Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wódka tylko gdy ktoś przyniesie albo u kogoś gdy taką serwuje, osobiście tylko ruda i brandy.

Fajny avatar:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wódka tylko gdy ktoś przyniesie albo u kogoś gdy taką serwuje, osobiście tylko ruda i brandy.

Fajny avatar:)

Wtórny trochę. Twój poprzedni mnie zainspirował. Też mi się podoba. I W. pewnie też.

Z Lordem Vaderem i Imperatorem.

Ale działa w interesie Putina.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tak jest. Razem będą budować Gwiazdę Śmierci.

Raczej demontować Polskę doprowadzając do jej izolacji politycznej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

kontrak przyjdzie potem, tera na uziemieniu..biedactwo moje.

Pełnego szczerze życzę.

Miłośnika rusofiłów Dmowskiego i Giertycha.

Masz jakieś zamiłowania poza proktologicznymi?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Tępię szkodniki. Twoje dni tez są policzone.

Sam jesteś szkodnik. Pocałuj mnie w moją ciemna stronę.

Wracając do polityki. Policzone to są dni PO. Rozłam w środku na wielu frontach. Z KOD-em patrzą na siebie niechętnie. Wszyscy, nawet PSL się od nich dystansuje. A PiS chce im się dobrać do skóry.

Oglądam redaktora Lisickiego. Ten sk***ysyn powtarza PiSowskie kłamstwa z takim zapałem, że aż zęby bolą. A pamietam, że przed wyborami gadał całkiem rozsądnie. Jak widać kupienie sobie prawackiego redaktorka na własność kosztuje niewiele, wystarczy posadka i pensyjka.

Jestem Europejczykiem.

to nie jest tak ze przed wyborami gadał rozsadnie.To było policzone wlasnie na taki efekt.Liczy sie tylko to co gada PO wyborach.teraz z panem komunista derlatką i spolka ukrainska moze pisac juz za co mu placa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kurcza paka- od 5 lat wysiedziałem przy TV może 3h z tego 2 ostatnio na audycie

banderowcy... yesooo co ja tutaj robię....

Pozdrawiam i żegnam

PS a może coś o ustaszach i rewanżu w Jugosławii?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Być rusofilem to żaden wstyd.

Załóżmy, że nawet nie wstyd. Ale dobrze się stało, że jasno i bez żadnych wątpliwości sam przyznajesz się do tego. Do umiłowania komunizmu już się też przyznałeś, więc wszelkie Twoje "produkcje" o polityce, społeczeństwie, historii, polskiej racji stanu, tego co dla nas dobre, słuszne i pożyteczne lub nie, należy czytać przez filtr owego rusofilizmu i komunizmu. Nie polskości, polskiego społeczeństwa, czy polskich interesów, a interesów Kremla i niedobitków upadłego ustroju. I taką też mają te wypowiedzi wartość merytoryczną - ot propaganda agenta wpływu wrogiego nam od stuleci obcego państwa. Przynajmniej w tej kwestii jest pełna jasność. Trzeba mieć w sobie wyjątkowo dużo bezczelności, buty, chamstwa i do tego pospolitej głupoty by z jednej strony mieć czelność wypowiadać się jako jakoby Polak i jakoby polski patriota, a z drugiej jawnie i otwarcie przyznawać się do tego, ze jest się na usługach obcego państwa. Może dla zdeklarowanych degeneratów określających się mianem "polskiego komunisty", jakich całe tabuny rządziły naszym krajem prze 40 lat to norma. Dla mnie i nie tylko dla mnie, taka postawa jest wyjątkowo obrzydliwa i naganna. Ale wstyd i przyzwoitość to pojęcia takim typom jak Ty całkowicie obce i nie zasługujecie na nic więcej niż naplucie wam w twarz. Nie tylko wirtualnie ale zupełnie realnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.