Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nigdy nie traktowałem ciebie zbyt poważnie.

Jeśli indywiduum Twojego pokroju i Twojego autoramentu coś takiego pisze pod moim adresem - jest to dla mnie zaszczyt, powód do dumy i prawdziwa przyjemność.

Charakterystyczne jest jak w dyskusji z wami szybko z jako takiej argumentacji przechodzicie do umiłowanego traktowania przeciwników jak wyżej.....dajcie sobie upust swojemu "poczuciu humoru", daję wam wolną rękę i nie przeszkadzam - do jutra.

Czy nie zauważyłeś, że my z tobą, reżimowy pisowski propagandysto, nie prowadzimy już żadnej dyskusji?

Wymienianie uprzejmości już dawno się zakończyło.

Tylko Trybunał Stanu Ustawi mu klepki.

Innej opcji nie ma .

I odsiadka, razem z byłymi kumplami z Nowogrodzkiej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zauważyłem że perfidnym wmawianiem i atakami personalnymi "indywidua wiadomego pokroju i autoramentu" starają się mnie sprowokować do pyskówek....nie ze mną te numery, EOT!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Trybunal Stanu.

Marzenia Kochani, tylko marzenia. Nikt nigdy w tym kraju nie postawi nikogo z gildii zlodziei na Wiejskiej przed TS!

Zaden zlodziej nie podniesie reki na dtugiego zlodzieja z tej samej gildii!

Wlodek.

natomiast obserwujac dude to zaczynam miec watpliwosci czy ten facet ogarnia.I o co mu chodzi.

On po prostu robi wszystko aby dokopać swojemu Ziobrze, który nie raz go upokorzył, reszta go nie interesuje.

Zauważyłem że perfidnym wmawianiem i atakami personalnymi "indywidua wiadomego pokroju i autoramentu" starają się mnie sprowokować do pyskówek....nie ze mną te numery, EOT!

A gdzie słowa klucze: manipulacja, podstępny, pustosłowie, perfidny, a nie, perfidny jest..

Prawie milion podpisów przeciwników ustawy MEN olali, a teraz udają wielką demokrację, bo będą akceptowali kandydatów wysuniętych przez 2 tys .ludzi (czyli 50 razy mniej!). To śmierdzi na kilometr:(

Paranoja jest goła:)

PIS krok po kroku, z każdej przestrzeni życia politycznego, systematycznie eliminuje swoich potencjalnych wrogów. Robią identycznie jak robił to Stalin czy Hitler. Wykorzystują agresywną propagandę (TVP Info) i zwykłą naiwność uczciwych, lecz często niemądrych ludzi.

konia z rzędem temu co wie o co mu chodzi, poza tym że usiłuje być dowcipny... :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

majowa zrobimy taki test zeby sie posmiac troche.W 2014 za Tuska maslo drozeje o 100%.Jaki kometarz zastosujesz na AS

takie proste zdanie jest chiba zrozumiale ..dla ciebie.

majowa widze cie na deskach....pieta w tym wypadku odwraca sie mowi ze nie ma czasu.

z glupim usmiechem piety.

Asfalt powinien leżeć na swoim miejscu

A co? Przelecieli cię kiedyś w ciemnym zaułku, że taki nienawistny do całej rasy jesteś?

To nasi, Biały Człowiek, może już kraść zabijać i napadać? Ano tak, zapomniałem PIS jest wsparciem dla kiboli, narodowców, ONR, Młodzieży Wszechpolskiej i wszelakiej maści tępoty umysłowej, dla której Murzynka powinna być publicznie gwałcona- z relacją live w TVP Info, Murzyn powinien wisieć na każdym polskim drzewie,najlepiej przy Kościele, bo ładnie by się wówczas prezentował.

W załączeniu ulubiony sklep Boreska

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sieg Heil.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

On po prostu robi wszystko aby dokopać swojemu Ziobrze, który nie raz go upokorzył, reszta go nie interesuje.

Realnie jedyną rzeczą którą osiągnąl dla siebie Duda to lekkie przeczolganie pana Zbyszka. Ale zemsta może nadejść bardzo szybko, zobaczymy co PiS zrobi z propozycjami Dudy.

Dziś następną salwę odpaliła Romaszewska, ale tym nikt się raczej nie przejmie.

Paradoksalnie PiS zyskał, bo w tym całym burdelu mało kto przejmuje się łamaniem konstytucji i zamachem na trójpodział władzy.

Jestem Europejczykiem.

Według mnie Duda nie wytrzymał totalnego lekceważącego traktowania go przez Ziobrę. Ale zareagował w sposób nieprzemyślany obiecując własne rozwiązania co było krokiem samobójczym. Później było już tylko gorzej.

Nie zmuszany przez nikogo przedstawił rozwiązania które sam nazwał niekonstytucyjnymi a które PiS i tak jeszcze mu pozmienia. Pokazuje to, ze zarówno Duda jak i jego otoczenie intelektualnie nie sa przygotowani do roli która pełnią.

Jestem Europejczykiem.

czyli zaczal cos o czym nie mial pojecia a zawetowal coś czego nie rozumial.A i tak ma 46%.

wydaje sie ze takiego prezydenta nie ma nikt na swiecie.Laska boza.jak mowia w maryjce.

Nikt nigdy w tym kraju nie postawi nikogo z gildii zlodziei na Wiejskiej przed TS!

Ależ postawi. Pod jednym warunkiem. Gdy będzie miał pewność, źle, wystarczające prawdopodobieństwo, że ten postawiony i jego następcy czy sympatycy nie będą mieli w przyszłości na tyle siły by stawiającego w przyszłości też postawić. Do tej pory przez te 25 lat takich warunków nie było, obecnie robią się znacznie bardziej sprzyjające. Nie, nie myślę o PiS, oni się na to nie zdecydują choćby z tego powodu, że mimo krzykliwej retoryki boją się własnego cienia. Gdyby się nie bali juz by TS działał pełną parą. Ale następcy, dla których warunkiem niezbędnym by przetrwać u władzy będzie nie popełnienie już grzechu zaniechania i autentyczne "dorżnięcie watahy", we własnym, najlepiej pojętym interesie to zrobią.

Medialny to jest Redford albo inny Clooney. Adrian z tą irytującą, podrabianą i pokraczną pozą Duce jest medialny tylko dla ciemnego luda, który nie ma bladego pojęcia o medialności.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.