Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Brednie może dla Ciebie. Większość uważa podobnie.

Masz prawo nawet do adopcji jesli chcesz emigranta zarobkowego.

W Szwecji takie "14letnie" dzieci maja większe łapy i zarost od Ciebie :)

I to jest OK tak?

(...)

Nie tylko w Szwecji...

"12-letni sierota z Afganistanu okazał się być 21-letnim dżihadystą

• 12-letni Jamal przybył do Wielkiej Brytanii uciekając przed wojną w Afganistanie

• Został przyjęty przez jedną z rodzin zastępczych

• Jamal dzielił pokój razem z dziećmi w wieku 12-14 lat

• Okazało się, że Jamal ma w rzeczywistości 21 lat

• W jego telefonie znaleziono materiały związane z talibami oraz treści pedofilskie

• "Chłopiec" został odesłany z powrotem do Afganistanu"

http://wiadomosci.wp.pl/12-letni-sierota-z-afganistanu-okazal-sie-byc-21-letnim-dzihadysta-6050783482647681a

W końcu ten cały obłudny cyrk p...e z wielkim hukiem... to tylko kwestia czasu, ale widocznie komuś to się opłaca lub również go chroni, pod pozorem ochrony innych w rodzaju dzichadżistów itp.

Skomentuję zbiorowo, bo szkoda się męczyć z każdym z osobna.

Jeżeli ktoś wierzy, że po jednorazowej wizycie w meczecie jego dziecko nawróci się na islam, albo zostanie terrprysta to albo jest kompletnym kretynem, albo z jego winy z jego własnym dzieckiem coś jest nie tak.

Jestem Europejczykiem.

Do pewnego wieku w imieniu dziecka decyzje podejmują rodzice. Uważam zatem że jeśli nie życzą oni sobie aby dziecko poszło do kościoła to powinni mieć do tego prawo podobnie jak posyłanie bądź nie na lekcje religii czy wychowania seksualnego. Tak samo uważam w kwestii szczepionek - decyzja powinna należeć do rodziców.

Zaraz ktoś zapyta a co z lekcjami matematyki czy geografii? Tu myślę podobnie, co najwyżej wprowadziłbym pewne egzaminy jak ma to miejsce podczas nauczania domowego. To rodzice powinni decydować czego i w jaki sposób uczy się ich dziecko.

Jeżeli ktoś wierzy, że po jednorazowej wizycie w meczecie jego dziecko nawróci się na islam, albo zostanie terrprysta to albo jest kompletnym kretynem, albo z jego winy z jego własnym dzieckiem coś jest nie tak.

Ale naiwnie myslisz ze my to łykniemy czy brak argumentów przemawia za odwracaniem kota ogonem.

Przeciez przypadek mandatu za "nie zgodzenie sie na wyjscie z wycieczka szkolna w ramach geografii do meczetu" mial tylko na celu pokazanie PATOLOGI jaka w UE wystepuje a dotyczy 3mania w dupie palca muzłumanom.

Bo zabranianie katolickich obrzędów publicznie jest spoko bo przeciez one narazają biednych muzłumanów na stres.

Ale ODMOWA wysłąnia dziecka do meczetu to juz kara sie nalezy....

Jezeli nie widzisz patologi w tym wzgledzie to znaczy sie ze po prostu nie chcesz tego widziec.

1. ...

2. Zaraz ktoś zapyta a co z lekcjami matematyki czy geografii? Tu myślę podobnie, co najwyżej wprowadziłbym pewne egzaminy jak ma to miejsce podczas nauczania domowego. To rodzice powinni decydować czego i w jaki sposób uczy się ich dziecko.

Pierwsze zgoda.

Drugie to kwestia polityki szkolnictwa w państwie...

Ale rozumiem co masz na myśli...

Również chciałbym moderować sposób kształcenia swoich dzieci... Jak widać po państwie zblazowało się zupełnie po upadku komuny...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Do pewnego wieku w imieniu dziecka decyzje podejmują rodzice. Uważam zatem że jeśli nie życzą oni sobie aby dziecko poszło do kościoła to powinni mieć do tego prawo podobnie jak posyłanie bądź nie na lekcje religii czy wychowania seksualnego.(...)

Tu zgoda. Natomiast jestem odmiennego zdania, co do tych stwierdzeń:

(...)Tak samo uważam w kwestii szczepionek - decyzja powinna należeć do rodziców.(...)

Jestem przeciwnikiem "ruchu antyszczepionkowego". Uważam, że szczepionki sprawdziły się i nie ma od tego odwrotu. Odejście od nich może mieć bardzo negatywne skutki dla całego społeczeństwa. To tak skrótowo, ponieważ to nie ten watek.

(...)

Zaraz ktoś zapyta a co z lekcjami matematyki czy geografii? Tu myślę podobnie, co najwyżej wprowadziłbym pewne egzaminy jak ma to miejsce podczas nauczania domowego. To rodzice powinni decydować czego i w jaki sposób uczy się ich dziecko.

Skoro korzystasz ze szkolnictwa publicznego, to powinieneś godzić się na jego podstawę programową. Zresztą i w tym przypadku możesz oddziaływać na szkolę poprzez radę rodziców. Jeśli nie chcesz korzystać ze szkolnictwa publicznego, możesz posłać dzieci do szkoły prywatnej lub społecznej, którą w dodatku możesz także sam założyć z ludźmi o podobnych przekonaniach.

Kiosk na Kreuzbergu, gdzie od wielu lat kupuję papierosy, należy do turecko-polskiego małżeństwa. W tej rodzinie obchodzi się święta zarówno muzułmańskie, jak i chrześcijańskie. I NIE MA PROBLEMU. Jak się było w d. i g. widziało, to potem łatwo jest wypisywać różne brednie.

Jestem przeciwnikiem "ruchu antyszczepionkowego". Uważam, że szczepionki sprawdziły się i nie ma od tego odwrotu. Odejście od nich może mieć bardzo negatywne skutki dla całego społeczeństwa. To tak skrótowo, ponieważ to nie ten watek.

Znam przypadki kiedy lekarze otwarcie mówią rodzicom, aby nie podawać dziecku pewnych "refundowanych" szczepionek a kupić zamiennik we własnym zakresie, znam przypadki, kiedy dziecko po podaniu szczepionki zmarło... Z tych powodów jestem przeciwny nakazom ich przyjmowania. Oczywiście są szczepionki, które wydają się być konieczne ale nie dajmy się zwariować. Przykładowo po co szczepić chłopców przeciwko HPV?

Skoro korzystasz ze szkolnictwa publicznego, to powinieneś godzić się na jego podstawę programową. Zresztą i w tym przypadku możesz oddziaływać na szkolę poprzez radę rodziców. Jeśli nie chcesz korzystać ze szkolnictwa publicznego, możesz posłać dzieci do szkoły prywatnej lub społecznej, którą w dodatku możesz także sam założyć z ludźmi o podobnych przekonaniach.

Rada rodziców w przypadku szkoły do której administracyjnie jestem przypisany to fikcja... stąd też wiem, że dopóki pewne rzeczy się w niej nie zmienią swojego dziecka tam na pewno nie poślę. Znam osoby, które posyłają dzieci do szkół zarówno prywatnych jak i publicznych mocno oddalonych od swojego miejsca zamieszkania. Co prawda jest to uciążliwe ale moim zdaniem warto.

Kiosk na Kreuzbergu, gdzie od wielu lat kupuję papierosy, należy do turecko-polskiego małżeństwa. W tej rodzinie obchodzi się święta zarówno muzułmańskie, jak i chrześcijańskie. I NIE MA PROBLEMU. Jak się było w d. i g. widziało, to potem łatwo jest wypisywać różne brednie.

No i co z tego....

Mowie o patologi od góry narzucanej a nie normalnych relacjach wśród normalnych ludzi.

Katole Patole i Wyznawcy Kalifatu maja jeden wspolny mianownik - fanatyzm.

Obie postawy chore.

Tylko o ile religia katolicja nawet w bezpiecznych ramach jest w UE odsuwana to o tyle ruchy proislamistyczne sa lobbowane.

No jak zamyka sie koscioły by meczety budowac to juz chyba jest przegiecie w jedna strone co?

Gdyby uchodzccy musieli sie dostosowac do NASZEGO trybu zycia albo won to by bylo spokojnie. Jak narazie caly cywilizowany swiat sie do NICH dostosowywuje (te 12 latki ze szwecji co maja 25 lat to juz jawna kpina z urzedu Panstwa).

Wiec albo bedzie równowaga dwóch sił albo bedzie dym bo ta lobbowana z jednej i drugiej strony zacznie narzucac swoje (takie sa religie)

Ja wszelkim niebredzącym odpowiem tak:

"Żyli w sąsiedztwie. Ich córki były wydawane za naszych synów, nasze córki za ich synów. Byli zgodnymi sąsiadami, pomagali sobie...

Ale czasy się zmieniają, impuls i...

Ludzie się mordują nawzajem. Pustoszeją całe ulice, dzielnice, wsie..."

O jakim rejonie geograficznym mowa?

O całym świecie. Ale nie mówmy o Indianach obu Ameryk. Rozejrzyjmy się po okolicy...

Rzeź Ormian, Holocaust, Wołyń, Bałkany, Afryka, Bliski Wschód...

Ludobójstwo dokonywane przez władze państwowe ale w dużej części przez współmieszkańców żyjących na wspólnej ziemi od wieków...

Ludzie pod wpływem impulsu potrafią się pozabijać zgodnie z jakimikolwiek liniami podziału. Religia to najsilniejsza z nich...

A jeden z drugim bredzi coś o budce z kebabem.

W czasie wielkich wzajemnych mordów, ludobójstwa również były takie zgodne mieszane rodziny...

I co z tego?!

No to spalmy te budki z kebabem na chwałę naszej jedynie słusznej religii i mesjańskiego narodu. Tak nam dopomóż Prezes Drabinka Kaczyński i Ojciec Taduesz, jak Prometeusz. Nie zapomnijmy też spalić bud z chińszczyzną. Karkówka rulez!!!

No to spalmy te budki z kebabem na chwałę naszej jedynie słusznej religii i mesjańskiego narodu. Tak nam dopomóż Prezes Drabinka Kaczyński i Ojciec Taduesz, jak Prometeusz. Nie zapomnijmy też spalić bud z chińszczyzną. Karkówka rulez!!!

Ale to prymitywne i trywialne....

A nie wystarczy tym nowym pogrozic paluszkiem ze jak sie nie dostosuja to bedzie nie miło ?

Dostosują do czego: do wszechogarniającego buractwa, apoteozy "kiepskości", kapliczkowego katolicyzmu, który z chrześcijaństwem nie ma wiele wspólnego, mgły smoleńskiej, zapiekanek z Biedry zamiast baraniny? A jak milionowi Polaków pogrożą paluszkiem w Anglii, to co? Akurat mieszkałem tam przez wiele lat i doskonale wiem jak zmywakowe bractwo (80% emigrantów z PL) pasuje do kultury Albionu.

Nie na temat.

Przeziera przez Twoją wypowiedź jakiś kompleks niższości. "...zgódźmy się, bo jak nie, to nas również...".

Ja jestem u siebie i mam za sąsiadów obcokrajowców. W niczym sobie nie wadzimy...

A może tym Anglikom narzucałeś:

... wszechogarniającego buractwa, apoteozy "kiepskości", kapliczkowego katolicyzmu, który z chrześcijaństwem nie ma wiele wspólnego, mgły smoleńskiej, zapiekanek z Biedry zamiast baraniny?....

To i nie dziw się...

Biedni nasi fachofcy nie potrafią nawet przeczytać ze zrozumieniem tekstu który sami cytują, na samodzielną ocenę rzeczywistości nie ma co liczyć. Smutek i umysłowa bieda.

Jestem Europejczykiem.

Niektórzy nie potrafią zrozumieć na dwa ruchy do przodu.

Lubię kebab.

Chciałbym aby przyjezdni polubili schabowego...

Nie palę :-)

Łykacie?

Nie łykają...

A propos malzenstw. Niemiecki minister sprawiedliwosci Haiko Maas zapowiada, ze nie bedzie anulowal mazenstw z nieletnimi zawartych za granica.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dostosują do czego: do wszechogarniającego buractwa, apoteozy "kiepskości", kapliczkowego katolicyzmu, który z chrześcijaństwem nie ma wiele wspólnego, mgły smoleńskiej, zapiekanek z Biedry zamiast baraniny? A jak milionowi Polaków pogrożą paluszkiem w Anglii, to co? Akurat mieszkałem tam przez wiele lat i doskonale wiem jak zmywakowe bractwo (80% emigrantów z PL) pasuje do kultury Albionu.

Jaka kulturę Albionu masz na myśli? Tę pedofilską, tuszowaną przez dziesięciolecia przez państwowe władze?

A co do tego ma Watykan, bo chyba o niego chodzi w kwestii tuszowania pedofilii? Jaką kulturę? W wielkim uproszczeniu: czego słuchały miliony "tam"? The Beatles. Czego słuchają miliony "tu"? Disco polo. Poza tym, to nie Anglicy pracują jako "wykładowcy chemii" w Biedrze, ale Polacy w Asda czy Sainsbury's.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A co do tego ma Watykan, bo chyba o niego chodzi w kwestii tuszowania pedofilii? Jaką kulturę? W wielkim uproszczeniu: czego słuchały miliony "tam"? The Beatles. Czego słuchają miliony "tu"? Disco polo. Poza tym, to nie Anglicy pracują jako "wykładowcy chemii" w Biedrze, ale Polacy w Asda czy Sainsbury's.

Nie pisałem o Watykanie jego podwładnych.

Pisałem o politykach brytyjskich, których seksualne przestępstwa kryły władze państwowe Wielkiej Brytanii:

"Sierocińce w Anglii były supermarketami, w których politycy wybierali sobie dzieci do pedofilskich orgii. Proceder był ukrywany przez 30 lat. Z archiwum MSW w Londynie zniknęły kompromitujące dokumenty." http://www.newsweek.pl/swiat/pedofiia-w-wielkiej-brytanii-skandal-pedofilski-newsweek-pl,artykuly,343570,1.html

Czasem to nie o brytyjskim rocku mówiono ma jeden styl... narkotyczny, a jego odmiana zależy od rodzaju zażywnego narkotyku. "RS" preferowali zdaje się heroinę. Poza tym co disco polo ma wspólnego z angielskimi pedofilami.

A poza tym z twojej wypowiedzi dowiaduje się, że Brytyjczycy to sami intelektualiści albo książęta czystej krwi. Tymczasem moi znajomi na Wyspach mówią, że to zawistne nieroby, obijające się w pracy i preferujące pobyt na zasiłkach. W dodatku zazdroszczą sukcesów Polakom. No cóż, ale moi znajomi nie ocierają się o brytyjskie wyższe sfery. I jak ja nie uważają, aby praca w supermarketach przynosiła im ujmę.

Kolejny filmik od kremlowskich propagandzistów dla kretynów?

Tak dokładnie , dla kretynów którzy mówią że "przecież nic się nie dzieje to tylko turyści...".....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.