Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bubusia, niedawno zarzucałeś Bobcat'owi, że cały czas siedzi w temacie i pisze. Hipokryto jeden, co więc tu robisz?

Klepiesz i klepiesz te swoje pierdoły. W robocie jesteś i musisz?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A najzabawniejsze, ze od razu mu(topowi) sie spodobal, hehe

Nastepnym razem dostaniesz cos o pijanym ksiedzu:)

Moze nawet dasz mi lajka:)

bubusia, niedawno zarzucałeś Bobcat'owi, że cały czas siedzi w temacie i pisze. Hipokryto jeden, co więc tu robisz?

Klepiesz i klepiesz te swoje pierdoły. W robocie jesteś i musisz?

sittek, odpowiem ci ala muls, spadaj na drzewo, hehe

I nie zarzucaj mi chamstwa, to tylko taki styl ala...juz wiesz kto, jeden z waszych

A robota juz zrobiona

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

I nie zarzucaj mi chamstwa, to tylko taki styl ala...juz wiesz kto, jeden z waszych

Primo - zarzuca, całkiem zresztą słusznie hipokryzję, nie chamstwo, ale widać dla niektórych to samo, bo najpewniej różnicy nie rozumieją.

Również całkowicie słusznie zauważasz, ze masz chamski styl - patrz np. "spadaj na drzewo". Mylisz się jednak rozróżniając i oddzielając chamski styl i chamstwo. Ktoś kto nie jest chamem po prostu nie ma chamskiego stylu. Chamski styl jest immanentną cechą chama. Ergo...

A robota juz zrobiona

Tu też się mylisz, bo jeśli uważasz, że to co tu wypisujesz to "zrobiona robota" to masz wyjątkowo marne pojęcie jak powinna wyglądać dobrze wykonana robota propagandowa. No chyba że płacą od wpisu, nie ważne jakiej jakości i treści. Ale też przyznawane się do tego, że jest się najniższej kategorii trollem płaconym nie za to co pisze, a wyłącznie za ilość, powodem do chluby z pewnością nie jest.

Nie zarzuciłem ci chamstwa, a hipokryzję.

A to, że zachowujesz się po chamsku, to twoja sprawa i niech inni ocenią.

Ja, do takich świętojebliwych umoralniaczy, już przywykłem.

Jakoś nie boimy się (potencjalnie, czasami) pracowitszych Ukraińców czy Wietnamczyków. Mówi Ci to coś?

W ogóle się ich nie boimy. Dlatego napadamy na nich na ulicach, w autobusach i w tramwajach. Potem okazuje się, że sami nie wiemy dlaczego. Bijemy też Syryjczyków i Turków którzy robią nam staropolskie kababy i tłuczemy Hindusów którzy płacą nam za naukę. Pewnie chcemy ich nauczyć wszystkiego, a nie tylko np. medycyny którą przyjechali tu studiować.

Jestem Europejczykiem.

Około miesiąca temu Prezydent Polski Andrzej Duda zażądał dymisji Macierewicza .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie zarzuciłem ci chamstwa, a hipokryzję.

A to, że zachowujesz się po chamsku, to twoja sprawa i niech inni ocenią.

Ja, do takich świętojebliwych umoralniaczy, już przywykłem.

sittek, ty umiesz czytac, widze, ze nie bardzo, chamskie mialo byc spadanie na drzewo, ktore zaserwowalem celowo, stad taka, a nie inna uwaga.

Czy wy chlopaki chodziliscie do szkoly.

Kto, co?

kolejny nierozgarniety, zapomniales juz uwage o docieraniu, cytat, zaczyna docierac, autor top:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

urków którzy robią nam staropolskie kababy i tłuczemy Hindusów którzy płacą nam za naukę. Pewnie chcemy ich nauczyć wszystkiego, a nie tylko np. medycyny którą przyjechali tu studiować.

w dziwnych sferach sie obracasz.Czyz to nie jest doskonala odpowiedz na wszystko??jednoczesnie nie dajaca odpowiedzi zadnej.

zapomniales juz uwage o docieraniu,

Mogę Cię dotrzeć, ale zapłać z góry pod stołem, bo inaczej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Primo - zarzuca, całkiem zresztą słusznie hipokryzję, nie chamstwo, ale widać dla niektórych to samo, bo najpewniej różnicy nie rozumieją.

Również całkowicie słusznie zauważasz, ze masz chamski styl - patrz np. "spadaj na drzewo". Mylisz się jednak rozróżniając i oddzielając chamski styl i chamstwo. Ktoś kto nie jest chamem po prostu nie ma chamskiego stylu. Chamski styl jest immanentną cechą chama. Ergo...

Tu też się mylisz, bo jeśli uważasz, że to co tu wypisujesz to "zrobiona robota" to masz wyjątkowo marne pojęcie jak powinna wyglądać dobrze wykonana robota propagandowa. No chyba że płacą od wpisu, nie ważne jakiej jakości i treści. Ale też przyznawane się do tego, że jest się najniższej kategorii trollem płaconym nie za to co pisze, a wyłącznie za ilość, powodem do chluby z pewnością nie jest.

A tu kolejny kreator rzeczywistosci pozbawiony kontaktu z tym co sie dzieje, nie umiejacy ogarnac do czego odnosi sie robota, a potem tworzacy jakies fantasmagorie

Jakoś nie boimy się (potencjalnie, czasami) pracowitszych Ukraińców czy Wietnamczyków. Mówi Ci to coś?

Ależ boimy. W Lublinie gość napadł na kobietę, bo mu się wydawało, że Ukrainka. W Krakowie, gdzie jest ich sporo, było kilka już napaści. Na szczęście dla polskich nazioli, Ukraińcy są biali i policja podciąga to pod zwykłe bójki.

A tu kolejny kreator rzeczywistosci pozbawiony kontaktu z tym co sie dzieje, nie umiejacy ogarnac do czego odnosi sie robota, a potem tworzacy jakies fantasmagorie

Raczej naucz się wyrażać swoje myśli, bo albo od tej propagandowej pisaniny pieprzy ci się we łbie,

albo masz wrodzone problemy ze składaniem logicznych zdań.

ale w jakim towarzystwie ty sie obracasz.Jak mozna dykutowac z tym poziomem.Pisalem o hipokryzji strachu.Ze strachu robia z siebie durnia.Nie potrafia logicznie napisac boje sie.Pisza o ofiarach terrorystow,gwaltach choc to nie ma najmniejszego sensu co zostało juz udowodnione. .tak naprawde sa ofiarami samych siebie .zalosne.

W Lublinie gość napadł na kobietę, bo mu się wydawało, że Ukrainka. W Krakowie, gdzie jest ich sporo, było kilka już napaści.

Smutne, ale to nieliczne incydenty.

Spytaj się TOPa, ile w tym czasie było napadów na Polaków dokonanych przez Polaków.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

.Na szczęście dla polskich nazioli, Ukraińcy są biali i policja podciąga to pod zwykłe bójki.

Jak wspominałem, statystyka policyjna nie wprowadziła nadal takich rekordów, dlatego klasyfikuje je biorąc pod uwagę przedmiot czynu, a nie z uwagi na podmiot.

Chodziliśmy, dlatego nie za bardzo jest nam po drodze z tobą.

Nie bardzo to widac w ogarnianiu tematu, gada sie z wami jak byscie zaliczyli max podstawowke. Wtedy rzeczywiscie nie po drodze

Raczej naucz się wyrażać swoje myśli, bo albo od tej propagandowej pisaniny pieprzy ci się we łbie,

albo masz wrodzone problemy ze składaniem logicznych zdań.

a moze to ty masz problemy w rozumieniu, nie myslales o tym, moglbym ci to w prosty sposob wykazac, tylko po co, do bledu raczej sie nie przyznasz.

Spytaj się TOPa, ile w tym czasie było napadów na Polaków dokonanych przez Polaków.

otoz od dwana nie napadano na cudzoziemcow

no patrz to w te strone to tez działa??a jak muzulamanie napadaja to krzyk

Nie bardzo to widac w ogarnianiu tematu, gada sie z wami jak byscie zaliczyli max podstawowke. Wtedy rzeczywiscie nie podrodze

Tak, oczywiście - nie podrodze.

o jakiej drodze mowimy.Bucus stara sie sam siebie zakrzyczec mowiac ze to my mu przeszkadzamy.od dwoch dni nie dał zadnego argumentu.Gledzi w kolko o tym samym.Rano zacznie znowu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.