziomie personelu niższego szczebla z gospodarną żoną w tle.

Jakiś kolejny dorsz, w którego konsumpcji bierze udział na pewno nie tylko tych trzech czy czterech kopniętych z PiS-u.

Taki obrazek z lat 80-tych

akiś zakład produkcyjny, kierowca jedzie żukiem po załatwiony telefonicznie towar. W schowku ma łapówkę w postaci puszki ryby dla kooperanta oraz trzy delegacje pracowników zaopatrzenia do podbicia..

a dziś jakaś histeria zapanowała - „afera” i „afera” nic innego nie słychać.

Nie chcę tego tłumaczyć ani bronić. Godne zachowanie posła na sejm to na pewno nie jest. Nie można też powiedzieć, że zachowanie wynikło z biedy. Nie można też powiedzieć, że takich przekręciarzy nie ma w PO ani SLD, a na pewno można powiedzieć, że tacy są w PSL.

Ale ten brak relatywizmu wkurza.

Naprawdę ważniejsze są zomowskie zwyczaje w policji, ale nawet to nie jest aferą.

Afera to wczoraj powinna wybuchnąć po ogłoszeniu wiadomości o zagrożeniu kopalni Wesoła na tydzień przed wypadkiem. O aferze cyfrowej powinny być wieści codziennie, a ile osób w ogóle o niej wie? Afera to reset Tuska po powzięciu wiadomości o zakusach Putina.

Ech...ciekawe, dokąd dojdziemy, jak media będą nas ciągle zajmować gaćmi Hofmanna zamykając oczy na ważne sprawy."""

Ukryta Zawartość

Ja oglądałem turlając się na podłodze ze śmiechu !!!

Musiałem połączyć pożyteczne z niepożytecznym (konwencja PO)

Antyfaszyści, zboczeńcy, bolszewicy, nierogacizna i inne lewactwo maszerowało z UW pod tęczę

Zapomniałeś o "młodych dobrze wykształconych z wielkich miast" noszących plecaki wypełnione substytutem mózgu, którego nie ma tam, gdzie zazwyczaj bywa..

Znowu smród w skali globalnej. Rozumiem, że każdy popuszcza i bąki się zdarzają wszystkim politykom, ale my i towarzysze z Rosji robimy to jednak najgłośniej. Hoffman to nieprzyjemny poseł - tłuściutki i jeszcze w różowej koszuli z oczkami bazyliszka. Nie tak dawno zasłynął z pokazywania publicznie swojego pisiora i jakoś te najwyższe standardy przeszły i zostało mu wybaczone... i zamiast wyciągnąć z tego jakieś wnioski i nabrać więcej pokory, szacunku i ogłady, to sru - następny pasztet! Współczuję prezesowi, że ma do czynienia z taką bandą porcelanowych krasnali. Dobrze, że kapitan rejsu nie wylądował awaryjnie - dopiero byłby smród! Najgorsze jest też to, że robią niedżwiedzią przysługę ludziom, którzy faktycznie w coś wierzą i mają ideę, a taki jeden z drugim mały karierowicz wszystko psuje swoim podłym i karłowatym charakterem i dodatkowo pieprzy w telewizorni o wysokich standardach i żeby było jeszcze śmieszniej, podpiera się krzyżem! Nie wygląda to wszystko najlepiej i znowu przez kilku nawiedzonych razem z ich prymitywnymi lalami mamy opinię dzikich ludzi.

Parker's Mood

powinni wylecieć

Porządni politycy prawdopodobnie zostali zamordowani w Smoleńsku i teraz widać jakiego byli formatu bo nikt ich nie może zastąpić.

Winni Smoleńska powinni siedzieć do końca życia w izolatce. !!!

cudzej (państwowej) kieszeni

Czy spożywali ośmiorniczki?

ebe6685b8b9669b17193e9bcb540db87.jpg

Madrycki spisek czyli niecne knowania Platformy

Zawieszeni posłowie PiS: Adam Hofman, Mariusz A. Kamiński i Adam Rogacki opublikowali oświadczenie w którym czytamy: "Wszelkie supozycje podważające naszą rzetelność, nie polegają na prawdzie i są rozpowszechniane w celu poniżenia nas w oczach opinii publicznej oraz formułowania krzywdzących opinii, oczekiwanych przez polityczną konkurencję“.

No i wszystko jasne. Jeśli ktoś z Państwa miał choć przez chwilę wątpliwości to mam nadzieję, że już mu przeszło. Tylko pana Prezesa żal, bo nie tylko dał się nabrać na ustawkę jak szczeniak ale jeszcze wyszedł na głupka kosząc bez sensu partyjną elitę. Może jeszcze da się odkręcić :)

R'n'R

Hoffman ma ryj ładnego prosiaka i zachowuje się jak nieładny prosiak. Wyjątko

Z tymi ryjami różnie bywa.

Bywa, że nic w nich ładnego nie ma.

ns.jpg]

Jak dzieci..

Tuska

Księdza proboszcza.

wina

antypatyczny poseł

Poseł Kamiński to najlepszy poseł w Sejmie, natomiast Hofman jest waleczny i nieustępliwy, stąd jest nielubiany przez mniej lotnych, mniej bystrych i mniej inteligentnych.

4dc36ec825beb0d51cb1e66c4b9ec0b9,640,0,0,0.jpg

33132d0802e6d45f243586e5465cad64,640,0,0,0.jpg

fb2c84b031c8b5753cfc2dcc0c026bb1,35,1.jpg

Dla porównania, twarz która nie wymaga komentarza.

.

Wygląd zewnętrzny posła Hofmana nie pozostawia złudzeń co do jakości genów.

Symetryczna twarz, wysokie czoło, zachowane proporcje, męskość, barwa głosu, to wszystko są zalety, których próżno szukać w odpowiedniku z SITWY.

1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360

7007687-jadwiga-staniszkis-i-jaroslaw-643-385.jpg

Wygląd zewnętrzny posła Hofmana nie pozostawia złudzeń co do jakości genów.

Symetryczna twarz, wysokie czoło, zachowane proporcje, męskość, barwa głosu, to wszystko są zalety, których próżno szukać w odpowiedniku z SITWY.

Masz erekcję?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Masz erekcję?

Wiesz o czym piszesz?

odreagowuje.

Idą wybory, od ich wyniku zależy nasz los.

Zrób coś, ażeby przekonać innych by tego wyboru dokonali trafnie aby nie zostali kolejny raz oszukani obietnicami.

839d9f32-374f-11e4-bb88-0025b511226e.png

PiS musi te wybory wygrać !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A te 100 tyś na koncie prosiaczka to już poszło w zapomnienie?

747@,dwa lata szaleństwa już wystarczy....a szukanie poparcia po wsiach i tak nie da wygranej,nie ma na to najmniejszych szans!!

Alergicznie na mnie działa poseł H, niestety i sorry jak wybranych userów to boli. Jego najwyższe standardy to hipokryzja, ściemnianie i nieustępliwość - głównie w pokazywaniu dicka i prawdziwego oblicza małej tłustej różowej świnki. Jego plebejski sznyt jest wymalowany na tej lalkowatej mordzie i na miejscu prezesa wykopałbym go z szeregów partii po pierwszym świńskim przedstawieniu. Miał cyc szansę na rehabilitację lecz jej nie wykorzystał i co gorsze dla wizerunku Polski, dalej zasmrodził swoje otoczenie i nasz wizerunek w oczach Europy. Śmiesznie wyglądają te ich tłumaczenia i usprawiedliwienia. Od posłów i ludzi reprezentujących kraj wymaga się jednak czegoś więcej niż standardowe chamstwo, bywanie w klubach nocnych, burdy z policją, ze służbą celną, chlanie wódy i obnażanie przyrodzenia. Obciach na maxa i obciach, że jeszcze panowie bronicie takiej różowej kreatury. Jestem niezależny i neutralny politycznie, jednak jakikolwiek polski paszkwil na arenie międynarodowej drażni mnie i zniechęca do reprezentantów RP - obojętnie z której opcji politycznej! Po prostu żenada, brak profesjonalizmu i ignorancja podstawowych wartości. Pokazywanie twarzy Niesiołowskiego i innych naprawdę nie zmieni mojego stosunku do kreatur typu poseł H.

Parker's Mood

po wsiach

Ludzie mieszkający poza aglomeracjami to najczęściej patrioci, kultywujący polskość w najlepszym wydaniu.

plebejski

kreatur

Elyta się odezwała, co Ty możesz, że się tak rozpędziłeś przed ścianą zbudowaną z frustracji???

Ukryta Zawartość

Jest dziewiętnasta z minutami obejrzyj kreskówkę i spać.

Ukryta Zawartość

Już ci kiedyś poleciłem 747 otwarcie żyły głównej, a ty zamiast cokolwiek przemyśleć i spokornieć, w dalszym ciągu szczytujesz i tryskasz jadem - zupełnie jak poseł h.

Parker's Mood

Widać biedaku żeś wypadł z oka przez pomyłkę i tak się plączesz i odbijasz po tym niezrozumiałym dla ciebie świecie. Pluj dalej we wszystkie strony bo to w sam raz idealne dla ciebie standardy.

Parker's Mood

Ukryta Zawartość

biedaku

Zacznij już pakować swoje "bogactwa" na tamten świat, przejdziesz do historii ...

Ukryta Zawartość

Popsikaj się pistoletem na wodę i walnij gumowym młotkiem w łeb - jeszcze nie jest za póżno, może jakaś klapa ci się otworzy i zaczniesz się chociaż uśmiechać.

Parker's Mood

niezrozumiałym

Wszystko wytłumaczono mi w TVN24, to taka stacja telewizyjna nadająca na terytorium Polski.

młotkiem w łeb

Doceniam to, że się otwierasz..

walnij gumowym

Prymitywizm, to też sztuka, doceniam to..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.