Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zas w tym samym czasie gdzie mamy obrazek ponizej, TVP INFO mowia o masie dzieci i kobiet ktore spia pod golym niebem. One same sa troskliwie traktowane przez tych "brodaczy". Mamy w to uwierzyc.

R2PamrY.png

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dla mnie sprawa Wałęsy wymaga ostatecznego wyjaśnienia.

I nie jest problemem, że być może donosił 40 lat temu, tylko, że jeśli donosił to przez ostatnie 20 bił się w piersi, że nie.

Więc broblemem jest kłamstwo.

A jesteś pewny, że jest, czy będzie jakieś "ostateczne wyjaśnienie"?

Są tacy, którzy nie spoczną, aż Wałęsa zostanie zgnojony, niezależnie od tego jakie były fakty.

Jestem Europejczykiem.

I pisowi to wyjaśnią. Tak samo jak wyjaśnią smoleńsk. Ostatnio IPN wykrył nieznany pamiętnik kiszczaka opublikowany w 300 tys. egzemplarzy a zajebisty dr. hab. centkiewicz uśmiercił jednego ze świadków na jakiego się powołuje.

W ogóle to można taki skrót myślowy stworzyć: 'myślisz "wyjaśnienie", mówisz "piiiiiiiiiis"'.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

GRb7Gy1.jpg

rozumiem, ze to wszystko nie prawda?

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Aha. LOL

Jest źle ale teraz będzie dużo lepiej bo mianowali kierownikiem kolesia pisowego co o koniu wie wszystko bo go kiedyś walił.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

co o koniu wie wszystko bo go kiedyś walił.

Nie walił tylko widział jak ktoś walił.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jest źle ale teraz będzie dużo lepiej bo mianowali kierownikiem kolesia pisowego co o koniu wie wszystko bo go kiedyś walił.

Ale to był koń polski, czy aby zna się na arabskich?

Jestem Europejczykiem.

Dobre pytanie i wiadomo przecież, że pisy zawsze mianują wybitych fachowców, więc wnioski nasuwają się same. Być może w pogoni za kompetencjami nie ograniczał się tylko do koni polskich?

Każden jeden ma swoją prawdę... jak widać.

Polactwo...

Ale to był koń polski, czy aby zna się na arabskich?

A na poważnie; jak do tego ma się kwestia migracyjna...?

Zaczyna się, relacja z pola walki, to Europa jakby ktoś nie wiedział:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

No tak, ty jesteś pisowy

Nigdy nie byłem i nie będę.A co ty myślisz to akurat mi wisi,jak kilo kitu......szklarzowi.

Drewniak usłużnie powtarza PiSowskie propagandowe pierdoły i tyle.

A ty Jaruś jako aparatczyk Pełowski zatraciłeś trzeźwość umysłu.

Nigdy nie byłem i nie będę.A co ty myślisz to akurat mi wisi,jak kilo kitu......szklarzowi.

No jednak ci nie wisi bo jak by ci wisiało to byś tego nie pisał no ale, że u ciebie ciężko z logiką to już wiem :D

Poza tym pisowości się nie wypieraj. Ona wręcz wylewa się wręcz z twoich wypowiedzi.

KOD rozwala kraj bo ludzie korzystają z wolności zgromadzeń i nie wyrywają kostki brukowej.

Może chodzi ci to, że po zgromadzeniach KODu ludzie pracy nie mają bo nie trzeba

naprawiać infrastruktury?

Ziobro był oznajmił oficjalnie, że projekt opinii KW jest nierzetelny. Już projekt, nie opinia - bo ta to będzie pewnie jawnie kłamliwa i absolutnie nie do przyjęcia. Szybko, no ale trzeba już zacząć konsumpcje tej żaby. Tylko, że to co powiedział i powie i Ziobro i kamraci, nie będzie miało dla nikogo oprócz nich samych żadnego znaczenia. A podobno występ p.o. Premierzycy w Brukseli to miał byś sukces i zwycięstwo dobrej zmiany. A tu rzeczywistość skrzeczy...

Na początku lutego tak byli pewni siebie. Mnie zastanawia jedno. Oni tak rżnęli głupa czy naprawdę myślą, że wszystko jest ok?

Na początku lutego tak byli pewni siebie. Mnie zastanawia jedno. Oni tak rżnęli głupa czy naprawdę myślą, że wszystko jest ok?

Wtedy pewnie myśleli, ze zwracając się do KW pokażą że dbają o opinię międzynarodową, zamydlą oczy ludziom z komisji praworządności w europarlamencie i będą mogli jakiś czas udawać przed wszystkimi że są pewni podstaw prawnych tego co robią. Oni maja w głębokiej dupie to co świat o nich mówi, każdy gniewny pomruk zachodu czy nawet tych uwielbianych podobno przez Lecha Kaczyńskiego Hamerykanów umacnia ich kłamstwo o Polsce jako oblężonej twierdzy. Wszystkie pisuarowe zagrywki są skierowane na rynek lokalny, teraz mając pokrywkę w postaci papierów kiszczaka i nalotu na chatę wdowy po jaruzelu szczękną standardowo ze komisja się nie zna, a poza tym składa się z samych lewaków i dla ciemnego ludu wystarczy. Lud chce pińcset na dziecko i cyrku z teczkami i wjazdami glin na chaty pełowców o świcie i lud to dostanie. Na pół roku ludowi to wystarczy, może na dłużej niestety. Przy dobrej propagandzie lud się ocknie dopiero jak dno w misce zobaczy i dolewki nie będzie, a że jak same pisuary przyznają gospodarka po pełowcach została w całkiem przyzwoitym stanie, to trochę potrwa.

Zawodnik wagi lekkopółciężkej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Erika Steinbach umieściła na Twitterze mem.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ten też dobry:

Ukryta Zawartość

Czy on jest tak bezdennie głupi, że sądzi, że ktokolwiek uwierzy, że złożenie tego wniosku kiedy indziej cokolwiek by zmieniło? Czy on jest tak bezdennie głupi, że sądzi, że ktokolwiek uwierzy, że problemem nie są zmiany jakie w sprawie TK PiS wprowadził, a opinia czy KW czy kogokolwiek innego.

Czy ten też jest tak bezdennie głupi jak Ziobro, że sądzi, że zaklinaniem rzeczywistości cokolwiek w tej rzeczywistości zmieni.

Czy oni obaj są tak bezdennie głupi, że sądzą, że ktokolwiek uwierzy, że decyzja Waszczykowskiego o zwrócenie się do KW był jego pomysł, a nie polecenie prezia?

Ukryta Zawartość

Ciekawy wykres. Wszystko sie moze zdarzyc. 8)

Ukryta Zawartość

Takie tam, luzne wypowiedzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy nie możesz wklejać tekstów? Oglądanie debili mnie męczy. Fajnie, że ty nie masz takich ograniczeń, ale pomyśl o innych, np. o tych do których kierujesz ten przekaz. Trzeba być debilem aby oglądać 20 minut przekazu debila.

Szczerski dziś wyjątkowo zabłysnął.

Mokre gówno też potrafi zabłyszczeć jak się na nie poświeci.

Świnia czy głupek?

Ukryta Zawartość

Ma się ten glanc.

Ukryta Zawartość

Czy nie możesz wklejać tekstów? Oglądanie debili mnie męczy. Fajnie, że ty nie masz takich ograniczeń, ale pomyśl o innych, np. o tych do których kierujesz ten przekaz. Trzeba być debilem aby oglądać 20 minut przekazu debila.

Ja slucham, nie ogladam, w miedzy czasie leci, jak pracuje.

Nie kieruje do nikogo tego przekazu, gdybym kierowal, napisal bym pare slow od siebie. Bys nie musial ogladac "debila", "debilnie" marnujac swoj czas i nie myslal o tym kto tu jest "debilem".

Ale jednak kierujesz bo wrzucasz to na forum. Jakby ci na tym nie zależało to wysłałbyś w mailu do samego siebie. No ale ty jesteś pisowy a logika jest przecież lewacka.

Nie, ja jestem za przywroceniem Panstwa obywatelom. Czyli Kukizowy, jesli juz naklejasz laty.. (swoja droga to takie bolszewickie prawda).

Logika lewacka to logika durnoty w wiekszosci przypadkow (na co masz dowody niemal co dzien..) . Ja zas jestem centrum, choc blizej mi do prawej strony niz lewej.

Wiec jak juz cos wpisujesz na to forum o innych, to chociaz prawde, ok?

Miłośnik michalkiewicza rasity-nazisty centrum. Właśnie mam kawę na klawiaturze. Płacisz za czyszczenie. Centrum bo mieszkasz w centrum?

Ja się nie znam na tym co bolszewickie. Ja jestem tylko cyklistą i wegetarianinem, a moja babcia nosi futro z norek.

BTW, kukiz, kukiz to ten "sprytny inaczej" co w końcu zrozumiał jaki jest efekt jowów? Albo co sobie wymyślił, że TK jest upolityczniony ale SN to już będzie fajny?

O ile jeszcze u części pisowców można podejrzewać się, że kurwią to kukizowcy dają za darmo.

ps. kukizowcy to takie SD/ZSL w stosunku do pisu czyli jeden ... :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.