Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Też się nie zna, podobnie jak na prawie.

Gdyby miał jakiekolwiek pojęcie, wiedziałby że pacynka zawsze ląduje w śmieciach, jako zbitek sponiewieranych gałganków.

Czego mu życzę z całego serca.

A gdy w dodatku nie jarzy Tytusa - to już generalnie na pohybel!:-)

Dlatego Wasze partykularne interesiki nie mają szans się przebić do opinii publicznej jako porywająca perspektywa Waszych rządów, zapomnijcie już o rządzeniu, idźcie do szkoły najlepiej prywatnej, nauczcie się coś realnego robić, weźcie się za jakąś robotę, bo od tego przez 8 lat siedzenia na stołkach i żarcia z koryta, w głowach Wam się po przewracało z dobrobytu.

Nie zabieram w tematach politycznych w ogóle głosu, ale po przeczytaniu tego nie moge się powstrzymać.

Nie przyszło ci do głowy że aby żyć w tzw "dobrobycie" może właśnie ktoś skończył szkołę albo ciężko na to pracował bo własnie wziął się do roboty?

Mam wrażenie że conajmniej kilka osób tutaj te 8 lat czekały nie robiąc nic liczać że przyjdzie wybawca i wyrówna krzywdy, licząc że jednyny wysiłek prze te lata to podnieść dupsko z taboretu i załatwić sobie wygodne życie jednym spacerkiem na wybory, a swój skręt na "prawo" zawdzięczają w najlepszym przypadku uszkodzonemu błędnikowi od uderzenia czymś ciężkim w zakuty łeb, ewentulanie marzeniem o powrocie do starych czasów gdzie nie było "biznesmenów" a tylkom Państwowe firmy /"nasze"/ gdzie można było chlać , kombinować a z pracy i tak wypłata była i nikt nie zwolnił bo i tak dwa dni póżniej trzeba było przyjąć z powrotem. Jedynym natomiast zmartwieniem było zabrać do "roboty" duża torbę co by "nasze" zapakować i wynieść cichaczem a potem op....lić coć po sąsiadach. W najlepszym natomiast przypadku życiowi nieudacznicy którym wydaje się że winę za ich niepowodzenia ponosi ktoś inny. Patrioci od siedmiu boleści którym wystarczy 500 złotowe mięsko i parę innych gadzetów obiecanych przez podobne osoby z podobnym kontaktem z czymś ciężkim.

żeby urzędująca premier przez całe orędzie skarżyła się na to, ze istnieje opozycja.

A podobno takie epokowe zwycięstwo, tam zwycięstwo, tryumf po prostu. Skoro bidula musiała się aż publicznie i to dwa razy żalić (w sejmie i po dzienniku) to widać marnie idzie. Ale o to mniejsza; durnych polityków nie sieją, sami się rodzą. Natomiast szczytem bezczelności i hucpy było oznajmienie przez tą "polityk", że trzeba zgnieść TK bo nie pozwoli na 500 na dziecko i obniżenie kwoty wolnej od podatku. Ja wiem, że ona przemawiała do swojego elektoratu który uwierzy w każdą gruszkę na brzozie ale żeby ponad 60% społeczeństwa publicznie, jawnie i bez żadnego choć cienia zażenowania traktować jak skończonych idiotów? Gupie są ale żeby aż tak? Stawiam, że to pierwsze oficjalne oznajmienie swoim wyborcom, że ani 500, ani obniżenia kwoty nie będzie. Naturalnie pod pretekstem, że to opozycja w postaci TK nie pozwoliła dać. Swoim, bo reszta i tak w to nigdy nie wierzyła.

Obstawiam mężusia kierowniczki cyrku.

Może i masz rację. Taka ta skórka z lisa nędzna, parchata, mała i wyleniała, że aż przykro patrzeć. I nie kierowniczki, a najwyżej plenipotentki.

wspolnota ..to ty w komunie

sie chowales co widac.

to była menska przyjazn??

wspólnota muls, wspólnota.....dziel i rządź....

To powiedz mi nasz hi endowy guru, na jakim sprzęcie hi end owym należało by słuchać tej wiekopomnej pieśni patriotycznej o wielkim wolaku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Próbowałem MBLa, próbowałem Krella, ale na każdym sprzęcie brzmi toto jak zagrane na waltorni uczynionej z koziej dupy. Guru, doradź!!!!

Już pisał, nie ma takiego sprzętu.

Nie zabieram w tematach politycznych w ogóle głosu, ale po przeczytaniu tego nie moge się powstrzymać.

Nie przyszło ci do głowy że aby żyć w tzw "dobrobycie" może właśnie ktoś skończył szkołę albo ciężko na to pracował bo własnie wziął się do roboty?

Mam wrażenie że conajmniej kilka osób tutaj te 8 lat czekały nie robiąc nic liczać że przyjdzie wybawca i wyrówna krzywdy, licząc że jednyny wysiłek prze te lata to podnieść dupsko z taboretu i załatwić sobie wygodne życie jednym spacerkiem na wybory, a swój skręt na "prawo" zawdzięczają w najlepszym przypadku uszkodzonemu błędnikowi od uderzenia czymś ciężkim w zakuty łeb, ewentulanie marzeniem o powrocie do starych czasów gdzie nie było "biznesmenów" a tylkom Państwowe firmy /"nasze"/ gdzie można było chlać , kombinować a z pracy i tak wypłata była i nikt nie zwolnił bo i tak dwa dni póżniej trzeba było przyjąć z powrotem. Jedynym natomiast zmartwieniem było zabrać do "roboty" duża torbę co by "nasze" zapakować i wynieść cichaczem a potem op....lić coć po sąsiadach. W najlepszym natomiast przypadku życiowi nieudacznicy którym wydaje się że winę za ich niepowodzenia ponosi ktoś inny. Patrioci od siedmiu boleści którym wystarczy 500 złotowe mięsko i parę innych gadzetów obiecanych przez podobne osoby z podobnym kontaktem z czymś ciężkim.

Tu nie ma wspólnoty.

Ukryta Zawartość

Mam wrażenie że conajmniej kilka osób tutaj te 8 lat czekały nie robiąc nic liczać że przyjdzie wybawca i wyrówna krzywdy,

Wrażenie całkowicie słuszne, ale wnioski co do tego że wyrówna błędne. Nic nie wyrówna i ich nadzieje na to są całkowicie płonne. Ale jak ktoś na tyle głupi, że sądzi, że ktoś coś mu da, to jego problem. Tylko kop w dupę bardziej boli. I powinienem właściwie współczuć, ale w wypadku akurat tego elektoratu jakoś tak za cholerę nie potrafię się przemóc.

Duda mimo swoich ułomności i tak wydaje się najnormalniejszym politykiem tej dziwnie nazywającej się partii.

Tu bym się jednak spierał. Najnormalniejszy w domu wariatów to jest jakiś komplement ale tylko wśród wariatów. Dla tych spoza wariatkowa to komplement jednak bardzo mocno wątpliwy:)

Natomiast szczytem bezczelności i hucpy było oznajmienie przez tą "polityk", że trzeba zgnieść TK bo nie pozwoli na 500 na dziecko i obniżenie kwoty wolnej od podatku. Ja wiem, że ona przemawiała do swojego elektoratu który uwierzy w każdą gruszkę na brzozie ale żeby ponad 60% społeczeństwa publicznie, jawnie i bez żadnego choć cienia zażenowania traktować jak skończonych idiotów? Gupie są ale żeby aż tak? Stawiam, że to pierwsze oficjalne oznajmienie swoim wyborcom, że ani 500, ani obniżenia kwoty nie będzie. Naturalnie pod pretekstem, że to opozycja w postaci TK nie pozwoliła dać. Swoim, bo reszta i tak w to nigdy nie wierzyła.

Toż przecież mówiłem, ze środkowy gomółka. Ta sama retoryka o wrogach partii co to nie pozwalają, żeby wszystkim partia zrobiła dobrze.

Jaśniej trzeba, kaganek oświaty, wicie, rozumicie :) Środkowego Gomułkę z autopsji to tu zna może kilka osób, z książek czy tekstów przemówień pewnie niewiele więcej.

Niektórzy co się tu mienią znawcami historii, polityki i hi endu przy okazji, to nawet nie wiedzą kto to był Cyrankiewicz. Takim trzeba łopatologicznie i czym bardziej trywialnym i pospolitym językiem tym lepiej. Innego nie rozumieją.

Już pisał, nie ma takiego sprzętu.

No popatrz , takie resortowe dziecko, opłacane przez zachodnich banksterów, a na hi endy nie ma kasy. No ale to nic. Zdjęcia w gazecie widziałem! I jakiś test czytałem 15 lat temu! I sobie przeprowadziłem eksperyment myślowy, jak ekspert od maciarewicza. Skoro wystarczyło takiego eksperymentu na dowód zbrodni smoleńskiej, to na głupią pioseneczkę nie wystarczy?

Maju dnia 15.12.2015 - 14:28 napisał

"coś zrobić dla jasności umysłu brzmi groteskowo"

rozumiem ze to trudny temat ,musimy pozostac przy opowiadaniach.To nawijaj dalej w twoim stylu.

a patrz jak tu niewiele...garstka wlasciwie jeden facet.

Ukryta Zawartość

to samo ujecie .Caly marsz ..nie ze smieszne?/

wlasciwie to kamerzystow wiecej. albo takie .Nic nie ma .wcieło wszytkich tylko totalne durnoty..

Ukryta Zawartość

a tu to masakra wielki marsz!!

Ukryta Zawartość

no co tam majowa .Wodospad rzadowej informacji.Meinstrim.Pociumkaj cós tak jak ty to potrafisz.

Pokazywac sluzbe porzadkowa i flagi jako duzy marsz to jest swietne.no po prostu TYLKO dla idiotów.

Muls wysil się i przedstaw coś co nie jest Twoją jakże prymitywną manipulacją.....

- pierwszy link nie pokazuje marszu ale Waszych prowokatorów.....chyba nie sądzisz że na ogólnym ujęciu można takiego wskazać

144992398411229073856.jpg

- drugi link który podałeś też nie o marszu lecz o Waszej "kulturze" dyskusji którą na marszu prezentowaliście to też nie da się pokazać ujęciem ogólnym ale trzeba to pokazać na zbliżeniu, nie wiesz o tym muls, czy celowo mataczysz?

- trzeci link jest z 12.12. tego roku więc nie jest relacją z marszu a jego zapowiedzią manipulancie od siedmiu boleści!

I jeszcze jedno Niezależna nie ma obowiązku upajać się tym że udało Wam się zebrać (czytaj otumanić) sporo ludzi....to Wy się tym cieszycie że to jeszcze nie koniec i że mediami można nadal otumaniać ludzi i wygrywać wybory.

Ps. A wracając do linku Niezależnej z Poznania i poznania prawdy.....doszło w końcu do Ciebie że to co wkleiłem nosi październikowa datę i z KOD nic wspólnego nie ma?

Po takim zaciemnieniu sprawy przez Ciebie mówienie o tym żeby coś zrobić dla jasności umysłu brzmi groteskowo.....

I jeszcze o autodusach. widziałeś co wczoraj wkleił TomekL3 co (kogo) przywożono w autobusach? ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

ja wiem co pokazuje link i wiem gdzie tu manipulacja..Pokaz demonstracje KODu w warszawie całą w niezaleznej ..milordzie.Powaznie majowa niezalezna nie ma zdjec calego marszu KODu.Nie zrobili, ale tylko udało im sie zrobic zdjecie faceta ktory podobno jest tam kims a widac tylko czapke?no chiba cós dasz na tace..

h. widziałeś co wczoraj wkleił TomekL3 co (kogo) przywożono w autobusach?

sluzby techniczne i sprzet.Ale to nie było 2km autobusow po dwoch stronach drogi..

jak u was .

wracając do linku Niezależnej z Poznania i poznania prawdy.....doszło w końcu do Ciebie że to co wkleiłem nosi październikowa datę i z KOD nic wspólnego nie ma?

a doszlo ze balonikow nie ma?I zeby takie zdjecie zrobic nie ma potrzeby wynajmowac trzeciego pietra wiezowca.

swoja droga jakie to wku.jace jak facet z grupeczki ma teraz 24% i rosnie gdy kurdupel 27% i spada.

I trzeba szybko wszystko rozwalic zeby udało sie utrzymac wladze nawet jak bedzie 10%.

Ukryta Zawartość

W sedno.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

a z tego wynika ze pani niemen niezle odbiło co poruszylo ojca mimo ze grobie.Bo on rozróznial komunistow od reszty a takze wiedzial ktorzy to idioci.Pani niemen generalnie ma pierdla na punkcie pieniedzy ze slawy ojca.

W sedno

tak ze raczej pudlo panie dawidku bozy.

chciala zarobic.

.Ale to nie było 2km autobusow.

I co z tego....jak będzie trzeba będzie 10, 100km....może teraz będziesz przekonywał że przywieziono ich na siłę.....może jeszcze powiesz że płacono im za to, dalej manipuluj, kłam.....że tak jest najtaniej broń Boże nie napisz.

sluzby techniczne i sprzet

To flagi (sprzęt) to nie spontanicznie....jaka szkoda. ;)

Pokaz demonstracje KODu w warszawie całą w niezaleznej ..milordzie.

Widziałem w TVP Info, każdej innej TV i gazecie zależnej.....to mi wystarczy z nawiązką, a tamci być może są niezależni dlatego nie Ty lub Tobie podobni decydują co mają pokazywać.

a doszlo ze balonikow nie ma?

Coś się tych baloników uczepił....pisałeś że na KOD sprzęt dowieźli tam pewnie się spóźnili.... ;)

A może liczyłeś ludzkie głowy razem z balonikami......rozumiem każda głowa się dla Was liczy zwłaszcza ta pusta. :)))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

maliniak co to jest.Mialo byc zniemanipulowane zdjecie z niezaleznej z calego marszu.Reszta to belkocik na twoim poziomie .Podyskutuj z deesem.Manipulacja niezaleznej polegala na tym ze nie pokazala calego marszu mimo ze miala a zajela sie detalami, pierdolami,i czapkami i pomowieniami.I tyle makófka.To jest wlasnie to co ty TU robisz.Manipulujesz, przekrecasz i imputujesz bo tak robi przecietny cwany katolik..A nadal jest 27 i spada.

Natomiast szczytem bezczelności i hucpy było oznajmienie przez tą "polityk", że trzeba zgnieść TK bo nie pozwoli na 500 na dziecko i obniżenie kwoty wolnej od podatku.

Niesamowite! Mieli podwyższać a chcą obniżać?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Bocznicowy ludu smoleński - zgłaszajcie się.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Petru nadal 24 i rosnie.

słuszny rozmiar.....szkoda a taka ładna ta wydmuszka..... :))))

....zdjecie z niezaleznej z calego marszu

Nie matacz, te zdjęcie nie mówią o CAŁYM (nie miały takiego zamiaru) marszu mówią o tym o czym inne mendia nie podały

Manipulacja niezaleznej polegala na tym ze nie pokazala calego marszu mimo ze miala a zajela sie detalami, pierdolami,i czapkami i pomowieniami

A Twoja manipulacja polega na tym że zakładasz że wszyscy muszą się upajać tym że udało się Wam otumanić sporą grupę ludzi....weź na wstrzymanie... :))))

Uwielbiam patrzec jak boli odciaganie mord od koryta. Prawda Muls, mierzysz wszystkich swoja miara - Chce zarobic, a jak to niewazne.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To jest wlasnie to co ty TU robisz.Manipulujesz, przekrecasz i imputujesz bo tak robi przecietny cwany katolik..A nadal jest 27 i spada.

Polecam lekturę mojego postu z 9;18....czytaj do skutku lub naucz się tak manipulować faktami by dorównać mediom którym tak bezgranicznie ufasz że aż służysz. ;)

Słupki ci Muls pozostały....ciesz się nimi puki możesz.... :))))

Heh ;)) I to nie byle jakie slupki, bo nadmuchane. XD

Muls a przypominasz sobie jak "nasze" media pokazywały wszystko byle by tylko rozmiarów dziesiątków tych niepoprawnych (niewygodnych władzy) marszy nie pokazać.....nie zachłystuj się że raz udało się wam trochę ludzi na ulice wyprowadzić.....zastanów się co się stanie jak oprzytomnieją i zauważą jak nimi się manipuluje. ;(

Nie rozumiem tej spiny, odpowiadam na Twoje pytanie. 747 nie wskazał sprzętu spełniającego kryteria Hi end.

Dodam moim zdaniem ;)

Żadnej spinki, luz kompletny ;-) Po prostu poranne migawki TV z wczorajszego orędzia przełamywane pogodnym i dobrotliwym obliczem wodzusia w prasie porannej wprawiły mnie w nastrój absurdalno - pajtonowski i sobie szydzę. Nic osobistego w każdym razie, mam nadzieje że nie odebrałeś tego jako przytyku do Ciebie, jeśli tak to nie było to zamierzone.

Na bazie tegoż nastroju wziąłem do ręki organ Lisieckiego i Ziemkiewicza, w wersji elektronicznej, coby nic na ręce nie przelazło i po lekturze okładkowego artykułu o podłym spisku opozycji, która chce obalić prezydenta, pogłębiłem ten nastrój co najmniej tak, jak Duda stosunki z Chinami. Natomiast wpadła mi w oko znamienna okładka archiwalnego numeru z uśmiechniętym Maciarenką i tłustym tytułem: "Dyspozycje szły z Moskwy"

z14691669AA.jpg

Oni tak już oficjalnie się przyznają, kto Maciarence wydaje polecenia?

Gość Gosc

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.