Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie ja napisalem ze jestem jego milosnikiem? Zacytuj mi to albo przepros. Klamliwa natura nie poplaca.

@ asterix1

Dobrze wiesz ze nie jestem Pisowcem (gospodarczo to lewica straszna, wszedzie by dawali tylko socjal..), a poprzednie rzady (SLD/PO/PSL) okreslam bardzo zle, jedynie pierwszy rok rzadow PO byl zludny, ale potem wszystko wyszlo.

Jednak zostali demokratycznie wybrani, nie slabnie im drastycznie poparcie, a jedynie mala grupka spoleczenstwa (na czele z tzw opozycyjnymi partiami w KOD ghe ghe) skanduje ze im sie juz nie podoba bo zostali odsunecie od korytka. To ze swinie w Korycie sie chlapia i brudza to normalne, kazda z stron ma do tego prawo.

Natomiast na plus zaliczam im to to ze wreszcie Polska pokazuje dumnie swoja flage, pokazuje i mowi z duma to ze jest suwerennym Panstwem. Wczesniej gdzie sie nie ogladalem to falgi UE, juz tym wymiotowac mozna bylo. W UK gdzie mieszkam, przy domach sa flagi UK, a nie UE. To chyba o czyms znaczy.

David Twoje zdanie przyjmuje

mam inne szczególnie na temat tej flagi i dumy , inne flagi mi nie przeszkadzają

wręcz przeciwnie wole być w tej" zniewolonej UE"(z tego co wiem olbrzymia większość Polaków też ma podobne zdanie )

pamięć mam dobrą i pamiętam jak kraj nasz wyglądał przed tym zniewoleniem a teraz....

a czy Unia zabrania nam czcić swoje tradycje, bohaterów ( rożnie to z tymi bohaterami jest lub było )

wolę taką" niewole" niż naszą tzw niepodległość ostatnią w nadmiarze prezentowaną nam przez rządzącą ekipę ...

Nie mozesz kupic bulki w sklepie, nie mozesz krytykowac, nie mozesz wyjsc na ulice, pracowac..

Nie rozumiem. gdzie jestes zniewolony przez ten Rzad?

PS. TK to przepychanki partyjne. Polska w obcnej formie nie potrzebuje TK w takiej formie. Zreszta np. Holandia go nie ma.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Nie mozesz kupic bulki w sklepie, nie mozesz krytykowac, nie mozesz wyjsc na ulice, pracowac..

Nie rozumiem. gdzie jestes zniewolony przez ten Rzad?

nie czytałeś o Dobrej Zmianie ?

poczytaj od około 100 dni

te dobre zmiany w wielu aspektach zaczęły się

i to nie o bułki mi chodzi......

Jednak to przepychanki na samej gorze, tego Kowalski - np. Ty nie odczuwa. Zreszta Partokracja trwa w najlepsze. To ze jedna dla czesci osob jest mniejszym zlem niz druga to naturalna kolej rzeczy.

Dlatego smieszy i martwi zarazem mnie np. ten caly KOD. Gdyz moze dojsc do przewrotu, a to byl by najgorszy scenariusz,

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Schengen to nie jest czesc umowy z UE.

Przyjęcie przepisów wynikających z układu z Schengen jest jednym z wymogów uzyskania członkostwa w Unii Europejskiej.

pisałeś o lewicy, a nie o PO. Platforma nie jest lewicą!

Jest. Zajela miejsce SLD dosc sprawnie.

Jakies statystyki?

Co do Schengen, tak jak mowilem, nie jest to warunek konieczny by byc w UE. Nie widze tego w kryteriach kopenhaskich ani w tzw. acquis communautaire.

Gdzie ja napisalem ze jestem jego milosnikiem? Zacytuj mi to albo przepros. Klamliwa natura nie poplaca.

Dzis dla telewizji wypowiadal sie Leszek Zebrowski. Piekne czasy nastaly

Masz rację, z twoich słów jasno wynika potępienie TW Leszka.

PS. TK to przepychanki partyjne. Polska w obcnej formie nie potrzebuje TK w takiej formie. Zreszta np. Holandia go nie ma.

Ale ma jakis sad najwyższy prawda? A on jest im bardzo potrzebny bo umowy międzynarodowe maja jeszcze bardziej stanowczy pryzmat niż w Polsce. To trzeba jakoś autorytatywnie stwierdzić. Konkretny model badania konstytucyjnosci nie jest ważny bo sa i tak dwa. Ale ty jesteś pisowy więc boisz sie pomyśleć bo od myślenia głowa ci może wybuchnąć.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Masz racje komunistyczna demokracja zwana partiokracja to jest to. Niech zyje partyjny TK. Hip hip hurra. Szkoda mi juz czasu na pisanie..

Ayran - nie wymagaj za dużo, w tym samodzielnego myślenia. Kukiz kiedyś powiedział że TK nie jest potrzebny, to powtarza. Tego, że kompetencje TK ma przejąć SN już pewnie nie dosłyszał, a tego że SN w takim kształcie to połączenie SN w obecnym kształcie i TK, to już nie mógł zrozumieć. Tego, że pomysł Kukiza to wyłącznie ukryty sposób wymiany obecnych sędziów TK na innych, jest poza jego możliwościami percepcji.

Ghe ghe

Biadolcie dalej..:/

Zreszta i tak do Polski nie zamierzam wracac. Kto mi w Polsce da 10K zarobic siedzac 3 dni w domu, a 2 dni w firmie przed kompem. Tak tyko glosno mysle.

Masz racje komunistyczna demokracja zwana partiokracja to jest to. Niech zyje partyjny TK. Hip hip hurra. Szkoda mi juz czasu na pisanie..

Pomysł Kukiza przeniesienia kompetencji TK do SN i przy okazji zmiana sędziów nie jest naturalnie partiokracją, bo tych sędziów to będą mianować garbate aniołki a nie politycy, będącymi członkami partii? Kukiz miał naiwną nadzieje, ze przy okazji takiego manewru uda się wsadzić na stołek w sadzie konstytucyjnym (jakby się nie nazywał) kogoś ze swoich. W obecnych warunkach Kukiz i jego partia nie ma absolutnie żadnych szans by kogoś z nominacji Kukiz 15 wsadzić do TK.

Fakt, szkoda czasu na polemikę...

Ghe ghe

Zreszta i tak do Polski nie zamierzam wracac. Kto mi w Polsce da 10K zarobic siedzac 3 dni w domu, a 2 dni w firmie przed kompem. Tak tyko glosno mysle.

To może myśl po cichu i zachowaj dla siebie, a nie zalewaj płodami swego "intelektu" tego forum.

Twoje zarobki interesują nas jak zeszłoroczny atak szarańczy koło Timbuktu...

Ale jakoś sędziów musisz brać. W USA sędziów mianuje prezydent oraz senat a sędziowie maja jasno określone poglądy. Napisz po prostu jak ty sobie to wyobrażasz bo teraz typowo pisowo sie przypierdalasz ale rozwiązania pozytywnego nie masz. Od razu zaznaczam, ze parlamentarna kontrola konstytucyjnosci ustaw jest pozorna. Przedstaw konkretne rozwiazanie kontroli pozaparlamentarnej. Tylko żeby ten wysiłek cię nie zabił.

Swoją droga nie odniosłes sie do swojego tekstu o TW Leszku. Ojej, nie kłamalem a ty zachowałeś sie jak śmieć, tj. z linią partii.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Cos wiecej masz do dodania. Byla mowa tylko o Michalkiewiczu. Wiec znow krecisz. Tylko wyzwiska, tak boli odciaganie od koryta czy wlasne przekonania ktore I tak potem zostaja przez politykierow zamienione w pyl. Wiecej dystansu a zobaczysz swiatlo, szczescie i usmiech.

Ps. Zebrala sie ferajna wzajemnej adoracji, byle by przywalic. W dodatku cytuja co chca. Takie dysputy, fiu fiu..

Cos wiecej masz do dodania. Byla mowa tylko o Michalkiewiczu. Wiec znow krecisz. Tylko wyzwiska, tak boli odciaganie od koryta czy wlasne przekonania ktore I tak potem zostaja przez politykierow zamienione w pyl. Wiecej dystansu a zobaczysz swiatlo, szczescie i usmiech.

Ps. Zebrala sie ferajna wzajemnej adoracji, byle by przywalic. W dodatku cytuja co chca. Takie dysputy, fiu fiu..

Ale ty to NAPISAŁEŚ:

Dzis dla telewizji wypowiadal sie Leszek Zebrowski. Piekne czasy nastaly.

To jest właśnie TW Leszek. Najpierw pisałeś o śmieciu michalkiewiczu a potem się czepiłeś

innego fascynata cudzych penisów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ty jesteś po prostu głupi czy tak udajesz?

Ukryta Zawartość

Czyli wzrost był czy go nie było? I jednak michalkiewicz-śmieć to rasista czy nie bo się jakoś nie odzywasz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

My tu gadu gadu a na rynkach ,giełdzie co tam słychać ?

Ukryta Zawartość

13 mld zł zniknęło z Polski. Więcej niż po upadku Lehman Brothers

"Nawet w 2008 roku, kiedy upadło kilku finansowych kolosów na glinianych nogach, nie wyparowało tyle pieniędzy z polskiego rynku długu. Wówczas, po upadku czwartego co do wielkości amerykańskiego banku inwestycyjnego, na fali paniki i awersji do inwestycji w ogóle, odpłynęło z Polski 7,3 mld zł."

Ukryta Zawartość

Czyli jednak kasa, misiu, kasa :-)

My nie biadolimy. Biadolić będą ci co na PiS głosowali, bo to oni po d.... dostaną. My damy radę ;-)

@ayran

Znasz slowo "ironia".

To kombinuj dalej.

@ zbig

Sama nie przyszla. I nie na poczatku. I nie na zawsze. ;)

@ayran

Znasz slowo "ironia".

Sory, nie ma ironii. Zachwycasz się jednym antysemitą i cieszysz się, że pokazują drugiego.

Sory ale argument z ironii jest z dupy. Kombinuj dalej.

Uwielbiam jak ktos mi mowi co ja mysle. Pieknie jest.

Anyway.

jeden człowiek, dwie wersje traktowania

1) antysemita, faszysta, amator historyk, słusznie przez 25 lat trzymany z dala od mediów i izolowany od potencjalnych odbiorców

2) racjonalista, patriota, kopalnia wiedzy, w końcu po 25 latach może dotrzeć ze swoim ciekawym przekazem do szerokiej rzeszy odbiorców

Koniec dysputy, i tak ona nigdzie nie zajdzie.

Uwielbiam jak ktos mi mowi co ja mysle. Pieknie jest.

Anyway.

Nie wiem co myślisz. To ty chcesz teraz post factum wciskać co myślałeś.

A ja widzę co napisałeś. Lubisz antysemitów. Just like that. Może fascynują

cię cudze penisy bo bycie antysemitą z tym się właśnie wiąże. Tekst o ironii

to sobie możesz wciskać bo jest nieudolny i spóźniony. Gdzieś tak o kilka

godzin. Może w twoim środowisku masz do czynienia z debilami i do takiego

poziomy przywykłeś.

Koniec dysputy, i tak ona nigdzie nie zajdzie.

A moim zdaniem zaszła. Po prostu pokazała twoje ograniczenia. Fajnie, że myślisz, że możesz

te ograniczenia przezwyciężyć, choć z góry skazany jesteś na porażkę.

A ten argument z dwojakiej oceny michalkiewicza jest po prostu głupi, no niestety.

Jak był sobie taki bierut to byli tacy co go kochali i tacy co go nienawidzili.

I to oznacza, że nie można oceniać bieruta, bo ta ocena będzie z definicji rozmyta?

Muszę cię o to spytać. Czy niania biła cię czymś po głowie? Co ci się stało? Opowiedz swoją historię.

mieliśmy już tu jednego podobno doktorka. tez sie chwalił ile zarabia.podobno dużo. coś go nie widać dawno.teraz pojawił się davidek. też dużo zarabia podobno. siedzi w Anglii czy Irlandii? podobno.zastanawiające.

Wzorce osobowe w tej kadencji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stare pryki a na forum swoje slabosci lecza. Coz, gdy brakuje odwagi by powiedziec w "realu" trzeba zaslonic sie nickiem i nabryzgolic na forum.

Slucham dzis Tuska, ten angielski to jak kula w plot, i to jeszcze ja go finansowalem. Wybawca forumowych darmozjadow.. ghe ghePomodle sie za Was. Bog milosierny jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.