Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

najlepsze, że andrzej długopis, ojciec żydówki trzyma z antysemitami. ja bym tak nie potrafił ale nie jestem andrzejem długopisem.

W Wiki nic nie ma na ten temat.

Z przyjemnością poogladam tych pacanaów kiedy do tego dojdzie .

tam się chyba stosuje kodeks postępowania karnego, a rozprawy w sądach są do zasady jawne.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Za czasów A.Rzeplińskiego mogłeś. Obecna prezes chyba boi się kompromitacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Jakby co kupie pare browców postawie z tej okazji.....kup coś do jedzenia :)

Czyny i rozmowy powinny być spisane zawczasu. Ktoś powinien się tym zająć, może KOD? Jeżeli mogę coś doradzić, to jakiś backup poza Polską, bo po aparacie ścigania pod rządami "Grzywki" Płaszczaka i wymiarze sprawiedliwości w rękach Pana Zero można spodziewać się wszystkiego.

Jestem Europejczykiem.

Wystąpienia reżimowych polityków w trakcie spotkania na Malcie godne pożałowania. Polska pod rządami PiS zaprezentowała się jako kraj rządzony przez wieśniaków niezdolnych do zrozumienia jakiegokolwiek procesu powyżej poziomu kilku wiosek połączonych jednym pastwiskiem.

Jestem Europejczykiem.

Przy zachowaniu wszelkich proporcji,NSDAP też dali porządzić.

Chodzi mi o sytuację gdy partia dochodzi do władzy w demokratyczny sposób a następnie majstrując przy konstytucji sięga po władzę autorytarną.

Gość aqs

(Konto usunięte)

tylko dlaczego pisdnięci tych podatków nie obniżą? bo to są bolszewicy?

Dlaczego PO przez 8 lat podnosiła podatki, bo kasa pusta była, a przecież byliśmy zieloną wyspą, to pytam gdzie były pieniądze, rządy PO to był raj dla złodziei, miliardy były wyprowadzane za przyzwoleniem władzy.

Przy zachowaniu wszelkich proporcji,NSDAP też dali porządzić.

Chodzi mi o sytuację gdy partia dochodzi do władzy w demokratyczny sposób a następnie majstrując przy konstytucji sięga po władzę autorytarną.

a przywódcy europejscy nie reagowali, bo nie mogli uwierzyć, że naród na dłuższą metę uwierzy Hitlerowi. Przecież żaden rozsądnie myślący człowiek nie mógł uwierzyć w takie zakłamanie, dzielenie narodu, czystki itp. Tylko, że ten mały, zakompleksiony człowieczek przejął wszystko i sterował tym narodem jak chciał, a wtedy już było za późno.

Dlaczego PO przez 8 lat podnosiła podatki, bo kasa pusta była,

Nie zauważyłes kryzysu na świecie w okresie 2007 i później?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dlaczego PO przez 8 lat podnosiła podatki, bo kasa pusta była, a przecież byliśmy zieloną wyspą, to pytam gdzie były pieniądze, rządy PO to był raj dla złodziei, miliardy były wyprowadzane za przyzwoleniem władzy.

no retoryka rządowa udzieliła się koledze aż miło.

Ja nawet wkleję cytat Broszki. A co:

"- Szacujemy, że Polacy przez rządy Platformy i PSL-u stracili około 340 miliardów złotych. To mogło być 8 lat obowiązywania programu 500+, 5 tysięcy nowowybudowanych przedszkoli, 250 nowych szpitali i 1500 kilometrów nowych autostrad.-"

tutaj (już o tym pisałem) zadłużenie budżetu

tak było w czerwcu 2016

Ukryta Zawartość

obecnie jest lekko ponad bilion (sprawdź tzw licznik Balcerowicza).

Łatwo policzyć, że PiS zaciągnął ok 225 mld długu na przestrzeni niecałego 1,5 roku. czyli zwiększył zadłużenie o ok. 29% (liczymy od dołu czyli od kwoty 778).

Polska na 778 mld "pracowała przez 26 lat. 225 mld zostało dołożonych lekką ręką przez rok i kilka miesięcy. BRAWO!!!!

Coś w kampanii wyborczej było o Polsce w ruinie, prawda?

Ukryta Zawartość

no retoryka rządowa udzieliła się koledze aż miło.

Ja nawet wkleję cytat Broszki. A co:

"- Szacujemy, że Polacy przez rządy Platformy i PSL-u stracili około 340 miliardów złotych. To mogło być 8 lat obowiązywania programu 500+, 5 tysięcy nowowybudowanych przedszkoli, 250 nowych szpitali i 1500 kilometrów nowych autostrad.-"

tutaj (już o tym pisałem) zadłużenie budżetu

tak było w czerwcu 2016

Ukryta Zawartość

obecnie jest lekko ponad bilion (sprawdź tzw licznik Balcerowicza).

Łatwo policzyć, że PiS zaciągnął ok 225 mld długu na przestrzeni niecałego 1,5 roku. czyli zwiększył zadłużenie o ok. 29% (liczymy od dołu czyli od kwoty 778).

Polska na 778 mld "pracowała przez 26 lat. 225 mld zostało dołożonych lekką ręką przez rok i kilka miesięcy. BRAWO!!!!

Coś w kampanii wyborczej było o Polsce w ruinie, prawda?

Cos mi sie wydaje osimar że oponent teraz telefony do pewnego biura czyni jakby tutaj odpowiedzieć

lub wersja druga(bardzo prawdopodobna) temat z Bolkiem lub zamilknąć do czasu .....

w ruine sie staczamy co raz szybciej dzieki tym obecnym" magikom"

Ukryta Zawartość

w ruine sie staczamy co raz szybciej dzieki tym obecnym" magikom"

Niestety.

Najgorsze jest to, że 36% narodu dało się zmanipulować bardzo prostymi, książkowymi metodami manipulacji tłumem. Tragedia.

Niestety.

Najgorsze jest to, że 36% narodu dało się zmanipulować bardzo prostymi, książkowymi metodami manipulacji tłumem. Tragedia.

Nie obrażając zatem nikogo czytanie zawsze popłaca przynajmniej człek jest świadom zagrożeń

a jak z czytaniem w naszym kraju jest ....efekty widać

pozdrawiam

Jedni z was pisza to co chce Pis, a drudzy to co chce opozycja(PO, KOD), i jedni i drudzy jestescie ostro zmanipulowani, jedni chca zebyscie widzieli w takim Kaczorze Hitlera-oczywiscie im to wychodzi(patrz niektore posty), drudzy chca zebyscie widzieli Zbawiciela-tez im wychodzi, patrz inne posty. I tak oto w prosty sposob, jedni i drudzy robia z was swoich pieskow, ktore maja szczekac tak jak im sie podpowiada. Oczywiscie najwierniejsze psy, lub te najbardzie szczute na druga strone, szczekaja najglosniej. Taka psia natura.

I od razu uprzedzam, ja jestem kotem:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Panowie, zapomnialem dodac, chcialbym pare polubien za swoj post powyzej, od jednej, i od drugiej strony:)

Szczegolnie od kolegi toptwenty, przynajmiej w drodze rewanzu:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tak myślących jak ty i inni tu koledzy jest coraz mniej, na szczęście ludzie zaczynają myśleć.

i wszyscy razem obudzimy się z ręką w nocniku. Wtedy odżyje hasło "Myślenie nie boli". Co prawda niektórzy jak myślą to gorzej widzą. Więc czytanie i i jednoczesna analiza nie wchodzą w grę.

tylko jakoś nie ma aktów oskarżenia, a więc nie będzie skazań. złodziei się oskarża i skazuje.

to tak samo jak z owsiakiem, defrauduje, defrauduje i nie ma aktu oskarżenia.

nie widzę też związku między pisdniętymi a po. w jaki sposób po kształtuje politykę pisdniętych?

czy po zabrania pisdniętym obniżać podatki? pisdnięci obiecywali niskie podatki i nie ma niskich

podatków. pisdnięci się nie wywiązują z obietnic wyborczych. pierwszy przykład z brzegu.

pisdnięci mieli znieść podatek od kopalin i nie znieśli. schetyna szantażuje jara zawsze dziewicę jakimiś

zdjęciami i dlatego jaro nie może obniżyć podatków?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.