Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Och, jakież te pisiory wydelikacone...

PiS-owscy apostołowie nienawiści zieją hejtem dookoła siebie, ale gdy napotkają adekwatną odpowiedź - rozpoczynają skowyt i stroją w szaty wielce prześladowanych biedaczyn.

Koles powyzej sam sie przyznaje, ze hejtuje:)

Jezeli ten watek ma byc jakims miejscem wymiany pogladow(nawet ostrych), to nalezaloby jednak cos z tym zrobic. Kilku kolesi nie moze miec tu monopolu. A jak widac po powyzszym ktos im ten monopol zapewnil. To znaczy, wiadomo kto. Myslalem jednak, ze po jego odejsciu i po nowym rozdaniu, cos sie zmieni i ze jakies zasady obowiazuja. No nic, zobaczymy

I co  wywolalo to wszystko. A zwykly, maly, troche ironicznie krytyczne post o Walesie.

Zaraz mamy jedynie slusznie myslacych i jazda na calego, atakujemy, glownie personalnie, bo inaczej nie umieja.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Es jurzułel, jak mówią Anglicy:-)

Ale ja się nie dziwię. Gdy sobie taki jeden z drugim poczyta, jak go Banda Kulawego dyma z uśmiechem na pyskach i wmawia, że to dla dobra dymanego - no toż to się można srodze zeźlić.

A że na Pana i Władcę - nie uchodzi i nie wolno - no to lata taki (...) i kręci się jak gówno w przeręblu.

Psychologicznie łatwo wytłumaczalna reakcja, panie dzieju...

5 minut temu, Bobcat napisał:

PiS-owscy apostołowie nienawiści zieją hejtem dookoła siebie, ale gdy napotkają adekwatną odpowiedź - rozpoczynają skowyt i stroją w szaty wielce prześladowanych biedaczyn.

No tak, nie mam co robic, tylko na zawolanie komenty rzucac, albo plakac. Oj, chlopcy, chlopcy.

Naprawde tak zle z tym waszym ego, takie strasznie low self esteem, i trzeba sie tak na kazdym kroku boostowac. Lajki se rozdali,? No, to dobrze jest:)

Nara, bo szkoda czasu.

A , Szczesliwgo Nowego.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A pocałujże ty mnie w dupę...

No bardzo kulturalnie, milo i sympatycznie

Brawo Koryfeuszu etykiety

Malutki chlopiec z ciebie, nie tylko wzrostem, jak widac:)

Ale lajki sa, a jakze, hehe. A moderacja chciala je zlikwidowac. Ale bylaby bida.

pietrzak, to takie straszne i obrazliwe, czytasz casami sam siebie lub innych z wiadomej kliki?:)

No ale napisz cos jeszcze o byciu przeczulonym albo wydelikatnialym

Tobie tez zycze Szczesliwego.

Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec, wiesz jak to sie nazywa, mam na mysli zabieg jezykowy?

Wykaz sie

Niestety, nie wie:)

Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec ---- ktory wie co to jest

Moze ty BN

chyba jednak za duzo wymagam:)

26 minut temu, bubusia napisał:

No bardzo kulturalnie, milo i sympatycznie

Uważaj bo cie kulawy z drabinką zamknie do szafy i będziesz w rękaw łkał europejskiej szmacie.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

1 minutę temu, klecha napisał:

Uważaj bo cie kulawy z drabinką zamknie do szafy i będziesz w rękaw łkał europejskiej szmacie.

Jest i naczelny katolik katolickiego kraju:)

Co z tym zdaniem, odpowiesz co to za zabieg jezykowy, powtorze:

"Ja widze, ze ty widzisz co chesz widziec"

to moze dostaniesz cos na temat Zalewskiej

No wlasnie, w twoim przypadku, chodzenie w sobote do szkoly mialoby jak najbardziej sens, im wiecej tym lepiej, znajac jednak twoje zdolnosci percepcyjne, obawiam sie, ze i tak by to nic nie dalo. To tyle w temacie Zalewskiej:)

Wałęsa powiedział sporo rzeczy które z pewnością nie spodobały się Rosjanom, więc w Rosji zachwytów nad jego wywiadem nie było. W końcu tam każdy wie od dawna że Putin to gienij czełowieczestwa ;-).

Jestem Europejczykiem.

swoja droga zabawni dyskutanci.Na proste pytania na temat nie potrafia odpowiedziec natomiast  skarza sie ze ich nie lubiom.

3 minuty temu, JuG napisał:

Nie przesadzaj z tą samokrytycznością - nie zawsze a przeważnie.

rozumiem ze chcialbys byc przynajmniej taki ale niestety ...jest gorzej milordzie.Wyjatkowo blyszczysz ..jak widac po ostatnich wpisach.Kładziesz kazdego.Powiem wiecej jezdes wizytowkom rosyjskiej inteligencyji.Tak trzymac. Jezdem z WAS dumny obatelu.

tyle w temacie .Zaimponowales mi ta blyskotliwosciom.Zadkosc  w polsce.Fakt ze szosty ale zawsze tak było ze szesciu polakow to nie to samo co jeden rosjanin.Mowimy o idotach oczywiscie.

40 minut temu, asterix1 napisał:

Polajkujcie bubusi bo nie spełnionym się czuje bidula

Prezent na Nowy Rok...

To wybierzmy jakiś jeden wpis żeby mu się w głowie nie przewróciło ;-).

Jestem Europejczykiem.

39 minut temu, asterix1 napisał:

Polajkowalbym ale kapusi nie trawię...

Czyzby projekcja?

Mamy kolejnych z kliki, jest cala ekipka.

Nawet nie bardzo macie pojecie  co to kapowanie

Swoja droga, zlatuja sie zawsze stadem, jeden baka pusci, calej reszcie zaraz staje:)

Zawsze w stadzie:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.