Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No niebywale, mamy dowod na to, ze homosexualisci sa uczciwsi niz katole:)

Ja bym to powtarzal zawsze i wszedzie, to jest b. mocny argument:)

"Homoseksualny" się inaczej pisze, mamlasie.

Jak tam z polską czcionką, patryjoto?

Ale, wiesz co?

Są uczciwsi, niż katole.

Jeszcze będziesz miał prezydenta - geja. Prezesa - już masz.

Wspomnisz moje słowa.

Generalnie mam w dupie płyty, które przeciętny polski katolik by (jak słusznie i ze znawstwem prawisz) zajebał.

Nam chodziło o kota i kwiaty.

Idź. Drzewo se urąb.

Pusia, kultury troszke wiecej, kultury

I odwal sie od gejow, bo parka przeczyta, i wiecej ci nie przypilnuje:)

Co za homofob:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Pusia, kultury troszke wiecej, kultury

I odwal sie od gejow, bo parka przeczyta, i wiecej ci nie przypilnuje:)

No, właśnie...

Taka kultura, jaki i rozmówca, parobku pisiaty.

A w kościole - był?

Lechu, to jest pewne

ps jajca ogolic i do piaskownicy:)

Dobre.

Macie panowie powyzej pokaz kultury w wykonaniu pana BN

parobku pisiaty

Brawo. Pusia, jak sie nie trzyma cisnienia, to sie nie wchodzi w polemike.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Macie panowie powyzej pokaz kultury w wykonaniu pana BN

parobku pisiaty

Brawo

Oczywiście, że "brawo".

Ty, za swoje pierdy, możesz tylko od jamówię piwo dostać.

A i to ostatnio coraz rzadziej...

Zgłosiłeś, patryjoto?

Dawaj. Będziesz wielki.

Zglosilem, takie zasady, nic personalnego, i jasno ci to mowie, nie bede klamal tak jak wiesz kto?

Z chamstwem nalezy walczyc. Chyba wszyscy powinnismy to zrozumiec.

Donosiciel.

Za komuny byłeś TW?

Sa gorsi fox, mowia, ze nie donosza, a jednak to robia(i to jest wlasnie odpowiednik komuny)

Co do zgloszenia, co mialbym zrobic z chamstwem, odpowiadac chamstwem, to tylko chamstwo poteguje, ogarniasz?

Są gorsi, a to dobre.

Donos to donos. Zgłoszenie jest wtedy gdy dotyczy problemu technicznego/funkcjonalnego. Jak jesteś taki delikatny to nie udzielaj się w wątkach światopoglądowo/politycznych.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Są gorsi, a to dobre.

Donos to donos. Zgłoszenie jest wtedy gdy dotyczy problemu technicznego/funkcjonalnego. Jak jesteś taki delikatny to nie udzielaj się w wątkach światopoglądowo/politycznych.

Nic nie zrozumiales fox. Gdybym byl delikatny to juz mnie dawno by tutaj nie bylo. Ciebie np bym nie zglosil, nawet jak bys mnie obrazil, ale w stosunku do, jak to ujales donosicieli, stosuje troche inne zasady. Teraz kumasz?

A kto zrozumie pisowca? :)

Mysle, ze rozumiesz, tylko nie chcesz sie przyznac:)

btw, nie jestem pisowcem

Donosiciel.

Za komuny byłeś TW?

Już się onegdaj z tym typem poróżniłem, bo zarzucił mi, że do Moderacji szczekam...

Jednakowoż - mam tak, że nigdy. Raz, owszem, gdy Kolega Iks się naćpał i wklejał obrazki. Pamiętacie.

A Kolegę pisiatego o obserwowanie Polski proszę. Bez nadymania się szczególnego.

A co z językiem polskim? Zrobisz mi laskę?

Znowu mam cie zglosic BN, nie chamuj, w ostatnim slowie masz odpowiedz co do jezyka, mam nadzieje ze rozumiesz do czego pije.

Kolega BN jest bezbledny:

mam tak, że nigdy. Raz, owszem

:)

Ale o jezyk pyta:)

Znowu mam cie zglosic BN, nie chamuj, w ostatnim slowie masz odpowiedz co do jezyka, mam nadzieje ze rozumiesz do czego pije.

Kolega BN jest bezbledny:

mam tak, że nigdy. Raz, owszem

:)

Żebyś ty jeszcze pić potrafił...

I co znaczy "nie chamuj", bo nie jarzę...

Zgłaszaj bubek, zgłaszaj...

k**wa. Z kim ja gadam?

Ty o kulturze???

Strasznie bezczelni ci PiSowcy.

Ty jako przedstawiciel antypisu, tudziez propagandy platformo-nowoczesnych tworow raczej do kultury nie powinienes nawiazywac, no chyba, ze fizycznej, chociaz i w to smiem watpic, biorac pod uwage czas spedzony przed ekranami wszelkiej masci:)

Żebyś ty jeszcze pić potrafił...

I co znaczy "nie chamuj", bo nie jarzę...

Zgłaszaj bubek, zgłaszaj...

k**wa. Z kim ja gadam?

No widzisz, nawet takiego prostego neologizmu nie czaisz. Szkoda na ciebie czasu.

Niebywale, najwieksze chamy zaczynaja kultury uczyc.

Teraz juz kumasz, co to znaczy chamowac:)

Dobra Pusia, w sumie to nic do ciebie nie mam i wyciagam reke na zgode

Za duzo bylo chamstwa(z moim udzialem tez) i przestalo mi sie to podobac.

Takze sry jesli sprawilem komus przykrosc, szczegolnie Pusi, taki jestem straszny pisowiec

To na nasze niszczęście nie żadne głupoty a "strachy na Lachy" w które wierzycie jak dzieci.

Audio Forever ma ten dar, dawno się tak nie dziwiłem jak mozna w coś takiego wierzyć. :))

Człeku??? dulon184

Dało się uniewinić osobę na której dokonano politycznej zemsty w postaci sądowego wyroku w pierwszej instancji.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

A skąd wiarygodna wieść że to była polityczna zemsta?

Jakiś sądowy wyrok?.

Czy wasze porypane postrzeganie prawa?.

NaDAL NIE ROZUMIESZ ŻE NIEWINNEGO NIE DA SIE UŁASKAWIĆ?.

Takiś ograniczony?

Jeśli sąd wsadzi platformresa lub psl-owca, to jest to ukoronowanie walki z podłym układem. Jak sąd zagnie parol na pisdzielca, to jest to zemsta polityczna wiadomych, wrażych sił.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Panie Jaro_747.

Miał takie prawo, miał czekać 10 lat czy liczyć na to że praworządny sąd się w 8 uwinie. :)))))

Spodziewałem się debilnej odpowiedzi, bo mądrej na to pytanie nie ma. Zybertowicz też nie dał rady, może to cię pocieszy.

Pewnie dlatego, że prawa jednak nie miał. Kropka.

Jestem Europejczykiem.

No widzisz, nawet takiego prostego neologizmu nie czaisz. Szkoda na ciebie czasu.

Za duzo bylo chamstwa(z moim udzialem tez) i przestalo mi sie to podobac.

Takze sry jesli sprawilem komus przykrosc, szczegolnie Pusi, taki jestem straszny pisowiec

Przepraszasz mnie?

To przykre, bo ja ciebie nie.

Marny, pisiacki...

Znowu ta Moderacja.

Przepraszasz mnie?

To przykre, bo ja ciebie nie.

Marny, pisiacki...

Znowu ta Moderacja.

No coz, czlowiek maly pozostanie maly na zawsze

Typowo pisdracki zabieg, nawrzucać ile sie da coby moje było na wierzchu a potem zgoda...

Szczyt obłudy i pisslamskiego chamstwa!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie straszny, tylko strasznie durny.

No ty jestes za to oaza madrosci

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.