Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

A kiedy bedzie wlyczona f-cja ignoruj? Przepraszam , ze zasmiecam watek.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

twoje szczęście, że straciłem zapał do komputerowego audio i nie mam powodu o tym pisać.

Nie mniej bawię się teraz Antelope Isochrone i kto wie, może ten stan się zmieni?

Wielka szkoda!

A czy Kolega miał do czynienia z A Zodiac+?

• Redaktorzy

Opcja ignoruj jest dostępna po kliknięciu na własny profil, wybraniu opcji "Ignorowani użytkownicy" i wpisaniu nicka "ulubieńca"

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 2 miesiące później...

Chciałem wkleić awatar, mam zdjęcia i różne rysunki, ale nie udaje mi się tego zrobić bo okazuje się, że są za duże.

Pewnie jest to bajecznie proste, ale może ktoś mi wytłumaczy jak chłop krowie na granicy jak to zrobić?

a masz autoryzowany przez administracje? bo wiesz, na audiostereo nie wolno wklejac pewnych rzeczy....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Chciałem wkleić awatar, mam zdjęcia i różne rysunki, ale nie udaje mi się tego zrobić bo okazuje się, że są za duże.

Pewnie jest to bajecznie proste, ale może ktoś mi wytłumaczy jak chłop krowie na granicy jak to zrobić?

Np. programem IrfanView:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odpalasz zdjecie przez ten program, wchodzisz w Obraz (na gornym pasku) potem zmien rozmiar obrazka i wpisujesz ile, na ile, pixeli ew. centymetrow ma miec zdjecie. Nie wiem czy ten akurat jest po polsku, ale po ang. chyba se poradzisz? Ewentualnie mozesz wyciac zaznaczony fragment CTRL+Y.

Ukryta Zawartość

?👈

• 1 miesiąc później...

Nie wiem, jak innym, ale mnie nie odpowiada sposób zamieszczania odnośników do youtube.com. Z dwóch powodów:

1. Okienko jest małe i na niewiele się zdaje.

2. Przy pojawieniu się na stronie wielu takich okienek, to przeglądarka pałaszuje dużo RAM-u.

Moim zdaniem lepszy zwyczajny link, tzw. hiperłącze, mam nadzieję, że się ze mną zgadzacie.

Ktoś tu po sobie posprzątał a było o zamykaniu tematów, wycinaniu wpisów i coś o cenzurze jak za komuny, ROTFL.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Poza tematem samego moderowania czy zgłaszania jakiś problemów w jakiś wątkach a po prostu pomysł który od dawna chodził mi po głowie. Otóż...

Ja mam taką nieśmiałą propozycję że jak pierwszy raz w ciągu dnia wchodzę na forum czyli na przykład pomiędzy 6 a 12 to pojawia mi się okienko z powitaniem. A to powitanie mogłoby brzmieć mniej więcej tak....

"Witamy wielce wielmożnego pana na forum".

Myślę że byłoby miło zobaczyć raz dziennie taki komunikat tylko żeby w tym okienku żadnej reklamy nie było! Bo z reklamą to już nie chcę.... Ewentualnie mogę się zastanowić nad tą reklamą.... Oczywiście to okienko mogłoby być także dla wszystkich jeśli sobie życzą i jeśli ktoś w profilu nie określi płci lub określi się jako kobieta to miałby powitanie o treści

"Witamy piękną i szanowną panią na forum".

Nie mniej nie upieram się że musi być takie okienko z powitaniem dla wszystkich czy osobne dla kobiet. Wystarczy tylko dla mnie bo pewnie dorobienie dla każdego z kilku tysięcy użytkowników będzie o wiele bardziej pracochłonne.

Bardzo uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

Proszę o usunięcie ostatniego zdania w poprzednim wpisie zaczynającego się od "Jeśli będzie negatywna.....". Niefortunnie to ująłem.

Teraz zupełnie poważnie. Ja chyba rozumiem trochę osoby które "są moderowane".... Czy nie załatwiłoby sprawy dodanie do każdego wątku po przeczyszczeniu podsumowania z listą osób które zostały wykasowane z wyjaśnieniem za co? Poza tym można byłoby dodawać odnośniki do tych wpisów do czegoś w rodzaju kosza gdzie każdy mógłby sobie zweryfikować czy wycięcie było słuszne czy nie. Bo tak to robi się czarna dziura czasami i może być wrażenie że dla jednych osób moderacja jest przychylna a dla drugich już nie.....

• Użytkownicy+

Teraz zupełnie poważnie. Ja chyba rozumiem trochę osoby które "są moderowane".... Czy nie załatwiłoby sprawy dodanie do każdego wątku po przeczyszczeniu podsumowania z listą osób które zostały wykasowane z wyjaśnieniem za co? Poza tym można byłoby dodawać odnośniki do tych wpisów do czegoś w rodzaju kosza gdzie każdy mógłby sobie zweryfikować czy wycięcie było słuszne czy nie. Bo tak to robi się czarna dziura czasami i może być wrażenie że dla jednych osób moderacja jest przychylna a dla drugich już nie.....

Przecież piszmy, za co post jest niewidoczny. Najczęściej w moim przypadku, to : wpis obraźliwy, lub nie na temat. Jeśli miałoby być precyzyjniej, to życia by brakło ...

No to takie rzeczy chyba są tylko u ciebie i tyle wystarczy. Nie raz widziałem "podsumowanie" i przynajmniej od razu wiadomo że była interwencja i dlatego czegoś brakuje....

Reszta chyba (?) nie zostawia po sobie śladu.... ;-)

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Nie jestem pewien ale w miejsce tej zakładki, powstała chyba zakładka Hi-End. Proponuję założyć Klub Car Audio w zakładce KLUBY.

• Użytkownicy+

Przyjemniej było czytać zakładkę car audio niż wypociny hient.

Co czytać ? To tam ktoś coś napisał ??? Nie zauważyłem ...

• Administratorzy

Dział nie został skasowany! Dalej można się do niego dostać z poziomu strony głównej - trzeba jedynie zjechać w dół strony. Można też wejść bezpośrednio przez ten link..

Dział zniknął jedynie z górnego menu, bo dodana została zakładka Hi-end i się nie mieścił.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Dział nie został skasowany! Dalej można się do niego dostać z poziomu strony głównej - trzeba jedynie zjechać w dół strony. Można też wejść bezpośrednio przez

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Dział zniknął jedynie z górnego menu, bo dodana została zakładka Hi-end i się nie mieścił.

Do każdego działu można się również dostać z menu rozwijanego w prawym dolnym rogu podczas przeglądania każdego tematu czy zakładki;

post-27349-007164100 1298035834_thumb.png

A gdyby połączyć Niusy z Nowościami a w powstałe miejsce wsadzić Car Audio?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Właściwie to czym różnią się Newsy od Nowości?

• Administratorzy

Poważnie pytam, bo chyba faktycznie nie ma sensu utrzymywania dwóch zakładek przeznaczonych do tego samego. Jedyna różnica jaką widzę na pierwszy rzut oka to to, że Nowości wrzucamy my, a Niusy sami producenci czy też użytkownicy. Jednak to chyba bez większego znaczenia.

• Użytkownicy+

Poważnie pytam, bo chyba faktycznie nie ma sensu utrzymywania dwóch zakładek przeznaczonych do tego samego. Jedyna różnica jaką widzę na pierwszy rzut oka to to, że Nowości wrzucamy my, a Niusy sami producenci czy też użytkownicy. Jednak to chyba bez większego znaczenia.

Popieram połączenie tych zakładek, a w wolne miejsce proponuję zakładkę NAUKA. Car audio wystarczy jako klub, w zakładce KLUBY.

• Użytkownicy+

Popieram połączenie tych zakładek, a w wolne miejsce proponuję zakładkę NAUKA. Car audio wystarczy jako klub, w zakładce KLUBY.

Popieram. Zakładka "Nauka" albo "Teoria" - wiele osób w przeszłości o to prosiło.

"Niusy" to to samo co nowości, wypadałoby połączyć.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.