Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

MODERACJO, masz tu przyklad, na podstawie kilku ostatnich postow, wypowiedzi paru userow, ktorzy zawsze i wszedzie kwestionuja inne zdanie, obrazajac swoich rozmowcow. Czy mozesz cos z tym zrobic. Masz czarno na bialym?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Najpierw bubek piszesz o Koledze per "swołocz" a później się dziwisz i płaczesz. Typowo PiSowska metoda.

Kaczyńscy też najpierw zaczepiali kolegów na podwórku a później lecieli z płaczem do mamusi.

Kto napisal pierwszy swolocz, masz oczy, czy ich nie masz, moj post byl zwykla reakcja na post mulsa, ktory to wlasnie nazwal mnie swolocz.

Dociera?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jesteś kłamca, oszust i reżimowy prowokator.

Łeb to łeb, a kto wyskakuje z tekstami o "swołoczy"?

Jak muls, to bardzo proszę mu bana oraz tobie, a ode mnie się od...

Jestem Europejczykiem.

MODERACJO, PRZESLEDZ OD MOMENTU ZAMIESZCZENIA ARTYKULU SOROSA I WYCIAGNIJ WNIOSKI

i tyle

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jesteś kłamca, oszust i reżimowy prowokator.

Łeb to łeb, a kto wyskakuje z tekstami o "swołoczy"?

Do ciebie nie dociera, to muls nazwal mnie swolocz?

A prosze co zrobil muls, nazwal mnie swolocz, ja zareagowalem na jego post taka sama odzywka, to wzial i szybko zedytowal, niezly koles, co?

Post 14421, czyli mulsa zawieral inwektywe o swoloczy, na ktora zareagowalem, to wzial i zedytowal:)

Zgadza sie, dowod, po co mialbym pisac, tu cytat:

"To ty jestes....."

Tu macie wlasnie metody pana mulsa. Ciekawe czy przyzna sie do edycji. No muls, pokaz jaja lub ich brak.

Zobaczymy kto tu jest klamczuchem, kolego jar_747. Zobaczymy czy mulsik sie przyzna.

Wzial i uciekl, hehe

7 minut temu, muls napisał:

jaj to ja mam na glowie  bubusia.Problem z toba jest taki ze jestes jak dziecko.I dobrze.Natomiast obatel  hahaha obatel....to gosc.

Widzisz jaki jestes malutki, nawet nie potrafisz sie przyznac.

Teraz tylko dziecko, obatal, a gdzie twoja swolocz, juz o swoloczy zapomniales.

Oj malutki jestes, zero charakteru, i do tego tchorz, boi sie punktow:)

I nie przyzna sie ze sam zaczal ze swolocza:)

Strach:)

21 minut temu, muls napisał:

jaki swolocz bubusia.Co ci sie z tom gowkom porobilo?

obatel pisze prosto w takim przypadku ....   klamstwo.

punktami bubuia to ja mam cały pokoj wytapetowany i takimi jak ty.

I po co klamiesz. Nawet do takiej pierdoly boisz sie przyznac. Kazdy kto przesledzi od razu stwierdzi ze klamiesz, wystarczy przecztac moja odpowiedz. Naprawde jestes taki malutki, ze boisz sie przyznac. Cos niebywalego. Szkoda na ciebie czasu

MODERACJO, absrahujac od mulsa, prosze przejrzec(kilka postow, od momentu wklejenia o Sorosu) jak kilku userow zabija jakakolwiek dyskusje, nie wiem czy o to wam chodzi, czy ma to byc jakas tuba propagandowa takiego mulsa i innych podobnie myslacych,  czy forum do wymiany opinii, bo na razie to albo jest jedna opcja myslenia, albo spadaj idioto. Czy tak to ma wygladac?

Jak tak ma wygladac, to ok, no problem, nikt sie nie poplacze, niech se chlopaki pisza sami ze soba. A reszta niech spada. I tyle

52 minuty temu, bubusia napisał:

Soros mysli, ze zmobilizuje elektorat prounijny, mysli, ze przestraszy rozpadem unii. A muls wkleja i ma nadzieje, ze beda glosowac na jego wybrancow. No bo jak nie, to unia sie rozleci.

Tylko z sowietami mu srednio wyszlo:)

Warto też sprawdzić w jakie pozycje zainwestował na giełdzie bo nie tak dawno temu chyba sporo umoczył:)

Trza odrobić straty.

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Coś ci bubek rzeknę, skoro ci muls powiedział, żeś swołocz. Wiesz, co ci rzeknę? Ano:

Brawo, muls!!!

MODERACJO, wlasnie o tym pisze, o takich typach, zero dyskusji, jedynie inwektywy

Oczywiscie kolege zglosilem, no bo co innego mozna, nie bierze udzialu, tylko po chamsku sie wcina, zgodnie z zasadami zostal zgloszony

5 minut temu, Bobcat napisał:

A na jakich zbudowano?

Na chrzescijanskich.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Na chrzescijanskich

Europa rozwijała się nie dzięki chrześcijaństwu ale nie bacząc na chrześcijaństwo, a w wielu przypadkach nawet wbrew chrześcijaństwu.

1 minutę temu, jezz napisał:

Żenada. 

No coz, jak moderacja czegos z takimi typami nie zrobi, to bedzie bagno

Jeden klamie, ze nie powiedzial, a drugi bije mu brawo, ze powiedzial

Zgadza sie, zenada

zabawowy bubusia jezdes.Obatel mowi krotko...To jest klamstwo.Prawda obatel?I tak jest bubusia jak mowi obatel.Natomiast zawsze mozesz wypic cos na uspokojenie albo poczytac jeszcze raz Sorosa.

powiem wiecej byłaby juz sto lat w przodku bez tego kretyznizmu.Soros niestety ma racje.Jesli szybko nie Pojdzie do przodu ugrzeznie w zoltych kamizelkach, lepenach, aft,  pieciu gwiazdkach..nadchodzi sraczka.

8 minut temu, Bobcat napisał:

uropa rozwijała się nie dzięki chrześcijaństwu ale nie bac

Kolejny za obrazanie daje lajka, szkoda gadac.

MODERACJO ZROB Z TYM COS.

6 minut temu, jezz napisał:

Żenada. 

Czytając Twoje wpisy? Pełna zgoda.

Teraz, bubusia napisał:

Kolejny za obrazanie daje lajka, szkoda gadac.

MODERACJO ZROB Z TYM COS.

Cenzura się marzy towarzyszu stalinowcu?

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Albo cos takiego. Tzw odpyski.

A walka z chamowaniem to dla nich cenzura.

I ma byc dobrze.  W szerszej perspektywie, tzn pozaforumowej ma byc dobrze, przeciez jest dokladnie to samo. Takie same typy grasuja tu i tam.

15 minut temu, jezz napisał:

Warto też sprawdzić w jakie pozycje zainwestował na giełdzie bo nie tak dawno temu chyba sporo umoczył:)

Trza odrobić straty.

Napisz do braci Karnowskich, to strasznie dociekliwe chłopaki, wszystko wyjaśnią.

Ten wywiad z Prezesem był taki przenikliwy, drapieżny, tak go przycisnęli że aż ciarki po grzbiecie chodziły. Kawał dobrego, solidnego dziennikarstwa, zero wazeliny!

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Bobcat napisał:

A o inwestycjach Sorosa masz coś do powiedzenia czy tylko zaczepki? 

Możesz poza tym nie czytać. Nikt cię do tego nie zmusza. Jak mnie do oglądania filmów Holland.:)

jeezik z toba podobnie Inwestycje czy Europa.Wkleji sobie inwestycje i po nocce zglos sie.

juz sygnalizowąłem ze ciebie tez nikt nie zmusza.To twoj wewnetrzny przymus pi............

4 minuty temu, jezz napisał:

żesz poza tym nie czytać. Nikt cię do tego nie zmusza. Jak mnie do oglądania filmów Holla

A kto optuje, chyba twoja chora wyobraznia. I daruj sobie te inwektywy, bo nie swiadcza o tobie za dobrze.

Jak masz jakas obsesje(wycia, pysku itd), to staraj sie to ukrywac, a nie uzewnetrzniac.

Ty optujesz, bubek.

I nie łżyj i nie udawaj, że jest inaczej.

Gołym (nawet mym krótkowzrocznym)okiem widać to doskonale, czytając co bazgrolisz 

Ale wiem - ty, jako nastajaszczyj pisiak - inaczej nie potrafisz. Zresztą - niewiele potrafisz.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ty optujesz, bubek.

I nie łżyj i nie udawaj, że jest inaczej.

Gołym (nawet mym krótkowzrocznym)okiem widać to doskonale, czytając co bazgrolisz 

Ale wiem - ty, jako nastajaszczyj pisiak - inaczej nie potrafisz. Zresztą - niewiele potrafisz.

Obsesja?

To jest wlasnie to, on wie lepiej ode mnie, on wie kim jestem, on wie co potrafie itd itp. Generalnie nie pisze o sprawie, pisze o mnie:)

No coz, klasyczna obsesja:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.