Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

link do opinii jedną wyciąć,krucafuks podwoiło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

?

W zakładce NIUSY jest temat nr: 48920 "kiedy wresz tonisl upadnie" I jako autor wątku figuruje krzysiek łukasiak. Ale jak wejdę w ten wątek to jako autor widnieję już "moi" czyli ja czyli eMKa76 A to nie jest prawda bo nie zakładałem takiego wątku.

Ot taka ciekawostka :)

spokojnie, to tylko zakrzywienie czasoprzestrzeni.. programisci juz pracuja nad usunieciem bledu..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

I tu bez zmian:

>W zakładce NIUSY jest temat nr: 48920 "kiedy wresz tonisl upadnie" I jako autor wątku figuruje

>krzysiek łukasiak. Ale jak wejdę w ten wątek to jako autor widnieję już "moi" czyli ja czyli eMKa76

>A to nie jest prawda bo nie zakładałem takiego wątku.

To tak z ciekawości sprawdziłem :)

• Redaktorzy

siada baza i serwer - trwają przygotowania do migracji na nowy silnik. O ewentualnych planowanych wyłączeniach serwisu będziemy informowali ze stosownym wyprzedzeniem (ostatnie problemy z dostępem i funkcjonalnością forum do planowanych nie należały).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Na PW dostałem takiego maila:

"ALEK RACHWALD TO k**wa I MENDA

TY SŁUGUSIE pier**lony CHĘTNIE UJRZAŁBYM TWÓJ WREDNY UCIĘTY ŁEB"

no i tak dwie strony od użytkownika g54rtx8769gfrt. Jakiś strasznie rozemocjonowany audiofil się nam trafił.

Jestem Europejczykiem.

specjalne pozdrowienia dla moderatorow, ktorzy maja uzytkownikow w d... zamykajac watki, bez slowa wyjasnienia....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jeszcze raz proszę o sprawdzenie dlaczego po kliknieciu na napis ,, dodaj nową opinię " przenosi mnie na stronę główną zamiast do panelu tworzenia wpisu/ dodania opinii .

Tylko proszę nie tłumaczyć ,że się baza sypie czy coś w tym stylu . Proszę o naprawienie a nie tłumaczenie dlaczego nie działa - nie interesują mnie problemy techniczne.

...there is no spoon...

dlaczego zniknal watek o tjunigach firmy AUDIOSURGERY? jakas dyskryminacja? o co chodzi??

dlaczego watek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zostal przeniesiony do zakladki KLUBY, a w zakladce Lampa KLUBOW JAK NASRAŁ????

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Szanowna moderacjo,

Czy można troche ogarnąć dział opinie, jest trochę spamu.A co najbardziej irytuje to że widzę spis wzmacniaczy np. marki Technics czy tam Sony i połowa jest pusta, jest tylko nazwa modelu.Można to zmienić, żeby było widać tylko te model które mają dodaną opinię ( to samo tyczy się innych kategorii)?

Pozdrawiam.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Kiedy skończą się problemy z logowaniem .Kilka razy trzeba wprowadzać hasło i login aby w końcu po pierwszej literze loginu klepnąć enter i być zalogowanym.Czasem trzy próby i zero efektu.

Podobnie Kilku krotne edycje tego samego wpisu.

Czy Admini tak mają słabe umiejętnosći w technicznym prowadzeniu forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.