Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

masza1968, 28 Maj 2009, 18:27

>Proszę zwrócić uwagę na formę "dyskusji" i listę (o powodach przez grzeczność nie wspomnę)

>zbanowanych w tamtym temacie i porównać z listą zbanowanych przez trójwymiarowego pajaca w swoich

>tematach

Skoro lista zablokowanych się powtarza, to pewnie dlatego, że te osoby nie piszą na temat w danym wątku, lub obrzucają inwektywami- tak było w moim wątku, moderacja musiała usunąć wpis gagacka, gdyż łamał regulamin forum.

Inna sprawa, że nie muszę podawać powodu blokowania w moim wątku, czyż nie?

Józwa, parę dni temu zobowiązałeś się do przesłania mi oferty współpracy na PW. I nie wysłałeś nic. Czy mam rozumieć, że znów wykręciłeś się sianem? Że to było pustosłowie obliczone na doraźne zatkanie mi gęby? Józwa, znów zamiotłeś śmieci pod dywan.

Mam kolejną propozycję:

wyłącznie tych pier**lonych, k**wa je w dupę mać reklamowych pop-upów, od których ch*j mnie strzela. Mogę sobie je co prawda zablokować, ale starczy, że zmienię kompa i znów mi się to k**estwo wyświetla. Czuję się jak na pier**lonym onecie lub obskurwiałej interii...może trochę pobluzgałem ale słów już mi brak w jakie gówno się zmienia to forum.

W zasadzie zamiast wy***rdalać te za***ane pop-upy możecie mnie zbanować albo skasować konto, bo jakoś często tu zaglądam, a to co widzę mnie tylko wk***ia coraz bardziej.

Pozdrowienia

McGyver, 28 Maj 2009, 21:32

>Józwa, parę dni temu zobowiązałeś się do przesłania mi oferty współpracy na PW. I nie wysłałeś nic.

>Czy mam rozumieć, że znów wykręciłeś się sianem? Że to było pustosłowie obliczone na doraźne

>zatkanie mi gęby? Józwa, znów zamiotłeś śmieci pod dywan.

Mógłbyś przybliżyć, chodzi o wątki sponsorowane, przestrzeń reklamową? Pytam serio - nie robię sobie jaj.

Pozdr.

• Redaktorzy

Niech Mac przybliża, a ja w międzyczasie wspomnę, że na dzisiaj zaplanowaliśmy przekazanie firmie listę sugestii n.t. usprawnienia funkcjonowania forum, która obejmuje między innymi uszczelnienie systemu, a także kilka wcześniejszych postulatów, jak jawność blokowania i moderowania wpisów itd. Zapewne dogadywanie się na ten temat potrwa trochę, ale o wynikach będziemy informować.

Fruwajace reklamy na samym srodku ekranu sa absolutnie debilne. Zaniechecaja do czytania forum. Czy ten kto nakazal takie ustawienie uwaza, ze zarobi wiecej pieniedzy gdyz ludzie przez pomylke klikna na okienko?

Witam szanowne grono!Proszę mi wyjaśnić dlaczego nie mogę korzystać z mojego poprzedniego nika Leszek?Moje 4 mejle z zapytaniem do administratora+kopie doredakcji i moderacji.Ostatni załączam :O)

Re: Re: nie mogę się zalogować.

20 Maj 2009, 08:31

Od: Leszek

Do: Pokaż adresatów

: Pokaż załączniki

Do: [email protected]

DW: [email protected] ; [email protected] Ukryj:

załacznik_2 ; hehe.gif Ukryj

Dzień dobry!Toto ja Minęłło kolejne 24 h i nadal nie mogę się zalogować.Czy mogę uniżenie prosić o wyjaśnienie mojego problemu?Czy szanowne gremium trzymające władzę audiostereo raczy odpowiedzieć?Czy stosujemy taktykę adama szechtera?

Serdecznie pozdrawiam kadry

Leszek

"Leszek"

Przepraszam,że jeszcze raz ,ale przez moją nieuwagę nie zapisałem sobie kopii.Odtwarzam z pamięci mej

Nadal nie mogę się zalogować,a minęło już ponad 24 h od zgłoszenia problemu.Proszę o wyjasnienie mojego problemu.ŁASKAWIE!

Pozdrawiam

Leszek

Ps.Tym razem kopia będzie zapisana.

"Leszek"

Witam!Czy są jakieś problemy techniczne bo nie mogę się zalogować(mój nick Leszek)

Pozdrawiam

Leszek

A wystarczą proste i nieuciążliwe dla normalnych userów ograniczenia:

-żeby nie można było ząłożyć więcej niż czterech wątków w ciągu godziny

-żeby nie można było dodawać wpisów w wątkach częściej niż co 120 sekund

I problem floodingu takiego jak teraz zniknie sam.

do tego co wyżej:

- edycja postów (oczywiście jeśli nikt wcześniej na post nie odpowie, oraz jeśli ktoś uparcie nie edytuje postów to wpisy jeden pod drugim sa automatycznie łączone w jeden)

- więcej moderatorów lub inni moderatorzy którzy mają więcej chęci/czasu

Redakcja/administracja wydaje się ostatnio zupełnie bezradna i obojętna. W ostatnich tygodniach powtarzają się 'wkur' incydenty, typu idiota spamujący czy reklamy, które wyskakują i zakrywają ekran... Zdawkowe przeprosiny i po chwili sprawa się powtarza, mimo, że są łatwe sposoby żeby sytuacja się nie powtórzyła...

Może żeby obudzić właściciela warto zrobić jakąś akcję 'pobudzającą'?? Może 24h bojkot forum ze strony wszystkich użytkowników coś pomoże???

Nasze forum to najbardziej pojebane forum w Polsce, ze względu na debili, którym pozwala się wylewać swoje frustracje.

Banować wszystkich debili!

www.myspace.com/loszmi

McGyver, 4 Cze 2009, 17:28

>A wystarczą proste i nieuciążliwe dla normalnych userów ograniczenia:

>

>-żeby nie można było ząłożyć więcej niż czterech wątków w ciągu godziny

>-żeby nie można było dodawać wpisów w wątkach częściej niż co 120 sekund

>

>I problem floodingu takiego jak teraz zniknie sam.

swietne pomysly, POPIERAM. Do tego dodalbym zakaz zakladania watkow o tym samym temacie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.