Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

H G-Waltz na konferencji stwierdza, że nie poczuwa się do odpowiedzialności za błędy przy reprywatyzacji gruntów w Wawie.

Piękne odsuwanie od siebie odpowiedzialności, zwłaszcza, że podobno udział w sprawie miał mąż ww.

Zawsze wiedziałem, że za błędy podwładnych odpowiada przełożony.

Więc ...???

Bo to taka PO-wska tradycja już jest. POlityczna. Nie biorą. Jedynie odpowiedzialności za nic.

• Moderatorzy

Coś cuchnie. ;-)

Dokładnie tak, trzeba dorżnąć jeden układ tak żeby się nie podniósł, a potem wziąć za kolejne..... tylko w ten sposób wyjdziemy na prostą.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Dokładnie tak, trzeba dorżnąć jeden układ tak żeby się nie podniósł, a potem wziąć za kolejne..... tylko w ten sposób wyjdziemy na prostą.

Słusznie. Tylko trzeba po kolei. Jak pambuk przykazał.

Jak tam z przekrętami Pana Kierownika Polski - imć Kaczyńskiego? Tudzież spółki?

Hę?:-)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Słusznie. Tylko trzeba po kolei. Jak pambuk przykazał.

Jak tam z przekrętami Pana Kierownika Polski - imć Kaczyńskiego? Tudzież spółki?

Hę?:-)

Jestem za. Więc trzeba zacząć od Wałęsy, Mazowieckiego, Kuczyńskiego, Balcerowicza, Kwaśniewskiego, Borowskiego i wielu innych. Piszę to całkiem poważnie, żeby nie było wątpliwości. Bo pierwsi zamieszani już nie żyją. Rakowski i Jaruzelski.

Co Szanowni Koledzy powiedzą na taką informację?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tutaj masz tę samą informację:

Ukryta Zawartość

Tylko ton wypowiedzi "nieco" odmienny.

Ukryta Zawartość

Spojrzałem na zdjęcie w ostatnim linku i zrobiło mi się niedobrze. Dobrze że Maliniaka tam nie było. Zanim wkleicie coś takiego to dajcie ostrzeżenie. I fakt, Niemcy mają częściowo rację, tylko niech swoje brudy sprzątają sami. Zaprosili gości nie pytając się innych o zdanie? To niech ich goszczą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

W jakim sensie mają rację? Jaki podpisany oficjalnie traktat miałby zmuszać Polskę do przyjmowania imigrantów? Czy może traktat się napisze, bo tak chcą Niemcy?

Wiesz co to jest Unia? Przymierze, wspólne porozumienie kilku państw? Jakie znaczenie mają traktaty, dekrety? Jakie obowiązują wzajemne zasady postępowania? Nie można po prostu powiedzieć NIE. Trzeba robić to tak jak robią wielcy UE w innych sprawach, udawać że się bardzo chce imigrantów, ale nie przyjmować. To jest polityka, tu trzeba inteligentnie, a nie siermiężnie jak to robi PIS.

Od strony legalnej Unia to zbiór traktatów. Dlatego właśnie jeżeli Niemcy robią jakąś głupotę, my nie mamy obowiązku się stosować jeżeli podpisane przez nas traktaty nas do tego nie zmuszają.

Czy Frau Doktor Merkel pytała się nas o zdanie kiedy zapraszała "uchodźców" do Niemiec? Więc niech teraz sama to rozwiązuje.

Czytujesz GW? Brawo. Najtrudniej zrobić pierwszy krok.

Jakież to ciekawe, że bazując na dokładnie tych samych danych napisać można dwa całkowicie różne artykuły...

GW zacytowałem tylko dlatego, że niektórzy innych portali nie uznają.

Co do sytuacji z imigrantami, czy to Polska ponosi odpowiedzialność za destabilizację sytuacji w Syrii? Z jakiego powodu mamy ponosić koszty błędów innych? Parafrazując jeden z komentarzy pod artykułem, jak można zapraszać gości na imprezę, a potem iść do sąsiada i powiedzieć: "Mieszkamy we wspólnym bloku, musisz się dorzucić do mojej imprezy i przyjąć część moich gości".

Nie miał bym nic przeciwko, gdyby przybywali do nas (czyli do Europy) w poszukiwaniu pracy a nie po socjal.

Czy Frau Doktor Merkel pytała się nas o zdanie kiedy zapraszała "uchodźców" do Niemiec? Więc niech teraz sama to rozwiązuje.

Oczywiście jestem tego samego zdania, tylko niech nasze orły z PIS nauczą się wreszcie dyplomacji, bo inaczej zostaniemy z palcem w dupie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Na Wschodzie: "Uczestnicy forum państw ABC, czyli tzw. Trójmorza, przyjęli wspólną deklarację dotyczącą wzajemnej współpracy. W rozmowach uczestniczył prezydent Andrzej Duda. Dotyczyły one m.in. infrastruktury energetycznej, a także drogowej i kolejowej." http://www.kresy.pl/wydarzenia,europa-poludniowa?zobacz/forum-panstw-trojmorza-z-udzialem-prezydenta-przyjeto-wspolna-deklaracje-pelny-tekst

Na Zachodzie: "W czasie gdy przywódcy Niemiec, Francji i Włoch starają się tchnąć w ducha integracji europejskiej nowe życie, premier autonomicznego Regionu Flamandzkiego w Belgii zaproponował utworzenie wespół z Wielką Brytanią Unii Morza Północnego. Według Geerta Bourgeoisa miałoby to być lekarstwo na negatywne skutki wyjścia Zjednoczonego Królestwa z Unii. Tymczasem amerykańska wywiadownia Stratfor ostrzega przed fragmentacją UE i podziałem Starego Kontynentu na bloki państw." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Flamandzki-polityk-proponuje-utworzenie-z-Wielka-Brytania-Unii-Morza-Polnocnego-Stratfor-ostrzega-przed-fragmentacja-UE,wid,18480767,wiadomosc.html

Jak długo potrwa jeszcze podtrzymywanie fikcji o nazwie Unia Europejska?

Jak długo potrwa jeszcze podtrzymywanie fikcji o nazwie Unia Europejska?

Trollujesz ile wlezie, bo nic innego robić chyba nie umiesz.

69 postów, kuń by się uśmiał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A "yntelygentne" ciecie na tym forum nadal by Makreli kwiaty wysylali....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na razie broszką rozmawia potulnie z makrelą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Od strony legalnej Unia to zbiór traktatów. Dlatego właśnie jeżeli Niemcy robią jakąś głupotę, my nie mamy obowiązku się stosować jeżeli podpisane przez nas traktaty nas do tego nie zmuszają.

Ale właśnie po to powstała unia zeby poprzez traktaty umowy zakazy nakazy zapewniać monopol i zysk okreslonym grupom. I oczywiście uspolecznianie strat (czyli Solidarność w przypadku stratnych przedsięwzięć np uchodzccy)

chwilowy brak działalności w audio.

Ale właśnie po to powstała unia zeby poprzez traktaty umowy zakazy nakazy zapewniać monopol i zysk okreslonym grupom

Jeśli znasz jakieś europejskie monopole, to podaj ich nazwy i umiejscowienie. Mgą być cztery, minimum trzy.

Na razie broszką rozmawia potulnie z makrelą.

Ukryta Zawartość

No nie wiem czy propozycja uszczelnienia granic i pomocy humanitarnej dla uchodźców w ich rodzinnych okolicach jest taką wielką potulnością. Biorąc pod uwagę wcześniejsze posunięcia Niemiec pod rządami Frau Merkel, jest to bezczelność - polegająca albo na sprzeciwianiu się jakimś tajnym planom Ubermenschów, albo na wytykaniu im głupoty i podkreślaniu że to my od początku mieliśmy rację.

Ukryta Zawartość

Jeśli znasz jakieś europejskie monopole, to podaj ich nazwy i umiejscowienie. Mgą być cztery, minimum trzy.

Sorki mam kaca wiec tylko jeden na szybko znalazlem.

honeywell dupont > afera z wymuszeniem niebezpiecznego czynnika klimatyzacji 1234yf

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Trollujesz ile wlezie, bo nic innego robić chyba nie umiesz.

69 postów, kuń by się uśmiał.

Z twojego trollowania na pewno "kuń by się uśmiał" Z trollami twojego pokroju powinno być jak z kotami, które paskudzą w każdym miejscu.

*** ..*** ***

Sorki mam kaca wiec tylko jeden na szybko znalazlem.

honeywell dupont > afera z wymuszeniem niebezpiecznego czynnika klimatyzacji 1234yf

http://www.auto-swiat.pl/eksploatacja/niebezpieczne-klimatyzacje/1s3jb

Nie przejmuj się. Prawdziwy monopol nastanie dopiero po podpisaniu "umowy handlowej" TIPP między Stanami Zjednoczonymi a Unią Europejską.

Całość. Wybacz ze nie wszystko z Europy ale ta machina monopoli nie tylko z Europy się steruje.

Ukryta Zawartość

I nie udawaj ze UE to wspólnota narodów dla dobra obywateli. To mechanizm wspólnego działania ww (monopoli czy jak tam kto chce to cos nazwać)

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

14080024_1751460771774844_2281786853436166126_n.jpg?oh=29366fd9721b662b3d5f76a65d65d967&oe=583EF7FA

ta jego mina dobrotliwego wuja... ale zarwał wdówkę ;-)

już zestawienia robią ;-))) pierwszy ogier RP, żeby go tylko jak w Janowie nie ten... pani Watts na pewno nie przygarnie.

14045682_1121504887925547_6651113404442166105_n.jpg?oh=440a789d6fe09c5d5381c83d2f13114d&oe=5847A348&__gda__=1481202175_9052f9cd37ac1fb9ec5fbdd5ff67eacd

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.