Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Czeka nas nacjonalizacja, ponieważ "uspołecznienie środków produkcji..." jak pisal proff. Zybertowicz już w 1982 r....

""Specjalista od wojny hybrydowej,którą rozpoczęła Moskwa sterując manifestacjami KOD w Polsce, niejaki Andrzej Zybertowicz ,postać od dnia wczorajszego jakże barwna doradzająca "podpiskowi z Pałacu" , rzekłbym Gwiazda Internetu ...pisał ciekawe rzeczy w 1982 roku , walczył z komunizmem w Polsce w sposób poniżej widoczny. Jeżeli piSdokraci rozliczają każdego w ten sposób, walcząc teczkami,hakami i innymi świństwami,które wymyśli gnom żoliborski to może trzeba też działać ich metodami i pokazywać też kim byli Ci co teraz są tacy czyści i sprawiedliwi ..."""

Czyli komunizm wróci. Może już w tej kadencji, bo innej chyba już nie.

ciong dalsiejszy. Proretaliat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8303-0-70436100-1456955508_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a przybysze z dżungli zwanej PL najwięcej kradną, dokonują rozbojów i gwałcą na terenie UK. i kto tu jest z lasu?

Autoreklama?

W Kolonii ruszyło śledztwo ws. wycieku do mediów informacji dotyczących sylwestrowych ataków seksualnych na kobiety, co skompromitowało miejscową policję i władze.

"Wśród podejrzanych najwięcej jest obywateli krajów północnoafrykańskich, Maroka i Algierii (łącznie blisko 60 osób). Poza nimi są to również Irakijczycy, Syryjczycy i Tunezyjczycy (razem kilkanaście osób), a także pojedynczy mężczyźni z Libii, Iranu i Czarnogóry. Trzech to obywatele Niemiec. Według prokuratury większość z nich nie była uchodźcami, którzy niedawno przybyli do Niemiec, ale wielu to nielegalni imigranci. Piętnaście osób zostało aresztowanych i oczekuje na proces.

Kolońska prokuratura koncentruje się jednak także na innym zagadnieniu. Zamierza ustalić, kto odpowiada za przeciek do mediów w tej sprawie. Trwa zbieranie dowodów."

Ukryta Zawartość

Islamski duchowny w Danii nawołuje do kamienowania niewiernych kobiet i bicia dzieci, które nie chcą się modlić

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Zachodnie myślenie

Szefowie mojej zony Niemcy jakiś czas temu wyczytali w niemieckiej prasie ze w Polsce uchwalono Kastracje dla zboczeńców, nie doczytali ze chodzi o kastracje farmakologiczną,

przychodzi moja zona a oni zbulwersowani szczególnie szefowa,

- "Jak to możliwe, jak można to uchwalić, to nie jest ludzkie, taki człowiek jest chory ! trzeba mu pomoc! "

słuchajcie jak ja to usłyszałem, .... , powiedziałem mojej zonie ze jak zajdzie na następny dzień do pracy to niech powie szefowej żeby uklęknęła i podziękowała Bogu ze mnie w tym momencie nie było obok

to ta suka martwi się o zboczeńca, a co z ofiarami, ich rodzinami ? .....

sama ma dwie córeczki, nawet nie che myśleć

co się ... dzieje na tym świecie.

Znieważyli muzułmankę w stroju kąpielowym

Ukryta Zawartość

Wyrzucili go z uniwersytetu za cytowanie Biblii na Facebooku. Cytat dotyczył homoseksualistów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Znieważyli muzułmankę w stroju kąpielowym

Ukryta Zawartość

No tak...teraz by prokuratura zaczeła działac wystarczy rzucic hasło "rasista" albo zniewazenie kulturowe.

Efekt murowany.

Ciekawe co by sie stało z europejka gdyby w stroju kąpielowym (w UE akceptowanym) gdzies na bliskim wschodzie chciała zażyć kąpieli w publicznym miejscu.

Mysle ze na rasistowskich komentarzach by sie raczej nie skonczylo....

Ukryta Zawartość

następne gwałty, a podobno maja zakaz wstępu na baseny

Ukryta Zawartość

wczoraj o tym w wiadomościach słuchałem, w końcu zaczynają mówić

Ukryta Zawartość

Stare pryki a na forum swoje slabosci lecza. Coz, gdy brakuje odwagi by powiedziec w "realu" trzeba zaslonic sie nickiem i nabryzgolic na forum.

Slucham dzis Tuska, ten angielski to jak kula w plot, i to jeszcze ja go finansowalem. Wybawca forumowych darmozjadow.. ghe ghePomodle sie za Was. Bog milosierny jest.

Angielski kaczora jest duuużo lepszy przecież.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

On nie jest szefem EC. Kolejne argumenty z dupy. Hue hue

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

On nie jest szefem EC. Kolejne argumenty z dupy. Hue hue

No pewnie, że wysuwasz kolejny argument z dupy jak ten głupi argument z ironią

albo, że michalkiewicza-śmiecia można oceniać dwojako. Fajnie, że się zgadzamy, że

wysuwasz kolejne argumenty z dupy. Doceniam tę samoświadomość.

Swoją drogą jednych z twoich ograniczeń jest, że nie potrafisz napisać tego nawet po polsku.

To co napisałeś nie nazywa się po polsku EC. Pożal się boże, z dupy patrioto.

Swoją drogą Tusk jest zrozumiały. Posłuchajcie sobie zresztą np. jak mówi po angielsku prezes Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nazywa sie European Council. To nie jest Polska Instytucja, wiec wypadalo by uzywac orginalnej nazwy. Wiec nie klam, jak znowu.

Brak argumentow to taki belkot jak powyzej.

Milego dnia.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dodajmy, że naczelnik nie ma rodziny tylko gwałci niewinne koty a opozycjonistą to był zza pierzyny. Miał czas na naukę.

Nazywa sie European Council. To nie jest Polska Instytucja, wiec wypadalo by uzywac orginalnej nazwy. Wiec nie klam, jak znowu.

To jest wspólna instytucja a polska wersja Traktatu ustanawiającego UE jest tekstem autentycznym, w niczym nie gorszym np. od wersji angielskiej czy francuskiej. Posługując się polskim zatem wypadałoby używać obowiązującej nazwy polskiej. No ale ty jesteś za głupi aby to zrozumieć patrioto. Właśnie podważyłeś sens oficjalnego publikowania aktów normatywnych UE w Dzienniku Urzędowym UE w języku polskim. Ludzie w tym kraju walczyli o posługiwanie się językiem ojczystym, a przychodzi z dupy patriota i mówi, że nie wypada się posługiwać językiem polskim.

Ukryta Zawartość

Napisz im, aby usunęli polską wersję strony Rady Europejskiej bo to nie wypada.

Ukryta Zawartość

Ekhm..czy ja uzywam polskiej klawiatury - nie. Czy mieszkam w Polsce - nie. Wiec pisze glownie po angielsku. Dotarlo. Walka o ojczysty jezyk a frapsy jezykowe to jedna I druga rzecz. Znow sie czepiasz, bo nie masz jak bronic zdrajcy Tuska. Tylko nie masz argumentow. To jest taka wspolna Instytucja ze atakuje Polske bo wladza nie jest po ich mysli. Zas narzuca wszystko sila. Pakiety, ja bitte.

Przypomne Ci:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ekhm..czy ja uzywam polskiej klawiatury - nie. Czy mieszkam w Polsce - nie. Wiec pisze glownie po angielsku. Dotarlo. Walka o ojczysty jezyk a frapsy jezykowe to jedna I druga rzecz. Znow sie czepiasz, bo nie masz jak bronic zdrajcy Tuska. Tylko nie masz argumentow. To jest taka wspolna Instytucja ze atakuje Polske bo wladza nie jest po ich mysli

Piszesz po polsku. To znaczy, starasz się. W nazwie RE (Rada Europejska) nie ma nic a nic z polskich znaków. Nie pitol zatem co wypada a co nie wypada. Podałem ci przykład prezesa MTS. Ale jesteś za głupi aby to sobie znaleźć.

"To jest taka wspolna Instytucja ze atakuje Polske bo wladza nie jest po ich mysli", przykro mi. Ja nie rozumieć. To może jednak pisz po angielsku. Będzie nam łatwiej cię zrozumieć.

Swoją drogą to już wiem czemu jesteś taki zryty. Oglądać ponad 40 minut kolanki. Szacun.

What a moron.

Przynajmniej nie ogladam i nie slucham tych cynicznych, zaklamanych twarzy jak np. Trzaskowski.

Nie ogladasz bo prawda Cie boli.

Ukryta Zawartość

shame ja wiem ze brzydzisz sie Polskoscią, kazdy wpis to udowania. Zacznij pisac w jezyku ojców to przynajmniej nie bedziemy musieli tego czytac.

P.S jest roznica miedzy kryminalista a fanatykiem religijnym ale skad mozesz wiedziec

Ukryta Zawartość

W szkole w południowej Szwecji, gdzie zdawałem certyfikat ze szwedzkiego, 99% uczniów to byli muzułmanie z bliskiego wschodu, Afryki, Wietnamki. Szwedzcy nauczyciele wybałuszyli na mnie oczy jakbym był kosmitą. Zaskoczyło ich, że biały Europejczyk chodzi po korytarzu ich szkoły. Rozmawiałem z wieloma z nich i spora część mieszka w Szwecji po 10 lat i więcej i praktycznie nie znają języka. Po co? Azylanci dostają socjal na dzieci, darmowe mieszkanie, kasa na rachunki, papu podczas gdy ja, obywatel UE nie dostaję ani korony- nie należy mi się NIC, mimo że w ciągu roku nauczyłem się języka, tam skończyłem szkołę, mam dyplom, chcę pracować, nie chcę wprowadzać szariatu, nie gwałcę, nie napadam, jestem spokojny i się nie awanturuję. Jako Polakowi w urzędzie mogę usłyszeć niemiły ton podczas gdy jak przychodzi muslim to ze strachu traktują go/ją jak króla. Lewacka logika. Każdy się tu boi cokolwiek na nich powiedzieć. Policjant powiedział anonimowo, że mają przykaz aby nie reagować na ekscesy muslimów, aby nie nabijać punktów jedynej szwedzkiej partii prawicowej- taki szwedzki odpowiednik PiSu. Lewackie media bronią nieudolnego lewackiego rządu, byle nie dopuścić patriotów do władzy. Brzmi znajomo?

A kto to jest Trzaskowski? Nie znam człowieka. A co mnie boli? Że umniejszasz znaczenie języka polskiego w UE. A nie to mnie nie boli.

Kiedyś sobie przesłuchałem maxa kolanko i niestety max kolanko nie "zdanża" w opisie prawnym. No i sobie odpuściłem bo moja ciocia na imieninach ma większe rozeznanie niż on.

Nie znasz twarzy sluzbialskiej, ulubionej partii. Nastapilo rozczarowanie.. :/

Dawidzie do czego chciałbyś tu wrócić - za rządów kartofla?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

To wyjedz do Szwecji. Bedziesz mial co chcial. Przemoc, obluda, nienawisc, wykorzystywanie.

Poza tym dales przeklamane dane. Wiadomo kto uciekal z Polski do m.in UK w tych latach. Na szczescie, benefity sa coraz mniejsze, rygory wieksze wiec takich osob bedzie mniej i mniej..

Trzaskowski jest w twojej ulubionej partii? On jest w pis-kukizie? Internet mówi, że Trzaskowski jest z PO.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PO = sluzbialska, twoja ulubiona partia. ba, nawet wczoraj mowil jak ty, o cyklistach i wegetarianinach.

Powyzszy post, swiadczy jak klamiesz, i nie potrafisz czytac.

Teraz poczekam na inwektywy.

Nie lubię PO. Gdzie kłamię? Już raz zarzucałeś mi kłamstwo i gówno z tego wyszło.

Lubisz PO, Trzaskowski to twoj typ. Nie potrafisz czytac, wychwycic sarkazmu w stosunku do ciebie.

Wyszlo dobrze, kazdy kto potrafi czytac i ma ciag logiczny, widzi..i sie smieje.

Bywaj.

Nie lubię PO, nigdy nie nich nie głosowałem. Trzaskowski może jest w twoim typie bo jako antysemita fascynują cię cudze penisy. Śmiać to się można jak (..............) patriota pisze, że nie wypada się posługiwać językiem polskim.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.