Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Czy pytanie skierowane do forumowicza o treści:

"Jesteś świadkiem Jehowy?"

Jest zakazane na tym forum w całości, czy tez moze jakas część tego pytania nie pasuje moderacji?

Bo cholera wydawać by się mogło, że niewinne to pytanie a jakoś na dłużej nie moze zagościć i koledzy odpowiedziec nie mogą zdążyć:)

• Redaktorzy

Czy publiczne pytanie o czyjeś wyznanie religijne, zadane kilkakrotnie, przy wyraźnym braku chęci do odpowiedzi ze strony pytanego, nie jest przypadkiem złośliwą napaścią, a także przypieprzaniem się do czyichś uczuć religijnych? Bo np. prawo polskie tego nie popiera.

• Redaktorzy

"A co do napaści i obrazy uczuć religijnych to szanowna redakcja żartuje?! Prawda?!"

Śmiałe, ale nieuzasadnione przypuszczenie. Tak więc proszę się zachowywać.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

MWP05, zalezy kto, jak Ty to dostaniesz bana. A McGyver juz drugi raz i... i nic... No ale on jest pod ochrona jozwy...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

MWP05, 8 Maj 2010, 21:08

>Czy jak zgłoszę że są tu tacy którzy piszą w watkach w których są zablokowani to zostanie to

>poprawione czy tylko przyjęte do wiadomości?

Przyjęte do wiadomości i zgłoszone do administracji

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Od dawna, i coraz częściej dzieje mi się coś takiego:

Wchodzę do wątku o wielu stronach, i próbuję przejść z ostatniej strony do wcześniejszych - ale cyfry na które klikam są martwe. Dopiero kliknięcie odświeżania (czasem kilkukrotne) sprawia że ożywają. Podobnie z niektórymi linkami, kursor ich nie widzi - ale po odświeżeniu jest OK. Czasem to samo z tytułami działów. Kiedyś próbowałem przez pół godz. wysłać wiadomość na PW, ale przycisk Dodaj wpis nie działał: mimo wielokrotnego odświeżania, wychodzenia, wylogowywania się z forum itd., skopałem ścianę i dałem spokój (stąd zresztą mój wcześniejszy wpis o haśle, sorry).

Chciałbym Was zapytać:

Czy to ja mam coś spieprzone (nieustawione), czy to forum. Bo ja słabo znam się.

Używam Firefoxa.

Oj , za kazdym otwarciem strony a audiostereo mój avast woła ,że zablokował szkodliwą stronkę ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

arturp, no bo audiostereo grzebie ci w komuterze :D ja musialem wylaczyc regule IPS dla AS, bo mi darl ryja...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

od jakiejś godziny przy każdym otwieraniu strony forum wyświetla mi sie ostrzezenie w avascie o złośliwym adresie url. nigdy nie miałem takich problemów i nie grzebałem w antywirusie.. wygląda to tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To ja jeszcze raz to samo:

Od dawna, i coraz częściej dzieje mi się coś takiego:

Wchodzę do wątku o wielu stronach, i próbuję przejść z ostatniej strony do wcześniejszych - ale cyfry na które klikam są martwe. Dopiero kliknięcie odświeżania (czasem kilkukrotne) sprawia że ożywają. Podobnie z niektórymi linkami, kursor ich nie widzi - ale po odświeżeniu jest OK. Czasem to samo z tytułami działów. Kiedyś próbowałem przez pół godz. wysłać wiadomość na PW, ale przycisk Dodaj wpis nie działał: mimo wielokrotnego odświeżania, wychodzenia, wylogowywania się z forum itd., skopałem ścianę i dałem spokój (stąd zresztą mój wcześniejszy wpis o haśle, sorry).

Chciałbym Was zapytać:

Czy to ja mam coś spieprzone (nieustawione), czy to forum. Bo ja słabo znam się.

Używam Firefoxa.

Ja nadal nie mogę wystawiac opinii . W zalezności od wyszukiwarki - Firefox i Opera po naciśnięciu ,,Dodaj nowa opinie " poprostu odświezaja stronę natomiast w Explorerze przenosi mnie na strone początkową . A tyle mam waznego do powiedzenia i jest mi smutno ,że swiat nie pozna moich doniosłych spostrzeżeń ;p

...there is no spoon...

masakra jakaś :|

kuźwa, 2-3 wątki da się czytać na forum bez odruchów wymiotnych.

Ja nie wiem, że to taki straszny problem zrobić porządek i wypieprzyć na zbity pysk paru idiotów.

Czytam różne inne fora, i k**wa, DA SIĘ! Dlaczego inni potrafią?

nie wiem czy to tak ma być ale u mnie przy dodawaniu załącznika do wpisu np zdjęcia chciałem się dowiedziec jaki rozmiar zdjęcia ma być no i jest informacja ale jakaś dziwna chodzi dokładnie o liczbę która określa rozmiar pliku...... 295.3125kB :D

(Uwaga: akceptowane formaty to JPG, GIF, PNG, maksymalny rozmiar pliku to 295.3125kB, szerokość: 900px, wysokość: 900px)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.