Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

kochasz

Hofman jest skończony, przecież pisałem natychmiast.

Lecz kto zarzuca Hofmanowi nieuczciwość?

Sam niech każdy sobie odpowie.

DIABEŁ PRZEBRAŁ SIĘ W ORNAT I OGONEM NA MSZĘ MACHA ...!!!

w tym wszystkim pogubiłem

Pogubiłeś się gdyż zatraciłeś wewnętrzną busolę moralną.

Dawno temu już.

Pytam

Jeśli ktoś złapie Cię za rękę, mów że to nie Twoja.

Temu prawu hołdujecie...

Kradzione są milardy, skolonizowany naród, a Wy się czepiacie trzech posłów, człowieku, ogarnij się trochę..jaki to ma wpływ na umieralność przed drzwiami szpitali w Polsce ..bezkarna..

Aleksandra Jakubowska czeka dziesięć lat na wyrok...a Wy chcecie czego od władz PiS...???

747

Jesteście skończeni z tą Waszą relatywnością, ludzie widzą to zakłamanie i w wyborach wyrażą swoją opinię na ten temat !!!

89356eba4257b4120b6889ef79c96b92.jpg

analiz które były robione przed walką

Moje analizy dotyczące Adamka robione były na początku jego kariery, mówiłem, że jest rzemieślnikiem i nie wydostanie się z tego poziomu nigdy, co było na przestrzeni tej kariery do zaobserwowania.

Zimną wodę polecam

Polecam ciepłą, nie z kranu lecz przegotowaną bez tablicy Mendelejewa wewnątrz, jest lepiej przyswajalna przez organizm !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

innym sztandarem

Jestem skromnym uczciwym człowiekiem, nie interesuje mnie cywilizacja chyląca się ku upadkowi, żyję po swojemu, man do tego prawo.

twoje analizy

Moje analizy są bezbłędne, dobrze to wiesz, nie przyznasz, ale wiesz, wszyscy wiedzą.

tumblr_neqoh8Epep1qeawm5o2_1280.jpg

Dwa lata temu pisałem, że Hyuna jest skazana na sukces, co się dzień w dzień potwierdza,

Ukryta Zawartość

najskromniejszym

Tak, nie wypadało mi tego pisać, oczywiście że należę do grupy tych najskromniejszych, nie ma chyba co do tego cienia wątpliwości.

Dokument na trwały postęp w karierze Hyuny, chyba nie ma osoby, która stwierdzi że tak utalentowana i piękna osoba, nie rozwinie odpowiednio skrzydeł w przyszłości, to było wyjątkowo czytelne, oczywiste i łatwe w przewidzeniu.

Jeden rozkład Tarota, numerologia i wszystko jasne, otworzyłem temat i nikt się nie zawiódł atrakcyjną treścią, Hyuna się rozwija była w Nowym Yorku na prestiżowej sesji zdjęć, reklamuje kosmetyki i inne wyroby przemysłu /ponieważ tam w Korei, proszę sobie wyobrazić, że jest przemysł, działa, nikt go nie zlikwidował, a konkurencja miejscowa JAPOŃSKA MIAŁABY NA TO WIELKĄ OCHOTĘ, O CHINACH NIE WSPOMINAJĄC,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<br />Partyjni koledzy nowemu rzecznikowi, Mastalerkowi nadali przydomek "Breivik".<br />
ma podobne podejscie do gosci.Nie lubią sku.syna.Bezkompromisowy gnój jak madrzy mowia.Nie wiadomo czy to jeszcze wyzsza liga niz fofman ale okaze sie...niebawem.Tam sami tacy...

Źle mu z oczu patrzy. Nie zdziwię się, jak za chwilę wszyscy będą tęsknić za Hofmanem, również jego dzisiejsi śmiertelni wrogowie. Oczywiście wszyscy oprócz "Breivika" :-).

Jestem Europejczykiem.

najmlodszy z towarzystwa, najszybciej awansował i szybko doscignął fofmana.Jak fofman zobaczyl co sie dzieje stał sie wrogiem nr jeden brevika.Sa warci siebie tyle ze fofman to gnój bez obciachu.Brevik udaje inteligenta.

<br />To zajumała bufetowa te kamieniczkę czy nie? W sieci mam, <br />
ty masz joba z tymi kamienicami.Teraz kradna polacy..zydom.Teraz chiba wreszcie jest sprawiedliwie.

<br />Już było, sam pisałem. <br />
tylko tyle numerek.A ja bym był za szescioma byle napewno.
<br />Karski :) <br />
karski ma sie dobze i jego czerwony nos równiez z nienarzucajaca sie inteligencją.To INNY Karski.

Z twarzy, czysty Breivik, to jak go mieli nazwać?

bo twarz to wszystko numerek.

Tak go lubia jak fofmana.

Uważaj skynek bo ci jakaś policjantka-feministka wp***dol spuści i będzie wstyd. Tylko później nie płacz jak poseł Wipler (dawniej mówiło się - jak baba).

Jestem Europejczykiem.

Wszyscy Polacy na Marsz Niepodległości dzisiaj! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Żenada.

Kampania grillowania Hofmana dokonywana jest w cieniu nie rozliczonych rozlicznych afer PO, kamienica bufetowej to drobiazg w porównaniu z innymi, na PiS nic nie macie po za dorszem ok 8pln, oraz nie wyjaśnionym przypadkiem podroży służbowej Hofmana et cons.

Nowakowi

Nowak nawet nie jest skończony, Nowaka nie ma i nie będzie, to był dopiero polityk, Hofman przy nim to powaga niczym Tadeusz Mazowiecki..pierwszy premier układu..IIIRP.

Polacy

Polacy, to byli kiedyś, teraz są odmóżdżone typki, nie warte zachodu, aby się nad nimi litować, zwykli drobni przedsiębiorcy, cwaniacy, typowi oraz leniwa pozostała tłuszcza.

Te kilka osób wokół Jarosława Kaczyńskiego i Antoniego Macierewicza, to za mało aby mienić się dumnym narodem, godnym wolności i podmiotowości, Tubylcy postanowili roztopić się w Europie, homo nie wiadomo.

Nadchodzące wybory to przedostatnia szansa aby wydobyć się z tego syfu, z którego każdy chce uciec, ale dokąd?

Dlaczego te wszystkie pisiory są takie bufonowato-nadete? Czy tam nie ma jakiś normalnych ludzi??

na PiS nic nie macie po za dorszem ok 8pln

200tyś kaczki,100 tyś prosiaczka...wszystko zamiecione pod dywan.

FOZZ i PC...też zamiecione pod dywan,afera z Bagsikiem..kto naprawdę przejął kase??

Jak to było z zatrudnieniem żonki prosiaczka w KGHM i jej obecnością w pracy??Ile wydoiła kasy?Płacenie za taksówkę sejmowa karta?

Te kilka osób wokół Jarosława Kaczyńskiego i Antoniego Macierewicza, to za mało aby mienić się dumnym narodem, godnym wolności i podmiotowości,

Nie tylko wokół w/wym grupują się porządni Polacy. Jest jeszcze Narodowe Odrodzenie Polski i Młodzież Wszechpolska, bardzo patriotycznie nastawieni młodzi Polacy.

Problemem Polski jest to, że oprócz Polaków zamieszkuje jej terytorium również Polskojęzyczna Wspólnota Rozbójnicza.

Kraj należy oczyścić!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.