Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

W przypadku braku maili - prosiłabym najpierw o sprawdzenie folderu spam.

Dodatkowo, w związku z procesem przeniesienia forum na inną maszynę, mogły wystąpić błędy podczas wysyłki maili - stąd ewentualny brak powiadomień. Konsultowaliśmy sprawę z administratorem serwera, sytuacja nie powinna się powtórzyć. Ze wstępnych testów wynika, że maile wysyłają się poprawnie. Za utrudnienia przepraszam.

Pozdrawiam

A może maya była jednak kobietą?

Mają "panie" bardzo podobny styl pisania zdań złożonych, używanych słów, dla zmyły maya pisała jedynie z małych liter i bez polskich znaków.

To jak? Osobisty, prywatny eksperyment administracji z wibratorem?

No co Ty, podejrzewasz adminkę o "lewe" konto i troling? To skandal!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Coraz częściej to widać. ;)

Podobnie jak w przypadku problemu z wysyłaniem maili, dostaliśmy zapewnienie, że błąd ten nie powinien się już pokazywać :)

A może maya była jednak kobietą?

Mają "panie" bardzo podobny styl pisania zdań złożonych, używanych słów, dla zmyły maya pisała jedynie z małych liter i bez polskich znaków.

To jak? Osobisty, prywatny eksperyment administracji z wibratorem?

Postaram się wytłumaczyć to jasno i nie będę do tego wracać, bo uważam dalsze dyskusje na ten temat za jałowe...

Z ciekawości przejrzałam ostatnie posty Mayi i przyznaję (poczynię to nawet w godzinach pracy, o!), że mam całkowicie odmienne zdanie w temacie "facet czy wibrator" :) Muszę też zmartwić Panów od teorii spiskowej, bo nie dość, że nie mam córki i zięcia na studiach, to mój własny prywatny i osobisty jedynak pierworodny ma dopiero osiem lat i mimo ostatnich rewelacji z Meksyku, ja jeszcze nie planuję być babcią (tak, wiem, że ostatecznie to nie ode mnie i od moich planów będzie zależeć)... choć babcia przed trzydziestką, to byłoby coś :)

Zapewniam też, że mam wiele ciekawszych zajęć niż trollowanie forum w czasie wolnym, którego i tak jest jak na lekarstwo.

Pozdrawiam gorąco

...bez termostatu ;)

• Administratorzy

cieszę się z nowego sprzętu. ale nadal mam pytanie: o co chodzi z tymi gwiazdkami? - serio pytam.

Ale o jakie gwiazdki chodzi?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Postaram się wytłumaczyć to jasno i nie będę do tego wracać, bo uważam dalsze dyskusje na ten temat za jałowe...

Z ciekawości przejrzałam ostatnie posty Mayi i przyznaję (poczynię to nawet w godzinach pracy, o!), że mam całkowicie odmienne zdanie w temacie "facet czy wibrator" :) Muszę też zmartwić Panów od teorii spiskowej, bo nie dość, że nie mam córki i zięcia na studiach, to mój własny prywatny i osobisty jedynak pierworodny ma dopiero osiem lat i mimo ostatnich rewelacji z Meksyku, ja jeszcze nie planuję być babcią (tak, wiem, że ostatecznie to nie ode mnie i od moich planów będzie zależeć)... choć babcia przed trzydziestką, to byłoby coś :)

Zapewniam też, że mam wiele ciekawszych zajęć niż trollowanie forum w czasie wolnym, którego i tak jest jak na lekarstwo.

Pozdrawiam gorąco

...bez termostatu ;)

Ja się w sumie innej odpowiedzi nie spodziewałem.

Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że byt ów, zakwalifikowałbym do tak zwanych alternatywnych. To znaczy, że ktoś sobie normalnie funkcjonuje na tym forum pod innym nickiem. Wtedy wszystko co napisał ów byt alternatywny o sobie to czysta fikcja. Dziwne, że tak się do tych bredni osobiście ustosunkowałaś.

Dlaczego myślę, że to byt alternatywny? Intensywność wpisów, zaangażowanie, wręcz misja. I co tak nagle się pojawiam i tak nagle znikam? Wątpię.

Jako ciekawostkę powiem, że są fora, gdzie za zakładanie alternatywnych bytów się banuje.

Ja się w sumie innej odpowiedzi nie spodziewałem.

Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że byt ów, zakwalifikowałbym do tak zwanych alternatywnych. To znaczy, że ktoś sobie normalnie funkcjonuje na tym forum pod innym nickiem. Wtedy wszystko co napisał ów byt alternatywny o sobie to czysta fikcja. Dziwne, że tak się do tych bredni osobiście ustosunkowałaś.

Zapewne, gdybym się nie ustosunkowała, byłabym posądzona o nieme potwierdzenie tezy... Rozbawiła mnie wizja mojego domniemanego alter ego - rozszalałej babci z wibratorem w ręku... Byłabym takim audiofilskim Palikotem ;]

Jak już wspomniałam, nie zamierzam dyskutować więcej na ten temat, ani udowadniać, że nie jestem wielbłądem...

Jako ciekawostkę powiem, że są fora, gdzie za zakładanie alternatywnych bytów się banuje.

Uuuu... Powiało grozą - mam się bać?

Miłego dnia:)

P.S. Tutaj też są bany za multikonta:)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Taa, źle ująłem zapewne. Pownno być tak: Są fora gdzie się alternatywne byty wraz z oryginałem banuje.

Nie wiem dlaczego znowu odniosłaś to tak bardzo do siebie :) Jak ja, zwykły żuczek, mogę doprowadzić do zbanowania administracji?

Pozdrawiam.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Przed chwilą znów:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at www.audiostereo.pl Port 80

Swoją drogą profesjonalny serwer na Ubuntu? Jesus loves you more then you will know. ;)

Taa, źle ująłem zapewne. Pownno być tak: Są fora gdzie się alternatywne byty wraz z oryginałem banuje.

ach cóz, ach cóz,ach cóż tak gna, ach cóz tak pcha...... do banowaniA.A czy to moze takie umilowanie wolnosci??

"nie dość, że prawdziwa "baba w internecie", to jeszcze programista ;] "

Prawie tak samo mam w domu...to niegroźne jest.

Pozdrawiam gorąco

...bez termostatu ;)

ale czyta się ..pierwsza klasa.

Prywatnie. POZDRAWIAM ducha "programisty" i życzę każdemu takiego "pióra"

p.s tego nie uczą na informatyce a już na bank nie na programowaniu...

):

Chyba że nie masz stalowych nerwów, to nie używaj opery :)

Ale skoro już sobie popisałem to może też i coś zaproponuję. Proponuje powołanie do życia zakładki serwis. a czemu. a temu że przybywa jak Muchów nad muchomorem tematów w zakładce hi-end traktujących tematyką o serwis urządzeń, dostępność części itp. Pachnie to hi-endem lat 80-90,, czasem coś młodszego duchem.

Jeżeli będzie przybywać takich tematów systematycznie zrobi się skansen lat minionych (minionków)

Nie mam nic przeciwko takim treściom , ale jak ktoś (z zewnątrz) wejdzie to poczytałby chętnie o super kolumnach , kablach jak grzmot, wzmacniaczach jak skała ...etc. Zamiast tego widzi co widzi...kupie garść srubków do starego dzwońca..HELP!

no to liberrate tute me ex infernis

• Administratorzy

To może ankieta dotycząca takiego rozwiązania?

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Swoją drogą profesjonalny serwer na Ubuntu? Jesus loves you more then you will know. ;)

Tak jak należy żyć w zgodzie z człowiekiem, który przygotowuje ci posiłki - tak my staramy się nie dyskutować z adminem od maszyn ;]

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czy mogę zmienić własną nazwę użytkownika? Pytam, ponieważ paru użytkowników z braku argumentów ciągle się wyżywa na moim nicku. Uważam, że jest to naruszenie "N", ale moderatorzy na to nie reagują. Co moim zdaniem źle świadczy o ich intelekcie. Dlatego chciałbym nazywać się "dziadyga".

Czy mogę zmienić własną nazwę użytkownika? Pytam, ponieważ paru użytkowników z braku argumentów ciągle się wyżywa na moim nicku. Uważam, że jest to naruszenie "N", ale moderatorzy na to nie reagują. Co moim zdaniem źle świadczy o ich intelekcie. Dlatego chciałbym nazywać się "dziadyga".

Jakieś przykłady, proszę Pana?

Czy mogę zmienić własną nazwę użytkownika?

Nie rób tego.

Przyzwyczaiłem się choćby z szacunku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Tak jak należy żyć w zgodzie z człowiekiem, który przygotowuje ci posiłki - tak my staramy się nie dyskutować z adminem od maszyn ;]

No ja bym nie dyskutował również, ale bym opieprzył.

Pół godziny temu:

502 Bad Gateway

nginx/1.1.19

Ostatnio to dość często mi wyskakiwało, myślałem, że to wina hot-spotu z którego korzystam. Na zmianę z błędem 504.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wysyłanie ominięte (Błąd413) - komunikat podczas próby wysłania przez PW zał. pdf wielkości 1,5M plik nie wchodzi,nie jest uszkodzony, otwiera się bez problemu

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ostatnio to dość często mi wyskakiwało, myślałem, że to wina hot-spotu z którego korzystam. Na zmianę z błędem 504.

Prosiłabym o podanie adresu, na którym błąd wyskoczył oraz przybliżonej godziny - to bardzo ułatwiłoby nam pracę przy namierzaniu błędów.

Wysyłanie ominięte (Błąd413) - komunikat podczas próby wysłania przez PW zał. pdf wielkości 1,5M plik nie wchodzi,nie jest uszkodzony, otwiera się bez problemu

Zaraz sprawdzę, dlaczego ten błąd się pojawił.

• Administratorzy

1,5MB to może być za duży załącznik.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Mnie przechodzą załączniki tak do ok. 300 KB. Jak próbuję więcej to się różne rzeczy pokazują. Czasem ignor, jakbym nic nie wrzucał, czasem jakiś błąd grafiki strony, rozmazują się przyciski i trzeba odświeżyć.

O! Dziś wszedł taki co ma 400 :) Ale kolejny (478 KB) już standardowo. Jak na załączonym drugim obrazku.

post-32153-0-79397900-1360743964_thumb.gif

post-32153-0-12819800-1360744289_thumb.jpg

1,5MB to może być za duży załącznik.

zmieńcie więc ten limit podawany w info z 2MB do realnego

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Administratorzy

zmieńcie więc ten limit podawany w info z 2MB do realnego

Są dwa oddzielne limity - jeden to serwera, drugi to ustawienie forum. Ustawienie forum się nie zmieniło i pokazywało tyle samo, ale po zmianie maszyny ograniczało nas ustawienie serwera. Zostało to zmienione i już powinno być OK.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.