Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

O ile wiem, wczoraj.

Jeżeli mamy rozmawiać poważnie, to musimy się tak traktować.

Jeżeli piszę że te samoloty nie spadały to oczywistym wydawało mi się że dotyczy to naszego kraju, inni mogą mieć swoje problemy, u nas wszystko dotąd było ok., więc coś tu nie gra..z tym wypadkiem.

• Redaktorzy

Jeżeli mamy rozmawiać poważnie, to musimy się tak traktować.

Jeżeli piszę że te samoloty nie spadały to oczywistym wydawało mi się że dotyczy to naszego kraju, inni mogą mieć swoje problemy, u nas wszystko dotąd było ok., więc coś tu nie gra..z tym wypadkiem.

Pozorna zależność. Ile jest raptem tych samolotów? Bo POLSKIE (zaznaczam) MiGi 23 rozwaliły się przynajmniej dwukrotnie (śmierć pilotów), MiGi 21 wielokrotnie, nie mówiąc już wcześniejszych typach samolotów. I co, same sabotaże?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jasne, dotąd nie spadały... Kochani, czy wy MUSICIE podawać tak kategorycznie swoje niesprawdzone przypuszczenia?

Rano nie miał.

Wczesnym popołudniem - dwie ręce. I nogę.

Aż strach włonczyć telewizor, kurdemol...

A! Wedle jednej ze stacyj - nie żył że trzy razy.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Na przykład: "Najbardziej pechowy był rok 1996, który władze lotnictwa wojskowego określiły mianem "czarnej serii". W 9 wypadkach zginęło wtedy 5 lotników. Rozbił się śmigłowiec Mi-2, szkolno-bojowa Iryda, cztery myśliwce MiG-21, Su-22, szkolno-treningowy Orlik i transportowy An-2"

Rano nie miał. Wczesnym popołudniem - dwie ręce. I nogę. Aż strach włonczyć telewizor, kurdemol...

No właśnie. Lepiej nie: szkoda człowieka. Jeszcze mu na koniec łeb upitolą.

Toteż to. Toteż to, właśnie...

Jutro około południa te info sie pojawi.....

jeszcze brałbym pod uwagę NOL (UFO) ale ci lataja w Ameryce ...wiem bo parę filmów na ten temat oglądałem

Pozorna zależność.

Jeżeli słucham audycji, w której były lotnik wojskowy przekazuje info że taki samolot nigdy nie spadł w Polsce, to uznaje to za fakt, którym posługuje się w rozmowie.

Bardzo proszę.

...u nas wszystko dotąd było ok., więc coś tu nie gra..z tym wypadkiem.

Dobra Zmiana w końcu przyniosła efekty także w lotnictwie.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wolałbyś uchodźców, którzy wielokrotnie gwałcą a następnie podpalają ofierze nogi polane płynem łatwopalnym ?
Nie udzielam się tutaj długo. W sunie przypadkiem trafiłem dostrzegając, ze na forum audio najwiekszy ruch jest w tematach politycznych.

Nie jestem zwolennikien PiS, nie jestem zwolennikiem PO ani Nowoczesnej. Chcę nie więcej tylko normalności w kraju, w którym żyję, pracuję i uczciwie płacę podatki.

Dotychczas uważałem zwolenników PiS za nieudaczników, którzy pokrzywdzeni przez los próbują z innymi podzilic się swoim smutnym losem.

Czytając jednak Ciebie mam wrażenie, że to są rowniez często ludzie psychicznie chorzy.

Pamiętam w dzień katastrofy, jak była dziewczyna mojego szwagra wrociwszy z kościoła stwierdziła, że kalasznikowami dobijali rannych. Ona po czasie okazała się psychicznie chora. Ty uprawiasz podobny rodzaj demagogii.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

posługuje się w rozmowie.

Od kiedy to wasz przekaz dnia jest rozmową? Z wami się nie rozmawia, nie wiecie co to.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wolałbyś uchodźców, którzy wielokrotnie gwałcą a następnie podpalają ofierze nogi polane płynem łatwopalnym ?

Generalnie - nie.

Wolę tych, co u spowiedzi rano byli.

Ale nie mylmy tematów, panie dziwny.

dobijali rannych.

Na materiałach z katastrofy były słyszalne dźwięki, które indywidualnie każdy może dowolnie zinterpretować, poważni blogerzy z Salonu 24, którzy zajmowali się dociekaniem faktów dotyczących katastrofy, również dopuszczali możliwość, że rannym mogła nie zostać udzielona pomoc..

poważni blogerzy z Salonu 24

Konkrety synku, którzy/

dopuszczali możliwość, że rannym mogła nie zostać udzielona pomoc.

To byli ranni?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

nie mylmy tematów,

Ci ludzie, uchodźcy, realnie by tu byli, realnie stanowili by już dziś zagrożenie, nie ściemniaj mi tu mondraliński, że nie rozumiesz i że jest to zmiana tematu, to byłby TEMAT POLITYCZNY NR 1, - naucz się tego na pamięć, albo pojedź do Berlina na targ i zobacz cywilów uzbrojonych oraz betonowe bloki dookoła..

Nie udzielam się tutaj długo. W sunie przypadkiem trafiłem dostrzegając, ze na forum audio najwiekszy ruch jest w tematach politycznych.

Nie jestem zwolennikien PiS, nie jestem zwolennikiem PO ani Nowoczesnej. Chcę nie więcej tylko normalności w kraju, w którym żyję, pracuję i uczciwie płacę podatki.

Dotychczas uważałem zwolenników PiS za nieudaczników, którzy pokrzywdzeni przez los próbują z innymi podzilic się swoim smutnym losem.

Czytając jednak Ciebie mam wrażenie, że to są rowniez często ludzie psychicznie chorzy.

Pamiętam w dzień katastrofy, jak była dziewczyna mojego szwagra wrociwszy z kościoła stwierdziła, że kalasznikowami dobijali rannych. Ona po czasie okazała się psychicznie chora. Ty uprawiasz podobny rodzaj demagogii.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

och, młody, biedny i naiwny!!

Poczytaj, co ten " ktoś " gada od lat...

Gwarantuję ekstra przeżycia.

Są zdjęcia ofiar katastrofy z dziurami po pociskach w głowach.

Nie chcę dawać zdjęcia czy linka bo to byłby piękny pretekst do bana, więc sami sobie wyguglujcie: pracownik BOR z przestrzeloną głową.

Ci ludzie, uchodźcy, realnie by tu byli, realnie stanowili by już dziś zagrożenie, nie ściemniaj mi tu mondraliński, że nie rozumiesz i że jest to zmiana tematu, to byłby TEMAT POLITYCZNY NR 1, - naucz się tego na pamięć, albo pojedź do Berlina na targ i zobacz cywilów uzbrojonych oraz betonowe bloki dookoła..

Niestety ale Merkel Lego jest także dookoła jarmarku świątecznego w Gdańsku.

A także w Szczecinie. W Szczecinie to zrozumiałe - bardzo stąd blisko do piekielnie niebezpiecznych kalifatów niemieckich.2016-12-21_148232291320.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Chcę nie więcej tylko normalności w kraju, w którym żyję, pracuję i uczciwie płacę podatki.

Jeśli chcesz normalności to musisz być wrogiem komuny, postkomuny i Ubekistanu. Bez eliminacji tych ludzi żadnej normalności ne będzie.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Merkel Lego jest także dookoła jarmarku świątecznego w Gdańsku.

Widzisz więc sam, czego się doczekaliśmy, nie wiedziałem, bo dawno nie byłem w Trójmieście, jakieś 15-20 lat..

widze ze oni uciekaja z tego szpitala ...parami.Łatwiej przezyc.

spoldzielnia inwalidow WSPIERAJMY SIE.

Smoleńsk: Notatka z dobijania rannych", Salon 24, wyszukaj link.

a ranni to ta miazga wymieszana z błotem??

Nie chcę dawać zdjęcia czy linka bo to byłby piękny pretekst do bana, więc sami sobie wyguglujcie: pracownik BOR z przestrzeloną głową.

Niestety ale Merkel Lego jest także dookoła jarmarku świątecznego w Gdańsku.

"Smoleńsk: Notatka z dobijania rannych", Salon 24, wyszukaj link.

Dziwnym trafem te dziury jeszcze nie zostały odkryte przez komisje i patologów z komisji Macierewicza....

dotychczas dziury to maja co niektórzy od wysiłku w poszukiwaniu zamachów

Ukryta Zawartość

czyli patrz wyżej....

Ukryta Zawartość

Widzisz więc sam, czego się doczekaliśmy, nie wiedziałem, bo dawno nie byłem w Trójmieście, jakieś 15-20 lat..

Jakbys sie wybierał daj znac przywitamy chlebem i solom jak pewnego pana ostatnio....

• Redaktorzy

Tych internetowych bzdur to już nawet Macierewicz nie powtarza, a to już coś, biorąc pod uwagę kisiel jaki ma w głowie.

A tu zdjęcie Merkel Lego w Gdańsku.f3a50fa4376b1.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.